League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.419.215
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
protjeran
League Of Legends

a j*bemti mrtvi riot

izbaci me iz igre s ww s kojim iam 6-0 i nemogu se re

aaaa poludit cuuuuuuuuu

xDDD

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Planiram Kennana kupit i nikako,uvijek dodem do oko 3150 i onda mi se neko svidi i kupim si ga.

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

ja sam dns kupio shaco-a  iducei je kassadin pa xin i olaf =) sve redom kupujem a shaco mi je pre opak za sad iako sam samo 4 uspio odigrat

"For me, magic is dead, I am the Illuzionist!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja cu kupit pantheona preko urgota, ide me dosta bolje sa stun/dmg herojima nego mageovima il ranged.. osim s ryzeom, s njim i xinom sam u elementu :p

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Meni je Urgot zakon, jer jednom kad locka championa zaspama te svoje rakete xD imo sam dns game 21/2

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 0:03 (Lasta).

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Vidio jedan smijesan post(kako kome) pa napravih motivator Belji se

Yoda Yoda
***Dont mess with the best or die like the rest***
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 1:14 (Geralt-The Witcher).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends

ti si excessum

18 godina
neaktivan
CroDino kaže...

ti si excessum

Yep Osmijeh

***Dont mess with the best or die like the rest***
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 1:19 (Geralt-The Witcher).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Server busy :/

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo najbolja i najduza partija od kad sam poceo igrat LoL

http://screenshot.xfire.com/s/103239615-4.jpg

nazalost smo izgubili ali je nevjerovatno bilo, umalo smo pobijedili mi udarali smo ono glavno i ostalo je mozda jos 1000 hp-a i onda je doso gosopdin vlad i ubije mene i Annie, i tako su pobijedili ali nije mi krivo kad odigras ovaku partiju :D

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jeli moguće ikako da ja kupim recimo neki skupi iteme ali u 3 dijela, vidia san da to neki rade. Znači kupim recimo 2 stvari koje mogu kupit kao 1 spojenu stvar ali skuplje. Sad kako to ide, znam da je malo glupo pitanje, al golda nikad dosta :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 19:31 (Cerina15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Server online!

Prodali su naše snove, judini sinovi, suho zlato bacili u blato!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Jeli moguće ikako da ja kupim recimo neki skupi iteme ali u 3 dijela, vidia san da to neki rade. Znači kupim recimo 2 stvari koje mogu kupit kao 1 spojenu stvar ali skuplje. Sad kako to ide, znam da je malo glupo pitanje, al golda nikad dosta :)

Ne znas to radit? lol.. pa nisi valjda dosad kupovao iteme po punoj cijene, tj. one kod kojih mozes spojit 2-3 itema u taj jedan..

Naravno da mozes, samo odes na taj item koji oces kupit i vidis sta treba spojit za njega i kupis..

15 godina
neaktivan
League Of Legends

wtf.. nemogu uc sam  tuturial mogu igrat u cemu je problem dali iko zna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
skandalouz kaže...

nazalost smo izgubili ali je nevjerovatno bilo, umalo smo pobijedili mi udarali smo ono glavno i ostalo je mozda jos 1000 hp-a i onda je doso gosopdin vlad i ubije mene i Annie, i tako su pobijedili ali nije mi krivo kad odigras ovaku partiju :D

Jbt imao si još 8,6k golda i nisi prodao prvi item i kupio Infinity Edge ili Guardian Angel... mogli ste dobiti tu rundu da si kupio koji od tih itema ili lifesteal. A i Cho'Gath vam je failao s itemima....

BUG je IT biblija!
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 21:06 (Unimatrix 007).
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...
Cerina15 kaže...

Ne znas to radit? lol.. pa nisi valjda dosad kupovao iteme po punoj cijene, tj. one kod kojih mozes spojit 2-3 itema u taj jedan..

Naravno da mozes, samo odes na taj item koji oces kupit i vidis sta treba spojit za njega i kupis..

Jesam :)

Ja kupim 2 odvojena itema i sad kako ih spojit u 1.??

16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...
puls4R kaže...
Cerina15 kaže...

Pa nades taj item u koji hoces spojit i kupis ga.. Uglavnom ti pise u sta se spajaju ta 2 itema kad predes misom preko njih..

Btw jel samo meni nezeli ici dalje od login screena ili? ping mi je 110 danas, inace je 44 ,a na cod2 i 4 je normalan ping -.-

18 godina
Cerina15 kaže...
puls4R kaže...
Cerina15 kaže...

Evo ti primjera: Brutalizer se sastoji od dva long sworda, kupiš jednog, pa drugog i onda kad imaš dosta love, kupiš cijeli Brutalizer i to ti je to. Ali ne možeš recimo spojiti B.F. Sword i Malady recimo... 

BUG je IT biblija!
18 godina
neaktivan
League Of Legends

server unavailable :(

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
We will be performing some emergency server maintenance and must bring the servers down. The downtime will be 1.5 hours long and last from 22:00 to 23:30 UK Time. This maintenance will address issues we are seeing on the live service currently.

Thank you for your understanding

All XP and IP boosts are always extended for the length of any server instability or downtime.
17 godina
protjeran
Unimatrix 007 kaže...
skandalouz kaže...

Jbt imao si još 8,6k golda i nisi prodao prvi item i kupio Infinity Edge ili Guardian Angel... mogli ste dobiti tu rundu da si kupio koji od tih itema ili lifesteal. A i Cho'Gath vam je failao s itemima....

da da failo je zesce cho'gath trinity force? pa sta ce to chogiju xD a i ti si mogao pokupovat nesto puno bolje... a i nekuzim kako ste uspjeli izgubit..? kolko vidim imali su igraca manje jer urgot il je neki spawn camper (LOL!) ili je bio afk a nekako mi se vise cini AfK a i imali ste vise killova i sve :S

17 godina
neaktivan
League Of Legends

nama je katarina bila AFK osla je 10-ta minuta prije urgota tako da su oni nama raznjeli po baze prije nego sto smo mi poceli igrat.

ja sam na pocetku imo 1/5/1 , a annie je bila jos gora od mene ona je bila na midu protiv Vlada...

A izgubili smo najvise zbog mene i Annie posto nismo htjeli branit kad su oni napali nas vec smo ostali u jungli da probamo bazu njihovu srusit samo nas dvoje ali nismo uspjeli

* exec girlfriend.cfg * Loading...Loading...Loading has failed: there is no such file. * cl_righthand 1

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Evo jedan moj skor, takav jer jer mi je ova Tristana digla živce, u prošlom gejmu. Ubije i napiše 'buy life', a on ima kupljene skinove.
Inače jutros sam oboria svoj rekord 22-7-14
:) :)
16 godina
Cerina15 kaže...
Evo jedan moj skor, takav jer jer mi je ova Tristana digla živce, u prošlom gejmu. Ubije i napiše 'buy life', a on ima kupljene skinove.

Ovakav skor jos nisam niakd vidio,ali da ne KSas barem jednom LOL.

||People never change,they only change themselves from the outside,inside they are the same ||People love to hate
17 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

imas samo 2 cs-a, kaj si ti radil cjeli mec??

i jel znas da te moze prijavit zbog toga "namjernog" feedanja i zato jer si upropastil mec, tj. nisi htio igrat, pa mozes dobit i ban na nekolko dana

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma briga me.

Imao sam i ja dosta (previše) izgubljenih mečeva radi kretena

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

aaaaaaa raaaawr -_-" dovraga i bestraga kidam naljevo -_-" sad igrao mech i likovi imaju 2 tauntera, 2 stunnera ,2 silencera i hilera -_-" koko god dmg podjelis soraka ih izljeci sto god pokusas shen i ramus tountaju di god krenes ramus i ashe stunaju i onda uz neki mali dmg koji napravimo soraka ih sve hila -_-" pa dovraga koji team... soraka, rammus, shen, kassadin i ashe...

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

aaaaaaa raaaawr -_-" dovraga i bestraga kidam naljevo -_-" sad igrao mech i likovi imaju 2 tauntera, 2 stunnera ,2 silencera i hilera -_-" koko god dmg podjelis soraka ih izljeci sto god pokusas shen i ramus tountaju di god krenes ramus i ashe stunaju i onda uz neki mali dmg koji napravimo soraka ih sve hila -_-" pa dovraga koji team... soraka, rammus, shen, kassadin i ashe...

magic resist ;)

Rammusov i Shenov taunt nece trajat dugo, ashe nece moc stanat, kassadinov silence neces ni osjetit.

18 godina
neaktivan
League Of Legends

Je Je dok mi kupujemo svi magic resist oni kupuju dmg iteme i opet nis :D imas magic resist al nemas dmg a ni ostalo :D tako da opet pada u vodu sve :D jednostavno gubis :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

evo pogledaj moj match.

Rammus,shen-taunt

ashe,ww-stun

pa smo pobjedili, amumu je radil magic resist, isto ko i nunu, ja sam napravil mercury treats jer sam bil dps i carry pa sam se vise koncentriro na dmg i pazil se da nisam u sredini teamfighta i izbjegavo arrowe i tauntove i pobjeda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice