*troooool*

Malo offtopica xD
11 day free to play Hon ce bit sad zbog one year anniversarya eto taman cu malo odmorit od LoL-a xD ( Svi koji se puno zivciraju nek se malo opuste jer na Honu nema laggova , buggova , freezova , client jebanja .... )
nečeš se upustiti vjeruj mi. Pošto igraš LoL vjerojatno si loš(po honovim standardima), kada dođeš tamo ljudi če te napljuvati jer je community ono ELITIST JERK u 90% igra. Ja sam igrao sa ekipom od bete do 11. mjeseca i rasturali smo na visokom ratingu. Ekipa se raspala i nakon toga kada sam vidio kakav je pub odmah sam prodao igru. Ono tipa: U ALL SUCK, IM THE BEST AND U ALL SUUUUUUUUUUUUUUUUCK! I CANT MAKE A MISTAKE AND U MAGOT NOOBS SUCK. MY TEAM IS RETARDED. - sry na izrazima, direktno preuzeto s igre
Neznam ti ja brate , ja sam owna na trialu :D
@Noobcrusher mislim da je to ditzy US 1900 elo streamer ^^
Da, to je ona... koji fail od cure...
ono ti je wannabe cura,jeste vidjeli na sta lici,ja bi se ubio kad bi je samo vidio uzivo xD
Ne razumijem zasto se snima ako izgleda ko neka bestija, moze snimat samo kako igra a ne i sebe :S
Imam jedno pitanje ako ja koji imam oko 400 elo idem sa prijateljem koji ima 1300 elo koliko ce elo imati nasi protivnici i teammates
Imam jedno pitanje ako ja koji imam oko 400 elo idem sa prijateljem koji ima 1300 elo koliko ce elo imati nasi protivnici i teammates
sta je elo??
hahhahah,ova ti je dobra,ma ne bi na nju biciklo naslonio a kamoli mrkno xD
sta je elo??
Kad budes lvl 30 vidit ces
Malo offtopica xD
11 day free to play Hon ce bit sad zbog one year anniversarya eto taman cu malo odmorit od LoL-a xD ( Svi koji se puno zivciraju nek se malo opuste jer na Honu nema laggova , buggova , freezova , client jebanja .... )
Thx harise, baš sam htio isprobat. :)
Harise koliko treba od izlaska novog championa do onog prvog introductiona novog? Tjedan dana ili?
Utorak sada ovaj ce sneak peek novog vjerovatno ^^
ako hotshot mrzi likove iz koreje e ja mrzim francuze. Toliku kolicinu nesuradnje i trollanja ja u zivotu nisam vidio :/
ako hotshot mrzi likove iz koreje e ja mrzim francuze. Toliku kolicinu nesuradnje i trollanja ja u zivotu nisam vidio :/
Ma najgori su mi spanjolci
ono ajjaajajjajjaj . I uvijek fidaju i trollaju i inace su oni noob mordei s 1/10u mom timu .
aj suti i ti si takav hahah
ono ajjaajajjajjaj . I uvijek fidaju i trollaju i inace su oni noob mordei s 1/10u mom timu .
Definitivno, jeb3ni španjolci su katastrofa, s njima imam najgora iskustva...
Definitivno, jeb3ni španjolci su katastrofa, s njima imam najgora iskustva...
doro ni njih ne treba zanemariti, ali sto se ovih francuza tice :OOOOO ja kazem zas nisi rekao miss, on meni izbrblja nes na francuskome, zaleti se na barona i umre T.T
Elementz je isto priznao da europljani u zadnje vrijeme rulaju i to na način da je svoju tier listu dosta prilagodio europskom stilu igre ( TF top izbor, Karthus odmah do njega i Ashe ).
AHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAH
HotshotGG je debil umišljeni, to su oni koji uništavaju igru, danas gledam livestream, lvl 1, lik je afk i neće igrat, u rankedu... i ovi ga mole da igra i on ništa. Mrzim takve afk likove koji namjerno drugima unište rundu, nije trebao ni ući ak neće igrati. I on često trolla ljude, Trynd koji stacka samo Ragebladeove, Morde koji stacka samo Hextech Revolvere i tak.... Upravo mi je zato drago da su ih Europljani počeli rasturat, jer su Ameri previše umišljeni.
HotshotGG je debil umišljeni, to su oni koji uništavaju igru, danas gledam livestream, lvl 1, lik je afk i neće igrat, u rankedu... i ovi ga mole da igra i on ništa. Mrzim takve afk likove koji namjerno drugima unište rundu, nije trebao ni ući ak neće igrati. I on često trolla ljude, Trynd koji stacka samo Ragebladeove, Morde koji stacka samo Hextech Revolvere i tak.... Upravo mi je zato drago da su ih Europljani počeli rasturat, jer su Ameri previše umišljeni.
apsolutno se slazem, bas me veseli uspjeh europljana, a i normalno je da taj hotshot posjecuje te stranice jer taj cure nije vidio u svome zivotu. Ne brojim njegovu mamu :x
Evo jednog brutalnog carryjanja sa AP Mordeom, NAPOKON mi je netko tenkao pa sam mogao igrat AP. Prejak je tak Morde, počisti cijelu ekipu začas, a kad sam uzeo Nocturneov duh, sam sam ih ubio trojicu.
Evo jednog brutalnog carryjanja sa AP Mordeom, NAPOKON mi je netko tenkao pa sam mogao igrat AP. Prejak je tak Morde, počisti cijelu ekipu začas, a kad sam uzeo Nocturneov duh, sam sam ih ubio trojicu.
Svida mi se tinta ^^.D
400?
http://www.facebook.com/notes/leaguecraft/new-chinese-splash-art/217521084932919
prezakon izgleda irelia.
http://www.facebook.com/notes/leaguecraft/new-chinese-splash-art/217521084932919
prezakon izgleda irelia.
Veseli Warwick na drogama!
uf treba se imat sreće pa pronać nekog drugog tenka sa malo mozga =)
uf treba se imat sreće pa pronać nekog drugog tenka sa malo mozga =)
Ljudi su previše skeptični, čim vide da uzmem Mordea, odmah moram bit tenk -.-
Ljudi su previše skeptični, čim vide da uzmem Mordea, odmah moram bit tenk -.-
jer su noobovi, ja nekidan igra sa jednon ekipon i već imamo tanka, alistara i ja uzea mordea i reka odma da iden AP i kasnije kad je naš xin vidija da kupujen AP počea se pravit pametan i reka mi da se ne glupiran sa AP sranjima... žalosno je koliko noobova ima koji su tako samouvjereni i misle da znaju najbolje, morde se nikad nebi smija igrat ka tank u teamu