Pozdrav, već neko vrijeme namjeravam kupiti Fiddlesticksa, ali sad kada je Morgana na popustu, dali mi preporučujete Fiddla ili Morganu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://eu.leagueoflegends.com/news/skin-sale-50-forsaken-olaf-tundra-hunter-warwick-pharaoh-nidalee
Ae nek dođe taj 350 RP dar pa da si kupim Tundra Hunter WW-a!
da kupim teemo ili nidalee ?
jos sam nov u igrici i htio bi nekog championa koji sto vise vice na tristanu sto se tice gameplaya/itema...
ocekujem odgovor dok zavrsim jednu partiiju ^^
edit: teemo kupljen :D
znaci ovaj Brand je medju 5 najjacih AP champova...iako svi kazu da je kao "tesko" igrat ja mislim da je OP do bola...must buy pod svaku cjenu :D
Pozz svima, igram LoL već mjesec+ dana [IGN: Crobrother] i večeras sam dostigao LVL 20 i Soni aka TheSelfish mi je kupio rune za mog nocturna i evo slike kako je prošla prva bitka s runama:
Kao što se i na slikama vidi igrao sam i protiv AI botova, to pokušavam build nekih itema. Frend me nagovorio da počnem igrati LOL. Počeo sam s Ashe i cijelo vrijeme sam samo s njom igrao, dok nije došao free nocturne na 2 tjedna. Svidio mi se jako i sada samo s njime igram. Ostale champove ne znam i uvijek pitam frenda šta ovaj/onaj ima od spells-a da znam očekivati ishod. Slobodno me dodajte za "buddy". Nisam PRO, ali OWN-am s nocturnom jer samo s njim i znam igrati (kako ironično).Ne mogu svatiti zast se ekipa joina u igru i onda ode afk.... i moras spaliti na zivce onda kad ti se to desi u 4 igre i sve 4 izgubis...
Pozz svima, igram LoL već mjesec+ dana [IGN: Crobrother] i večeras sam dostigao LVL 20 i Soni aka TheSelfish mi je kupio rune za mog nocturna i evo slike kako je prošla prva bitka s runama:
Kao što se i na slikama vidi igrao sam i protiv AI botova, to pokušavam build nekih itema. Frend me nagovorio da počnem igrati LOL. Počeo sam s Ashe i cijelo vrijeme sam samo s njom igrao, dok nije došao free nocturne na 2 tjedna. Svidio mi se jako i sada samo s njime igram. Ostale champove ne znam i uvijek pitam frenda šta ovaj/onaj ima od spells-a da znam očekivati ishod. Slobodno me dodajte za "buddy". Nisam PRO, ali OWN-am s nocturnom jer samo s njim i znam igrati (kako ironično).
Toplo ti preporučujem da polako učiš i ostale champove, što ih ranije počneš učiti,to ćeš ih brže naučiti na ovim nižim levelima. Nauči par tenkova,ranged carrija,tanky dps-a,mageva i supporta. Na pamet mi padaju Ashe, Tristana, Xin Zhao, Sion, Veigar.. uglavnom neki koje možeš dobiti za malo IP-a,a predobri su.
Poslje maratonske borbe izgubili. Otvorena borba u kojoj bi vjerojatno pobijedili da nam nisu išli radit 2x bd
ti si s nasusom trebao tri shottat towere late game :P nije njihova krivnja :D
Frend je igrao s nasusom i odigrao je odlično. Ja sam s amimom igrao. Ashe i Xin su bili malo njubasti. Idemo nanjihov tower ja tankam a oni mobe kolju. Mislim njubaste greške onako. Nasus je otišo da sprječi bd a malz krepo... Tu smo morali riješiti da nije otišao temo bd.
Jel tih 350 RP-a trebalo doć svima ili? ja još ništa nisam dobio.
nije ni meni
jos se Olafa moze za 260 RP-a uzet
EDIT:mislio sam na skin
Jel tih 350 RP-a trebalo doć svima ili? ja još ništa nisam dobio.
Ako si igro u zadnjih mjesec dana dobit ćeš ih do kraja nedjelje.
nije ni meni
Olafa moreš i za IP-e uzet. Bolje uzmi neki skin na saleu,kao ja.
nije ni meni
Čovjek je mislio na forsaken olaf skin koji je na popustu sad :P
nije ni meni
520 RP-a taj skin košta.
nije ni meni
520 RP-a taj skin košta.
pa taj je skin sad na popustu i kosta 260 RP-a
nije ni meni
520 RP-a taj skin košta.
pa taj je skin sad na popustu i kosta 260 RP-a
Lol nisam znao.
Ljudi sta mislite da veceras odigramo bravery ? :D
jel mi može ko dat link od zadnjeg patcha da vidim sto se sve promjenilo??
jel mi može ko dat link od zadnjeg patcha da vidim sto se sve promjenilo??
Evo ga http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=649670 ;)
Meni pise server nedostupan... vi mozete normalno igrat ?
Da i meni
:(
Trebalo bi sve već radit normalno :)