League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.823.763
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
slimyyy kaže...
Filip21 kaže...

AD kennen fotm soon

kolko se ja sićan AD kennen se odavno već igra, sićan se prije nekih misec dana (ili možda manje) kad je sa menon igra jedan lik AD kennena, mislia san da će failat al je odlično odigra

HotShot ga je dosta igrao i dosta davno.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 17:42 (scarface797).
16 godina
League Of Legends

U sljedeća 3-4 tjedna ćemo vidit puno AD kennena, mid ryze i jungle shyvana {#}

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

U sljedeća 3-4 tjedna ćemo vidit puno AD kennena, mid ryze i jungle shyvana {#}

iako se shyvana većinom igra jungle, a ja odavno igram ryzea mid po uzoru na Boba :)

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
17 godina
neaktivan
AD kennen se jako dugo vec igra, ali najviše se je igrao u 1v1 tako da ga baš nismo viđali u 5v5
14 godina
neaktivan
League Of Legends

sta bi ja dao da imam ekipu,pa nemoram osvojit turnir,cisto da znam da igram snekim ko razumije igru.upravo zavrsena igra,neznam dokle vise ovako,nafidali malphitea i shacu,ja gp molim uzmi warmong i atmu,jednostavno te nece niko poslusat,pa jel tolko tesko sam skontat build,ja bi volio da zatvore onu mobafire i lolbuild,jednostavno oni su ti koji mi kvare igru,iako ljudi lijepo napisu da su buildovi ovisni o situaciji,pojedinima je mrsko sjesti i procitati i nemojte molim vas pisati kako 1000+ gamova znaci vise iskustva i bolju igru,ja vas nepotcjenjujem naprotiv,neki su jednostavno sjeli i odigrali nekih 4000+ partija otkad je lola,i mora imat 1000 winova kad neko tamo za njega pobjedi citavu igru

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

kak su odigrali prvu TSM i dignitas?

Dirt 3 -> Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dmanz kaže...

tsm je podrobio D. team score je bil 18-1 (sve ti govori)

League of Legends Nick (WEST): hRay
15 godina
neaktivan
dmanz kaže...

TSM ih je totalno razmontirao...na botu je Chaox s gravesom razbio sivir(zahvaljujuci x-ovoj soni) a na topu je rain pobijedio s ireliom rumble...mislim ono WTF?!!??!

two camels in a tiny car
14 godina
neaktivan
League Of Legends

aj ljudi ko je na West nek me doda: CALLmeSCOOBY

glupo mi je solo igrat malo... :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Mislim da sutra slijedi dvoboj možda 2 najbolje ekipe. Eventualno Finatic se može umiješati.

U 14:30 počinje

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Navodno regi ima neki tajni"ace up my sleeve " pick za finale (drzim fige za karma ili ap soraka pick )

Shazbot !
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.1.2012 20:11 (hari85).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Blizek kaže...
entertainer kaže...

2-0 za M5. TSM rađe pripremite neke stare gaće, jer ćete se usrat {#}

Mislim da će ih TSM dobiti ako su dovoljno pametni. Imaju sad sasvim dovoljno partija da vide kako ih counterati. Čak sam i ja došao do neke ideje: lvl 1 jaki championi + 1v1 i 2v2 championi bi uništili ovakvu agresivnost. ali opet to je samo moja ideja koja ne mora biti dobra, iako u njoj ima smisla.

Ideja za counter M5 je pala čim je za intervju njihov jungler izjavio da nije toliko dobar u jungle-u koliko je u counterjungle-u i da za to treba veliku podršku tima jer inače ne ide... Ban za Shyvanu napokon, early wardovi za jungle i čim više gankati ruskog junglera.... 
Što se tiče mog favorita, dosad nisam imal favorita jer mi nekako ne pašu ti timovi i ljudi unutra... ali M5 mi je sad postao favorit jer igraju agresivno i složno te ubuduće navijam za njih. Još samo čekam CLG vs. M5, to bude epic. 

LoL username: UnimatriX (EU East) HoN username: ArmageddonX
15 godina
League Of Legends

Ljudovi dobija novi komp :D... nego jel bih ja mogao onu već skinutu instalaciju lola (tamo gdje samo kliknem setuo i da pokrene instalaciju), jer bi ja to mogao napraviti bez ponovnog skidanja???

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
luxxxfromhell kaže...

Ljudovi dobija novi komp :D... nego jel bih ja mogao onu već skinutu instalaciju lola (tamo gdje samo kliknem setuo i da pokrene instalaciju), jer bi ja to mogao napraviti bez ponovnog skidanja???

Copy paste radi savršeno

Tak sam ja s laptopa na komp prebacio.

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Navodno regi ima neki tajni"ace up my sleeve " pick za finale (drzim fige za karma ili ap soraka pick )

Sutra TSM igra top Munda, Midwicka i Twitch junglera! ( ajde ovo zadnje možda ne, ali ovo dvoje + mid Urgot zvuče vrlo zanimljivo ).

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ova Sivir je tako OP da ni sam nevjerujem. Igrao sam naravno ranked. U laneu sa sorakom protiv ez-a i nunua. Bio sam 0-6 u laneu zato što je soraka failala (i ja ali ne toliko kao ona), nafarmao se dosta, kupio bloodthirster i PD i 3 dorans blade-a i zavrsio igru sa 7-6 i triple killom :D. Samo se nadam da je neće nerfati.

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Ima li boljeg filinga od kombincaije destiny -> quadra kill  sa tfom :D?

LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
16 godina
KKristijan kaže...

Ima li boljeg filinga od kombincaije destiny -> quadra kill  sa tfom :D?

Ima, destiny -> penta kill s TF-om :D

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
16 godina
neaktivan
League Of Legends

U 14 i 30 počinje možda i najočekivaniji dvoboj na turnirima dosad: M5 vs TSM! Za one koji nisu 100% informirani, ovdje nije samo stvar u tome kakvu su oni igru prikazali, već ima tu još stvari. M5 je prije ovog turnira dobivao sve timove u scrimovima ( među njima i TSM ), jedino su ponekad gubili od aAa i navodno su se arogantno ponašali preko svojih postova prema skoro svim timovima, a pogotovo prema TSM-u. TSM-ovci su radi ovoga dosta ljuti i nabrijani i strašno žele dobiti M5. U zadnjih par dana mnogi ljudi sa strane pokušavaju smiriti situaciju, pogotovo Rusi koji govore da se dosta toga krivo prevodi i krivo protumači, ali TSM-ovci ne mare za to i nabrijani su za ovaj meč. Ja mislim da je tu najviše stvar u tome što su ovi Amerikanci, a ovi Rusi {#}.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

5 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Pokušavam sa olafom jungle i tak to...

evo jedan zanimljiv match, ne mogu reci da sam bio previse dobar ali owno sam sve 1 v 1 i njihovog try i jax-a.

Sa time da sam jos imao 3600 golda u dzepu.

http://i43.tinypic.com/acy96p.jpg

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 10:51 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toxic kaže...

evo jedan zanimljiv match, ne mogu reci da sam bio previse dobar ali owno sam sve 1 v 1 i njihovog try i jax-a.

Zašto attack speed sa olafom? Napraviš ga full offtank sa atmom i warmogsom, i gledaj kako plaču.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
League Of Legends

Po mojem mišljenju trebao si barem završiti Frozen Mallet. Ja sam ga igrao dosta prije ovog buffa s ultijem i s frozen mallet i/ili sunfire cape bio je prejak, težak za ubit do bola.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Po mojem mišljenju trebao si barem završiti Frozen Mallet. Ja sam ga igrao dosta prije ovog buffa s ultijem i s frozen mallet i/ili sunfire cape bio je prejak, težak za ubit do bola.

Frozen mallet, sunfire cape ne valja više.

17 godina
BannedOnThisForum kaže...
toxic kaže...

Zašto attack speed sa olafom? Napraviš ga full offtank sa atmom i warmogsom, i gledaj kako plaču.

Pokazalo mi se kao najbolje

tommy2103 kaže...

I mislio sam, ali velim sve se dosta brzo odvijalo na kraju nisam stigo kupit jer bi ostali bez inhibitora pa sam se zurio counter, tako da mi ostalo 3600 golda koje nisam potrosio. a speed att nikad na odmet..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
14 godina
neaktivan
League Of Legends

http://iemkiev.leagueoflegends.com/

SK vs Dignitas za 3. mjesto

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tore kaže...

http://iemkiev.leagueoflegends.com/

SK vs Dignitas za 3. mjesto

Ljude baš i ne zanima ovaj susret xD. Baš me zanima koliko će biti gledatelja na streamu u finalu. Nadam se da će biti 200 tisuća, ko na Dreamhack finalu.

Ajme koji match, ovo je komedija! Fightovi svakih pol minute xD

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 11:32 (Blizek).
16 godina
neaktivan
toxic kaže..

Probaj ga jednom natrpati hp-om sa atmom i frozen malletom. Pa javi rezultate :P

14 godina
neaktivan
League Of Legends

U koliko h je danas finale turnira??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Jungle Malphite too strong. {#}

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice