- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sion toliko nedefiniran lik u pm, jedino dobro free health in e skilla. mogli bi ga malo doraditi, ovak je ni vrit ni mimo
sion toliko nedefiniran lik u pm, jedino dobro free health in e skilla. mogli bi ga malo doraditi, ovak je ni vrit ni mimo
Gledajući zasebno njegove skillove, svi su op. Zajedno nikako ne funkcioniraju. Najbolje bi bilo da dobije potpuni rework, a i mislim da im je to u planu.
Gledajući zasebno njegove skillove, svi su op. Zajedno nikako ne funkcioniraju. Najbolje bi bilo da dobije potpuni rework, a i mislim da im je to u planu.
Najavljeno je vec par puta da im je Sion pri vrhu liste od championa koji trebaju dobit rework.
Jesu li mozda petljali po Tryndamereu? Igrao sam ga kad je izasao i bio je puno puno jaci nego sad
Jesu li mozda petljali po Tryndamereu? Igrao sam ga kad je izasao i bio je puno puno jaci nego sad
Hahahahahahahahhahahahahahahaha
To je bilo prije kojih 3 god ak se ne varam....
Naravno da su petljali.
PD no longer dodge i svakakve još promjene na itemima koje se nemogu trenutno sjetit.
Nisam siguran el je on kakav nerf dobil al eto.
P.S. Sumnjam da si ti bil u to vrijeme igral dok je pd daval dodge-a.
Hahahahahahahahhahahahahahahaha
To je bilo prije kojih 3 god ak se ne varam....
Naravno da su petljali.
PD no longer dodge i svakakve još promjene na itemima koje se nemogu trenutno sjetit.
Nisam siguran el je on kakav nerf dobil al eto.
P.S. Sumnjam da si ti bil u to vrijeme igral dok je pd daval dodge-a.
Igrao sam kod prijatelja, i to uglavnom Tryndamere.. I napravio sam dugu pauzu, pa opet poceo sa joj jednom pauzom i sad opet pocinjem..
Neko tko ima Silver-Gold acc i hoce ga zamjeniti za CS:GO ? Po mogucnosti EUNE :D
edit: upravo zamjenio svoj Bronze acc za Gold acc skoro svi championi xD Jbg ukralo moj gold pa trazio zamjenu
el jos koga zeza poslje matcha da treba duze vremena da ucita stats (ono waiting for stats),inace igram na euw, i prije onog problema njihovog radilo normalno odma mi ucitalo a sad cekam oko pola minute do minutu
dečki koje miševe koristite?
na lapu trustov gxt152, na pc-u logi g400
Lijep prizor. :)
Nemojte me samo sad popljuvat za buildove i farmove u pojedinim gameovima.
nemojte ga popljuvat, ali TD-ove ces dobit...ne znam zasto, ali stvarno lijepo izgleda, ma u kojoj ligi/diviziji bio, uvijek je lijepo vidjeti takav match history
Evo bacio sam svoj dnevni game, i desilo se nesto cudno (barem meni jer ovo je prvi put da sam naletio na ista slicno)
Znaci igrao sam protiv Xin-a i kad sam ga ubio bila je slika Teema (znaci mene), ali njegova je bila samo plava. Ista stvar je bila kada bi on ubio nekoga ili netko drugi njega.
Je li to neki bug ili sto vec? Prvi put da ovo vidim
Logitech G9X uz razer podlogu, uskoro s Rock ozone podlogom ;)
Nije važna divizija, lijepo je ovo vidjeti. WP!
Ja koristim Sharkoon Drakonia + Razer Goliathus speed podloga :)
Evo bacio sam svoj dnevni game, i desilo se nesto cudno (barem meni jer ovo je prvi put da sam naletio na ista slicno)
Znaci igrao sam protiv Xin-a i kad sam ga ubio bila je slika Teema (znaci mene), ali njegova je bila samo plava. Ista stvar je bila kada bi on ubio nekoga ili netko drugi njega.
Je li to neki bug ili sto vec? Prvi put da ovo vidim
I meni se to dogada ali kada junglam slika je plava skroz ili neka 3.-ca ikona
moze li mi netko vise odg zasto moram cekat poslje meca da mi prikaze stats prije mi bilo cim zavrsim mec odma izbaci stats a sad moram cekat oko minutu,jel to do mene ili?
Heh valjda slučajnost, il me uhodiš....
Iste podloge
Tak je svakome, Ne uvijek ali ponekad.
To ti je EUW, mada ima toga i na eastu....
Steelseries Sensei sa Steelseries QcK+ podlogom.
RAW ili?
Heh valjda slučajnost, il me uhodiš....
Iste podloge
Sestra mi uzela za rođendan ^^
Sestra mi uzela za rođendan ^^
Opa... Seka
Činjenicu da imaš seku si trebal prije spomenut hue hue.
Ja koristim Zalman M300 super mis
Koristim neki miš od 20 kn kupljen u Mikronisu i igram bez podloge, nikad nisam patio baš za miševima i podlogama