League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.546.734
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
League Of Legends

ahahhaha komentar od karla {#}

takve grupe imam samo da se smijem komentarima

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Ova igra uništava prijateljstva - upravo dokazano xD

#yolo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: League Of Legends
AmonZero kaže...
Keiichi kaže...
SsjBoku kaže...

Moja prva penta :D

E nesto si krivo napravio pa ti se zacrnila slika ostalih meceva... posto nemam sto pametnije radit evo pomoci cu ti ispraviti to {#}{#}

Prelistavam FB kad ono...

SsjBoku, slobodno posjeti i ostale forume tipa HCL, pcekspert, forumhr itd i obavijesti forumaše, kad budu saznali onda će moć na miru nastavit sa svojim životom..

Jesi probao kontaktirati Riot ? Možda neku nagradu dobiješ

Razapni ga na križ ko isusa Krista.

Kako se usudio pohvaliti se svojom prvom pentom.

Na križ s njim!

Kappa

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 2:34 (Keops).
15 godina
League Of Legends
Life- Amazing graphics,shit gameplay|RIP Ryan Davis
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo je presmiješno, kako je samo ovo čudo op u 3v3 Smijeh

EUW: MushRoomD
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 6:29 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
BannedOnThisForum kaže...

Ovo je presmiješno, kako je samo ovo čudo op u 3v3 Smijeh

Nije OP samo još nisi naletio na nekoga tko zna protiv udyr-a. 

15 godina

http://i.imgur.com/Giz3HCc.jpg

Hoćul bit baksuz pa izgubit sljedeće dvije?

6 Da
5 Ne
21 Nemoj igrat pa nećeš
4 OP NABS
6 Bager
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 9:10 (Hazar).
13 godina
neaktivan
Keops kaže...
AmonZero kaže...
Keiichi kaže...
SsjBoku kaže...

Moja prva penta :D

E nesto si krivo napravio pa ti se zacrnila slika ostalih meceva... posto nemam sto pametnije radit evo pomoci cu ti ispraviti to {#}{#}

Prelistavam FB kad ono...

SsjBoku, slobodno posjeti i ostale forume tipa HCL, pcekspert, forumhr itd i obavijesti forumaše, kad budu saznali onda će moć na miru nastavit sa svojim životom..

Jesi probao kontaktirati Riot ? Možda neku nagradu dobiješ

Razapni ga na križ ko isusa Krista.

Kako se usudio pohvaliti se svojom prvom pentom.

Na križ s njim!

Kappa

Slažem se. Čovik je samo sretan jer je uspija pentu napravit, nevjerujen da je kome mislija zlo. Baš me zanima kako si ti reagiral kad si napravija prvu pentu. Kad ja napravin svoju prvu pentu (valjda će to uskoro bit xD), onda ću zaspamat sve živo di se može spamat.{#}

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja kad sam prvi put napravio pentu, skoro pa sam se valjao po podu od srece {#}. Ali kad sam shvatio koliko se to cesto dogadja vise mi to nije neka stvar. Da sam Riotu pisao da mi pokloni championa svaki put kad napravim pentu, ili barem unofficial pentu, sad bih imao sve champione. {#}

Ovo sto on radi je previse. Mislim mozes ti bit sretan, ali penta se dogadja svaki dan milijun puta. Ajde da ima recordano 1 v 5 pentu sa nekim Pro playem da se divimo, ali ovako... I jos uzmemo u obzir da je failao svaki prethodni match. Nije to penta iz skilla, nego iz ciste srece.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Zna li neko kada će izać (ako uopće i hoće izać), ona mapa što su je igrali na All Staru, ona za 1v1? Mislin da se zove Magma Chamber.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LadiesMan kaže...

Zna li neko kada će izać (ako uopće i hoće izać), ona mapa što su je igrali na All Staru, ona za 1v1? Mislin da se zove Magma Chamber.

Sljedeće sezone koliko sam ja vidio.

'I od vlastite sjenke, on poćeo je bježati' Mel
15 godina
LadiesMan kaže...

na kraju S3/početak S4. Uglavnom tu negdje

EDIT:nisam vidio od @aliser-a post.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 14:53 (null).
15 godina
Hazar kaže...
Hazar kaže...

http://i.imgur.com/bTrADOc.jpg

Biti ili ne biti {#}

Iako se bojim da će bit likova tipa top or troll mid or feed jungle or afk...

http://i.imgur.com/lDaOjj3.jpg

{#}

Nakon prve dvije izgubljene kada je vec svaka nada bila izgubljena, dat comeback

http://i.imgur.com/eoJ2NNw.jpg {#}

Dabog tak nastavio, btw nije da se kurčim, ali, prvu sam dobio, drugu izgubio, treću dobio i 4. uzeo Nasusa. Baš sam ono bio ful u igri, ovu moji su se već htijeli predat, ono 3/2 u glasovima, i na kraju je bilo, citiram:"Nasus is kinda op", "ty for carry Nasus"...

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 15:35 (Hazar).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Eh jedno pitanjce za ove što su nagurali "viši" elo u 3v3 team rankedu {#}

Prijatelju želim da dam taj gold okvir za sezonu, a nema vremena da sad igra yolo q kao svi mi jer ima posao, stariji je i zaručen pa ima dosta obaveza...

No, kakve kombinacije su dobre za 3v3 i kako to igrati, mislim, drugim riječima - šta raditi? Kako ide junglanje, kako ide gankanje i ostale pi*darije, jer ono, mi smo navikli na veliku mapu (rift) i malo razduženu radnju igre, a ne ovako brzo kao što se ovdje događa. Do silvera 1 smo gurali 1 top 2 bot, nismo junglali ovdje jer nemamo nekog iskustva, pa eto, bilo kakva preporuka bi dobro došla {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Prijatelju želim da dam taj gold okvir za sezonu, a nema vremena da sad igra yolo q kao svi mi jer ima posao, stariji je i zaručen pa ima dosta obaveza...

No, kakve kombinacije su dobre za 3v3 i kako to igrati, mislim, drugim riječima - šta raditi? Kako ide junglanje, kako ide gankanje i ostale pi*darije, jer ono, mi smo navikli na veliku mapu (rift) i malo razduženu radnju igre, a ne ovako brzo kao što se ovdje događa. Do silvera 1 smo gurali 1 top 2 bot, nismo junglali ovdje jer nemamo nekog iskustva, pa eto, bilo kakva preporuka bi dobro došla {#}

Ja sam baš sada okupio tim plat gdje ćemo probati 3vs3 i 5vs5 prvo gold, pa onda plat.

Tako da i mene zanimaju taktike za 3vs3

Mi smo probali Riven top, bot darius, jungle fiddle, ali tek jednu pa ne mogu nešto suditi o tome

i ryze mi se isto čini OP na 3vs3

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja sam nedavno citao od jednog Diamond igraca sa 3 000 gameova na 3v3 blog, u top 10 3v3 timu u NA je. Na 3 v 3 nema junglera. Kombinacije su 2 assassina i tank. ADC, Tank i support. 2 AD Fightera i AP. Uglavnom u 3 v 3 profitiraju mobilni championi i championi sa puno CC-a. Kad ih lockas sa CC svu trojicu pobijedis fight. Jungle ne treba jer nema buffova, neutral campovi ti ne daju dosta exp-a i zaostanes po par lvla za timom, a gankovi se rade tako da s duo lanea jedan ode gankati solo lane.

Probao sam naci link, ali nisam ga nasao. Ako nadjem cu editirat.

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

dosta jaki heroji 3v3 su : kayle , singed , zac , zed , leona , jarvan , jayce , renekton , udyr , nasus , ja mislin da je to top klasa osin ako nisan zaboravia nekoga , combo kakav bi igra je 2 brusiera i jedan squishy (ap-ad) assassin ili sa supporton u laneu (lulu , elise) nije tesko doc do platine 3v3 jedino sta je bitno je dobra komunikacija i gankanje nakon prve jungle rute skupa sa svojin laneron , gankat na lane di je heroj sa vecin cc-on i ne pretjerivat sa kolicinon junglanja jer se pada behind lako

EU West: slimyyy
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Sto mislite o kupovanju teara na khazixu? Nakon ovog spike nerfa vecina guidova ne preporucuje kupovanje tog itema nego dirketno brualizer - BT- last whisper - GA - omen/visage/warmogs. Ne znam dali da rusham tier ili ne pa bi mi bilo lakse da iznesete svoje misljenje-cisto da budem sigurniji kad igram tog championa BTW. igram ga vecinom top, tu i tamo mid

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 18:49 (Cobanac).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Tear niti prije W nerfa nije bio "must have" item na Kha'Zixu. Moglo se buildat Muramanu, ali nije bilo nuzno kao na npr. Jayce, Karth, Nidalee... Ako zelis kupis, ako ne, ne moras. Ja ne kupujem Tear, a i prije sam ga rijetko kupovao.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

dosta jaki heroji 3v3 su : kayle , singed , zac , zed , leona , jarvan , jayce , renekton , udyr , nasus , ja mislin da je to top klasa osin ako nisan zaboravia nekoga , combo kakav bi igra je 2 brusiera i jedan squishy (ap-ad) assassin ili sa supporton u laneu (lulu , elise) nije tesko doc do platine 3v3 jedino sta je bitno je dobra komunikacija i gankanje nakon prve jungle rute skupa sa svojin laneron , gankat na lane di je heroj sa vecin cc-on i ne pretjerivat sa kolicinon junglanja jer se pada behind lako

Drugim riječima jungle nije neophodan ali je poželjan? Probao sam zeda i odličan mi je tamo, samo ako igram protiv 3 bruisera onda sam ga popušio Izlanuo se

13 godina
neaktivan

Drugim riječima jungle nije neophodan ali je poželjan? Probao sam zeda i odličan mi je tamo, samo ako igram protiv 3 bruisera onda sam ga popušio Izlanuo se

sve ovisi kako vas team lakse igra sa ili bez junglera , jungler uopce nije toliko bitan sve ovisi kako tvoj team lakse igra  mozes igrat i sa roaming jungleron , znaci da do lvl 3 bude sa nekin u laneu i nakon toga pocne clearat kampove i usput gankat (bez smitea se igra) najvaznija stvar je u 3v3 da tvoj team napravi prvi potez , znaci pushanje lanea pa sva trojica invadeat ili gankat drugi lane , ic prvi na altar , a to sve pocinje od agresivnosti i kalkulacije da protivnika natiras da ti ostavi taj altar ili kampove time da od prve minute ides agresivno na njega , ka sta san i reka najvaznija je stalna komunikacija 

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 19:46 (Anzulolz).
16 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

sve ovisi kako vas team lakse igra sa ili bez junglera , jungler uopce nije toliko bitan sve ovisi kako tvoj team lakse igra  mozes igrat i sa roaming jungleron , znaci da do lvl 3 bude sa nekin u laneu i nakon toga pocne clearat kampove i usput gankat (bez smitea se igra) najvaznija stvar je u 3v3 da tvoj team napravi prvi potez , znaci pushanje lanea pa sva trojica invadeat ili gankat drugi lane , ic prvi na altar , a to sve pocinje od agresivnosti i kalkulacije da protivnika natiras da ti ostavi taj altar ili kampove time da od prve minute ides agresivno na njega , ka sta san i reka najvaznija je stalna komunikacija 

Aha, do silver keca je kod nas to išlo da ja top ispusham do kule, dobijem lvl 3 dok je njihov top dvica i onda svi idemo na njihov altar, pa uzmemo naš. Radilo je dok nam streak nije prekinuo udyr/janna/jarvan combo xd

17 godina
League Of Legends

Evil Geniuses razbili SK, Ocelote bio bespomoćan mid sa TF-om, al kolko pritiska na njegov lane to nisu istine, Froggen ga ja stiskao od početka, pa gankovi od junglera, plus wickd došao par puta,

jadnik nije mogo disati :D a nikakvog odgovora od SK-a na to.

I onda još SK-ov supp Nyph ili kak već pokupi 3 killa candypandi, isto bot bez damagea, ja bolje pazim dok supportam da ne dobijem kille, a ovaj dobije killing spree :D

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.7.2013 22:06 (tommy2103).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U zadnjih 4-5 mjeseci 95% matcheva igram samo 3v3 tako da mogu podijeliti svoje iskustvo . Igrao sam i ranked team kratko vrijeme. Dakle tu jungler nije neophodan ali je u svakom slucaju bolje igrati s njim jer onda dobijes 2 solo lanea te se itekako primjeti razlika u lvlu ako protivnicka ekipa nema jugnlera. Po meni top 3 champa za 3v3 su Wukong, Singed i Cho gath (prije je Olaf bio perma ban, sada vise nije toliko jak). Drugi champovi koji su također dobri: Amumu, Kayle,Udyr ,Darius, Trynda (tesko se vratit s njim ako se faila u pocetku), Jax itd. Izbjegavati koristenje Twisted fate i Heimerdingera.

E sad slaganje laneova. Top je uglavnom neki tanky champ ili netko kome treba brzo lvl 6 (Trynd i sl.). Bot lane moze biti doslovno svasta. Od 2 bruisera koja ce pushat stalno, adc + supp, solo adc(ako igrate sa junglerom), ap + asassin itd. Najbolji adc su Vayne, Cait i stakor.Također je u dosta slucajeva bitno se na pocetku dogovorit koga focusate prvog ili koga jugler lovi kad ganka i sl. Ugl tu je po meni bitnije da tim slozi neku svoju taktiku i nje se drzi nego da igra pa nekim tuđim pravilima.Sve je stvar taktike, uigranosti i dogovora. U prilog opet ide da mozete vidjeti sto pickaju protivnici i nekako ih "counterat" (npr uzeti Kha zixa ili Zeda i sl ako oni imaju adc itd.).

Lose je ovo sve napisano ali nadam se da ces dobiti nekakvu osnovu ideju.

EDIT: Jos par stvari

Uvijek gledaj mini mapu, pogotovo u lane fazi jer nema wardova i mala je udaljenost tako da mozes ocekivati gank vec na lvl 2.Ako igras na botu ili jungli također probaj gankat top na lvlu 2 jer u najgorem slucaju ces forsirat da protivnik potrosi flash. Jedna od najvecih greski po meni sto se radi je ostat predugo na protivnickom teritoriju ako ste ih aceali prije jer mi se cini da je death cooldown malo manji. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.7.2013 15:31 (Darinka).
16 godina
League Of Legends

nekidan san na redditu čita post od nekog 3v3 challengera koji je objašnjava taktiku, uglavnon koliko se sićan on kaže da je bolje igrat bez junglera, a u tome se i ja slažen, staru 3v3 mapu san igra pun kurrac, ovu novu nisan toliko al opet mislin da je to bolje bez junglera

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Uporavo pročitao na redditu, lik došao do Diamond 3 igrajući samo s Teemom! {#}

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1j9ndv/hello_i_reached_diamond_3_by_only_playing_teemo/

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

probably satan himself.

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
16 godina
Morgotth kaže...

Uporavo pročitao na redditu, lik došao do Diamond 3 igrajući samo s Teemom! {#}

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1j9ndv/hello_i_reached_diamond_3_by_only_playing_teemo/

Genijalno. Treba se divit čovjeku. 

Dao mi je ideju za S3 {#} 

Netko radi što zna, a netko zna šta radi LOL EUW: slinA
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Gotta love the Yi :D

lol nick - bounty94
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
League Of Legends

može se! Stvarno smo igrali lijepo, timski, kordinirano. Nekad nas se znao DC jarvan, pa nami. jedno minutu-2 smo igrali samo xer i ja. ludnica!

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.7.2013 9:58 (null).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice