League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.433.199
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
zY3wz kaže...

Pa napocetku obicno d.ring , onda boots za mag. pen , hex gunblade, deathcap ili rylais cristal , lisch bane (znam da ima manu na sebi ali mi je ipak jako drag item), i onda ako imam vremene uzmem gardian angel ili nesto 

http://solomid.net/guides.php?g=1785 nista vise ne trebam reci.

Mobster12 (EU)
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2011 21:41 (File04).
17 godina
League Of Legends
LoL EU - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

UKrao sam baruna janom !!! XD ahahha i to s ovim bildom 

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Igra puna je*enih bagova, maloprije imao meč od nekih sat i po, meč se završi, dobili smo na surrenderu, te nema onog "izvještaja" ko je kakav bio i onaj chat poslije. Već ono "skip waiting for stats". Ugasim launcher, te odradim relog, kad ono "game is still in progress click reconnect blah blah". I pogodite šta, NE MOGU NIŠTA!

WTF?!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Igra puna je*enih bagova, maloprije imao meč od nekih sat i po, meč se završi, dobili smo na surrenderu, te nema onog "izvještaja" ko je kakav bio i onaj chat poslije. Već ono "skip waiting for stats". Ugasim launcher, te odradim relog, kad ono "game is still in progress click reconnect blah blah". I pogodite šta, NE MOGU NIŠTA!

WTF?!

Dobio si virus preko Lola i on ce ti sada unistit cijeli sustav :D baci komp u smece jer ti sada vise nece radit :D

khm anyway sacekaj malo nije "bug" nego informacije o zavrsetku gamea jos nisu dospjele do servera pa ti on jos biljezi kao game in progress... cim server dobije da je mec zavrsio   moci ces opet igra i vidit match kak spada :D

15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

UKrao sam baruna janom !!! XD ahahha i to s ovim bildom 

Ja sam kada sam pri put igrao sam Rumbelom sam ukrao barona sa E ono stoji ja kod onog zid i nismo imali vision na baron opalim ja jednom E saacekam 2 sec i onda opet opalim i stealam baron za skillom koji radi 150 dmg :D

LoL-scarface797(EU)
18 godina
neaktivan
League Of Legends

eo jenda stara runda di je lega solirao baruna s mudonjom

https://www.youtube.com/user/KeiichiSensei#p/a/u/2/NTWpg5TxoOQ

Edit: otisao i ja na West :) pa eto s bugovog foruma ko je na westu mozemo koju :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 17:44 (Keiichi).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

eo jenda stara runda di je lega solirao baruna s mudonjom

https://www.youtube.com/user/KeiichiSensei#p/a/u/2/NTWpg5TxoOQ

Edit: otisao i ja na West :) pa eto s bugovog foruma ko je na westu mozemo koju :D

Ja sam na westu, i igrao bi s vama ali tek sam 17 level. {#}

Isprobao sam Gragasa sad kako je free, i ide mi solidno (15+ assista većinom) ali ne mogu pobrati više od 5-6 killova nikako. Jel radim nešto krivo ili je to normala?

17 godina
League Of Legends
League Of Legends IGN: slinA
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

prebacio sam se na west...a koji k onda znaci ono prije nego sto se ulogiras,kliknes tamo change i možeš mjenjat eu west itd??

LoL nick:CroDino(EU)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

..

LoL nick:CroDino(EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2011 21:55 (CroDino).

0 0 hvala 0
18 godina
CroDino kaže...

prebacio sam se na west...a koji k onda znaci ono prije nego sto se ulogiras,kliknes tamo change i možeš mjenjat eu west itd??

Znaci da ako imas multi acc i na US,EU West, Nordic nemors ko prije traziti razne trece programe za mjenjanje nego samo tu odaberes i ulogujes se s drugim acc.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
16 godina
neaktivan
League Of Legends

evo malo Twitcha za scara {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Došao je spotlight
LM bro

3 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Ovako imam jedan manji "problemćić" s igrom.

znači kad počnem igrat i nakon 5-6 minuta otvorim XF (jer mi je frend napiso nešto na chat)  nakon toga kad se vratim u igru jednostvano kad stisnem desni klik miša kao da ne sluša (dok lijevi radi, za pokretanje lika) isto tako kad počnem napadat mobove on napada dok sve i jednog ne ubije jednostavno ne mogu ga pomaknut dok ne pobije sve (zato znam puno puta umrijet) a i ne mogu stisnut ni ESC nit išta drugo na tipkovnici.

Ako zna itko u čemu je problem bio bi vrlo zahvalan!!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 10:48 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
XVII Mini kaže...

Ovako imam jedan manji "problemćić" s igrom.

znači kad počnem igrat i nakon 5-6 minuta otvorim XF (jer mi je frend napiso nešto na chat)  nakon toga kad se vratim u igru jednostvano kad stisnem desni klik miša kao da ne sluša (dok lijevi radi, za pokretanje lika) isto tako kad počnem napadat mobove on napada dok sve i jednog ne ubije jednostavno ne mogu ga pomaknut dok ne pobije sve (zato znam puno puta umrijet) a i ne mogu stisnut ni ESC nit išta drugo na tipkovnici.

Ako zna itko u čemu je problem bio bi vrlo zahvalan!!!

run as administrator ako si na sedmici, ako ne, zao mi je.

LoL EU - KingNothing666
14 godina
League Of Legends

Budem probo, hvala {#}

EDIT: Ne pomaže :(

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 11:49 (XVII Mini).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

Taj stakor je i dalje beskoristan ovisi protiv koga ces u lane doci neka nedode neki squisy targer mozes se pozdraviti a i kada se nafeedas i dalje si beskoristan :)

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
slimyyy kaže...

Taj stakor je i dalje beskoristan ovisi protiv koga ces u lane doci neka nedode neki squisy targer mozes se pozdraviti a i kada se nafeedas i dalje si beskoristan :)

zato san carry-a 2 partije sa njin? ja mislin da je očito da ownan sa njin i ti moš piizdit koliko oćeš :D i btw njega se ne igra u lane-u tako da ne ovisi sa kime si ;)

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
scarface797 kaže...
slimyyy kaže...

zato san carry-a 2 partije sa njin? ja mislin da je očito da ownan sa njin i ti moš piizdit koliko oćeš :D i btw njega se ne igra u lane-u tako da ne ovisi sa kime si ;)

Kako god onda ides sa njim i gankas koliko ce ti to puta uspijeti protiv nekoga dobroga teama uspijeti ce ti jednom dok ne odu back u bazu po ward ili oracle i onada on postaje beskoristan, a za to je jednostavno Riot kriv zato sto je twitch prije radio ogroman dmg topio je teamove u sekundi i onda ga nisu znali nerfati  malo nego skroz.Trebaju napraviti ovaj stealth remake za eve i twitcha je kada jednom uzmu oracle ti nemozes nista raditi.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

koga datuma dolazi taj dominion?

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
...zna ko dobar build za teema? Hvala unaprijed!
...I am just a child...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
burner9 kaže...

Pitaj Scara, on je pro Teemo.

LoL EU : pr1mus
14 godina
neaktivan
burner9 kaže...

Stackaj Guardian Angele,cisto onako da ti pomognu s prezivljavanjem,jer cim odaberes Teema dobijes global aggro od cile mape. xD

League of Legends nick : Ashelor
15 godina
neaktivan
burner9 kaže...

Teemo ti je pro disabler i tako ga moras i igrati npr. ako imaju Cho-a i njihovom teamu ti odes na 1 lvl-u do njega da te feasta posto je Cho uvijek gladan ali kad te pojede onda ce nastati problemi dobiti ce grceve u trbuhu od otrovnih gljiva i biti ce jedno 10 min van funkcije dok se ispovraca,onda ako imaju WW-a u protivnickom teamu obuces se u komad nekoga slasnog mesa(Riot je najavio taj skin za njega) i dignes prvi skill W onaj speed i kad te WW vidi cijelo vrijeme ce trcati za tobom ali posto ces uzeti bootse i W skill biti ces brzi od njega i nikako te nece moci sitici i tako ce za tobom trcati jedno pola partije.Onda ako protivnici team ima nunu ti ces se obuci i minona(ionako su iste velicne) i kada nunu htjedne iskoristiti conuse na nekom minonu ti uleti nece moci iskoristi zato sto to funkcionaria sam na pravim minonima, onda dalje ako tvoj team ima Jarvan u teamu onda teemo moze sluziti kao projektil sa high dmg.Znaci teemo se najmesti na poziciju(znas ono kao ragbi lopta) i onda se Jarvan zaleti i nabije ga nogom koliko god moze i ciljan udraca u medunozje protivnickoga champa moze oneshotati na prvom lvl.

Edit:Ovo su samo neke funkcije teeme kao Disablera ima ih jos mnogo.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 15:48 (scarface797).
15 godina
neaktivan
League Of Legends
....ocekivao sam ovakav odgovor...ja stvarno nezz zast vi stalno radite budale od ljudi...ak te neko nest pita, odgovori ko covjek ako znas, ako nezz suti, odgovorit ce neko drugi...btw. pitanje jos uvijek stoji...
...I am just a child...
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
League Of Legends

jel ima itko problema sa kreiranjem igre i tako tim glupostima ?

LoL EU - KingNothing666
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

jel ima itko problema sa kreiranjem igre i tako tim glupostima ?

ja nemogu u igru -.-

OVER 9000!!! FFS

Nemoj me jebat možda ću ti trebat :D
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice