xD nisam ja tard koji je stavio clarity na vlada
LOL
LOL
LOL
Haha ma to scarface radi da zavara protivnike xD
LOL
Haha ma to scarface radi da zavara protivnike xD
Da ja imam frenda koji kupuje mana potion sa tryndom xD
skinuo igru - izbrisao igru ukratko :)
Sigurno si odigrao 1 partiju, spusio i quitao.. Da, tako se inace igraju igre..
nisi ni trebao postat haj igra sta vec igras
vidim da vas ima dosta kaj igrate stalno... dodajte me eu Nix1100..
Bem ti vise ovu igru, popela mi se na k****, isuse samo se nerviram covjece nije normalno da uvijek dobijem retardiran tim -.-
LOL
Da a gle to je kada se ljudi ne mogu odluciti sta ce pa mene hebu i onda moram chanmpa u zadnji 10 sec mijenjati i nije ostalo vremena za spellove 
Zna li netko zašto je rotacija free heroja naglo izmijenjena a u rasporedu je uopće ni nema???
Baš sam počeo igrat s Cho-Gathom i jako mi se svidio kad ono nemam ga više, a nemam IP da ga kupim zbog runa... 
EDIT: Našo sam drugog champa koji će udovoljiti trenutnu želju za tankovima :D Malphite FTW!! Kako dobra runda sad.... 
ahahhahahahahhah clarity na vlada xDDD
daj oce mi neko reci sta se dogadalo u zadnjih mjesec dana na lolu
nisam imao netttt i jos ga nemam :((
nadji si frendove s kojima ces igrat.. solo je oduvijek retardiran
hajmo napravit malo glasanje :D
koji vam je najjbolji
tank
dps
caster
kod mene je
mordekaiser
warwick
kassadin
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
koji vam je najjbolji
tank
dps
caster
kod mene je
mordekaiser
warwick
kassadin
Shen
MF
Morgana
koji vam je najjbolji
tank
dps
caster
kod mene je
mordekaiser
warwick
kassadin
Rammus
Kog maw/Ezreal
Annie/Vladimir
Annie i vlad su champovi koji dominiraju midom, pogotovo ako dobar igrac upravlja njima.
Kog maw i ezreal su odlicni dps-ovci a ww nije dps neg off-tank kao i udyr. Dakle bloodrazor i ostalo su defensive itemi. Sama cinjenica da kog maw s bloodrazorom i w skillom rusi tenkove od 4k hp u nekoliko sekunda je zastrasujuca.. I iako se ez-a smatra prenerfanim/beskorisnim meni je on i dalje jedan od boljih carrya u igri. Ima spammable on-hit skill koji radi pristojan dmg i odlicno skalira sa ad-om, ima e skill koji je odlican za bjezanje i hvatanje te ima w skill koji radi prosjecan dmg al i ubrzava att speed njegovih teammatesa ako ih pogodi s tim. Najbolje od tog je sto mu q skill smanjuje cooldown svaki put kad pogodi neprijatelja, tako da last hitanje mu odlicno ide , a i drasticno smanjuje cooldown na ult-u. Naravno za ovakve skillove postoji cijena, a to je izrazito nizak HP koji ja rijesim HP quintovima za early game. U mid i late gameu ces ionako bit iza tenkova pa ti HP i nije prebitan.
A rammus, sta rec, najduzi taunt u igri (3 sec ako se ne varam), ult odlican za pushanje towera, q skill odlican za flash/stun/taunt kombinaciju i w skill vraca dmg koji mu neko radi, sto je u kombinaciji sa thornmailom smrt za svakog dps-a.
Edit: evo 2 builda za moja 2 najdraza champa trenutno :D
Score nije nesto extra al bitan je build.
Edit: evo 2 builda za moja 2 najdraza champa trenutno :D
Score nije nesto extra al bitan je build.
Još samo Banshee's Veil na Udyra i frajer je unstoppable. :D
Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
Tank - Shen
DPS - MF
Caster - Ezreal
al ima ih tu puno još
2 odigrane, 2 izgubljene.... u prvoj mi retardos isprobava karthusa i nafeeda sa 8 smrti u 20 min igre, morgana isti slučaj s njim u lane-u. Druga runda, u timu imam Ryza i Jaxa u premade-u.... nit si pomažu niti ništa, Jax feeda Twitcha (neznam kako je to moguće), a ovaj put je Karthus bio u protivničkom timu.... jel moram uopće govoriti kako se je nafeedao na Ryzu u midu, 4 puta ga je ubio do 10 minute....
I na kraju reportali mene jer sam rekao da reportaju Ryza i Jaxa koji nam je odlazil afk svakih par minuta... odličan community, odličan matchmaking ( u mom timu Irelia lvl 28, 100 pobjeda), i odličan sistem reportanja koji nikad nikom nije koristio, niti bad guysima štetio.... ovo ide sve gore i gore....
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
Hmmm ne kužim sta vama tolike probleme MM radi.
Meni na US-u uvijek nađe ekipu u kojoj svi imaju minimalno iznad 200 pobjeda a igram dok je jutro ili podne u Americi.
Uf napokon skupio sve rune i sastavio 4 rune pagea xD
4. rune page sam kupio sa rp-om jer mi je stvarno trebao..
ajme meni ja jos 2 page nisam zavrsio a ti 4 imas
mislio sam na kategoriju ne na cisti build
warwick je DPS i buildam ka semi tankish ne ono madred pa full tank neg ja idem zerker
madred spirit visage bf sword guardian angel
koji : stalno kad uredujem pravi novi post popravite ovo
pozz ljudi
dodajte me : DariusX - na LoL-u
igra ko Sion ?
ja zasto pitas ??
ja zasto pitas ??
koje runeve stackaš
i ako možeš poslat sliku tvog builda