League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.826.372
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
dado8 kaže...

nisam vec igro koji mjesec, dop*zdilo mi tako da sam na Doti, al malo sam se zazelio LoL-a pa rekoh da pitam: jel su konacno rijesili probleme s serverima i chatom, i jel konacno izasla ona novu 5vs5 mapa (Vulcano il kako se vec zove) il i dalje samo stancaju nove chamopve i skinove? 

zahvaljujem unaprijed, nemam kog pametnog vise za pitat a neda mi se skidat i instaliravat bezveze.

...dođi za koju godinu. {#}

nije da sam pesimističan, ali u mjesec dana izdaju 2 champ-a i par skinova.

A za mapu su rekli da će doć sa grafičkim updateom, za koji sam se nadao da će doć sa novom sezonom, ah tko zna.

Ali bar polako mjenjaju artvorke za champove, i to je nesto.

LoL username: prokletbio (EU)
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 20:57 (cut-paste-waste).
15 godina
neaktivan
cut-paste-waste kaže...
dado8 kaže...

nisam vec igro koji mjesec, dop*zdilo mi tako da sam na Doti, al malo sam se zazelio LoL-a pa rekoh da pitam: jel su konacno rijesili probleme s serverima i chatom, i jel konacno izasla ona novu 5vs5 mapa (Vulcano il kako se vec zove) il i dalje samo stancaju nove chamopve i skinove? 

zahvaljujem unaprijed, nemam kog pametnog vise za pitat a neda mi se skidat i instaliravat bezveze.

A za mapu su rekli da će doć sa grafičkim updateom, za koji sam se nadao da će doć sa novom sezonom, ah tko zna.

Trebaju primjenit taktiku koju devovi stunlock studios koriste na bloodline champions  maps > champs 

od bete je izislo 10 champova ali i 10 mapa  

haris771 (eu) LOL account im OP ,your mum is OP (Brolaf )
16 godina
protjeran
cut-paste-waste kaže...
dado8 kaže...

tocno tako, koliko vidim nova su dva heroja, par defaultnih skinova, koje btw uopce nije trebalo dirat, kao i par dodatnih gljiva ne mapi (ako nisam zabrijo) - stvarno ih ne kuzim, novu mapu su najavili jos prije Bozica a negdje sam od nekog deva citao da je to realno posao od mjesec dana za samu mapu i jos mjesec za samo balansiranje...  eventualno da paralelno rade na totalno novom naslovu pa da su LoL bacili u drugi plan.

EDIT: kupili ih pocetkom godine Kinezi{#} nije ni cudno da je sve oslo u kur...{#} ne bi me iznendailo da je pola originalnog tima diglo sidro i osnovalo svoju kompaniju.

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2011 22:19 (dado8).
15 godina
League Of Legends

Jel i vi imate masovno lagova u igri?!?!?!?

Its nice to be important, but its more important to be nice! LoL <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Sotona u usao u mene !!!! :( halp halp :D

666 666
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Izgubi na brzinu jednu pa se rijesi toga! :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
gaggo kaže...

jedino ako zaboravim torrent client ugasit, inace ne

15 godina
neaktivan
KingNothing kaže...
gaggo kaže...

Sry moram sam   {#}

15 godina
League Of Legends

Jucer dok sam igrao imao sam masu lagova i nije mi bio torrent clien ukljucen!! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...
KingNothing kaže...
gaggo kaže...

Sry moram sam     {#}

a cuj, ne poznam covjek osobno, a kako znam kakvih sve idiota ima, bolje da i to napisem ^^

16 godina
League Of Legends
LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

imam jednu pitanje znam glupo je al me zanima :D

radio sam build na leaguecraftu i sad kad stavim 2 IE na dmg-u mi piše samo od jednog IE-a,pa me sad zanima dal su ga u novom patchu stavili da je jedinstven...znaci kupiš 5 IE a piše samo 80 dmg i 25 critical ili pa 400dmg i 100% cri....ili je neki bug na leaguecraftu

LoL nick:CroDino (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
null kaže...

Kasnis s xin updateom stavio sam vec 

14 godina
neaktivan
League Of Legends

jel se moze kupit RP preko tekuceg racuna??? sad ovih par mjeseci ce doc neke pare na racun pa reko da si bocnem nekog champa...

Nick na L0Lu : balkhanac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ako imas CVC na straznjem dijelu kartice vjerovatno mozes
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Pa stvarno vise idem solo Q i svi retardirani u timu fidaju, neznaju nista , ajd imali smo 2 tenka i znali su samo kak oim ide dobar build i nista vise oni stoj eovi focusaju njih a ja dobim killa i tako i pobijemo ih jedva nekako drzimo se i 3 nas je njih je 1 i nocturne ide na stranu gdje treba 5 dana da rijesimo sve strane a mordekaiser drugu a imali su jedan turret do nexusa na sredini i naravno ryze je oso ca i koga boli ku*** -.- pa nemozes vise dobit normalan team
LM bro

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
balkhanac kaže...

jel se moze kupit RP preko tekuceg racuna??? sad ovih par mjeseci ce doc neke pare na racun pa reko da si bocnem nekog champa...

Sta pitas, probaj.

LoL username: prokletbio (EU)
15 godina
neaktivan
FiinzE kaže...
Pa stvarno vise idem solo Q i svi retardirani u timu fidaju, neznaju nista , ajd imali smo 2 tenka i znali su samo kak oim ide dobar build i nista vise oni stoj eovi focusaju njih a ja dobim killa i tako i pobijemo ih jedva nekako drzimo se i 3 nas je njih je 1 i nocturne ide na stranu gdje treba 5 dana da rijesimo sve strane a mordekaiser drugu a imali su jedan turret do nexusa na sredini i naravno ryze je oso ca i koga boli ku*** -.- pa nemozes vise dobit normalan team

Sto se tog tiče znam kako ti je, dns sam igro sa frendovima (nas 3) i svaki put ovo dvoje koje dobimo žestoko feedaju, ili čim nas ubiju odmah smo mi feederi a oni su neki veliki pro-ovi i onda još kažu SAD ću namjerno feedat, a ja mu sam odg A KAJ SI RADIO DO SAD?!? zbog takvih ljudi pocnem rage-at. Al nema ništa bolje od toga kad ti frajer kaže da nez igrat i da feedas i da pogledas njegov skor a svaki njegov kill je bio onako očiti killsteal
LoL- Presidente95 (EU)
17 godina
CroDino kaže...

imam jednu pitanje znam glupo je al me zanima :D

radio sam build na leaguecraftu i sad kad stavim 2 IE na dmg-u mi piše samo od jednog IE-a,pa me sad zanima dal su ga u novom patchu stavili da je jedinstven...znaci kupiš 5 IE a piše samo 80 dmg i 25 critical ili pa 400dmg i 100% cri....ili je neki bug na leaguecraftu

To mora bit problem u leaguecraftu jer dmg i crit chance nisu unique naravno.....

LoL username: UnimatriX (EU) HoN username: ArmageddonX
17 godina
djdragon95 kaže...
FiinzE kaže...

Sto se tog tiče znam kako ti je, dns sam igro sa frendovima (nas 3) i svaki put ovo dvoje koje dobimo žestoko feedaju, ili čim nas ubiju odmah smo mi feederi a oni su neki veliki pro-ovi i onda još kažu SAD ću namjerno feedat, a ja mu sam odg A KAJ SI RADIO DO SAD?!? zbog takvih ljudi pocnem rage-at. Al nema ništa bolje od toga kad ti frajer kaže da nez igrat i da feedas i da pogledas njegov skor a svaki njegov kill je bio onako očiti killsteal

Story of my life...

15 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

evo vam samo link od tekme...

http://www.quiroz-solutions.com/

LoL nick:CroDino (EU)

0 0 hvala 0
17 godina
CroDino kaže...

evo vam samo link od tekme...

http://www.quiroz-solutions.com/

A to ima veze s LoL-om?

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma daj sta se sada desava koji ku*ac jel zna nekako kako rijesiti problem?

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

4gsmoggyju s  morecowbella se slicno desava on ak u champ selectu locka champa crasha mu se ak pusti onda se ne crasha ROFL :D

i art spotlight yordlica novog

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 7:26 (hari85).
15 godina
scarface797 kaže...

reinstaliraj NET Framework

15 godina
neaktivan
League Of Legends
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Jedan runda s garenom 50 minuta kako dobar lik a ono super jaki su protivnici bili a ove nase sam nekako motiviro jedva i dobili smo :D javascript:__doPostBack('ctl00$MainContent$oSlike$ctl00$ctl01','')
trolol trolol
LM bro

0 0 hvala 0
17 godina
Eh harise to je bio najbolji build xD na soraki sam ga radio dok ga nisu nerfali :(
16 godina
neaktivan
League Of Legends

AS/DMG Soraka ftw :D

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice