League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.548.238
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
agent47thehitman kaže...
KKristijan kaže...

Sad sam probao onu Karmu (novi sam u igri) , brate katastrofa ne ide uopće :/.

Kupujem Alistara jer mi se čini da mi tankovi leže.

karma nije uopce katastrofa,ona je support,i prije lvl 30 neces ni shvatiti zasto ona sluzi

Karma je uzasan support...ako se igra onda se igra full AP mid ili top...onda je to druga prica.

two camels in a tiny car
14 godina
League Of Legends

Dobro kakva je ono glupost od abilitya za punjenje 2 promila HPa od Alistara?

0 0 hvala 0
15 godina
agent47thehitman kaže...
KKristijan kaže...

karma nije uopce katastrofa,ona je support,i prije lvl 30 neces ni shvatiti zasto ona sluzi

Karma ima užasne base statse na skilovima i doba scale. Nisi gledao ikad hotshota ili Umashija kak je igraju ????
Mislim čak da je Umashi napravio guide.

Edit :http://solomid.net/guides.php?g=7791

haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 0:02 (hari85).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kakav build slažete na Zileanu?!

Uzeo sam ga pa da ne bi odma fejlao da cujem vase komentare :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
KKristijan kaže...

karma je champion kojeg treba puno igrat da bi bio dobar,ali svejedno karma je sranje

14 godina
neaktivan
kalimee kaže...

Kakav build slažete na Zileanu?!

Uzeo sam ga pa da ne bi odma fejlao da cujem vase komentare :)

cd reduce,hp i ap iteme,ja sam tako veoma dobro odigrao

14 godina
neaktivan
League Of Legends

krenulo me s ovim asasinima {#} doduse sa shacom sam uzeo dva infiniti edga,kao najveci noob,nestalo mi insipracije {#}

0 0 hvala 0
16 godina
agent47thehitman kaže...

jel priblizna razlici lava wukonga,lava warwicka i primal udyra?

jesan li ja možda spominja ikoji od ta 3 skina ili san reka da je približan tin skinovima? šta ti pokušavaš dokazat uopće nije mi jasno al uglavnon primjeti se razlika na vayne i njenin skinovima...

šta se tiče "gluposti" od Alistarovog spella, pročitaj malo kako funkcionira njegov heal pa ćeš vidit da se CD smanjuje kad neki minion umre kraj tebe pa će ti bit malo jasnije, prvo nauči spell pa mu se rugaj {#}

14 godina
League Of Legends

da i ja malo pokažem svoj skill

igram na eu east

nick: remzi1996

morde own morde own
R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ajd da me neko doda za prijatelja,igram na eu west i zovem se Gligo.samo zelim igrat sa normalnim ljudima

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Remzi kaže...

da i ja malo pokažem svoj skill

igram na eu east

nick: remzi1996

To je nista, moga je bit i fotošop, plus ima san takvih malter ne iljadu skorova

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedan game koji se cino gg odmah u prvih 10-15 min,ja sam uspio uzeti na midu fb ali nakon toga je sve lose islo u team score je bilo 2-10 za njih ,bot je stalno umirao,top je islo onak,amumu mi je campao dosta mid,al eto ja i slimyyy smo zasukali rukave i  uspijeli nekako pobjediti.Njihov team napravio jednu gresku kada su nas dive ispod towera,slimyyy je uspio sutniti kennena da nas njegova ulta ne pogodi i napraviili  ace.Od tada nas je odlicno islo radio sam odlican dmg.Kada sam vidio njihov team sa onoliko CC-a nisam mislo da moze dobiti ovaj game.Znaci uvijek se trudite do kraja. {#}

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 2:42 (scarface797).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Evo jedan game koji se cino gg odmah u prvih 10-15 min,ja sam uspio uzeti na midu fb ali nakon toga je sve lose islo u team score je bilo 2-10 za njih ,bot je stalno umirao,top je islo onak,amumu mi je campao dosta mid,al eto ja i slimyyy smo zasukali rukave i  uspijeli nekako pobjediti.Njihov team napravio jednu gresku kada su nas dive ispod towera,slimyyy je uspio sutniti kennena da nas njegova ulta ne pogodi i napraviili  ace.Od tada nas je odlicno islo radio sam odlican dmg.Kada sam vidio njihov team sa onoliko CC-a nisam mislo da moze dobiti ovaj game.Znaci uvijek se trudite do kraja. {#}

Hehe,neznam tko je u ovoj partiji bio gori... Graves ili Kog'maw... kolko je partija trajala? BTW,nice score!

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
League Of Legends

Toliko drame, brisanja postova, kartona, a na kraju nitko nece dobiti ban nego samo opomenu, poigrali smo se sa svim otkljucanim skinovima i championima 10+ dana i izvukli se nekaznjeno! Ipak se jednom Ratatouille nije ispunila zelja. . ., a necemo ga sad imenovati i prozivati da nebi bilo opet brisanja postova.

Greetings,

Thank you for contacting us. If you happened to abuse this direct debit system, you will receive a warning email indicating the abuse, and all content that was purchased in abuse will be removed from your account. We would like to highly recommend that you refrain from continuing to abuse this payment system. Further abuse may result in a freezing of your account.

Further information will be emailed to the email address associated to your account.

Once again, thank you for contacting me. I hope I was able to assist you sufficiently in resolving your issue. If you have any other questions or concerns, please feel free to contact me, it will be a pleasure of mine to assist you.

Blades off to you,

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 12:29 (D3ViL).
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne znam zasto dizete zbrku oko toga?

Ako vam smeta to sto se on hvali ignorirajte ga.

Mislim onim hackanjem nije stekao nikakvu prednost nad ostalim

igracima i stvano ne znam zasto bi to ikome smetalo to sto je on dobio par skinova na par dana.

two camels in a tiny car

4 1 hvala 1
17 godina
Lord Nofak kaže...

Ne znam zasto dizete zbrku oko toga?

Ako vam smeta to sto se on hvali ignorirajte ga.

Mislim onim hackanjem nije stekao nikakvu prednost nad ostalim

igracima i stvano ne znam zasto bi to ikome smetalo to sto je on dobio par skinova na par dana.

Ma jedino je Skullscar malo jelly pa je cak otisao toliko daleko da je pojedince s foruma koji su odradili exploit prijavio RIOT-u zajedno s slikama postova, kupljenih itema i prjevodom na engleski. Ostali nisu nikoga napadali, niti pokazivali ljubomoru naprotiv, svi koji su mi se obratili preko PM-a su dobili objasnjenje kako da odrade exploit ako su zainteresirani ali i upozorenje da postoji sansa za sankciju, dali opomena, freez racuna dok se ne izmiri dug ili perma ban. S gornjim postom sam razjasnio da ce prvi put svi proci potpuno nekaznjeno, ja sam osobno uzeo sebi 30000 RP-a i ljudi su mi dali samo upozorenje s micanjem sadrzaja. Nema nikakve prednosti, samo sam sebi pokupovao za svakog champa bar jedan skin i zabavo se par dana to je sve.

15 godina
League Of Legends

A sta ako uzmem IP boost? Oce mi maknut dodatne IPje sto sam dobio? {#}

www.facebook.com/Battlefield3.Info
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 13:08 (Ferritin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ferritin kaže...

A sta ako uzmem IP boost? Oce mi maknut dodatne IPje sto sam dobio? {#}

Nisam se zelio igrati s tim niti bih ikome savjetovao da uzima IP/Xp Boostove bas zbog rizika gubljenja IP-a kroz desetak dana igranja. Jedan poznanik je odradio IP boost ali njemu jos nisu ni maknuli nista jer se nije prijavio kao ja. Kad mu maknu sadrzaj napisat cu na forumu dali je izgubio i sav IP. Ali ponavljam u pitanju je cak 10-15+/- dana igranja, ne isplati se riskirati gubljenje tog IP-a!

15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
scarface797 kaže...

Hehe,neznam tko je u ovoj partiji bio gori... Graves ili Kog'maw... kolko je partija trajala? BTW,nice score!

Trajala je mozda oko 35 min,ma nas kog je stalno umirao bot lane,i to sto pushaju i traze gank,ja se iskreno nisam nadao da ne mozemo pobjediti 2-10 za njih i onakav team,al eto kako rekoh ja i slimyyy zasukali rukave i uspjeli.

@Skullscar sto sam od tebe dobio TD na prethodnom postu,mozda sam trebao uzeti clarity/teleport na  nju?

@D3ViL bar smo uzivali zar ne?xD

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 13:30 (scarface797).
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Blizek kaže...
scarface797 kaže...

Trajala je mozda oko 35 min,ma nas kog je stalno umirao bot lane,i to sto pushaju i traze gank,ja se iskreno nisam nadao da mozemo pobjediti 2-10 za njih i onakav team,al eto kako rekoh ja i slimyyy zasukali rukave i uspjeli.

@Skullscar sto sam od tebe dobio TD na prethodnom postu,mozda sam trebao uzeti clarity/teleport na  nju?

Ja sam jučer bio u sličnoj partiji ko i vi, ali u ulozi carrija ( i izgubio sam ). Imao sam u to vrijeme oko 320, a protivnički Graves 310. Ja sam igrao Ashe. Da je vaš Kog imao 50-ak miniona više, partija bi vam bila puno lakša, ali kao što kažeš, stalno je umirao pa to znači da i nije nešto dobar. Iako je Graves OP u liniji, to nije opravdanje. Evo kolko vidim ti si u toj imao jako dobru farmu za mid, a i jako dobar skor. Farma je u ovoj igri skoro sve.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
League Of Legends

Gdje igrate?

24 EU East/Nordic
20 EU West
0 N.America

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
scarface797 kaže...
Blizek kaže...
scarface797 kaže...

Trajala je mozda oko 35 min,ma nas kog je stalno umirao bot lane,i to sto pushaju i traze gank,ja se iskreno nisam nadao da mozemo pobjediti 2-10 za njih i onakav team,al eto kako rekoh ja i slimyyy zasukali rukave i uspjeli.

Ja sam jučer bio u sličnoj partiji ko i vi, ali u ulozi carrija ( i izgubio sam ). Imao sam u to vrijeme oko 320, a protivnički Graves 310. Ja sam igrao Ashe. Da je vaš Kog imao 50-ak miniona više, partija bi vam bila puno lakša, ali kao što kažeš, stalno je umirao pa to znači da i nije nešto dobar. Iako je Graves OP u liniji, to nije opravdanje. Evo kolko vidim ti si u toj imao jako dobru farmu za mid, a i jako dobar skor. Farma je u ovoj igri skoro sve.

Ja uvijek govorim ako nemozes nista napraviti u laneu samo farmaj ali ne ko ce mene da slusa,Graves je ajmo reci bio ''dobar'' na bot lane ubijao ih, zona itd itd.A kog je bio premade i kaze da ga je uzeo jer nije znao sta bi drugo.Jos je i build failo rushao je prvi madreds.A onako moja farma je prosjecno mogao sam i bolje da nisam pokusavao gankati top/bot.Koliko vidim ljudi samo pokusavaju da dobiju kill a ne da farmaju,uredu je to ako imas nekoga early game champa pa zelis koji kill pokupiti,ali se onda ljudi toliko koncentriraju na killove da farm skorz zanemare i onda nemaju golda za kifle.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 13:44 (scarface797).
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Blizek kaže...
scarface797 kaže...
Blizek kaže...
scarface797 kaže...
Ja uvijek govorim ako nemozes nista napraviti u laneu samo farmaj ali ne ko ce mene da slusa,Graves je ajmo reci bio ''dobar'' na bot lane ubijao ih, zona itd itd.A kog je bio premade i kaze da ga je uzeo jer nije znao sta bi drugo.Jos je i build failo rushao je prvi madreds.A onako moja farma je prosjecno mogao sam i bolje da nisam pokusavao gankati top/bot.Koliko vidim ljudi samo pokusavaju da dobiju kill a ne da farmaju,uredu je to ako imas nekoga early game champa pa zelis koji kill pokupiti,ali se onda ljudi toliko koncentriraju na killove da farm skorz zanemare i onda nemaju golda za kifle.

Farma u većini slučajeva pobjeđuje agresivnost jer bolji igrači znaju farmati pod tornjem. Ali ako znaš u isto vrijeme raditi i jedno i drugo ( primjer Reginald sa LeBlanc s kojom je kao teško farmati ), onda još bolje. Jedini carry s kojim moj brat igra agresivno je Graves, ali nikad mu radi toga ne pati farma, dapače s njim farma kao i sa Caitlyn, ono prosjek 100 miniona u 12 minuta ako se niš čudno ne dogodi. Sa Ashe je malo teže na početku farmat, ali kad digneš Volley onda je najjači farmer u igri uz Caitlyn. Kog'Maw i Vayne su malo problematični za farmanje jer nemaju AoE koji se sa damageom skalira ( ako zanemarimo Kogow ult ), a i imaju manji range ( bez W-a kod Kog'Mawa ). S Corkijem i MF je isto dosta lagano farmati, Corki zbog passiva, a MF zbog passiva na W-u i visokih baznih statsa. Tristana zna biti zeznuta zbog Explosive Shota dok se ne navikneš. Ezreal je solidan farmer radi svog Q-a.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 14:20 (Blizek).
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...
scarface797 kaže...
Blizek kaže...
scarface797 kaže...
Blizek kaže...
scarface797 kaže...

Farma u većini slučajeva pobjeđuje agresivnost jer bolji igrači znaju farmati pod tornjem. Ali ako znaš u isto vrijeme raditi i jedno i drugo ( primjer Reginald sa LeBlanc s kojom je kao teško farmati ), onda još bolje. Jedini carry s kojim moj brat igra agresivno je Graves, ali nikad mu radi toga ne pati farma, dapače s njim farma kao i sa Caitlyn, ono prosjek 100 miniona u 12 minuta ako se niš čudno ne dogodi. Sa Ashe je malo teže na početku farmat, ali kad digneš Volley onda je najjači farmer u igri uz Caitlyn. Kog'Maw i Vayne su malo problematični za farmanje jer nemaju AoE koji se sa damageom skalira ( ako zanemarimo Kogow ult ), a i imaju manji range ( bez W-a kod Kog'Mawa ). S Corkijem i MF je isto dosta lagano farmati, Corki zbog passiva, a MF zbog passiva na W-u i visokih baznih statsa. Tristana zna biti zeznuta zbog Explosive Shota dok se ne navikneš. Ezreal je solidan farmer radi svog Q-a.

ma kakavi oni kayle i udyr po meni najbolji farmeri,doduse ima i dobrih kojih si naveo

15 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
Blizek kaže...
scarface797 kaže...
Blizek kaže...
scarface797 kaže...
Blizek kaže...
scarface797 kaže...

ma kakavi oni kayle i udyr po meni najbolji farmeri,doduse ima i dobrih kojih si naveo

lol po tvom postu pretpostavljam da si na ~900 Elo-a 

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
16 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
Blizek kaže...
scarface797 kaže...
Blizek kaže...
scarface797 kaže...
Blizek kaže...
scarface797 kaže...

Kao što vidiš navodim carrije, a Kayle i Udyr sigurno nisu bolji farmeri od Caitlyn i Gravesa ( pogotovo Kayle ).

15 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

Ako cemo vec tako Morde je najjaci farmer u igri,mozda je Cho tu negdje sa njim

LoL-scarface797(EU)
16 godina
scarface797 kaže...

Ako cemo vec tako Morde je najjaci farmer u igri,mozda je Cho tu negdje sa njim

o čemu ti {#}

najbolji farmeri su malzahar i sivir {#}

14 godina
neaktivan
League Of Legends

caitlyn bolji farmer od udyra? u must be jokin me.pa covjece cistim vejv samo dva udarca phoenix stanca,da nepricam sta udyr radi sa tiamatom koji je vecinom u mom buildu,dobro razmisli sta govoris

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends
If you do not turn on to politics, politics will turn on you
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice