a j*bemti mrtvi riot
izbaci me iz igre s ww s kojim iam 6-0 i nemogu se re
aaaa poludit cuuuuuuuuu
a j*bemti mrtvi riot
izbaci me iz igre s ww s kojim iam 6-0 i nemogu se re
aaaa poludit cuuuuuuuuu
Planiram Kennana kupit i nikako,uvijek dodem do oko 3150 i onda mi se neko svidi i kupim si ga.
ja sam dns kupio shaco-a iducei je kassadin pa xin i olaf =) sve redom kupujem a shaco mi je pre opak za sad iako sam samo 4 uspio odigrat
Ja cu kupit pantheona preko urgota, ide me dosta bolje sa stun/dmg herojima nego mageovima il ranged.. osim s ryzeom, s njim i xinom sam u elementu :p
Meni je Urgot zakon, jer jednom kad locka championa zaspama te svoje rakete xD imo sam dns game 21/2
ti si excessum
ti si excessum
Yep 
Server busy :/
Evo najbolja i najduza partija od kad sam poceo igrat LoL
http://screenshot.xfire.com/s/103239615-4.jpg
nazalost smo izgubili ali je nevjerovatno bilo, umalo smo pobijedili mi udarali smo ono glavno i ostalo je mozda jos 1000 hp-a i onda je doso gosopdin vlad i ubije mene i Annie, i tako su pobijedili ali nije mi krivo kad odigras ovaku partiju :D
Jeli moguće ikako da ja kupim recimo neki skupi iteme ali u 3 dijela, vidia san da to neki rade. Znači kupim recimo 2 stvari koje mogu kupit kao 1 spojenu stvar ali skuplje. Sad kako to ide, znam da je malo glupo pitanje, al golda nikad dosta :)
Server online!
Jeli moguće ikako da ja kupim recimo neki skupi iteme ali u 3 dijela, vidia san da to neki rade. Znači kupim recimo 2 stvari koje mogu kupit kao 1 spojenu stvar ali skuplje. Sad kako to ide, znam da je malo glupo pitanje, al golda nikad dosta :)
Ne znas to radit? lol.. pa nisi valjda dosad kupovao iteme po punoj cijene, tj. one kod kojih mozes spojit 2-3 itema u taj jedan..
Naravno da mozes, samo odes na taj item koji oces kupit i vidis sta treba spojit za njega i kupis..
wtf.. nemogu uc sam tuturial mogu igrat u cemu je problem dali iko zna?
nazalost smo izgubili ali je nevjerovatno bilo, umalo smo pobijedili mi udarali smo ono glavno i ostalo je mozda jos 1000 hp-a i onda je doso gosopdin vlad i ubije mene i Annie, i tako su pobijedili ali nije mi krivo kad odigras ovaku partiju :D
Jbt imao si još 8,6k golda i nisi prodao prvi item i kupio Infinity Edge ili Guardian Angel... mogli ste dobiti tu rundu da si kupio koji od tih itema ili lifesteal. A i Cho'Gath vam je failao s itemima....
Ne znas to radit? lol.. pa nisi valjda dosad kupovao iteme po punoj cijene, tj. one kod kojih mozes spojit 2-3 itema u taj jedan..
Naravno da mozes, samo odes na taj item koji oces kupit i vidis sta treba spojit za njega i kupis..
Jesam :)
Ja kupim 2 odvojena itema i sad kako ih spojit u 1.??
Pa nades taj item u koji hoces spojit i kupis ga.. Uglavnom ti pise u sta se spajaju ta 2 itema kad predes misom preko njih..
Btw jel samo meni nezeli ici dalje od login screena ili? ping mi je 110 danas, inace je 44 ,a na cod2 i 4 je normalan ping -.-
Evo ti primjera: Brutalizer se sastoji od dva long sworda, kupiš jednog, pa drugog i onda kad imaš dosta love, kupiš cijeli Brutalizer i to ti je to. Ali ne možeš recimo spojiti B.F. Sword i Malady recimo...
server unavailable :(
Jbt imao si još 8,6k golda i nisi prodao prvi item i kupio Infinity Edge ili Guardian Angel... mogli ste dobiti tu rundu da si kupio koji od tih itema ili lifesteal. A i Cho'Gath vam je failao s itemima....
da da failo je zesce cho'gath trinity force? pa sta ce to chogiju xD a i ti si mogao pokupovat nesto puno bolje... a i nekuzim kako ste uspjeli izgubit..? kolko vidim imali su igraca manje jer urgot il je neki spawn camper (LOL!) ili je bio afk a nekako mi se vise cini AfK a i imali ste vise killova i sve :S
nama je katarina bila AFK osla je 10-ta minuta prije urgota tako da su oni nama raznjeli po baze prije nego sto smo mi poceli igrat.
ja sam na pocetku imo 1/5/1 , a annie je bila jos gora od mene ona je bila na midu protiv Vlada...
A izgubili smo najvise zbog mene i Annie posto nismo htjeli branit kad su oni napali nas vec smo ostali u jungli da probamo bazu njihovu srusit samo nas dvoje ali nismo uspjeli
Ovakav skor jos nisam niakd vidio,ali da ne KSas barem jednom LOL.
imas samo 2 cs-a, kaj si ti radil cjeli mec??
i jel znas da te moze prijavit zbog toga "namjernog" feedanja i zato jer si upropastil mec, tj. nisi htio igrat, pa mozes dobit i ban na nekolko dana
Ma briga me.
Imao sam i ja dosta (previše) izgubljenih mečeva radi kretena
aaaaaaa raaaawr -_-" dovraga i bestraga kidam naljevo -_-" sad igrao mech i likovi imaju 2 tauntera, 2 stunnera ,2 silencera i hilera -_-" koko god dmg podjelis soraka ih izljeci sto god pokusas shen i ramus tountaju di god krenes ramus i ashe stunaju i onda uz neki mali dmg koji napravimo soraka ih sve hila -_-" pa dovraga koji team... soraka, rammus, shen, kassadin i ashe...
aaaaaaa raaaawr -_-" dovraga i bestraga kidam naljevo -_-" sad igrao mech i likovi imaju 2 tauntera, 2 stunnera ,2 silencera i hilera -_-" koko god dmg podjelis soraka ih izljeci sto god pokusas shen i ramus tountaju di god krenes ramus i ashe stunaju i onda uz neki mali dmg koji napravimo soraka ih sve hila -_-" pa dovraga koji team... soraka, rammus, shen, kassadin i ashe...
magic resist ;)
Rammusov i Shenov taunt nece trajat dugo, ashe nece moc stanat, kassadinov silence neces ni osjetit.
Je Je dok mi kupujemo svi magic resist oni kupuju dmg iteme i opet nis :D imas magic resist al nemas dmg a ni ostalo :D tako da opet pada u vodu sve :D jednostavno gubis :D