Ljudi molim vas pomozite ako se kome ovo događalo...Dakle igram LoL već 2 mjeseca bez problema, ali zadnjih 10 dana mi apsolutno svaki gejm(bilo s botovima bilo normal) oko 12-15 minute počne užasni lag i fps mi padne na 2-10 i to traje 3 minute, onda se normalno vrati na 60 i tako svakih 6-7 minuta se to ponavlja do kraja game-a. Probavao sam smanjit detalje na minimum, resetirao ruter, zvao sam iskon da mi oni resetiraju cijeli sustav, ugasio sam antivirus i firewall, ali ništa od toga ne djeluje. POMAGAJTE :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja drama na lolu igramo danas one for all match i oba dva tima su dobila teemo al je bilo gljiva po cijeloj mapi moro si gledat gdje stajes xD i jos prekljucer smo na one for all igrali karthus protiv branda i mi svi sa karthusom ulti i pobijemo ih sve :D
Napokon Malphite mid. I to kakav. LOL poor rekkles
I treba, da ga se malo analizira.

11 sam level i uvijek igram sa Ashe osim kada igram 14a i dosadila mi je i osjecam da nisam toliko jak.
Imam 5.8k IP ali mi nije problem skupiti još.
može preporuka za sljedeceg championa?
sta ti nije bila dovoljna moja demonstracija s vayne da se odlucis?
pa citao sam malo po netu i vidio da je vayne teska za igrati :p
bullshit
pa citao sam malo po netu i vidio da je vayne teska za igrati :p
Uopšte ne, nakon stotinjak gejmova ćeš uprakticirati mehanike, odatle samo vježbanje pozicioniranja i svojih limita.
Ja ne mogu igrati ovu Srijedu, eventualno dođem na koju kasnije...
http://www.twitch.tv/esportscroatia
Ako tko želi gledat kako se z0mbie i ja blamiramo vs xtx-a, game bi trebao pocet u 9.
Napisao si post u 20:47. U 20:49 je stream offline?
Napisao si post u 20:47. U 20:49 je stream offline?
Nas game je prvi, valjda ce ga sad paliti.
Ma ici cu radje preko LoL-a u spectate, jer pretpostavljam da nema komentatora, a ovako mogu vratit i pogledat sto me zanima po svojoj volji. GL zelim.
Ma ici cu radje preko LoL-a u spectate, jer pretpostavljam da nema komentatora, a ovako mogu vratit i pogledat sto me zanima po svojoj volji. GL zelim.
Bit ce komentatori.
Tnx
Slučajno sam vidio tu link na stream za game, a kako mi je kolokvij sutra naravno da sam ga i pogledao. Dobar game.
BTG dobio prvi game. Nofak feeder 0/4, Zombie kerijao.
Sto se tice srijede, buduci da Shadow(X-Plosiv) ne moze, ovlastio me da obavim njegov posao. Add TheColdSlaYer, EUNE tko zeli igrati, a koga jos nemam. Vjerojatno ce u 19:50 biti soba, u 20:00 pocinjemo. Sto u vecem broju da se nadjemo.
http://euw.leagueoflegends.com/node/8956
Snow Day Singed, Snowstorm Sivir and Winter Wonder Lulu su novi skinovi i jos vracaju stare
Zombi sve redio s lucianom , a nofak nije dao da mu se itko približi GG WP
Snow Day Singed, Snowstorm Sivir and Winter Wonder Lulu su novi skinovi i jos vracaju stare
Mene više veseli vraćanje Mystery Giftanja. :)
Al volio bi piknut i koji skin ako bude viška novaca.
1v1 and 2v2 mod. Nice
Sinoć igram na smurfu i dobijem protiv sebe likove s balkana koji su me počeli vrijeđat zato što u imenu imam Bosanac, ne baš lijepo iskustvo..
Nakon tog meča dobijem također protiv sebe likove koji su Plat 5 i Dia1, Dia1 je buildo SotEL na Lee-u poslije Hydre i Warmoga, pa sam ga pito zašto to. Da bi on i njegov frend Plat5 dodali me za frenda i pozvali u gejm da igram sa njima i objasnjavili mi taj build i još neke stvari, no to nebi bilo čudno da oni nisu Poljaci. Tako da još uvjek nemam lijepa iskustva s ljudima s ovih prostora dok Poljaci su sve bolji i bolji i sve mi je draže kad ih dobijem u timu....
Sinoć igram na smurfu i dobijem protiv sebe likove s balkana koji su me počeli vrijeđat zato što u imenu imam Bosanac, ne baš lijepo iskustvo..
Nakon tog meča dobijem također protiv sebe likove koji su Plat 5 i Dia1, Dia1 je buildo SotEL na Lee-u poslije Hydre i Warmoga, pa sam ga pito zašto to. Da bi on i njegov frend Plat5 dodali me za frenda i pozvali u gejm da igram sa njima i objasnjavili mi taj build i još neke stvari, no to nebi bilo čudno da oni nisu Poljaci. Tako da još uvjek nemam lijepa iskustva s ljudima s ovih prostora dok Poljaci su sve bolji i bolji i sve mi je draže kad ih dobijem u timu....
Sve što si rekao je istina, najviše predstavnika među rejđerima imaju države bivše jugoslavije... 90% puta kad imam u gejmu naše se svodi na to da psuju svima sve živo tako da većinom ništa ne pišem na chat jer znam da bi onda krenuo i na moj račun... i obavezno poslije gejma pišem esej riot-u sa detaljnim prijevodom svega što su napisali i živim u nadi da će bit banani...
Ma kad dobijem bosanca u tim sve najbolje. U redu su ljudi, moze se razgovarat s njima. Al kad se netko iz Srbije pojavi, odmah krene "ustaško djubre, treba vas poklat" i slicne stvari vec u champion selectu. Boga mi ja srbina koji ne pocne o ustasama kad sazna da sam Hrvat nisam vidio u godinu i nesto koliko igram... Nakon toga ide mute i potpuno zaboravim da imam srbina u timu.
Balkanci standarno necivilizirani :) i krapinski su ljudi pojam od kulture za neke od nas.
zato sve više igram poslje 11 navečer kad su i notorni poljaci 15 puta pristojniji, valjda tad igra malo starija populacija.
Da, tako sam i ja jedno vrijeme, od 10 navecer do 5 ujutro. Samo ima jedan problem. Na tone pijandura koji su se upravo vratili iz nocnog provoda i tryhard level im je na nuli, a igraju ranked. Napravi lik 0/4, napise "im drunk i cant play anymore" i dc-a.

Nikad nisam imao problema sa srbima u gejmu, uvijek sve najbolje, nikakva vrijeđanja i ostalo, cak sam imao trojicu na frend listi s kojima sam tu i tamo znao igrat
Nikad nisam imao problema sa srbima u gejmu, uvijek sve najbolje, nikakva vrijeđanja i ostalo, cak sam imao trojicu na frend listi s kojima sam tu i tamo znao igrat
Ista stvar, imao sam ih hrpu po friend listama, samo što svako malo brišem neke s kojima ne igram dugo vremena.
Poljaci me znali naljutit najvise zbog komunikacije, sto cijelo vrijeme blebecu na poljskom i nemas pojma kaj, tko, gdje, ping je nepoznat pojam za njih a sto znaju pisat to nije normalno vise tipkaju nego igraju ...
Kad netko psuje ignoriram, mogu se naljutit u sebi ali da vracam istom mjerom... nema potrebe takvi se i hrane uzvracanjem komentara pa sto im davati povoda da jos vise flajmaju, idiota ce uvijek biti nebitno tko su i sta su :D
Kako ono ide...
Edit:
Lol hvala na TD da sam napisala da im j.... sve po spisku najvjerojatnije bi dobila 454848 TU toliko o mentalitetu :P
"I suck dicks for position" sam otkrio da rješava svaki problem na koji možete naići u champion selectu ^^
jel se meni cini il se lol community na EUNE popravia? Nisan igra lol jedno par miseci, prije mi svaki game neki idiot koji jebe mater, pun k problema itd. a sad svi nekako ljubazni itd.. igran vec negdi 3-4 tjedna, nigdi bas neki problem..
jel se meni cini il se lol community na EUNE popravia? Nisan igra lol jedno par miseci, prije mi svaki game neki idiot koji jebe mater, pun k problema itd. a sad svi nekako ljubazni itd.. igran vec negdi 3-4 tjedna, nigdi bas neki problem..
sve je isto kao i uvijek samo je stvar kako naletiš ali većinom je normalna ekipa samo njih ne primjećujemo kao što primjećujemo debile...
a što se tiče hrvata i srba, meni su 90% ekipe na lolu srbi i svaki dan smo na skajpu i svaki dan je vrijeđanje ali onako prijateljski dovede nekad netko nekog nadobudnog debila ali taj brzo i izleti iz ekipe a mi normalni ostanemo...