League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.548.328
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jungle Amumu. I ovo je bio jedna jako zanimljiva runda, kada smo ušli u igru cait i gragas su otišli top, mi kažemo "cait or gragas mid" a oni odgovore "no we are premade" i na kraju su se wukong i olaf mijenjali na midu svakih 3 minute... xD

I will live again you'll see, tomorrow's not scaring me. Far away from yesterday, just take this pain away.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
kaiserus kaže...

Jungle Amumu. I ovo je bio jedna jako zanimljiva runda, kada smo ušli u igru cait i gragas su otišli top, mi kažemo "cait or gragas mid" a oni odgovore "no we are premade" i na kraju su se wukong i olaf mijenjali na midu svakih 3 minute... xD

Olafovi itemi 

Mobster12 (EU)
15 godina
League Of Legends

Ti squishy olafi su mi najbolji ;) 

Lik uleti  na njih i pogine od jednog caster bursta  xD 

a jos je i lane olaf -.- 

btw  8 matcheva i ni jedan troll viden na westu :D 

Sad igram  ranked koi je na eastu uzas ( troll , feed , "KURWA" i slicno spammanje poljaka  ..... ) , a ovdje sam uzivao   jer smo se zajebavali   cijeli match ( da  sam cak i izgubio nebi zalio ) 

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 9:26 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hari85 kaže...

Sad igram  ranked koi je na eastu uzas ( troll , feed , "KURWA" i slicno spammanje poljaka  ..... ) , a ovdje sam uzivao   jer smo se zajebavali   cijeli match ( da  sam cak i izgubio nebi zalio ) 

Rekao sam odmah, skill je manje vise jednak, ali je kultura igraca daleko veca na West, zavrsi se partija i ljudi raspravljaju o buildovima ili pojedinim kljucnim situacijama u partij, prvi pu sam bio WTF zasto nitko ne raga-a (naravno ima izuzetaka ko i svugdje ali daleko manje)

Usput DOTA stream je upravo aktiviran pa koga zanima nek baci oko:

http://dota2.com/tournaments/international/

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 9:36 (D3ViL).
15 godina
D3ViL kaže...
hari85 kaže...

Rekao sam odmah, skill je manje vise jednak, ali je kultura igraca daleko veca na West, zavrsi se partija i ljudi raspravljaju o buildovima ili pojedinim kljucnim situacijama u partij, prvi pu sam bio WTF zasto nitko ne raga-a (naravno ima izuzetaka ko i svugdje ali daleko manje)

Da , kao primjer jednom je njihov mao facechecka brush gdje smo ja i cho bili pa poginuo . Njegov je teammate napisao  "Real doublelift style ;) "  dok bi na eastu bilo  sigurno  nesto tipa "F NOOB  , YOUR MOTHER IS A FOOL FOR GIVING BIRTH TO YOU , YOU FUCKING NOOB SUCKER NOOB  "

@d3vil  Imaju commentatore za 5 razlicitih jezika na streamu  i ovo spominjem jer ima njemacki za Čmara i njegov  "English " :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 9:44 (hari85).
17 godina
hari85 kaže...

@d3vil  Imaju commentatore za 5 razlicitih jezika na streamu  i ovo spominjem jer ima njemacki za Čmara i njegov  "English " :P

Evo ja bas palim Kineza {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
D3ViL kaže...
hari85 kaže...

Evo ja bas palim Kineza {#}

Hong she  Pudge  owe  de  Traxxa  arse  yo  xD 

btw  offtopic hackali HoN servere :D prvo su mi bili svi champovi unlockani pa onda ovo :D 

17 godina
neaktivan
With great amount of players comes great responsibility xD
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
14 godina
neaktivan
League Of Legends
HAHHAHA koji trolleri svi uzeli 5 range carrija
LM bro

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

kad dominion dolazi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
deathlegend kaže...

kad dominion dolazi

Do kraja godine ( valjda ). Možda kad dođe Season 2.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Guide za Xin Zhaa:http://leaguecraft.com/strategies/guide/7326 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
League Of Legends

Soon tm

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
deathlegend kaže...

kad dominion dolazi

otprilike kad završi ovaj gamescom, možda sad u 9. misec čak

14 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
BannedOnThisForum kaže...

Slinavi, hočeš ožujsko uz to ? Jeba' vas west {#} Ionako igrate 5 players premade i onda bijete te ruse :P

neide te baš engleski a? :)

nisan ja tia ić na jeebeni west nego san već napisa ranije da ću otić ako budemo tribali radi weirdeka i cybera jer in je b-net bana east servere, ali scar stalno piizdi kako je west server oaza i kako će tamo sve bit bajno

Opet pitam jer mi prošli put na pitanje nije odgovoreno - da li je svima B-Net bannao east, ili samo njima ?

17 godina
neaktivan
Lega mi je na b netu u osijeku i igra na east bez problema.
16 godina
League Of Legends

Vi vjerujute u to ta su oni presli na west zbog b-neta {#}

Tak se mala djeca varaju

Nego onaj dota stream UZAS... laga na mrtvo, komentatori se stalno gube, mal ih cujes malo ne, igraci se zale na lag svake 2-3 min. Sta bezveze organiziraju turnir kad su im uvjeti losi.

League Of Legends IGN: slinA
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ormar kaže...

Opet pitam jer mi prošli put na pitanje nije odgovoreno - da li je svima B-Net bannao east, ili samo njima ?

skužaj zaboravija san, neznan ti stvarno, oni su oboje iz Splita tako da je možda zbog regije i 100% san siguran da in nevalja jer su morali koristit proxy programe, tako da ti neman pojma kako će tebi bit, najjednostavnije ti je da napraviš novi account na oba servera pa vidi jel ti valja na oba, a ove šta ti govore da to nije istina nemoj ni slušat jer očito nemaju pojma šta govore, ja mislin da većina ljudi ode zna da san ja bija užasno protiv prelaska na west i dalje tvrdin da je bolje da smo ostali east-u jer su ovamo serveri očajni, stalno nas pribacuje na američki i konstanti lagovi i freezovi al eto priša san radi njih jer bi bilo uku*cu da nisan

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Iman drugi account na westu i iskreno ne vidin neku razliku. Prva partija, bottom line se posvađa, pa su oba reage quitali. Ovi šta su ostali su bili ok, al hebiga, držali smo se neko vrime, al 3vs5 jednostavno ne znan kako izvuč.

Druga partija, spominjali su moju mamu i mame ostalih igrača dosta. Mislin, moja mam je divna osoba, ne znan zašto tako pričaju o njoj. 

Partija broj tri, disconnect i nikako se reconnectat, sad svaki put kad upalin taj account piše da iman partiju koja još trajei daje mi samo reconnect botu i nakon klikanja izbaci grešku. Sad, nije valjda da igraju 12 sati. I na kraju, ping mi je bija iznad 100 cilo vrime u prosjeku 150.

Puno više ljudi ima skinove, pa san ima prilike vidit neke skinove u akciji. Dakle, tolko o kanapeima i crème brûlée, iden ja nazad na ćevape.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 18:29 (Mad_Badger).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mad_Badger kaže...

Iman drugi account na westu i iskreno ne vidin neku razliku. Prva partija, bottom line se posvađa, pa su oba reage quitali. Ovi šta su ostali su bili ok, al hebiga, držali smo se neko vrime, al 3vs5 jednostavno ne znan kako izvuč.

Druga partija, spominjali su moju mamu i mame ostalih igrača dosta. Mislin, moja mam je divna osoba, ne znan zašto tako pričaju o njoj. 

Partija broj tri, disconnect i nikako se reconnectat, sad svaki put kad upalin taj account piše da iman partiju koja još trajei daje mi samo reconnect botu i nakon klikanja izbaci grešku. Sad, nije valjda da igraju 12 sati. I na kraju, ping mi je bija iznad 100 cilo vrime u prosjeku 150.

Puno više ljudi ima skinove, pa san ima prilike vidit neke skinove u akciji. Dakle, tolko o kanapeima i crème brûlée, iden ja nazad na ćevape.

Hahahahahah, I LOL'd so hard   {#}

LoL username: UnimatriX (EU N&E) HoN username: ArmageddonX
15 godina
League Of Legends

Taric - (The comprehensive Taric changes will be out the following patch)

* Base attack speed increased to .625 from .613

* Imbue

** Ability power ratio reduced to 0.6 from 1.1

** Cooldown increased to 24/23/22/21/20 seconds from 16/15/14/13/12

** Basic attacks against enemy champions now reduce Imbue’s cooldown by 4 seconds (still 2 seconds against other targets)

Nidalee

* Javelin Toss

** Mana Cost reduced to 50/60/70/80/90 from 60/70/80/90/100

** Cooldown reduced to 6 from 7

* Pounce

** May now be affected by cooldown reduction

** Cooldown increased to 3.5 from 3

* Primal Surge

** Mana cost changed to 60/80/100/120/140

** Base heal changed to 50/85/120/155/190 from 60/90/120/150/180

** AP ratio reduced to 0.7 from 1.25

* Swipe AP ratio increased to 0.4 from 0.2

* Aspect of the Cougar now grants 10/15/20 Armor and Magic Resist instead of 10% Dodge

* General

** Cleaned up a lot of Nidalee's tooltips, especially Cougar form

More coming soon when I get the info. I don't have information on the other healers yet.

LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
null kaže...

* Imbue

** Basic attacks against enemy champions now reduce Imbue’s cooldown by 4 seconds (still 2 seconds against other targets)

Nidalee

* Javelin Toss

* Pounce

* Primal Surge

* Aspect of the Cougar now grants 10/15/20 Armor and Magic Resist instead of 10% Dodge

* General

More coming soon when I get the info. I don't have information on the other healers yet.

COUGAR NEMA VISE DODGA J*BEN IM BOGA 

15 godina
neaktivan
null kaže...

* Imbue

Nidalee

* Javelin Toss

* Pounce

* Primal Surge

* General

Od OP heroja do smeća, mislim toliko smanjit ratio na healu je uzas :OOO i ta cougar promjena uuuuuuuuuuzas. Btw #4 penta

Mobster12 (EU)
15 godina
League Of Legends

http://na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1109530

Moj main scar nube  xD  Ja cu kupit double bundle ti neces   , to me odmah  klasificira vise od tebe xDDDDDDDD

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

evo ako vas zanima jedan ashe op build xD Inace lega poceo lol igrat pa nema pojma xD cijelu partiju je "farmao" i rusio turrete xD  jadnik bio u laneu mislece da ne smije izac iz njega xD fala bogu pa je garen op i annie koju smo random dobili xD al prefun gledati :D doleti mu kog maw a on sam i umjesto da ispuca ulty i w i autoattack on prvo bjezi okolo u krug i zamre xD inace isto je igrao ashe samo nije co op nego mi se nije dalo selectat i rezat xD

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 21:21 (Keiichi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Moj main scar nube   xD   Ja cu kupit double bundle ti neces   , to me odmah   klasificira vise od tebe xDDDDDDDD

oooooo daaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D must have crap :D

15 godina
Keiichi kaže...
hari85 kaže...

Moj main scar nube   xD   Ja cu kupit double bundle ti neces   , to me odmah   klasificira vise od tebe xDDDDDDDD

ASTI GA KOI CE OVO OP BITI . Dash + silence ,  2 dmg steroida ,  ranged  nuke  s slowom , stealth + movement speed steroid + aoe dmg ..

17 godina
hari85 kaže...
Keiichi kaže...
hari85 kaže...

ASTI GA KOI CE OVO OP BITI . Dash + silence ,  2 dmg steroida ,  ranged  nuke  s slowom , stealth + movement speed steroid + aoe dmg ..

Ovo je novi Scarov main, 100% OP2

LoL username: UnimatriX (EU N&E) HoN username: ArmageddonX
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ako netko treba nekog fun igraca moze me dodat na listu:   Newonezg

inace online tu i tamo preko dana, a obicno navecer poslje 22

level 11 i nisam neki pro - ali bez muke nema nauke :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2011 23:37 (newonezg).

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

sićan se kad su tako svi prije izlaska lee sin-a pametovali kako je OP kad su mu pročitali spellove, a na kraju je ispa ultra UP dok ga nisu buffali.... :)

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja ne shvaćam kako neki ljudi tako pwnaju sa nidalee , ja jedino sta od postenog dmg imam je javelin toss a u couger form moram imat lich bane da bi to pocelo radit kakav takav dmg...

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice