Se moze kako dobit 1 refund jos :D Ili ako se ih zamoli dao ni refundaju?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Se moze kako dobit 1 refund jos :D Ili ako se ih zamoli dao ni refundaju?
Ne.
moze na brzinu build za Yia? naravno sto vise dmg i attack speed itd.
Da ne bude 1000 postova o buildu, evo jedan savjet. Skoknite na: www.lolking.net/guides/
Odaberite (možete upisati čak!) ime championa i pogledajte par guideova od gore prema dole
ili odite na lolpro, solomid itd.
OK ako se traži neki tricks and tips, ali masu ima postova koji samo pitaju build :D
Da uzmem jayca ili elise?
Meni je upravo nesto palo napamet. Igram Yasuo mid protiv Ziggsa, a njegovo W je knock-up. Mogu li ga ultati bez obzira sto on sam sebe knock-upa?
Only one way to find out :D
A nisam imao prilike, bio afk lik :(
Meni se vec neko vrijeme dogadja vrlo cudan bug. Naime kad igram protiv Orianne ili sam s njom u timu nevidljiva je. Tj. nevidim njezin model, vidim ime i buff (ako ga ima). Sto je jos cudnije to se dogadja samo kada Orianna ima default skin, znaci ako netko na Orianni ima bilo koji skin sve je u redu. Ja imam tpa i sewn chaos pa samnom nije problem. Nisam pronasao nista na Google-u (cak ni na drugoj stranici Google-a ) pa osobno mislim da je ostecen file u kojem je Oriannin model. Neda mi se raditi repair jer svako malo igram s frendovima ranked team pa me zanima jel mi netko moze uploadat svoj Oriannin default model tako da ga zamijenim ili ponuditi neko drugo rjesenje. Hvala unaprijed!
Meni se vec neko vrijeme dogadja vrlo cudan bug. Naime kad igram protiv Orianne ili sam s njom u timu nevidljiva je. Tj. nevidim njezin model, vidim ime i buff (ako ga ima). Sto je jos cudnije to se dogadja samo kada Orianna ima default skin, znaci ako netko na Orianni ima bilo koji skin sve je u redu. Ja imam tpa i sewn chaos pa samnom nije problem. Nisam pronasao nista na Google-u (cak ni na drugoj stranici Google-a ) pa osobno mislim da je ostecen file u kojem je Oriannin model. Neda mi se raditi repair jer svako malo igram s frendovima ranked team pa me zanima jel mi netko moze uploadat svoj Oriannin default model tako da ga zamijenim ili ponuditi neko drugo rjesenje. Hvala unaprijed!
Stisni repair. Odi spavat. Done.
Stisni repair. Odi spavat. Done.
Hahahah. Aj dobro!
Da ne mislite ljudi da je yasou prejak heroj ? Danas sam od njega izgubio 3-4 gaima. Maloprije sam imao 14/0 score sa caitlyn i opet izgubim jer me kontrira nenormalno. Gankam danas sa lee sinom, lik ubije nas dvojicu. Jedino kada dobijem protiv yasou to je samo kada je on totalni retard i nista ne zna. Ja stvarno nemam zivaca da igram heroje samo koji bi njega kontrirali ili da pola mog tima kupuje iteme da bi ga kontrirali, on se sigurno moze kontrirati, ali tu prestaje zabava. Ovaj heroj treba obavezan nerf, nadam se da je riot zaradio dovoljno para na ovom heroju.
http://i.imgur.com/JjxqUMD.jpg
Dokaz da se nikad ne treba predat, pogotovo sad kad je snowballing nerfan. Znači svi laneovi su gubili, ja sam iskreno mislio da je izgubljeno, nafeedani Swain u mid-gameu je stvarno bolest, pushali nam towere, gankali nas, ubijali, ali malo po malo, oni par puta bezveze umrli, počeli paničarit i na kraju kad smo mi vec imali neki build Amumu-Orianna-Sona combo + Sivir i Riven da to fino završi, nisu imali šanse. Poanta je da nikad nije izgubljeno, vjerujem da bi se velika večina ljudi tu predala, da je netko pokrenuo surrender vote stisnuo bih yes, ali team je stvarno bio idila, o flamenju ni govora, svi su cijelo vrijeme imali stav da mozemo dobit, da nije nista izgubljeno i na kraju se pokazalo, a i sam sam, čak i nakon toliko odigranih gameova, shvatio da pozitivan stav jako puno, i više nego što smo svjesni, pridonosi pobjedi.
Offtopic: ekipa jekl znate kad hs izalzi iz bete?
Offtopic: ekipa jekl znate kad hs izalzi iz bete?
Mislim da oni neznaju ni sami. Stalno nesto odgadaju
Da ne mislite ljudi da je yasou prejak heroj ? Danas sam od njega izgubio 3-4 gaima. Maloprije sam imao 14/0 score sa caitlyn i opet izgubim jer me kontrira nenormalno. Gankam danas sa lee sinom, lik ubije nas dvojicu. Jedino kada dobijem protiv yasou to je samo kada je on totalni retard i nista ne zna. Ja stvarno nemam zivaca da igram heroje samo koji bi njega kontrirali ili da pola mog tima kupuje iteme da bi ga kontrirali, on se sigurno moze kontrirati, ali tu prestaje zabava. Ovaj heroj treba obavezan nerf, nadam se da je riot zaradio dovoljno para na ovom heroju.
Nece ga bitno nerfat, mozda koja mala promjena. Tu je i smisao championa. Yasuo je uzasno jak, ali ga je i uzasno tesko igrati. Ili ga znas igrat i razbijas, ili nemas blage o igri s njim pa si useless...
Kupio sam ga odmah kad je izasao i igrao ga cijelo vrijeme. Sad kad sam polako poceo shvacati kako se igra, dobijam free elo. Na lolkingu mi je LKS + 120 u proslih tjedan dana igrajuci Oriannu i Yasua.
Eventualno ce mu mozda nerfati shield i bufati nesto drugo, ak ce se igrati na natjecanjima, igrat ce se samo u određenim compositionima zbog ulte koja mu je i " najveci problem"
Mozete li uci u game? Vec 10 min sam u champion select-u.
NA, EUW a izgleda i EUNE offline ...
NA, EUW a izgleda i EUNE offline ...
Nakon 35 min... EUNE
140k ljudi mu je na streamu.
C/P sa FBa, pa se ti zaje*avaj s hackerima u Americi..
PhantomL0rd: "just had an automatic pointed at me, put in hand cuffs and sat in the back of a cop car as I watched as 6 policemen go through my whole house.. will keep you all updated."
A naslov streama mu bio "chill day"
Koga bannate trenutno, ja svaki put kad ostavim shyvanu uzme je netko iz njihovog teama i nafeeda se i carryija, o mundu da i ne pričam, i evelynn je nezaustavljiva, zbilja, čudno mi je da su ostavili nevidljive champove netaknutne dok su nerfali vision wardove i maknuli oracle.
Jel probao netko igrati Yasua top sa tanky build, ono max 1 ili 2 off itema? Jel to dobar odabir? mislim da bi na taj način u teamfightu lakše došao do tornada i iskoristio ulti ali ne bi sam radio toliki damage.
Kak se danas igra, ima još lagova? Da znam dal se isplati počinjati game, pošto vidim da je ranked disabled.
Kak se danas igra, ima još lagova? Da znam dal se isplati počinjati game, pošto vidim da je ranked disabled.
Ja sam danas igrao i na eune i na euw bez ikakvih problema.