nije dominion izasao... ako ste pratili patch preview rekli su da ce biti velik patch kao priprema za dominion... ali da ce se on lansirati kasnije :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sad prebacio na NA i pise 74% skinulo i 500 mb remaining. o.O
Ja ne verujem,kupio sam Olafa i koji god build da napravim ne valja xD Moze mi neko reci neki dobar build ? Onako tanky-dps :)
Ja ne verujem,kupio sam Olafa i koji god build da napravim ne valja xD Moze mi neko reci neki dobar build ? Onako tanky-dps :)
WARMOGS ARMAAAAAAAAAAAA
Mercury, frozen mallet, atmas, banshee (ubaci jos sunfire mozda za hpa i armor) etc vecinom takvi bildovi su mi ok na olafu :D
Ali to je samo 2 dmg itema :( Ja bi punooo :o
talonu kupis frozen malet zbog pasivne i gg
Ali to je samo 2 dmg itema :( Ja bi punooo :o
E jbg i ja bi sto eura i pic*u koja samo voli moju ki*u pa je to nemoguce :D
Kako god onda ides sa njim i gankas koliko ce ti to puta uspijeti protiv nekoga dobroga teama uspijeti ce ti jednom dok ne odu back u bazu po ward ili oracle i onada on postaje beskoristan, a za to je jednostavno Riot kriv zato sto je twitch prije radio ogroman dmg topio je teamove u sekundi i onda ga nisu znali nerfati malo nego skroz.Trebaju napraviti ovaj stealth remake za eve i twitcha je kada jednom uzmu oracle ti nemozes nista raditi.
koliko vidiš iz priloženog uspilo mi je 3 puta za redon, moga san ja još al su madman i Duje išli spavat oko 6 ipo (pichke)
mallet, atma, warmong, merc treads je onako, must have
ostalo radi kako ti se sviđa
Još komu stoji na 33 % i pise applying patches?
-.-
ja sam jednom igrao protiv olafa kad sam bio lvl 22.. on je bio 30 sa full runama i isao je na jungle i full AD i jos su ga ovi moji nafidali do bola lik je na kraju imao 2 phantom dancera, bloodthirster, infinite edge, frozen mallet, warmog.. kad je upalio W lifesteal mu je bio po 200,300+ hp po hitu.... aposlutno mu nista nismo mogli klao nas je kad mu se digne kuu**c
-.-
samo pusti to mi se par puta dešavalo kao i sada.. samo budi strpljiv nemoj izlazit iz clienta inace ces moram opet...
-.-
jel to na NA serveru?
šta se tiče olafa full AD je fail, sa njin je najbolje junglat i ić tanky dps:
Mercury ili Bersekers
Frozen Mallet
Atma
Warmogs
Blood Thirster
Yomumus
tako nešto i naravno wrigles koji se kasnije proda
-.-
jel to na NA serveru?
Mercury ili Bersekers
Frozen Mallet
Atma
Warmogs
Blood Thirster
Yomumus
ako momak oce full ad sa 300 attack dmga i 1200hpa , whell...be my guest....al dobit ces u guzu koda dizes sapun u zatvoru =/
Igrao sam i ja protiv jednog lika tako,i isto je bilo tako,samo mu build nisam zapamtio :d
N westu mi je tak, sad proslo nesto jos kao applying, doslo do 99 i opet na 33 % i stoji, to bum pustil prek noci nek se kolje, haha, neda mi se cekat
meni stalno neke pacheve aplaya -_-" svaki put kad izadzem iz lola on neki pathc ponvo stavlja i tako u nedogled -_-"
kolko vas ima na:
| 15 | west |
|---|---|
| 36 | nordic&east |
Ovako imam jedan manji "problemćić" s igrom.
znači kad počnem igrat i nakon 5-6 minuta otvorim XF (jer mi je frend napiso nešto na chat) nakon toga kad se vratim u igru jednostvano kad stisnem desni klik miša kao da ne sluša (dok lijevi radi, za pokretanje lika) isto tako kad počnem napadat mobove on napada dok sve i jednog ne ubije jednostavno ne mogu ga pomaknut dok ne pobije sve (zato znam puno puta umrijet) a i ne mogu stisnut ni ESC nit išta drugo na tipkovnici.
Ako zna itko u čemu je problem bio bi vrlo zahvalan!!!
Nitko nema riješenje za moj problem 
-.-
jel to na NA serveru?
Mercury ili Bersekers
Frozen Mallet
Atma
Warmogs
Blood Thirster
Yomumus
Ne treba mu Warmogs jer se on heala preko svojeg life steala, rade bi ja ovak isao
Berserk
Mallet
Atma
Blood Thirster
Thornmail
Sunfire
Sunfire - Deala jos dmga + njegovi basic attacks + dobije hpa ( npr to moze nadoknadit kod warmogsa )
Thornmail - Deala jos vise dmga + sunfire + basic attacks + ima vise armora, znaci cold killer je
Blood thirster - Zesci life steal sa njegovim W spellom
Mallet - Dobije dosta hp-a + na sunfire cape i to mu je cist dosta + Jos sa sjekiricom slowa kad pogodi nekoga radi passiva.
PS: Isao sam soluciju prije davno i uzet guardians i warmogs mjesto sunfire i thornmaila. Isto ubitacina, ali to samo za laaaaaate game kada fkt traje dosta dugo ... 1 slucaj u 50 igri sigurno.
warmogs + atma je na olafu epic
Mogu reci da mi e svidza novi UI :D izgleda stvarno odlicno :D sad bas idem ingame da vidim promjene :D
hotshotnidaleegg igra talona ako ikog zaima:
skida mi patch 28kbps :S
Mogu reci da mi e svidza novi UI :D izgleda stvarno odlicno :D sad bas idem ingame da vidim promjene :D
Jedine ingame promjene su kad stisneš tab, mnogo preglednije, te prilikom killa se kao u dominionu pojavi na desnoj strani.
Jedine ingame promjene su kad stisneš tab, mnogo preglednije, te prilikom killa se kao u dominionu pojavi na desnoj strani.
mislio sam luncgera :) one vijesti i to a ingame je isto super napravljeno