League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.548.267
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ljudi molim vas pomozite ako se kome ovo događalo...Dakle igram LoL već 2 mjeseca bez problema, ali zadnjih 10 dana mi apsolutno svaki gejm(bilo s botovima bilo normal) oko 12-15 minute počne užasni lag i fps mi padne na 2-10 i to traje 3 minute, onda se normalno vrati na 60 i tako svakih 6-7 minuta se to ponavlja do kraja game-a. Probavao sam smanjit detalje na minimum, resetirao ruter, zvao sam iskon da mi oni resetiraju cijeli sustav, ugasio sam antivirus i firewall, ali ništa od toga ne djeluje. POMAGAJTE :)

0 2 hvala 0
12 godina
League Of Legends

Koja drama na lolu igramo danas one for all match i oba dva tima su dobila teemo al je bilo gljiva po cijeloj mapi moro si gledat gdje stajes xD i jos prekljucer smo na one for all igrali karthus protiv branda i mi svi sa karthusom ulti i pobijemo ih sve :D

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Darinka kaže...

Napokon Malphite mid. I to kakav. LOL poor rekkles

I treba, da ga se malo analizira.

EUW: MushRoomD
12 godina
neaktivan
League Of Legends
Acex koliko ja znam karthus i teemo su disejblani u one for all...
Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
exorc1st kaže...
win4crazzy kaže...
exorc1st kaže...

11 sam level i uvijek igram sa Ashe osim kada igram 14a i dosadila mi je i osjecam da nisam toliko jak.

Imam 5.8k IP ali mi nije problem skupiti još.

može preporuka za sljedeceg championa? {#}{#}

sta ti nije bila dovoljna moja demonstracija s vayne da se odlucis? {#}

pa citao sam malo po netu i vidio da je vayne teska za igrati :p

bullshit

16 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

pa citao sam malo po netu i vidio da je vayne teska za igrati :p

Uopšte ne, nakon stotinjak gejmova ćeš uprakticirati mehanike, odatle samo vježbanje pozicioniranja i svojih limita.

EUW: MushRoomD
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja ne mogu igrati ovu Srijedu, eventualno dođem na koju kasnije...

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

http://www.twitch.tv/esportscroatia

Ako tko želi gledat kako se z0mbie i ja blamiramo vs xtx-a, game bi trebao pocet u 9.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat

1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Napisao si post u 20:47. U 20:49 je stream offline?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Napisao si post u 20:47. U 20:49 je stream offline?

Nas game je prvi, valjda ce ga sad paliti.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma ici cu radje preko LoL-a u spectate, jer pretpostavljam da nema komentatora, a ovako mogu vratit i pogledat sto me zanima po svojoj volji. GL zelim.{#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Ma ici cu radje preko LoL-a u spectate, jer pretpostavljam da nema komentatora, a ovako mogu vratit i pogledat sto me zanima po svojoj volji. GL zelim.{#}

Bit ce komentatori.

Tnx

17 godina
League Of Legends

Slučajno sam vidio tu link na stream za game, a kako mi je kolokvij sutra naravno da sam ga i pogledao. Dobar game. {#}

totus mundus agit histrionem
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

BTG dobio prvi game. Nofak feeder 0/4, Zombie kerijao. {#}

Sto se tice srijede, buduci da Shadow(X-Plosiv) ne moze, ovlastio me da obavim njegov posao. Add TheColdSlaYer, EUNE tko zeli igrati, a koga jos nemam. Vjerojatno ce u 19:50 biti soba, u 20:00 pocinjemo. Sto u vecem broju da se nadjemo.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

http://euw.leagueoflegends.com/node/8956

Snow Day Singed, Snowstorm Sivir and Winter Wonder Lulu su novi skinovi i jos vracaju stare {#}

And only as you gasp your dying breath shall you understand, your life amounted to no more than one drop in a limitless ocean!" Yet what is any ocean but a multitude of drops?"|RIP Ryan Davi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Zombi sve redio s lucianom {#}, a nofak nije dao da mu se itko približi GG WP {#}

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

4 0 hvala 0
14 godina
hari85 kaže...

Snow Day Singed, Snowstorm Sivir and Winter Wonder Lulu su novi skinovi i jos vracaju stare {#}

Mene više veseli vraćanje Mystery Giftanja. :)

Al volio bi piknut i koji skin ako bude viška novaca.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

1v1 and 2v2 mod. Nice

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Sinoć igram na smurfu i dobijem protiv sebe likove s balkana koji su me počeli vrijeđat zato što u imenu imam Bosanac, ne baš lijepo iskustvo..

Nakon tog meča dobijem također protiv sebe likove koji su Plat 5 i Dia1, Dia1 je buildo SotEL na Lee-u poslije Hydre i Warmoga, pa sam ga pito zašto to. Da bi on i njegov frend Plat5 dodali me za frenda i pozvali u gejm da igram sa njima i objasnjavili mi taj build i još neke stvari, no to nebi bilo čudno da oni nisu Poljaci. Tako da još uvjek nemam lijepa iskustva s ljudima s ovih prostora dok Poljaci su sve bolji i bolji i sve mi je draže kad ih dobijem u timu....

7 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skandalouz kaže...

Sinoć igram na smurfu i dobijem protiv sebe likove s balkana koji su me počeli vrijeđat zato što u imenu imam Bosanac, ne baš lijepo iskustvo..

Nakon tog meča dobijem također protiv sebe likove koji su Plat 5 i Dia1, Dia1 je buildo SotEL na Lee-u poslije Hydre i Warmoga, pa sam ga pito zašto to. Da bi on i njegov frend Plat5 dodali me za frenda i pozvali u gejm da igram sa njima i objasnjavili mi taj build i još neke stvari, no to nebi bilo čudno da oni nisu Poljaci. Tako da još uvjek nemam lijepa iskustva s ljudima s ovih prostora dok Poljaci su sve bolji i bolji i sve mi je draže kad ih dobijem u timu....

Sve što si rekao je istina, najviše predstavnika među rejđerima imaju države bivše jugoslavije... 90% puta kad imam u gejmu naše se svodi na to da psuju svima sve živo tako da većinom ništa ne pišem na chat jer znam da bi onda krenuo i na moj račun... i obavezno poslije gejma pišem esej riot-u sa detaljnim prijevodom svega što su napisali i živim u nadi da će bit banani...

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma kad dobijem bosanca u tim sve najbolje. U redu su ljudi, moze se razgovarat s njima. Al kad se netko iz Srbije pojavi, odmah krene "ustaško djubre, treba vas poklat" i slicne stvari vec u champion selectu. Boga mi ja srbina koji ne pocne o ustasama kad sazna da sam Hrvat nisam vidio u godinu i nesto koliko igram... Nakon toga ide mute i potpuno zaboravim da imam srbina u timu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Balkanci standarno necivilizirani :) i krapinski su ljudi pojam od kulture za neke od nas.

zato sve više igram poslje 11 navečer kad su i notorni poljaci 15 puta pristojniji, valjda tad igra malo starija populacija.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 15:20 (stickman1).
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Da, tako sam i ja jedno vrijeme, od 10 navecer do 5 ujutro. Samo ima jedan problem. Na tone pijandura koji su se upravo vratili iz nocnog provoda i tryhard level im je na nuli, a igraju ranked. Napravi lik 0/4, napise "im drunk i cant play anymore" i dc-a.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ma nismo ni mi rvati svetinja...... Generalno pricam na eng stalno cak i kad primjetim balkance u chatu tako da najmanje se kacim glupih tema xD
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Nikad nisam imao problema sa srbima u gejmu, uvijek sve najbolje, nikakva vrijeđanja i ostalo, cak sam imao trojicu na frend listi s kojima sam tu i tamo znao igrat

LoLEUNE main: matija1991, smurf: nameless1991

1 4 hvala 0
14 godina
Jari kaže...

Nikad nisam imao problema sa srbima u gejmu, uvijek sve najbolje, nikakva vrijeđanja i ostalo, cak sam imao trojicu na frend listi s kojima sam tu i tamo znao igrat

Ista stvar, imao sam ih hrpu po friend listama, samo što svako malo brišem neke s kojima ne igram dugo vremena.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Poljaci me znali naljutit najvise zbog komunikacije, sto cijelo vrijeme blebecu na poljskom i nemas pojma kaj, tko, gdje, ping je nepoznat pojam za njih a sto znaju pisat to nije normalno  vise tipkaju nego igraju ...

Kad netko psuje ignoriram, mogu se naljutit u sebi ali da vracam istom mjerom... nema potrebe takvi se i hrane uzvracanjem komentara pa sto im davati povoda da jos vise flajmaju, idiota ce uvijek biti nebitno tko su i sta su :D

Kako ono ide... 

:D :D

Edit:

Lol hvala na TD da sam napisala da im j.... sve po spisku najvjerojatnije bi dobila 454848 TU toliko o mentalitetu :P

http://www.youtube.com/watch?v=Vggo7x4hDlc
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 17:19 (Ahriiiii).
Moj PC  
2 4 hvala 1
13 godina
neaktivan
League Of Legends

"I suck dicks for position" sam otkrio da rješava svaki problem na koji možete naići u champion selectu ^^

Moj PC  
4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel se meni cini il se lol community na EUNE popravia? Nisan igra lol jedno par miseci, prije mi svaki game neki idiot koji jebe mater, pun k problema itd. a sad svi nekako ljubazni itd.. igran vec negdi 3-4 tjedna, nigdi bas neki problem..

16 godina
neaktivan
Lukanator22 kaže...

jel se meni cini il se lol community na EUNE popravia? Nisan igra lol jedno par miseci, prije mi svaki game neki idiot koji jebe mater, pun k problema itd. a sad svi nekako ljubazni itd.. igran vec negdi 3-4 tjedna, nigdi bas neki problem..

sve je isto kao i uvijek samo je stvar kako naletiš ali većinom je normalna ekipa samo njih ne primjećujemo kao što primjećujemo debile...

a što se tiče hrvata i srba, meni su 90% ekipe na lolu srbi i svaki dan smo na skajpu i svaki dan je vrijeđanje ali onako prijateljski {#} dovede nekad netko nekog nadobudnog debila ali taj brzo i izleti iz ekipe a mi normalni ostanemo...

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2013 18:01 (smrad06).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice