League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.438.249
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Lux- Unlocked

Sad je treba isprobati :D

LoL Nick: hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

još 100 IP-a i vladek unlocked, jel dobro s njim na početku spell vamp?

Bila je zima a vrućine teške, jedan je mrtvac jahao pješke!!!! Za sobom je vukao crnkinju plavu!! Kosa joj klizi niz čelavu glavu xfire: jajenaoko123 bf:bc2 ingame:[cro]MUgLY

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo moje najbolje partije ikad :P Jax mi je trenutno najdraži champion i s njim igram stalno i vecinom pobjeđujem :P

Ako netko želi nabacit koju partiju neka me doda,nick mi je Eleonhar :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
cro)kiselo_mlijeko kaže...

još 100 IP-a i vladek unlocked, jel dobro s njim na početku spell vamp?

Da uzmes na pocetku onu knjigu sto daje 20 Ap i onda prvo odlazenje u bazu si uzmes hextech revolver i nekada kasnije napravis will of the acients

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan

Po meni bolji ruby na pocetku i onda sanguines kad se vratis

17 godina
League Of Legends

ee kako da vas dodam onda ? i sta cete mi pomoci??

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends
haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
hari85 kaže...
zv'jer2 kaže...

Taj trol mi nije jasan... Jel itko otkrio njegovu "specijalnost", ulogu ili što već?  {#}

on ti je jungler /ganker i buildas ga kao oftanka /anticarrya  

ja sam owna lijepo ides jungle wriggles ,triforce, thornmail , banshee pa bloodthirster xD

Ma razumijem da može biti puno stvari, ali jednostavno u svakoj od thi uloga postoji 5 champova koji su bolji od njega i nikako ga ne mogu smjestiti nit zamisliti zašto bi ga netko igrao osim ako ga baš iracionalno voli zbog "izgleda" ili tako neke stvari... {#}

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
15 godina
protjeran

ahhahahah xDD taj ww nije normalan

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Patch preview 1.0.0.110. Ukratko: Indirektan buff za supportere, indirektan buff za jake harrasere, indirektan nerf za melee champione, indirektan nerf za junglere... Ma uglavnom,shvatit ćete.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
hari85 kaže...
zv'jer2 kaže...

Taj trol mi nije jasan... Jel itko otkrio njegovu "specijalnost", ulogu ili što već?  {#}

on ti je jungler /ganker i buildas ga kao oftanka /anticarrya  

ja sam owna lijepo ides jungle wriggles ,triforce, thornmail , banshee pa bloodthirster xD

Ma razumijem da može biti puno stvari, ali jednostavno u svakoj od thi uloga postoji 5 champova koji su bolji od njega i nikako ga ne mogu smjestiti nit zamisliti zašto bi ga netko igrao osim ako ga baš iracionalno voli zbog "izgleda" ili tako neke stvari... {#}

Ma sve što trol radi radi i Warwick,ali puno bolje. Jungla bolje, ganka bolje i puno je bolji anti-carry.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo ce bit definitivno najgori patch ikad..

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ovaj malzahar je prebog...jednostavno kad se malo nafeeda postaje takav isus kojem nemozes nista...treba ga nerfat pod hitno...ima ko kakve prijedloge ko je medju naj RANGE champ...osim malzahara...

Nick na L0Lu : balkhanac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
balkhanac kaže...

ovaj malzahar je prebog...jednostavno kad se malo nafeeda postaje takav isus kojem nemozes nista...treba ga nerfat pod hitno...ima ko kakve prijedloge ko je medju naj RANGE champ...osim malzahara...

Malzahar je AP champion i da,prejak je kad se nafida. Od rangeda najjači su Ashe,Miss Fortune i Sivir.

16 godina
League Of Legends

Bok ekipa, evo i ja počeo malo LoL halati, prebacio se sa Dote i HoN-a nakon par godina tako da mi iskustva ne manjka.

Kojeg biste mi heroja savjetovali da kupim, zasad imam onog yi-a i kayle, yi mi je yeben, a ova Kayle i nije baš.

Dosad sam igrao samo sa Pantheonom i Yi-em, obadva su predobra i prelagana za savladat.

I nerazumijem baš ono sa runama, kako to točno funkcionira pa ako bi netko mogao pojasnit, hvala.

nick mother*ucking diaz
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ev ljudi odlucio sam se i ja registrovat na ovaj forum, cisto da vidim ovu ekipu ovdje ^^

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Bok ekipa, evo i ja počeo malo LoL halati, prebacio se sa Dote i HoN-a nakon par godina tako da mi iskustva ne manjka.

Kojeg biste mi heroja savjetovali da kupim, zasad imam onog yi-a i kayle, yi mi je yeben, a ova Kayle i nije baš.

Dosad sam igrao samo sa Pantheonom i Yi-em, obadva su predobra i prelagana za savladat.

I nerazumijem baš ono sa runama, kako to točno funkcionira pa ako bi netko mogao pojasnit, hvala.

Za početak uzmi Ashe i ownaj s njom. Slična je Forst Archeru iz Dote tako da ćeš se brzo naviknuti. Rune i Masteriesi su kao neki itemi koji pojačavaju neke statse. Isplati ih se kupovati tek poslije 20-tog levela jer tad možeš kupovati tier 3 rune.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Finze jos jednom livaj i vidjet ces ti svoje :D Izgubili smo a ti si dobio leave xD

0 0 hvala 0
16 godina
Blizek kaže...

Patch preview 1.0.0.110. Ukratko: Indirektan buff za supportere, indirektan buff za jake harrasere, indirektan nerf za melee champione, indirektan nerf za junglere... Ma uglavnom,shvatit ćete.

nesto mi se svida nesto i ne

16 godina
League Of Legends

Stvarno je zvijerka ovaj master yi, još kad se dobar tim nađe dobije se ovo

Rampage Rampage
nick mother*ucking diaz
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lol to je custom game.. nisam igrao s ovim novim botovima otkad su ih poboljsali.. gledam na oglasniku da paci prodaje acc s 53 champova, 4 rune pagea i bez skinova za 300kn. Ode moj na trziste za 1000kn ;)
IGN: weirdek (EU)
15 godina
neaktivan
puls4R kaže...
lol to je custom game.. nisam igrao s ovim novim botovima otkad su ih poboljsali.. gledam na oglasniku da paci prodaje acc s 53 champova, 4 rune pagea i bez skinova za 300kn. Ode moj na trziste za 1000kn ;)

Daj sunce ti gdje si ti ja mislio da si crko daj dodi da zaigramo koju nismo odavno,i onda kada izgubio kriviti cemo harisa po uobicajenom :)

Btw jel valja ovaj build za Katarinu

LoL-scarface797(EU)
15 godina
neaktivan

Dbl post fck

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.1.2011 14:51 (scarface797).
16 godina
neaktivan
ma rijetko igram, iam puno obaveza i radim za dobru lovu kad stignem jer planiram uzet motor i novi tv, a starci placaju samo jedno :) za par tjedana cu opet bit aktivan.

dobar je build, ja bi umjesto hourglassa uzeo lich bane zbog pasiva
15 godina
neaktivan
League Of Legends

upravo kupio gragasa.. moze neko bostat skill i item buid za njega.. ?

iMaestrozz (moj EU LoL acc)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
iMaestro kaže...

upravo kupio gragasa.. moze neko bostat skill i item buid za njega.. ?

mozes ga igrat kao clasicnog tenka ili ici ap /tank sa itemima kao sto je rod of ages , rabadons , nova zhonya , abysall scepter

16 godina
Blizek kaže...

Znaci ovaj patch radi sve guilde bezvrijednim? Aj bar cemo dobit update guilda...

Nego kad bu buff Karthusa? Nemogu napravit vise od quadra s njim :( xD

Aj bar za utjehu nemam mana regen rune xD

LoL nick: Strongtoni
16 godina
neaktivan
League Of Legends

koja sreća, ja si baš mislio kupit mana regen rune i sad vidim ovaj patch

lucky me {#}

LoL- Presidente95 (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jel moze neko napisat sta su tocno napravili s mana regen runama posto ih ja imam -.- na mobu sam pa ne vidim nista
16 godina
neaktivan
puls4R kaže...
jel moze neko napisat sta su tocno napravili s mana regen runama posto ih ja imam -.- na mobu sam pa ne vidim nista

nerfali su ih tako da će bit manja razlika između regena onih koji ih imaju i onih koji ih nemaju

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice