League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.547.520
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jeli 1200 ela elo hell?

Imao sam 1300 ali me konekicja yebala i dva puta sam morao..

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: League Of Legends

Nakon restarta da, al negdje oko Bozica nece bit...

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
15 godina
League Of Legends

Mislite da je poslije  1300 gotov elo hell {#} 

Prije reseta se isto ponavljalo do  18** ratinga {#}

haris771EuW LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 14:15 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Shaco Tiamat penta kill 

tiamat &lt;3 tiamat <3
Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Ja sam naprosto odustal od ranked opce, solo je pakao, support svaki put faila epicno, zavrsi sa 0/14/4 i slično, bar jedan takav lik je uvijek, dok na normal ak i vec izgubim, barem nema takvih feedera, i izgubimo stvarno jer su bili bolji.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Do kada će tačno biti available ove rune i skinovi?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Do kada će tačno biti available ove rune i skinovi?

31.10

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
protjeran

fight krenuo super. 3 ili 4 puta me ubio tower jer sam se zeznuo i mislio da stignem napraviti kill (nikako da naučim da je nekad bolje pustiti nekoga kome je ostalo 10 hp nego ići za njim, zginuti i opet njega ne ubit). da bar lik s annie nije otišo, super nam je krenulo. a bit će još prilika =)

First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
17 godina
skullscar kaže...

fight krenuo super. 3 ili 4 puta me ubio tower jer sam se zeznuo i mislio da stignem napraviti kill (nikako da naučim da je nekad bolje pustiti nekoga kome je ostalo 10 hp nego ići za njim, zginuti i opet njega ne ubit). da bar lik s annie nije otišo, super nam je krenulo. a bit će još prilika =)

Izgubili ste i jer si ti imao smeće od itema... užasan build... stackat 2 Starksa? i gradit drugi Frozen Heart, a ništa od dmg itema na AD carryja....

LoL username: UnimatriX (EU East) HoN username: ArmageddonX
16 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
skullscar kaže...

Izgubili ste i jer si ti imao smeće od itema... užasan build... stackat 2 Starksa? i gradit drugi Frozen Heart, a ništa od dmg itema na AD carryja....

Ima on još puno vremena da nauči buildove. Iako ovo je zbilja katastrofa build. Pogledaj guideove na leaguecraftu i solomidu ( one dobro rateane ), dat će ti dobru ideju o generalno dobrim itemima.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
14 godina
protjeran
tako je, vremena da naučim dobre buildove ima napretak. nisu se svi rodili sa svime time u glavi. a s obzirom da sam proveo cca 4 dana u igri, još sam i dobar. oni koji nisu dobri su trollovi koji dođu svima pametovat kak se igra pa quitaju igru nakon što ih ube 2 puta. od svih matcheva do sada možda sam 10 puta imao 5 ljudi na svojoj strani do kraja. uvijek, ali baš uvijek netko odustaje. ili krenemo na odabir charactera pa neko odustane i tako 4 ,5 puta. bilo je fightova gdje nas je na kraju ostalo po 3. ljudi odustanu odmah na startu i svakih 10 minuta se vidi poruka taj i taj je online pa odmah ode offline čim vidi da fight nije gotov
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win. Mahatma Gandhi
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ovako, zadnju igram s karthusom, napravio sam 300 000 dmga ali sam imao ocajan score i dobro smo popusili, 4 od 5 njihovih champa su bili tankovi, zanima me kak protiv njih kao AP? jer one bloodraizors su za AP a kaj da im radim s karthusom jako sam se mucio imao na kraju 9 killova 15 death od toga sigurno 5 killova od ultija samo

Dirt 3 -&amp;amp;amp;amp;gt; Dino Bzik
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
skullscar kaže...
tako je, vremena da naučim dobre buildove ima napretak. nisu se svi rodili sa svime time u glavi. a s obzirom da sam proveo cca 4 dana u igri, još sam i dobar. oni koji nisu dobri su trollovi koji dođu svima pametovat kak se igra pa quitaju igru nakon što ih ube 2 puta. od svih matcheva do sada možda sam 10 puta imao 5 ljudi na svojoj strani do kraja. uvijek, ali baš uvijek netko odustaje. ili krenemo na odabir charactera pa neko odustane i tako 4 ,5 puta. bilo je fightova gdje nas je na kraju ostalo po 3. ljudi odustanu odmah na startu i svakih 10 minuta se vidi poruka taj i taj je online pa odmah ode offline čim vidi da fight nije gotov

Jbg, naoružaj se strpljenjem i čeličnim živcima, do lvl-a 30 ćeš često imat leavere u timu, kasnije toga više nema, iako se zna desiti DC ili neki troll s vremena na vrijeme.

14 godina
League Of Legends

posaljem request za refund i nece mi vratit jer nemam nis kupljeno prije 30dana -.-

★★★★★ ako sam ti pomogao stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Unimatrix 007 kaže...
skullscar kaže......

Jbg, naoružaj se strpljenjem i čeličnim živcima, do lvl-a 30 ćeš često imat leavere u timu, kasnije toga više nema, iako se zna desiti DC ili neki troll s vremena na vrijeme.

Zasto dajes covjeku laznu nadu?

LoL nick: Strongtoni R.I.P EP
14 godina
protjeran
Don Strongtoni kaže...
Unimatrix 007 kaže...
skullscar kaže......

šmrc {#}

leaveri nikad ne nestaju a?

16 godina
neaktivan
skullscar kaže...
Don Strongtoni kaže...
Unimatrix 007 kaže...
skullscar kaže......

šmrc {#}

leaveri nikad ne nestaju a?

Ne nestaju zauvijek, ali njihov broj se smanji na levelu 30 i to dosta. I još se smanjuje ako si dobar igrač. U ovo igri vrijedi pravilo: što si bolji, to u njoj više uživaš.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
17 godina
League Of Legends

Ma zaboravi sve kaj ti se reklo sad.... upravo sam odigrao, prosjek pobjeda 800 u oba tima, ELO 1400-1500 u prosjeku, izgubili smo jer je super retardirani heimer trollal, uzel je revive i rally i feedal... kaže da ga boli K za defeat... prvo je feedal garena, onda je otišel u mid i malo kassadina i na kraju otišao top i nafeedao gp-a... divna runda, divan troll, ova igra je teško smeće, a RIOT još uvijek nije napravio dobar sistem kažnjavanja....

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2011 23:47 (Unimatrix 007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran

bit će onaj reward =)

unimatrix jebga, takve treba bannat odmah

14 godina
neaktivan
skullscar kaže...

bit će onaj reward =)

unimatrix jebga, takve treba bannat odmah

Ja sam ovo stavio da bi dobio plusice,a ne da vi gledatee :[

LoL EU West - ScazzaHitmann
14 godina
protjeran
eto imao match s 2 debila u timu. jedan je bio lv1 koji nije znao gdje da vidi koji level mu je character dok igra.. a drugi mu sve objašnjava. predaja na 20 min lol
14 godina
protjeran

u startu sam malo crkavo al jebga.. no jel su ovi itemsi malo bolji hehe? p.s. da sam imao još malo vremena digao bih nekaj bolje

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 2:28 (skullscar).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

moze neko dat link koje su to rune u prodaji? nisam nigdje uspio nac, i ne vidim ih u storu

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nisu ti jos u prodaji rune,bit ce uskoro valjda...

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 10:38 (lepan).
16 godina
League Of Legends
League Of Legends IGN: slinA ...ONE SHOT, ONE KILL, NO LUCK JUST SKILL!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Nesto nam je stiglo :D

League Of Legends EU West : KeiichiAssassin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NSRkić kaže...

moze neko dat link koje su to rune u prodaji? nisam nigdje uspio nac, i ne vidim ih u storu

one su ti pod tier 2! ali imaju rank kao tier 2.5

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
neaktivan
League Of Legends

jel ima tko onih promotional codova ? :D

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

nisam ni znao da LoL slavi rođendan isti dan kad i ja :D

LoL EU - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice