League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.549.670
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
scarface797 kaže...
D3ViL kaže...
scarface797 kaže...

Hebemti ti boga sve redom ko je uzeo acc nek odmah vraca neko je odigrao 4 partije i jos jednu petu leavo reko sam da nemam nista protiv da igrate na mom acc a ne da mi mijenjate password,jer bi neko mogo nastradati{#}

Evo 4 matcha koja ja nisam igrao

Ako si vec sredio PC promjeni pass da ti nemoze vise nitko ulazit na accaunt.

Pa problem je to sto ne nemogu logovati kaze invail username/password neko mi je uzeo acc i promjenio pass.

Ja sam ti rekao jucer da bih probao Akali, ali nisam ništa jer nisam mogao. Tek sad sam došao za komp.

15 godina
neaktivan

Nakon dugih odluka i dugotrajnog mučenja mozga odlučio sam uzet Olafa jer mi se sviđa što može imati više uloga hvala svima koji su dali svoja mišljenja!

LoL EU IGN: Juky844 i Juky777
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Hebemti ti boga sve redom ko je uzeo acc nek odmah vraca neko je odigrao 4 partije i jos jednu petu leavo reko sam da nemam nista protiv da igrate na mom acc a ne da mi mijenjate password,jer bi neko mogo nastradati{#}

Evo 4 matcha koja ja nisam igrao

a jbg kralju, tako ti je to kad ostavis pass i sve ostalo ovdje. Ne sjecam se kak se zove onaj koji je hapio slimiju i jos nekome acc, mozda on nesto vise zna ^^. Najjednostavnije da prijavis kradju jer sumnjam da ce ti se itko javiti da ti je promijenio pass.

Mobster12 (EU)
16 godina
League Of Legends

Evo ekipa par vas kojima je ime u potpisu sam dodao u lolu za frenda, in game nick mi je corkk

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
League Of Legends

hebem ti kru i suspendiranje...:D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Jel teska Nidalee za igrat ?

vec neko vrijeme me zove ad ju kupim i sad sam skupio dovoljno IP-a.

btw. add me : KingNothing666

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam je kupio jucer i meni je fora igrat s njom :D 

ak ima neko da zna igrat s njom nek napise kako napravit damage output :D

15 godina
neaktivan
srky.du kaže...

sa abilityima :P

LoL- Presidente95 (EU)
16 godina
KingNothing kaže...

Teska je samo prvih par rundi dok ne udjes u foru sa promjenom formi jer moras non stop switchat 

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley
14 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

Nije teska,al je meni malo dosadna igram je samo zbog 1. skillshot spella :D

[url=http://www.lolbase.net/eu/CroDino97][img]http://www.lolbase.net/eu/CroDino97/signature/086ffffff.png[/img][/url]
16 godina
NoobCrusher kaže...
KingNothing kaže...

Slazem se... jedina stvar koja mi se svidja kod nje je tak skillshot spear *.* ... kako obozavam kad s 1 skilom rijesavas squishije... nema veceg zadovoljstva

League Of Legends IGN: slinA
15 godina
neaktivan
League Of Legends

E ovako vise nemam strpljenja n zivaca za zajebavanje ocu da mi onaj ko je uzeo hebeni acc vrati ujutru do 10 h ne vrati hebeni stari pass ili neka mi posalje novi na pm je vise nemam hebenih zivaca.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...

E ovako vise nemam strpljenja n zivaca za zajebavanje ocu da mi onaj ko je uzeo hebeni acc vrati ujutru do 10 h ne vrati hebeni stari pass ili neka mi posalje novi na pm je vise nemam hebenih zivaca.

Zašto si uopce stavljo podatke na forum pa normalno da ce naic neki troll i sj**at ti acc

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 22:23 (lucky_look).
15 godina
neaktivan
lucky_look kaže...
scarface797 kaže...

Zašto si uopce stavljo podatke na forum pa normalno da ce naic neki troll i sj**at ti acc

Nisam na forum nego sam nekolicini poslao na pm da probaju neke champove dok mi je graficka bila sjebana.Evo sada je taj koji je drpio acc odigrao jos jednu partiju sa Ireliom.

LoL-scarface797(EU)
17 godina
scarface797 kaže...
scarface797 kaže...

E moj Scar dzaba ti ragas ovdje ako ti nece vratit acc sta mu mozes. . ., nisi trebao dat nikome nista samo si htio da ti neko farma IP kad ti nemozes PRIZNAJ :) Ugl posalji mail Riotu da ti je acc ukraden i nadaj se da ce ti ga vratit.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
League Of Legends

E moj scar , mora si fiinzeu dati pass i user  .

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
AmonZero kaže...
NoobCrusher kaže...
KingNothing kaže...

Slazem se... jedina stvar koja mi se svidja kod nje je tak skillshot spear *.* ... kako obozavam kad s 1 skilom rijesavas squishije... nema veceg zadovoljstva

pa teemo mi je main xD

ko da je on drugaciji :P

samo q koristis u fightu

16 godina
hari85 kaže...

glupan jedan :D

17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
hari85 kaže...

glupan jedan :D

Odgovaraš na postove a nemoš meni na LoL-u i TS-u ?! Rot in hell Luka! :P

LoL EU : pr1mus
15 godina
neaktivan
srky.du kaže...

mogao bih ti litanije napisati o njoj, ali ukratko: kad dobijes ultu, pretvoris se u pumu w-q-e, opet ultas, bacis spear, nahilas se i par autoattacka :) ak te nes posebno zanima pitaj 

Mobster12 (EU)
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 23:11 (File04).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Izlgeda da mi onaj ko je uzeo acc nece vratiti.Nista onda vidimo se nekada ljudi jer mi se neda sve krenuti ispocetka samo neznam kako neko ima pravo uzimeti tudi acc za koji je neko ulago mjesece truda i vremena(7 mjeseci) koji shit.

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 11:36 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa kome si sve s foruma dao acc?

Jbg kolko god da sam dobar s nekim nije da cu mu dat acc :S tj dao sam par ljudi al znam ih irl i to je bilo odma mjenjanje pwa kod davanja acca i kod vracanja :D

To povjerenje "zato sto igramo zajedno" i ne uljeva bas puno povjerenja :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nije meni jeasno,Fiinze je svima ukrao acc sa foruma samo meni nije :D

IT'S RECORD TIME!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

scarface pa kaj nemres vratit pass preko stranice tam kliknes forgot password i  posalju ti pass na email,ziher pa ti ovaj zna e mail sta ti je uzo 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa ako mu je vec i maznuo acc vjerojatno je primjenia mail i security question :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel neko može reć dobar build za poppy-a? Boots i trinity je core. Mislim da njemu dps najbolje paše.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

scary carry > ad

I’m level D4 juggernaut. Get out of the way b*tch.
16 godina
Keiichi kaže...
Pa ako mu je vec i maznuo acc vjerojatno je primjenia mail i security question :D

najveća baza kod noobova iz Riota šta se security question uopće nigdi ne traži, kako super i profesionalno {#}

btw. scar napiši ode kome si sve da account, ja osobno nedajen više nikome account osin par ljudi za koje san siguran da neće radit piizdarije sa njin

14 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

vidis vidis :P

17 godina
noodle kaže...

Jel neko može reć dobar build za poppy-a? Boots i trinity je core. Mislim da njemu dps najbolje paše.

Poppy je žensko, zar si slijep?! {#} 

Ako ideš na AD sa trinity-em onda dalje dmg, možeš Bloodthirstere stackat il koje god već trebaš dmg iteme, ovisno o rundi. 

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice