- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://riot-web-static.s3.amazonaws.com/images/news/April_2011/4-18_New_Skins/Kayle_Battleborn.jpg
samo cu reci WAO!
Jel ima ko da ima paypall? Ja bi mu uplatio kuna koliko je potrebno za RP-e za 5 eura, pa da ja to dobim! Ako ima koja dobra dusa, nek me cimne na PM! :D
JBT to moram obavezno kupiti :D
The rage has begun .
I kod mene bi to bio slucaj, ali probao sam odlicnu MMO igru World of Tanks, i sad kad LoL nije dostupan, ili je tesko dostupan igram WoT :-).
Svakako isprobati!
The rage has begun .
I kod mene bi to bio slucaj, ali probao sam odlicnu MMO igru World of Tanks, i sad kad LoL nije dostupan, ili je tesko dostupan igram WoT :-).
Svakako isprobati!
Da decki uskoro vam se pridruzujem ;)
da ne bude offtopic ev jedan score ( rape zapravo) :D s eve igrao je balkhanac s mnom
The rage has begun .
Svakako isprobati!
Moj ti je nick KeiichiNinja :) (bio FaggetNigger al su me suspendirali :( xD ) iako nisma igrao od kad je izaslo iz bete pa imam samo pocetne tenkove xD inace artiljerija FTW :D
Cek, Lol opet ne radi il? trenutno sam na faxu pa nemrem provjerit.. Tak bi sad zaigro jednu!! :(
Cek, Lol opet ne radi il? trenutno sam na faxu pa nemrem provjerit.. Tak bi sad zaigro jednu!! :(
Ja ga na faxu ne mogu pokrenut.
Jednostavno zapne u logg in-u
A tak je i kod mene, stupid firewall, a bas bi bilo super tokom nekog dosadnog predavanja odigrat 2-3 runde! :D
A gdje ste na faksu? Ja sam na TVZ-u, ali imam predavanja na FSB-u i tam u čitaoni isto ne pokreće, zabranjene su sve veze kaj se igri tiče, xfire, steam, torrenti, sve je zaštićeno, jbg....
na filozofskom, kod nas je isto sve zabranjeno, nema ni torrenta, fejsa, LoL-a! nikakvih igrica:(
al barem imamo youtube, pa mogu pratiti nove spotlighte kad izadju
na filozofskom, kod nas je isto sve zabranjeno, nema ni torrenta, fejsa, LoL-a! nikakvih igrica:(
al barem imamo youtube, pa mogu pratiti nove spotlighte kad izadju
A eto, ja sam do vas onda, meni kad je dosadno onda se uputim ovdje www.lolcave.com . Livestream me zabavlja kad već ne mogu igrat...
Haha, a jbg, a gdje si ti na faksu da ti radi?
Evo dobio RP-e :D... Jel znate možda tko će drugi put i kada biti on sale kao što je sad vladimir ? jer imam nesto rp-a od prije pa bi mi bilo dovoljno za jednog od 975 na 50% off...?
Evo dobio RP-e :D... Jel znate možda tko će drugi put i kada biti on sale kao što je sad vladimir ? jer imam nesto rp-a od prije pa bi mi bilo dovoljno za jednog od 975 na 50% off...?
Mislim da se nigdje ne može pogledati kad će ti koji skin bit na akciji... jer onda ljudi ne bi trošili pare bezveze nego bi samo čekali akcije... što RIOT-u nikako ne pogoduje.
A gdje ste na faksu? Ja sam na TVZ-u, ali imam predavanja na FSB-u i tam u čitaoni isto ne pokreće, zabranjene su sve veze kaj se igri tiče, xfire, steam, torrenti, sve je zaštićeno, jbg....
Ja sam na dizajnu, ali face i youtube i sve radi a ovaj vrag neće.
No ima StarCraft i Wormsi
Haha, a jbg, a gdje si ti na faksu da ti radi?
Ma jock doso iz skola maloprije :D
Da li s Xin Zhao-a pogoršali nešto sa ovim novih patchom ovih dana?
Mislim da se nigdje ne može pogledati kad će ti koji skin bit na akciji... jer onda ljudi ne bi trošili pare bezveze nego bi samo čekali akcije... što RIOT-u nikako ne pogoduje.
Ok, ali ne znamaju me skinovi nego champovi, ali svejedno..;)
Da li s Xin Zhao-a pogoršali nešto sa ovim novih patchom ovih dana?
Da, povećali CD na neke abilitije i smanjili trajanje drugog skilla.... :(
Ok, ali ne znamaju me skinovi nego champovi, ali svejedno..;)
Ista stvar ti je i sa champovima....
ima li korgasa tu
nisam vec igro koji mjesec, dop*zdilo mi tako da sam na Doti, al malo sam se zazelio LoL-a pa rekoh da pitam: jel su konacno rijesili probleme s serverima i chatom, i jel konacno izasla ona novu 5vs5 mapa (Vulcano il kako se vec zove) il i dalje samo stancaju nove chamopve i skinove?
zahvaljujem unaprijed, nemam kog pametnog vise za pitat a neda mi se skidat i instaliravat bezveze.
nisam vec igro koji mjesec, dop*zdilo mi tako da sam na Doti, al malo sam se zazelio LoL-a pa rekoh da pitam: jel su konacno rijesili probleme s serverima i chatom, i jel konacno izasla ona novu 5vs5 mapa (Vulcano il kako se vec zove) il i dalje samo stancaju nove chamopve i skinove?
zahvaljujem unaprijed, nemam kog pametnog vise za pitat a neda mi se skidat i instaliravat bezveze.
Od Magma Chambera ni glasa, novi champovi se sad najavljuju po dvojica i to puno prije nego izlaze, server je nedavno bio offline skoro 2 puna dana, riješili nisu ništa... još uvijek katastrofa....
Od Magma Chambera ni glasa, novi champovi se sad najavljuju po dvojica i to puno prije nego izlaze, server je nedavno bio offline skoro 2 puna dana, riješili nisu ništa... još uvijek katastrofa....
thx, ipak meni u medjuvremenu vrag nije dao mira, upravo sam uso