Lux- Unlocked
Sad je treba isprobati :D
Lux- Unlocked
Sad je treba isprobati :D
još 100 IP-a i vladek unlocked, jel dobro s njim na početku spell vamp?
još 100 IP-a i vladek unlocked, jel dobro s njim na početku spell vamp?
Da uzmes na pocetku onu knjigu sto daje 20 Ap i onda prvo odlazenje u bazu si uzmes hextech revolver i nekada kasnije napravis will of the acients
Po meni bolji ruby na pocetku i onda sanguines kad se vratis
ee kako da vas dodam onda ? i sta cete mi pomoci??
Taj trol mi nije jasan... Jel itko otkrio njegovu "specijalnost", ulogu ili što već? 
on ti je jungler /ganker i buildas ga kao oftanka /anticarrya
ja sam owna lijepo ides jungle wriggles ,triforce, thornmail , banshee pa bloodthirster xD
Ma razumijem da može biti puno stvari, ali jednostavno u svakoj od thi uloga postoji 5 champova koji su bolji od njega i nikako ga ne mogu smjestiti nit zamisliti zašto bi ga netko igrao osim ako ga baš iracionalno voli zbog "izgleda" ili tako neke stvari... 
ahhahahah xDD taj ww nije normalan
Patch preview 1.0.0.110. Ukratko: Indirektan buff za supportere, indirektan buff za jake harrasere, indirektan nerf za melee champione, indirektan nerf za junglere... Ma uglavnom,shvatit ćete.
Taj trol mi nije jasan... Jel itko otkrio njegovu "specijalnost", ulogu ili što već? 
on ti je jungler /ganker i buildas ga kao oftanka /anticarrya
ja sam owna lijepo ides jungle wriggles ,triforce, thornmail , banshee pa bloodthirster xD
Ma razumijem da može biti puno stvari, ali jednostavno u svakoj od thi uloga postoji 5 champova koji su bolji od njega i nikako ga ne mogu smjestiti nit zamisliti zašto bi ga netko igrao osim ako ga baš iracionalno voli zbog "izgleda" ili tako neke stvari... 
Ma sve što trol radi radi i Warwick,ali puno bolje. Jungla bolje, ganka bolje i puno je bolji anti-carry.
Ovo ce bit definitivno najgori patch ikad..
ovaj malzahar je prebog...jednostavno kad se malo nafeeda postaje takav isus kojem nemozes nista...treba ga nerfat pod hitno...ima ko kakve prijedloge ko je medju naj RANGE champ...osim malzahara...
ovaj malzahar je prebog...jednostavno kad se malo nafeeda postaje takav isus kojem nemozes nista...treba ga nerfat pod hitno...ima ko kakve prijedloge ko je medju naj RANGE champ...osim malzahara...
Malzahar je AP champion i da,prejak je kad se nafida. Od rangeda najjači su Ashe,Miss Fortune i Sivir.
Bok ekipa, evo i ja počeo malo LoL halati, prebacio se sa Dote i HoN-a nakon par godina tako da mi iskustva ne manjka.
Kojeg biste mi heroja savjetovali da kupim, zasad imam onog yi-a i kayle, yi mi je yeben, a ova Kayle i nije baš.
Dosad sam igrao samo sa Pantheonom i Yi-em, obadva su predobra i prelagana za savladat.
I nerazumijem baš ono sa runama, kako to točno funkcionira pa ako bi netko mogao pojasnit, hvala.
Ev ljudi odlucio sam se i ja registrovat na ovaj forum, cisto da vidim ovu ekipu ovdje ^^
Bok ekipa, evo i ja počeo malo LoL halati, prebacio se sa Dote i HoN-a nakon par godina tako da mi iskustva ne manjka.
Kojeg biste mi heroja savjetovali da kupim, zasad imam onog yi-a i kayle, yi mi je yeben, a ova Kayle i nije baš.
Dosad sam igrao samo sa Pantheonom i Yi-em, obadva su predobra i prelagana za savladat.
I nerazumijem baš ono sa runama, kako to točno funkcionira pa ako bi netko mogao pojasnit, hvala.
Za početak uzmi Ashe i ownaj s njom. Slična je Forst Archeru iz Dote tako da ćeš se brzo naviknuti. Rune i Masteriesi su kao neki itemi koji pojačavaju neke statse. Isplati ih se kupovati tek poslije 20-tog levela jer tad možeš kupovati tier 3 rune.
Finze jos jednom livaj i vidjet ces ti svoje :D Izgubili smo a ti si dobio leave xD
IGN: weirdek (EU)
Daj sunce ti gdje si ti ja mislio da si crko daj dodi da zaigramo koju nismo odavno,i onda kada izgubio kriviti cemo harisa po uobicajenom :)
Btw jel valja ovaj build za Katarinu
Dbl post fck
upravo kupio gragasa.. moze neko bostat skill i item buid za njega.. ?
upravo kupio gragasa.. moze neko bostat skill i item buid za njega.. ?
mozes ga igrat kao clasicnog tenka ili ici ap /tank sa itemima kao sto je rod of ages , rabadons , nova zhonya , abysall scepter
Znaci ovaj patch radi sve guilde bezvrijednim? Aj bar cemo dobit update guilda...
Nego kad bu buff Karthusa? Nemogu napravit vise od quadra s njim :( xD
Aj bar za utjehu nemam mana regen rune xD
koja sreća, ja si baš mislio kupit mana regen rune i sad vidim ovaj patch
lucky me 
nerfali su ih tako da će bit manja razlika između regena onih koji ih imaju i onih koji ih nemaju