League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.423.448
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
hari85 kaže...
scarface797 kaže...

Evo dvije sa panthom nakon patcha sta reci super je build je bio gotvo isti.

sta ce ti zeal  ??

Zeal je item sa najboljim omjerom uloženog i dobivenog. AS,CS i MS za siću.

two camels in a tiny car
16 godina
neaktivan
za trundlea koristim crit chance i hp quintove, to uglavnom i koristim sa dps champovima. Stvarno prejak champ al bojim se da ce mu nerfat e skill jer ga nemozes uhvatit ni pobjec od njega u kombinaciji s w skillom. Da mu nerfaju slow i povecaju doseg mini flasha na q skillu ja bi bio prezadovoljan. A i ult na 3. Lvlu radi 500 dmg-a i heala se za taj iznos tako da ga je tesko dobit 1v1 kad ima ult i jos mu q smanjuje dmg od protivnika i povecaje njegov..
IGN: weirdek (EU)
18 godina
puls4R kaže...
za trundlea koristim crit chance i hp quintove, to uglavnom i koristim sa dps champovima. Stvarno prejak champ al bojim se da ce mu nerfat e skill jer ga nemozes uhvatit ni pobjec od njega u kombinaciji s w skillom. Da mu nerfaju slow i povecaju doseg mini flasha na q skillu ja bi bio prezadovoljan. A i ult na 3. Lvlu radi 500 dmg-a i heala se za taj iznos tako da ga je tesko dobit 1v1 kad ima ult i jos mu q smanjuje dmg od protivnika i povecaje njegov..

Koje mu iteme uzimas?

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
scarface797 kaže...

Evo dvije sa panthom nakon patcha sta reci super je build je bio gotvo isti.

sta ce ti zeal  ??

Sto da ne tu je sve sto treba za njega.Ja bar tako uzimam i onda poslije 2 bloodthirster uzmem infinty edge zavrsim frozen malet i onda lagano na phantom dancer i to je to.To je znaci meni super build za njega.naravno za crvenim i zelenim elexirom povremeno.

LoL-scarface797(EU)
16 godina
League Of Legends

da ali zasto na pantheonu on ide na cisti ad

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo da se i ja jednom pokažem da nisam noob. xD

P.S. I taj jedan put dok sam riknuo je bilo od turreta.

17-1-15 17-1-15
two camels in a tiny car

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

imao sad jedan od najduzih matcheva ikad  nabio 1100 ap sa veigarom i sa ultiem one shottam vlada :D  

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Posto nisam davno igro s njom, reko idem vidit jel jos onako dobra na midu kao i prije.. i gle cuda :D

0 0 hvala 0
16 godina
puls4R kaže...

Posto nisam davno igro s njom, reko idem vidit jel jos onako dobra na midu kao i prije.. i gle cuda :D

Probaj ju igrat kao mage-a (ability power). Isto je odlicna.

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
puls4R kaže...

Ma igrao sam, al kao ad je po meni bolja jer je q bolji harass spell od e spella (e i nije bas neki harass, njega koristim za bjezanje/hvatanje) i naravno tu su auto-attackovi s kojima se healam za 300 s ovim buildom :D

Rune imam AP per lvl ~ 45, HP quintove ~ 90 HP-a i na seal imam HP per lvl 165 na lvl 18 il tu negdje.. S tim runama ima pristojan HP, ne treba joj phage, frozen mallet ili rilay ako se ide na AP.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Reinstalirao LoL,sad mi konačno radi!!! {#}

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
16 godina
puls4R kaže...
Fake_Alert kaže...
puls4R kaže...

Ma igrao sam, al kao ad je po meni bolja jer je q bolji harass spell od e spella (e i nije bas neki harass, njega koristim za bjezanje/hvatanje) i naravno tu su auto-attackovi s kojima se healam za 300 s ovim buildom :D

Rune imam AP per lvl ~ 45, HP quintove ~ 90 HP-a i na seal imam HP per lvl 165 na lvl 18 il tu negdje.. S tim runama ima pristojan HP, ne treba joj phage, frozen mallet ili rilay ako se ide na AP.

Koliko ti deala Q spell? Meni je E na AP-u dealao oko 600 DMG-a + ulti neznam koliko ali bilo je puno.

16 godina
neaktivan
q spell je 95 + 100% ad-a znaci 610 otprilike.. A ult je malo vise od trecine bonus ad-a znaci 200 bonus dmg-a ako se ne varam.
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jos jedna sa lux ha sta da kazem 20 stackova na mjeaisu,a jos nisam zavrsio ni archangel ni zhonyu.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...

Evo jos jedna sa lux ha sta da kazem 20 stackova na mjeaisu,a jos nisam zavrsio ni archangel ni zhonyu.

ma razguzili smo ih ja sam imao mali losiji score  9/2 sa pa sionom :D

15 godina
neaktivan
League Of Legends

E weirdek, koliko ti dmg-a radis sa Ezrealom sa max Q skillom i svojim buildom ?

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliser kaže...

E weirdek, koliko ti dmg-a radis sa Ezrealom sa max Q skillom i svojim buildom ?

Ma ne znam ti napamet.. al cini mi se oko 90 + 100% ad-a ako se ne varam.. Znaci oko 400, mozda malo manje.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Malzahar

Ezreal

Karthus

Koga bi vi uzeli od ova tri heroja i zasto ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

karthus- ako se dobro igra moze biti opak lik ,ali je veoma tezak za igrati 

malz -jedan od najvecih nukera u igri moze pravit ogroman damage ali je veoma squishy i nema nesto cime ce pobjeci

ez-moze ici ap ili ad smatran je da je prenerfan iako ga dobro znas igrat

mozes svasta radit

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Malzahar

Ezreal

Karthus

Malzahar.Zato što je od navedenh heroja najbolji.Suppress,silence jako dobar push i OGROMAN nuke.

two camels in a tiny car
16 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Malzahar

Ezreal

Karthus

ezreal-a al uz uvjet da ga dobro naučiš igrat i meni je najzabavniji heroj za igrat uopče

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma ezreal je stvarno zakon heroj.. svi koji malo duze igraju ce ti rec da je najstrasnija stvar u igri ez sa crvenim buffom sto je istina :D samo spamma q i autoattack i nemos pobjec. Samo mrzim riot zbog nerfa na movement speed range herojima al eto..

I meni ez ima najljepse animirane skillove u igri :D

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ajme kak je weirdek rageao maloprije s ashe :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

ajme kak je weirdek rageao maloprije s ashe :D

Jbg mora i on malo xD

17 godina
League Of Legends

Evo meni ja Krat najbolji lik zasad ( najvise sam s njim igro)... odlicni skilovi  pogotovo LW za mid. Na pocetku mozes 1st kill bez problema radit samo treba dosta vjezbe jer se skill moze lako izbjec... kasnije kad si napunjen s 20 stakova ( samo ga ulti napuni pola xD) meljes protivnike ko od sale... danas sam imo 2 quarda killa s njim u 5 min... obozavam suicde... ukljucis E, bacis W na njih da im smanji speed i spamas LW, ubiju te, zivis jos 8 sec i zagorcas im zivot... ak neko oce pobjec s 10 HP-a samo  ULTI ... likovi polude na to ^^

e

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

J*beni riot i hebena igra idu mi na qrac vise.. igra ima 1010101 buggova a njima bitno da su madari dobili sms payment.. jeb*mti us*anu firmu.

Sa jaxom kad se lvl up-am izgubim petinu hp-a. Ne vjerujem da nisu primijetili taj bug.. isto tako kad kupujem iteme na spawnu ode mi 100 hp-a .. Koji k?

0 1 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Nakon mjesec dana odigrao jednu Ranked...prvi put s ireliom...

Score 14/7/13, pobjeda...odlična partija, odličan heroj.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jos jedna dobra partija sa lux ^^

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ajme kak alkser ksa :S   

uzme katarinu i kad ih mi spustimo on ulti i  ukrade killove 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

ajme kak alkser ksa :S

uzme katarinu i kad ih mi spustimo on ulti i   ukrade killove

Jbg mora i to neko radit xD

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice