League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.435.496
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Keiichi kaže...
Igrajući? :D

Ma. Desi se da dobijem 2-3 partije normalne likove, i onda 2-3 partije kretene - a na ovom ELU ne možeš solo carryati sa "OP" champova tipa morgana ili akali jer apparently ljudi znaju što treba raditi protiv njih.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 13:19 (ormar).
16 godina
neaktivan
ormar kaže...
Mad_Badger kaže...

U svakoj pariji Ahri i Volibear. Ko Ezopove basne, f*cking ZOO. Mislin se   bil ju uzea, al sumnjan da bi je uopće ima prilike igrat, jer je trenutno INSTALOCK Ahri, I'm mid FU razdoblje.

Ahri je skill champ i es #1 ( odmah nakon morde ).

Mislio sam da je shit sudeći po kretenima koji su je igrali, ali kad sam je kupio i uzeo u svoje ruke, vidio sam kako je zapravo odlična.

Bitch Please

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...
ormar kaže...
Mad_Badger kaže...

U svakoj pariji Ahri i Volibear. Ko Ezopove basne, f*cking ZOO. Mislin se   bil ju uzea, al sumnjan da bi je uopće ima prilike igrat, jer je trenutno INSTALOCK Ahri, I'm mid FU razdoblje.

Mislio sam da je shit sudeći po kretenima koji su je igrali, ali kad sam je kupio i uzeo u svoje ruke, vidio sam kako je zapravo odlična.

Bitch Please

TrueStory.jpg

15 godina
protjeran

da mala je super. podsjeća me na miss hannah hehe, doduše obujam prsa je manji na ahri

https://www.youtube.com/user/MissHannahMinx

LoL East server, nick Skullscar, main champ: only cute ones
14 godina
neaktivan
skullscar kaže...

da mala je super. podsjeća me na miss hannah hehe, doduše obujam prsa je manji na ahri

https://www.youtube.com/user/MissHannahMinx

Hahah a di si ovu iskopa,inace push up i pticja perspektiva cuda cine za dekolte,a ova cura to ocito zna ;)

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ahri nije ni OP ni UP.. Balansirana je. Mozda bi mogla minor buff dobit
Spellovi:
Passive: Totalno useless... zelin buff na manje stakova a veci spell vamp ili sl...
Q: Nije losa..al sporo se kreće..al ipak 50% dmga je pure tako da je balanced...skillshot^^
W: Dobro za zonanje meleova na solo topu..ugl dobar dmg
E:  skillshot, high-ranged taunt koji dmga i traje 2 sec
R: risk-taking spell.. Il bizis il vatas sa ovin.. Al ok je.

iMaestrozz (moj EU LoL acc)
Moj PC  
3 6 hvala 0
16 godina
League Of Legends
haris771EuW LOL account free cookies >>&am
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja cu popiz.it

Idem skinit LoL i krene skidat pando i javlja stalno errore :/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni piše server unavailable, a kad kliknem na view more, onda piše da je server online.

Pomoć?

EDIT: Riješeno.

lol nick - bounty94
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 11:22 (bounty123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Ovaj Guardsman Bob je fenomenalan streamer. Odlični komentari, glazba, skill, kvaliteta streama i nikad nerage-a i ono najvažnije uvijek smiješak na licu.

Treba mu dić spomenik.

League Of Legends EUW IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
14 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Dakle skinem i zapne mi na pando media boosteru "Your system is currently not allowing access to our servers" ili "Pando Media Booster cannot connect to the network".

Molim da mi netko pomogne ako zna.

Radio sam deinstalaciju i opet instalaciju ali isto :/

Molim pomoć, koristim windows 7

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kalimee kaže...

Dakle skinem i zapne mi na pando media boosteru "Your system is currently not allowing access to our servers" ili "Pando Media Booster cannot connect to the network".

Dopusti Pando u firewallu.

LoL EUW: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
14 godina
neaktivan
Filip21 kaže...
kalimee kaže...

Možeš li mi objasniti kako, nisam baš iskusan?! :)

16 godina
neaktivan
kalimee kaže...
Filip21 kaže...
kalimee kaže...

Odeš na control panel, system and security, allow a program through windows firewall pa klikneš allow another program i dodaš pando media booster. I ako imaš firewall od nekog sigurnosnog programa i tamo moraš dopustit.

LoL EUW: Axmuth---Registrirajte se ovdje: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d3a0ac0008da092574454
14 godina
neaktivan
Filip21 kaže...
kalimee kaže...
Filip21 kaže...
kalimee kaže...

Odeš na control panel, system and security, allow a program through windows firewall pa klikneš allow another program i dodaš pando media booster. I ako imaš firewall od nekog sigurnosnog programa i tamo moraš dopustit.

http://img580.imageshack.us/img580/3429/32418369.jpg

Evo ti slika ovako mi to izgleda, ne snalazim se baš :D

16 godina
neaktivan
kalimee kaže...
Filip21 kaže...
kalimee kaže...
Filip21 kaže...

http://img580.imageshack.us/img580/3429/32418369.jpg

Evo ti slika ovako mi to izgleda, ne snalazim se baš :D

Hmm, probaj za svaki ovaj pando media booster stavit kvačicu i na home i na public. I jel imaš uz neki antivirusni program i firewall?

17 godina
neaktivan
ormar kaže...
Mad_Badger kaže...

/magic_hands

This is not the droid you're looking for...
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Nemam ne skidam praktički ništa a pazim gdje surfima, jer se ne koristim često kompjuterom pa ne koristim antivirusne :)

Inače stavio sam 2 kvačice na sve te pa idem probati izvjestim ako uspije :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

To se meni događalo na PC-u, bilo mi je do datuma, neznan kako lol..

Sad mi radi sve, samo igra ne, jer je grafa 64 mb :P

Al igran na laptopu tako da mi nije neka priša uzimat grafulju za pc...

Inače ljudi ako me oćete dodat, nick mi je Dumica

Neznan sad koji san level, 13. ja mislin. Nisan igra ima dva tjedna pa se nemogu sitit :D

(U kazni jbg xD)

Ok, ako neko oće zaigrat nekad, neka doda i to je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Evo ga, i Ahri mi je pala u ruke, nakon dosta eksperimentiranja i testiranja, našao sam sebi kao neki build koji mi savršeno radi, pa sam odigrao team ranked.

Uglavnom, bio sam protiv Kassadina na midu, i sve si u glavi mislim "kad baci Q, da ga napadnem svime čime imam". To sam i uradio, outlane-ao sam ga, ostao je sa oko 200 hp u lane-u hvatajući XP dok nisam došao do lvl 6 gdje sam ne znam ni ja kako uspio na kraju da ga ubijem. 2 mnute kasnije je već imao Catalyst the protector i par levela na njemu, dosta hpa, sa full hp (imao sam oko 30% magic pen i oko 70 AP) ubio njega dok je čak i ultao vani. Kasnije je sve bilo lakše.

Prezabavna za igrati, da, skalira malo sa ap, ali ima dobar dmg i gap close (true dmg na Q ima velike veze sa malim skaliranjem sa AP, ionako ima velik dmg output), savršen pasiv koji ti spasi život, i jednostavno, IMA DOBRE HD SISE!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 23:50 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AmonZero kaže...

Ovaj Guardsman Bob je fenomenalan streamer. Odlični komentari, glazba, skill, kvaliteta streama i nikad nerage-a i ono najvažnije uvijek smiješak na licu.

Treba mu dić spomenik.

Moraš priznati da taj osmijeh te malo prepadne, izgleda kao pedofil {#} I da, inače, meni najdraži streamer. Imate na

www.guardsmanbob.com njegovu listu pjesama, i zadnje pjesme koje je puštao.

17 godina
BannedOnThisForum kaže...

... IMA DOBRE HD SISE!

http://s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/000/554/facepalm.jpg

Kaki pedofil ? {#}

Lik je predobar igrač i ako se gleda njegov stream može se puno toga naučit.

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 23:57 (AmonZero).
16 godina
AmonZero kaže...

Kaki pedofil ? {#}

Lik je predobar igrač i ako se gleda njegov stream može se puno toga naučit.

Premotaj i ponovo mi pročitaj post, nisam rekao da je pedofil, nego taj smiješak je jako čudan. Ali je on savršen streamer

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Imali šanse kakve da skinem LoL bez pando media boostera?

Nemogu nikako sa tim instalirat pokušao sam jedno bezrbroj puta firewall sve uštiman i jednostavno neće :/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo drugi streamer ikad koji je probo 20k viewera u jednom trenutku ( nakon HSGG-a ). Congratz Bob! SAd ostaje da stigne tih 25k kolko ja mislim da je rageru bio rekord.

20k 20k
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Doran's Ring -> Prvi bootsi -> Hextech Revolver -> Sorceror's Shoes -> Rabadon -> Rylai -> Morello's Evil Tome -> Banshee's Veil -> Will of the Ancients.

Fail-safe build na Ahri.

0 0 hvala 0
16 godina
Blizek kaže...

Evo drugi streamer ikad koji je probo 20k viewera u jednom trenutku ( nakon HSGG-a ). Congratz Bob! SAd ostaje da stigne tih 25k kolko ja mislim da je rageru bio rekord.

Nebu ga stigo, Bobova realnost je 10-15k, doso je do 20 samo zato jer je reko da ce bit iznenadenja ako dode do 20 i to su objavlili na reditu...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
15 godina
neaktivan
ormar kaže...

Doran's Ring -> Prvi bootsi -> Hextech Revolver -> Sorceror's Shoes -> Rabadon -> Rylai -> Morello's Evil Tome -> Banshee's Veil -> Will of the Ancients.

Fail-safe build na Ahri.

Ma bravo kreni ti sa Dorans Ringom,samo naprijed curo..

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedina alternativa tome je boots+3 pota, i ne kužim baš zašto su svi anti-dorans u zadnje vrijeme, kad je to item koji ti daje najveći lane power prvih 4-5 levela.

Plus toga, ako pogodiš veliki wave sa Q dok je spell vamp aktivan, vrati ti oko 30% healtha, o čemu mi pričamo..

0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

@ormar

Bez bootsa si previše spor ! nemožeš izbjeć skillove, više si ranjiv na gank, i nebih se baš previše oslonio na taj ahrin spell vamp.

Ja kad na midu dobijem nekog s doransom na 1 lv, odma igram agresivno. Đabe njemu tih 100 hp-a više i 15 AP kad mora u 3min ic nazad u bazu i time gubi exp i gold, a da ne govorim o tome kako je lakše zonirat igrače sa nekim šugavim sustainom i još ni potove nemaju.

Pwned by pantheon jungle {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.12.2011 11:17 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice