Jeli 1200 ela elo hell?
Imao sam 1300 ali me konekicja yebala i dva puta sam morao..
Jeli 1200 ela elo hell?
Imao sam 1300 ali me konekicja yebala i dva puta sam morao..
Nakon restarta da, al negdje oko Bozica nece bit...
Mislite da je poslije 1300 gotov elo hell
Prije reseta se isto ponavljalo do 18** ratinga
Ja sam naprosto odustal od ranked opce, solo je pakao, support svaki put faila epicno, zavrsi sa 0/14/4 i slično, bar jedan takav lik je uvijek, dok na normal ak i vec izgubim, barem nema takvih feedera, i izgubimo stvarno jer su bili bolji.
Do kada će tačno biti available ove rune i skinovi?
Do kada će tačno biti available ove rune i skinovi?
31.10
fight krenuo super. 3 ili 4 puta me ubio tower jer sam se zeznuo i mislio da stignem napraviti kill (nikako da naučim da je nekad bolje pustiti nekoga kome je ostalo 10 hp nego ići za njim, zginuti i opet njega ne ubit). da bar lik s annie nije otišo, super nam je krenulo. a bit će još prilika =)
fight krenuo super. 3 ili 4 puta me ubio tower jer sam se zeznuo i mislio da stignem napraviti kill (nikako da naučim da je nekad bolje pustiti nekoga kome je ostalo 10 hp nego ići za njim, zginuti i opet njega ne ubit). da bar lik s annie nije otišo, super nam je krenulo. a bit će još prilika =)
Izgubili ste i jer si ti imao smeće od itema... užasan build... stackat 2 Starksa? i gradit drugi Frozen Heart, a ništa od dmg itema na AD carryja....
Izgubili ste i jer si ti imao smeće od itema... užasan build... stackat 2 Starksa? i gradit drugi Frozen Heart, a ništa od dmg itema na AD carryja....
Ima on još puno vremena da nauči buildove. Iako ovo je zbilja katastrofa build. Pogledaj guideove na leaguecraftu i solomidu ( one dobro rateane ), dat će ti dobru ideju o generalno dobrim itemima.
ovako, zadnju igram s karthusom, napravio sam 300 000 dmga ali sam imao ocajan score i dobro smo popusili, 4 od 5 njihovih champa su bili tankovi, zanima me kak protiv njih kao AP? jer one bloodraizors su za AP a kaj da im radim s karthusom jako sam se mucio imao na kraju 9 killova 15 death od toga sigurno 5 killova od ultija samo
Jbg, naoružaj se strpljenjem i čeličnim živcima, do lvl-a 30 ćeš često imat leavere u timu, kasnije toga više nema, iako se zna desiti DC ili neki troll s vremena na vrijeme.
posaljem request za refund i nece mi vratit jer nemam nis kupljeno prije 30dana -.-
Jbg, naoružaj se strpljenjem i čeličnim živcima, do lvl-a 30 ćeš često imat leavere u timu, kasnije toga više nema, iako se zna desiti DC ili neki troll s vremena na vrijeme.
Zasto dajes covjeku laznu nadu?
šmrc
leaveri nikad ne nestaju a?
šmrc
leaveri nikad ne nestaju a?
Ne nestaju zauvijek, ali njihov broj se smanji na levelu 30 i to dosta. I još se smanjuje ako si dobar igrač. U ovo igri vrijedi pravilo: što si bolji, to u njoj više uživaš.
Ma zaboravi sve kaj ti se reklo sad.... upravo sam odigrao, prosjek pobjeda 800 u oba tima, ELO 1400-1500 u prosjeku, izgubili smo jer je super retardirani heimer trollal, uzel je revive i rally i feedal... kaže da ga boli K za defeat... prvo je feedal garena, onda je otišel u mid i malo kassadina i na kraju otišao top i nafeedao gp-a... divna runda, divan troll, ova igra je teško smeće, a RIOT još uvijek nije napravio dobar sistem kažnjavanja....
bit će onaj reward =)
unimatrix jebga, takve treba bannat odmah
bit će onaj reward =)
unimatrix jebga, takve treba bannat odmah
Ja sam ovo stavio da bi dobio plusice,a ne da vi gledatee :[
moze neko dat link koje su to rune u prodaji? nisam nigdje uspio nac, i ne vidim ih u storu
nisu ti jos u prodaji rune,bit ce uskoro valjda...
moze neko dat link koje su to rune u prodaji? nisam nigdje uspio nac, i ne vidim ih u storu
one su ti pod tier 2! ali imaju rank kao tier 2.5
jel ima tko onih promotional codova ? :D
nisam ni znao da LoL slavi rođendan isti dan kad i ja :D