Sjećam se davno kada sam probao Oriannu pa mi nije pasala....a već zadnjih tjedan dana razmišljam da je kupim, jer je brutalna u dobrom team compositionu :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sjećam se davno kada sam probao Oriannu pa mi nije pasala....a već zadnjih tjedan dana razmišljam da je kupim, jer je brutalna u dobrom team compositionu :)
Mf, Leona/Thresh, Orianna, Malphite i recimo Amumu. Karanje nad karanjem , težak wombo combo za potrefiti, ali uz dobru komunikaciju sve je moguće. Taj combo bi trebao samo ultovima whipe-ati enemy team.
Orianna je stvarno zabavna za igrati :D
bolje ti je ic build tear + RoA , nakon sta mie weirdek reka da ga provan odtad se ne vracan na stari build
Taj build je uvijek bio zakon i ja sam ga uvijek isao na vecini , samo je problem bio sto bi ti trebalo dugo vremena da dobijes puno AP, jer bi se otprilike ovako islo boots>tear>ROA>Rabadons pa tek onda tear u AA i tek bi tada dobio onaj ogromni AP boost, sada u S3 je smanjen cost itema tako da se ovo moze prije dobiti.
Što niste igrali jučer bug custom 5vs5 :D ?
Nevidim nikakvih screenova, nije valjda da ste odustali čim mene nema :P
Došao danas popoldan tek doma.
nije tebe bilo, ja nisam mogao zbog priprema za maturu i na kraju nije nista bilo od tog
nije tebe bilo, ja nisam mogao zbog priprema za maturu i na kraju nije nista bilo od tog
Ajde sretno ti na maturi...
P.S. Bez vas dvojce nema tradicije ;)
Ajde sretno ti na maturi...
P.S. Bez vas dvojce nema tradicije ;)
heheh hvala ostao jos engleski koji mi je nebitan trebam samo dobit 2
ali zato je jucer bilo kriticno, ucio cijeli dan da danas rasturim i da napisem tu matematiku za 5
tako nekako, kada se nikom drugom neda nazalost
Počelo je to stvarno nervirati a više i nije toliko smiješno kao što je nekada i bilo.
zasto uopce citate chat na twitchu lol
zasto uopce citate chat na twitchu lol
zato jer je zanimljiviji od streama. rijetko kad gledam full screen i onda kad nema nista na streamu gledam kaj ima na chatu
bolje ti je ic build tear + RoA , nakon sta mie weirdek reka da ga provan odtad se ne vracan na stari build
Ovisi o situaciji. Meni je osobno CDR na Orianni krucijalan, i tu je Atena nezamljenjiva. Naravno u tom slučaju u tfu doslovce ništa dmga nemožeš primiti i lakša si meta.
Recimo ako imaš dobar frontline u timu, i više manje si siguran da će pealat njihove initiatore slobodno se može ići na čisti ap/cdr build uz rushanje atene, bez potrebe za RoA-om koja u tom slučaju daje beskorisne statse.
Uostalom, vidim da se i projkići nisu odlučili, ocelote i dalje uvijek rusha Atenu/morello npr bez obzira na comp. pa odmah zatim zhonyu.
Odigrao nevjerojatan game sad, nažalost zaboravio uzet screenshot.
Znači moj tim: Vayne ( ja ), Master Yi, Ezreal
Njihov tim: Master Yi, Graves, Ashe
Doslovno nas je njihov Master Yi sam pobjedio, znači u početku ga je naš Ezreal nafeedao, i u roku od 10 minuta nas je ubijao ko manijak, nismo mu mogli ništa.
Score mu je bio 33/0/0, a score od Gravesa i Ashe iz njegovog teama 0/9/0 i 0/8/0, da bi oni na kraju pobjedili.
Kad pocinje summer lcs?
Jedan lik pita u lol grupi - zašto nema crnca u LoLu ?(champion)
- jer bi bio prejeftin
AHAHHAHAHAHAHHAHAHHA
Ja mislim da je to zato što na Summoners Riftu nema pamuka...

Teško mi je zamisliti takvu orijentalnu ženku kao crnkinju :) Jedini niggah bi mi možda bio Jax, da ga bace u katran.
Summoners Code
Ova prva. HAHAHHAHAAHH, to se i meni dogadja samo sa poljacima
EDIT: sry na double postu
buahahaha ovo je najgori cosplay ikad... kako lik ima ovoliko dlaka po stomaku a nijednu na prsima
I nasus, iako je ker, ima misice ko crnac u org skinu
Human ryze skin je pravi crnački !
I nasus, iako je ker, ima misice ko crnac u org skinu
Black Alistar someone?
http://image.playerauctions.com/P/B/20120806/684cc63e1de90cf85b019f8e8bc66e81.jpg
Nemoš mi crnu kravu nazivat crncem... rasistu !
Nemoš mi crnu kravu nazivat crncem... rasistu !
Ma jbs kravu, pogle koji browser koristi xD
Ako s Pantheonom bacim ultu u grmlje, vide li neprijatelji krug ulte?