Kace vise NIGGGA da izadje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da, svi su pro sa low skill champovima. Sa Masterom koristis Q za farm, ne treba ti skill. Ne moze te se pokeati, uzmes E, ne treba ti skill. Kad si u frci stavis R koji je na bezobrazno malom CD-u, opet ti ne treba skill.
Zato uvijek mrzim AP yi mid.
Da, svi su pro sa low skill champovima. Sa Masterom koristis Q za farm, ne treba ti skill. Ne moze te se pokeati, uzmes E, ne treba ti skill. Kad si u frci stavis R koji je na bezobrazno malom CD-u, opet ti ne treba skill.
Patience summoner, soon it shall cease to exist.
Ima tko team za mene silver igrac euw mainam mid?:D
Jel netko zna dali postoji stranica koja predviđa koji će skinovi biti sljedeći na sale-u, postoji nešto takvo? Ili neki popis skinova koji su već bili na saleu.
Jel netko zna dali postoji stranica koja predviđa koji će skinovi biti sljedeći na sale-u, postoji nešto takvo? Ili neki popis skinova koji su već bili na saleu.
Ne. Većinom je to random, neki se skinovi rijetko pojave na sale. Znam iz iskustva kad sam čekao jedan renektonov i akali skin prije.
Ne. Većinom je to random, neki se skinovi rijetko pojave na sale. Znam iz iskustva kad sam čekao jedan renektonov i akali skin prije.
Nope nije ti random, imaju neki nacin za stavljanje skinova na sale, predivao je onaj lik sto je nekada davno predvidao free champ. rotation.Ali mislim da je prestao raditi i za rotation i za sale.
Zna li neko sa čime je najbolje counterat fizza na midu?
Ryze, Diana, Akali.... Morde također.
Uzmi dariusa i ubij Boga u njemu.
Noup noup lega iga Fiza i jos nije naletio na akali koja moze protiv njega :)
Samo 1 pink i akali je smece protv fiza.... Onaj Q Spell mozes dodgat s E tako da ne procas taj Q , ako akali ulta prema tebi znas njenu putanju i samo bacis morskog psa prema toj strani i papa akali :)

Gdje su dani kad je Morde bio kralj brda...
Morde je i dalje dobar champ, samo eto ne igra se previše, ali često vidim soloQ quadre i pente by soloMorde. Hard carry.
Morde full revolver build
Patience summoner, soon it shall cease to exist.
Finally!
imali itko PBE acc
samo da probam luciana
hvala
Sjećam se u prvoj sezoni kada je Egon njega često igrao i doslovce počeo rage-ati kada su mordea počeli nerfati :D
Vjerojatno će mi se sad svi smijat al nemogu si pomoć a da ne pitan. Što to znači PBE account?
Vjerojatno će mi se sad svi smijat al nemogu si pomoć a da ne pitan. Što to znači PBE account?
PBE je server na kojem dolaze stvari(novi content,buffovi,nerfovi,promjene) PRIJE patch-a pa se tamo testiraju, prolaze bugovi i slično. Samo je caka u tome kaj je u Americi server pa imas cijelo vrijeme 200 ping-a.
PBE je server na kojem dolaze stvari(novi content,buffovi,nerfovi,promjene) PRIJE patch-a pa se tamo testiraju, prolaze bugovi i slično. Samo je caka u tome kaj je u Americi server pa imas cijelo vrijeme 200 ping-a.
Hvala frende
P.S. Jeste vidjeli froggena, 300 cs-a u dvadesetoj minuti i lvl 18 xD. E da mi je tako farmat znat
Ne znam kako mu uspije. Ja sam pokusavao u rankedu potpuno se fokusirati na farm, uopce ne pokeati i pokusavati ubiti lanera, ali nikad nisam uspio bolje od 250 u 20 min, cak ni sa Zedom ili Oriannom. Outfarmao sam njihovog mida za troduplo, ali nikako da dodjem do 300. Osim toga mi je neki "rekord" 329 u 30 minuta i 419 u 38 minuta, oboje sa Oriannom.
Hvala frende
P.S. Jeste vidjeli froggena, 300 cs-a u dvadesetoj minuti i lvl 18 xD. E da mi je tako farmat znat
Bio im je jungler AFK, pa je mogo sve farmati.
P.S. Jeste videli froggena, 300 cs-a u dvadesetoj minuti i lvl 18 xD. E da mi je tako farmat znat
Pa ne znam baš i da postoji bilo šta lakše nego farmati Karthusom, farmaš lane, pushah, odeš na wraithove, skloniš wave sa mida, odeš na vukove, skloniš wave sa mida, odeš na wraithove, pa skloniš mid, pa gankaš i pokradeš farmu, pa se vratiš na mid itd... Uglavnom ako to budeš radio jungler i laneri će ti popi*dit.
Hvala frende
Bio im je jungler AFK, pa je mogo sve farmati.
Official LCS record: 308 cs at 20 minute, Froggen Anivia. Nisam siguran jel i tada jungler bio afk
Dat bronze I ranked :D
Dao tristani 4 killa na početku i poslije carry like a boss lol
1 pentu i dvije quadre napravio lik
edit: ad Yi je išao mid protiv lux i ownao je :D :D
Naravno uz moje gankove xd
došao sam na lvl 5 i otključao mi se aram mode? u čemu se razlikuje od rifta? i za kaj je reroll? piše ih imam 1/2
ARAM ima samo jedan lane. Champovi se ne biraju, nego se dobivaju nasumicno. Reroll mozes iskoristit da se random dobije novi champ. Ali ih imas ogranicen broj (rerollova mislim).
došao sam na lvl 5 i otključao mi se aram mode? u čemu se razlikuje od rifta? i za kaj je reroll? piše ih imam 1/2
Imaš 2 rerolla koja ti služe da zamjeniš champa ako ti se ne sviđa. Kada ih potrošiš moraš skupiti određen broj bodova (tako što igraš ARAM) da dobiješ reroll.
Baš gledam Kaos TV i neke ESL turnire, primjecujem da skoro svi buildaju eza ovako. BOTRK>IE>LW>PD, ja idem BT>TEAR(manamune)>ICEBORN>LW.
Znam da je ovo moj "blue build", no koja je razlika ovog BOTRk>IE builda i obicnog tipa BT>LW>IE malo stariji build.