League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.579.377
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Blizek kaže...

KexzoRa više neću niti komentirati, lik rejđa nakon 4v5 izgubljenog gejma tu na forumu i očekuje da će ga ljudi tješiti. Nakon što to ljudi ne naprave, nego ga ismijavaju ( kako bi Vuco reko, logično ), vrijeđa ( internet hooligans OP ). Da sad svi rageaju nakon takvih stvari, tema bi bila prepuna budalaština svaki dan. Evo ja sam jučer izgubio 4v5 u rankedu kojeg sam moro igrat da ne gubim ELO, već 5 mjeseci nisam dobio game u soloq rankedu ( 5 gejmova ), RITO mi neda pobjedu ( fu them ) i sad molim da me tješite jer se od tog poraza neću oporaviti 10 dana.

Kada si njub. njube jedan.

btw, što kažete, mogli bi u srijedu neke custome, eune op euw sucks dicks?

16 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
Blizek kaže...

KexzoRa više neću niti komentirati, lik rejđa nakon 4v5 izgubljenog gejma tu na forumu i očekuje da će ga ljudi tješiti. Nakon što to ljudi ne naprave, nego ga ismijavaju ( kako bi Vuco reko, logično ), vrijeđa ( internet hooligans OP ). Da sad svi rageaju nakon takvih stvari, tema bi bila prepuna budalaština svaki dan. Evo ja sam jučer izgubio 4v5 u rankedu kojeg sam moro igrat da ne gubim ELO, već 5 mjeseci nisam dobio game u soloq rankedu ( 5 gejmova ), RITO mi neda pobjedu ( fu them ) i sad molim da me tješite jer se od tog poraza neću oporaviti 10 dana.

Kada si njub. njube jedan.

Ja i brat ćemo najvjerojatnije biti slobodni, što se nas 2 tiče, može.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

Moj Anus je rdy 24/7 tak da igramo kad god vama paše. {#}

xf:topnik15,EUNE :Cpt DANEvious
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Naci napravim 9:1 u kvalifikacijama i ubaci me ladno u Silver III, a druga sa istim skorem u Gold 5.

Darko

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Naci napravim 9:1 u kvalifikacijama i ubaci me ladno u Silver III, a druga sa istim skorem u Gold 5.

Prošlosezonski MMR, tako ti se to zove...

11 godina
neaktivan
League Of Legends

Hvala na odgovorima o Gp.Znaci koliko sam shvatio,drugim rijecima beskoristan je i ne isplati ga se igrati u rankedu.

Zanimalo me vase misljenje jer kad uzmem u rankedu GP odma me svi popljuvaju :D a najvise me zanimalo jer sam u rankedu napravio pentu, a s Q radi jako puno dmg pa reko ako je koristan i dobar da ga uzmem za main pa da ga izvjezbam,ali nista od toga. :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DinoIX kaže...

Hvala na odgovorima o Gp.Znaci koliko sam shvatio,drugim rijecima beskoristan je i ne isplati ga se igrati u rankedu.

Zanimalo me vase misljenje jer kad uzmem u rankedu GP odma me svi popljuvaju :D a najvise me zanimalo jer sam u rankedu napravio pentu, a s Q radi jako puno dmg pa reko ako je koristan i dobar da ga uzmem za main pa da ga izvjezbam,ali nista od toga. :(

Niko nije rekao da je beskoristan, jedino da i ne paše baš u metu. Problem je što se baš ne može stickati uz high-priority targete ( ADC, AP mid ) pa ga se ne može igrati full tank a da bude annoying. Kad ga se igra više na dmg stranu, treba biti oprezan jer nemožeš baš uletiti unutra ko Rambo.

14 godina
League Of Legends

E sta mislite o maokaiu?

0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Nekako je previše drven u trenutnoj meti. Bolji su drugi jungleri, nekako je imho preslab.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MrSapphire kaže...

E sta mislite o maokaiu?

preslab je trenutno...

doduse ako imas dobar tim mao je jako koristan al ovak za solo slab

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
12 godina
neaktivan
guls kaže...

Nekako je previše drven u trenutnoj meti. Bolji su drugi jungleri, nekako je imho preslab.

Oh the irony :D

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
16 godina
neaktivan
guls kaže...

Maokaijevi problemi:

1. jako ovisan o blue buffu ( ne samo prvom, već i drugom i onima poslije )

2. dosta je loš 1v1 ( zato je loš kad ga se invadea ), nema neki dmg za 2v2

3. ima dosta dobar CC, ali to je više manje to

4. u late gameu je prilično slab

5. kao što su ljudi već rekli, dosta je ovisan o timu, zato nije dobar za soloq

Idući patch će ga malo buffati, no pitanje je koliko će bit jači.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Znaci jel moguce da je toliko serverski lag da svakih 10 sec imam 5 sec laga, tj zaledi se slika a ja mogu da se krecem sve ostaje na mjestu. Morao sam izac iz igre jer sam bio gotovo beskoritan. Ping mi je bio 60 citavo vrijeme al lag je bio uzasan.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Mislim da bi mogao biti dobar,ako ga se igra pravilno.
Nije damage carry jungler,te s njim uzimati killove je krajnje beskorisno.

Ali može enormno pomoć laneovima i biti jak tank i initiator late game,pogotovo s predivnim ultimateom.

Ako mogu Malphite-a jungleat uspješno,nebi niti Mao trebao biti oveći problem,samo se JAKO UZDAŠ u laneove,

što vrlo često zna  backfire-at u soloq. 

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
six_paths_of_pain kaže...

Znaci jel moguce da je toliko serverski lag da svakih 10 sec imam 5 sec laga, tj zaledi se slika a ja mogu da se krecem sve ostaje na mjestu. Morao sam izac iz igre jer sam bio gotovo beskoritan. Ping mi je bio 60 citavo vrijeme al lag je bio uzasan.

Tebi onda jos dobro radi...  meni kad ude u game jedno od  (40 sec - 1:20 min )  mi se tek odmrzne slika.. i onda naravno  kroz nekih 10 min imam lagove svakih par sec...

Finger Up
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Mislim da bi mogao biti dobar,ako ga se igra pravilno.
Nije damage carry jungler,te s njim uzimati killove je krajnje beskorisno.

Ali može enormno pomoć laneovima i biti jak tank i initiator late game,pogotovo s predivnim ultimateom.

Ako mogu Malphite-a jungleat uspješno,nebi niti Mao trebao biti oveći problem,samo se JAKO UZDAŠ u laneove,

što vrlo često zna  backfire-at u soloq. 

Problem kod mao-a je sta veoma sporo cisti junglu, nema bas neki dmg i lako ga je counterat. Mao je jedan od najboljih gankera u igri, ima jako dobar cc i ak uspješno ganka u početku može biti koristan. Problem je šta ako neće imat uspješne gankove il ga neko counterjungla postat ce relativno beskoristan. Ak ne dobi killove/assitove imat ce premalo golda da bude tank jer sporo cisti junglu i nemoze se dovoljno utenkat ko npr shyvana koja ak samo cisti junglu citav game moze biti super korisna kasnije. Malphite isto nije baš najbolji izbor, al njegov ult je jedan od najboljih ultova u game i moze sjebat carrya, a mao kasnije u tf jedino sto ima je W na carrya i nakon toga pokusavat glumit tanka. Trenutacna meta nazalost nije bas pogodna za te tank junglere tipa maokai, rammus, maplhite itd. Iako se nadam da ce se to promijeniti jer oduvijek mi je uz ad carrye rammus najdrazi champ XD .

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
15 godina
neaktivan

To nije serverski problem nego je vjerovatno do tebe (ako ti se dogadja svaki game), jer najlakse je krivit servere. Ja znam 200 ljudi koji kao i ja savrseno igraju lol bez ikakvih problema osim onih starih zestokih kad su serveri banana bili) sa rijetkim stucanjem servera (jednom u 100 gameova), tako da razmotri i druge mogucnosti.

Fix EU West? meh

LoL acc THCJoshi
17 godina
Jesi na t comu?
Ja sam na kraju zvao szk da mi ociste liniju te sam resetirao ruter i voila sve mi proradilo kako spada bez tog trzanja svakih par min
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Dosta ljudi se zalilo na ovo isto nakon prijenosa igre na servere u Amsterdam il gdje vec. Ima i thread na njihovm forumu gdje skines neki njihov tool za analizu mreze i uploadues rezultate direktno riotu da njihov tim to nesto izanalizira. Inace ovo se pojavilo poslije zadnjeg patcha, imao sam problema tokom jede partije koju sam uspio zavrsit nekako al zadnje dvije nisam mogao nikako.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 11:53 (six_paths_of_pain).

0 1 hvala 2
12 godina
neaktivan
Jonja kaže...

To nije serverski problem nego je vjerovatno do tebe (ako ti se dogadja svaki game), jer najlakse je krivit servere. Ja znam 200 ljudi koji kao i ja savrseno igraju lol bez ikakvih problema osim onih starih zestokih kad su serveri banana bili) sa rijetkim stucanjem servera (jednom u 100 gameova), tako da razmotri i druge mogucnosti.

Fix EU West? meh

Svaki pametni odgovor bi bio suvisan...

Idem ja i mojih 200 poznanika koji laggaju razmotrit mogucnost da je do nas to ( nebitno sto nismo kod istog operatera, istoj zemlji, iste pc konfiguracije i ne dogadja se svaki game... da ne nabrajam)  jer ipak najlake je krivit servere...

{#}

www.kireaki.com
11 godina

Da i meni je isto bilo do rutera samo što sam ja svoj ponovno kablove iskopčo i ponovno pospajo i proradilo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 20:01 (Hrvoslav).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Igram od sezone 1 i ne mogu da vjerujem da za 5 godina nisu mogli client novi napravit ili barem fixat ovo smeće. Client uzima puno hardwerskih resursa (cpu usage, ram) te je uz to SPOR, u smislu da mu treba 3sec da u shopu kupim mystery gift ili nekog championa, runu i sl. Od kako je izašo league system ne mogu da vidim ligu u kojoj se nalaze moji prijatelji, ne želi otvarat profile prijatelja (ponekad) te kada neko declajna queue on mene vrati na početnu stranicu, i da ne nabrajam sve, tu su još mali milion drugih nedostataka.

A o bugsplatovima , EUW serverima i replayevima da ni ne počinjem......

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kenan.M kaže...

Igram od sezone 1 i ne mogu da vjerujem da za 5 godina nisu mogli client novi napravit ili barem fixat ovo smeće. Client uzima puno hardwerskih resursa (cpu usage, ram) te je uz to SPOR, u smislu da mu treba 3sec da u shopu kupim mystery gift ili nekog championa, runu i sl. Od kako je izašo league system ne mogu da vidim ligu u kojoj se nalaze moji prijatelji, ne želi otvarat profile prijatelja (ponekad) te kada neko declajna queue on mene vrati na početnu stranicu, i da ne nabrajam sve, tu su još mali milion drugih nedostataka.

A o bugsplatovima , EUW serverima i replayevima da ni ne počinjem......

EUW server se sada manje-više popravio, s tim da imaju još manje probleme al je to puno bolje nego prije. Novi client nam svakako treba, mislim da je on već neko vrijeme u razvoju al nije ni to tako jednostavno napraviti.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako ideš zacrtani AP Tank Malphite,naravno da ti jungle neće raditi najbolje,skreni s puta!
Feral Flare+TriForce,9/21 i mlati,ostalo tanky,s tim da uvijek ideš tanky first prije tri-a,lijep build :) 

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Jel ima ko kakvo iskustvo/misljenje o Poppy? Jel se isplati igrati, jel korisna ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DinoIX kaže...

Jel ima ko kakvo iskustvo/misljenje o Poppy? Jel se isplati igrati, jel korisna ?

To je sranje hiden op, čini mi se pogotovo za Yolo QQ.

Ultaš supporta il nekog beskorisnog i pojedeš im backline, stim da joj je lane dosta težak.

Vidio sam i jungle popy, nije loše ispalo...

13 godina
protjeran
DinoIX kaže...

odlicna je, igram dzunglu i u late gameu mozes sve pregaziti ko meksiko hrvatsku

11 godina
neaktivan
League Of Legends

Koje iteme koristite za nju? i jel njezin Q moze crit ?

Citam malo na LoL Forumu i jedan kaze da moze drugi da ne, zna neko ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 0:46 (DinoIX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
DinoIX kaže...

To je sranje hiden op, čini mi se pogotovo za Yolo QQ.

Ultaš supporta il nekog beskorisnog i pojedeš im backline, stim da joj je lane dosta težak.

Vidio sam i jungle popy, nije loše ispalo...

To neš pripremaš za srijedu ( kao zadnji put blitz ) il? {#}

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Sta trenutno mislite o kassadinu i dajte neki build dobar, svidja mi se zbog ulta :3

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice