Ma. Desi se da dobijem 2-3 partije normalne likove, i onda 2-3 partije kretene - a na ovom ELU ne možeš solo carryati sa "OP" champova tipa morgana ili akali jer apparently ljudi znaju što treba raditi protiv njih.
Ma. Desi se da dobijem 2-3 partije normalne likove, i onda 2-3 partije kretene - a na ovom ELU ne možeš solo carryati sa "OP" champova tipa morgana ili akali jer apparently ljudi znaju što treba raditi protiv njih.
U svakoj pariji Ahri i Volibear. Ko Ezopove basne, f*cking ZOO. Mislin se bil ju uzea, al sumnjan da bi je uopće ima prilike igrat, jer je trenutno INSTALOCK Ahri, I'm mid FU razdoblje.
Ahri je skill champ i es #1 ( odmah nakon morde ).
Mislio sam da je shit sudeći po kretenima koji su je igrali, ali kad sam je kupio i uzeo u svoje ruke, vidio sam kako je zapravo odlična.
Bitch Please
U svakoj pariji Ahri i Volibear. Ko Ezopove basne, f*cking ZOO. Mislin se bil ju uzea, al sumnjan da bi je uopće ima prilike igrat, jer je trenutno INSTALOCK Ahri, I'm mid FU razdoblje.
Mislio sam da je shit sudeći po kretenima koji su je igrali, ali kad sam je kupio i uzeo u svoje ruke, vidio sam kako je zapravo odlična.
Bitch Please
TrueStory.jpg
da mala je super. podsjeća me na miss hannah hehe, doduše obujam prsa je manji na ahri
da mala je super. podsjeća me na miss hannah hehe, doduše obujam prsa je manji na ahri
Hahah a di si ovu iskopa,inace push up i pticja perspektiva cuda cine za dekolte,a ova cura to ocito zna ;)
Ahri nije ni OP ni UP.. Balansirana je. Mozda bi mogla minor buff dobit
Spellovi:
Passive: Totalno useless... zelin buff na manje stakova a veci spell vamp ili sl...
Q: Nije losa..al sporo se kreće..al ipak 50% dmga je pure tako da je balanced...skillshot^^
W: Dobro za zonanje meleova na solo topu..ugl dobar dmg
E: skillshot, high-ranged taunt koji dmga i traje 2 sec
R: risk-taking spell.. Il bizis il vatas sa ovin.. Al ok je.
Ja cu popiz.it
Idem skinit LoL i krene skidat pando i javlja stalno errore :/
Ovaj Guardsman Bob je fenomenalan streamer. Odlični komentari, glazba, skill, kvaliteta streama i nikad nerage-a i ono najvažnije uvijek smiješak na licu.
Treba mu dić spomenik.
Dakle skinem i zapne mi na pando media boosteru "Your system is currently not allowing access to our servers" ili "Pando Media Booster cannot connect to the network".
Molim da mi netko pomogne ako zna.
Radio sam deinstalaciju i opet instalaciju ali isto :/
Molim pomoć, koristim windows 7
Dakle skinem i zapne mi na pando media boosteru "Your system is currently not allowing access to our servers" ili "Pando Media Booster cannot connect to the network".
Dopusti Pando u firewallu.
Možeš li mi objasniti kako, nisam baš iskusan?! :)
Odeš na control panel, system and security, allow a program through windows firewall pa klikneš allow another program i dodaš pando media booster. I ako imaš firewall od nekog sigurnosnog programa i tamo moraš dopustit.
Odeš na control panel, system and security, allow a program through windows firewall pa klikneš allow another program i dodaš pando media booster. I ako imaš firewall od nekog sigurnosnog programa i tamo moraš dopustit.
http://img580.imageshack.us/img580/3429/32418369.jpg
Evo ti slika ovako mi to izgleda, ne snalazim se baš :D
http://img580.imageshack.us/img580/3429/32418369.jpg
Evo ti slika ovako mi to izgleda, ne snalazim se baš :D
Hmm, probaj za svaki ovaj pando media booster stavit kvačicu i na home i na public. I jel imaš uz neki antivirusni program i firewall?
/magic_hands
Nemam ne skidam praktički ništa a pazim gdje surfima, jer se ne koristim često kompjuterom pa ne koristim antivirusne :)
Inače stavio sam 2 kvačice na sve te pa idem probati izvjestim ako uspije :)
To se meni događalo na PC-u, bilo mi je do datuma, neznan kako lol..
Sad mi radi sve, samo igra ne, jer je grafa 64 mb :P
Al igran na laptopu tako da mi nije neka priša uzimat grafulju za pc...
Inače ljudi ako me oćete dodat, nick mi je Dumica
Neznan sad koji san level, 13. ja mislin. Nisan igra ima dva tjedna pa se nemogu sitit :D
(U kazni jbg xD)
Ok, ako neko oće zaigrat nekad, neka doda i to je to
Evo ga, i Ahri mi je pala u ruke, nakon dosta eksperimentiranja i testiranja, našao sam sebi kao neki build koji mi savršeno radi, pa sam odigrao team ranked.
Uglavnom, bio sam protiv Kassadina na midu, i sve si u glavi mislim "kad baci Q, da ga napadnem svime čime imam". To sam i uradio, outlane-ao sam ga, ostao je sa oko 200 hp u lane-u hvatajući XP dok nisam došao do lvl 6 gdje sam ne znam ni ja kako uspio na kraju da ga ubijem. 2 mnute kasnije je već imao Catalyst the protector i par levela na njemu, dosta hpa, sa full hp (imao sam oko 30% magic pen i oko 70 AP) ubio njega dok je čak i ultao vani. Kasnije je sve bilo lakše.
Prezabavna za igrati, da, skalira malo sa ap, ali ima dobar dmg i gap close (true dmg na Q ima velike veze sa malim skaliranjem sa AP, ionako ima velik dmg output), savršen pasiv koji ti spasi život, i jednostavno, IMA DOBRE HD SISE!
Ovaj Guardsman Bob je fenomenalan streamer. Odlični komentari, glazba, skill, kvaliteta streama i nikad nerage-a i ono najvažnije uvijek smiješak na licu.
Treba mu dić spomenik.
Moraš priznati da taj osmijeh te malo prepadne, izgleda kao pedofil
I da, inače, meni najdraži streamer. Imate na
www.guardsmanbob.com njegovu listu pjesama, i zadnje pjesme koje je puštao.
... IMA DOBRE HD SISE!
http://s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/000/554/facepalm.jpg
Kaki pedofil ? 
Lik je predobar igrač i ako se gleda njegov stream može se puno toga naučit.
Kaki pedofil ? 
Lik je predobar igrač i ako se gleda njegov stream može se puno toga naučit.
Premotaj i ponovo mi pročitaj post, nisam rekao da je pedofil, nego taj smiješak je jako čudan. Ali je on savršen streamer
Imali šanse kakve da skinem LoL bez pando media boostera?
Nemogu nikako sa tim instalirat pokušao sam jedno bezrbroj puta firewall sve uštiman i jednostavno neće :/
Evo drugi streamer ikad koji je probo 20k viewera u jednom trenutku ( nakon HSGG-a ). Congratz Bob! SAd ostaje da stigne tih 25k kolko ja mislim da je rageru bio rekord.
Doran's Ring -> Prvi bootsi -> Hextech Revolver -> Sorceror's Shoes -> Rabadon -> Rylai -> Morello's Evil Tome -> Banshee's Veil -> Will of the Ancients.
Fail-safe build na Ahri.
Evo drugi streamer ikad koji je probo 20k viewera u jednom trenutku ( nakon HSGG-a ). Congratz Bob! SAd ostaje da stigne tih 25k kolko ja mislim da je rageru bio rekord.
Nebu ga stigo, Bobova realnost je 10-15k, doso je do 20 samo zato jer je reko da ce bit iznenadenja ako dode do 20 i to su objavlili na reditu...
Doran's Ring -> Prvi bootsi -> Hextech Revolver -> Sorceror's Shoes -> Rabadon -> Rylai -> Morello's Evil Tome -> Banshee's Veil -> Will of the Ancients.
Fail-safe build na Ahri.
Ma bravo kreni ti sa Dorans Ringom,samo naprijed curo..
Jedina alternativa tome je boots+3 pota, i ne kužim baš zašto su svi anti-dorans u zadnje vrijeme, kad je to item koji ti daje najveći lane power prvih 4-5 levela.
Plus toga, ako pogodiš veliki wave sa Q dok je spell vamp aktivan, vrati ti oko 30% healtha, o čemu mi pričamo..
@ormar
Bez bootsa si previše spor ! nemožeš izbjeć skillove, više si ranjiv na gank, i nebih se baš previše oslonio na taj ahrin spell vamp.
Ja kad na midu dobijem nekog s doransom na 1 lv, odma igram agresivno. Đabe njemu tih 100 hp-a više i 15 AP kad mora u 3min ic nazad u bazu i time gubi exp i gold, a da ne govorim o tome kako je lakše zonirat igrače sa nekim šugavim sustainom i još ni potove nemaju.
Pwned by pantheon jungle