League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.423.006
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
D3ViL kaže...

Ja sam uzeo Ramusa, onako zabavan je ali vjerovatno zato sto imam samo 3 2.5 Health rune a ostalo armor pen i crit chance , nemam onaj tank osjecaj, tj jako mu brzo i olako skidaju HP

Po meni amumu i galio su 2 najbolja tenka u igri.. iako rammus ima poprilican dmg ako mu se stacka armor, al galio ima poprilican ap ako se stacka mr :D

IGN: weirdek (EU)
18 godina
neaktivan
Nema tenka do amumua :D steta sto je vjecno banan u rankedu :(

Jao ja s vladom imam pocetno 150hpa vise :) rune ftw :)
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
18 godina
Keiichi kaže...
Nema tenka do amumua :D steta sto je vjecno banan u rankedu :(

Jao ja s vladom imam pocetno 150hpa vise :) rune ftw :)

Slažem se za Amumu-a, a što se tiče Vlada, imam i ja :) rune ftw :) 

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

hmm jos 1411 ipa do vlada :=)

Meni jos treba 6000 do njega sinoc potrosio oko 3000 na cd rune :(

scarface797(EU)
18 godina
League Of Legends

I ja nafarmam pa razmisljam rune/heroj i opet kupim nekog heroja, cak ako ga i ne planiram igrat al ono nek se ima :)

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma nisam trebo kupiti leblanc nesivdja mi se bolje bi bilo da sam uzeo lux ili morganu.Ato se tice morgane predobra je i jel valja ovaj build za nju:

Sochers shoes,Mejais soulsteler,Archangles staff,Rylais crystal scepter,Death fire grasp ili hexatech gunblade,I zoyans ring.

Edit:Evo par champova koje mislim uzeti nije poredano po redu po kojemu cu uzimati:

Lux,Swain,Morgana,Vladimir,Sona,Anivia,Cho'Gath.A do sada imam:

Ashe,Kassadin,Katarina,Leblanc,Mordekaiser,Nasus,Pantheon,Veigar i Warwick

scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 20:32 (scarface797).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
scarface797 kaže...

Ma nisam trebo kupiti leblanc nesivdja mi se bolje bi bilo da sam uzeo lux ili morganu.Ato se tice morgane predobra je i jel valja ovaj build za nju:

Sochers shoes,Mejais soulsteler,Archangles staff,Rylais crystal scepter,Death fire grasp ili hexatech gunblade,I zoyans ring.

Edit:Evo par champova koje mislim uzeti nije poredano po redu po kojemu cu uzimati:

Lux,Swain,Morgana,Vladimir,Sona,Anivia,Cho'Gath.A do sada imam:

Ashe,Kassadin,Katarina,Leblanc,Mordekaiser,Nasus,Pantheon,Veigar i Warwick

puno si uzeo  :D, 

aniviu izbaci nije dobar caster ak hoces nukera ima mnogo boljih , morgana i lux su slicni i mozes jedno od njih pa zadnje onda drugu ,vlada cu dati utiske kad ga kupim ,sona je super suppot,cho isto nije los ,a swain je veoma jednostavan 

(swain +blue buff =God mode ) 

haris771 (eu) LOL account
18 godina
League Of Legends

Ja se trenutno zabavljam igrajuci Shaca s Mad Hatter skinom, hutnam ih okolo ko zeceve vidio je Hari sta im radim hehe

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

igrao nakon mjesec dana odigrao jedan meč i pobjedili 4v5, igrao ezrael-a 15-2

XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Zgriješio sam.. uzeo sam HoN i brutalno je tezak :D tezi je za shvatit od HoN-a, al moram rec da je privlacniji i nekako ekstremniji.. fast paced je igra et.

Sad cu malo naucit HoN pa cu se vratit LoL-u da ih usporedim.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Zgriješio sam.. uzeo sam HoN i brutalno je tezak :D tezi je za shvatit od HoN-a, al moram rec da je privlacniji i nekako ekstremniji.. fast paced je igra et.

Sad cu malo naucit HoN pa cu se vratit LoL-u da ih usporedim.

kolko platio ?

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
League Of Legends

scarface nadam se da vise neces imat problema sa kompom u po partije -_-"

A haj, nema veze, jest da smo ih lako mogli pobijedit al et pogrijesili smo >.>

LoL nick: Alkser (EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moj frend je platio 170 kn

Mobster12 (EU)
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 22:35 (File04).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ja znam jednog koji nabavlja za 100 kn, sad, neznam dali je provjer ili nije jer nisam uzimao od njega.

XFIRE; mypet
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Ako ima tko za nabavit HoN acc Eu server za neke "male" pare nek mi se slobodno javi,htio bih kupiti.

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Što se tiče onih loše komponiranih timova kao 5 carry-a ili 5 tenkova, to će se sve promjeniti na 30 lvl-u kad ljudi stvarno slažu poštene timove, sinkroniziraju abilityje jednih likova s drugima i tome slično.

Ne slusaj ga nema pojma :P naravno salim se, al eto danas sam dozivio da sam igrao protiv 5 tenkova puni i mrzim taku igru..odmah bih leavao kad vidim tako glupo dosadni team :S naravno spusili smo brutalno :S

Ja se sjećam kad sam sa svojim frendovima igrao 5v5 premade protiv full tenking teama,svi imali fortify. Užasno dosadna partija koju smo dobili nakon 50 minuta. Sreća je što smo imali Warwicka i Kog Mawa koji su ubojica tenkoa jer bi inače partija još duže trajala.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )
18 godina
Blizek kaže...
Keiichi kaže...
Unimatrix 007 kaže...

Što se tiče onih loše komponiranih timova kao 5 carry-a ili 5 tenkova, to će se sve promjeniti na 30 lvl-u kad ljudi stvarno slažu poštene timove, sinkroniziraju abilityje jednih likova s drugima i tome slično.

Ne slusaj ga nema pojma :P naravno salim se, al eto danas sam dozivio da sam igrao protiv 5 tenkova puni i mrzim taku igru..odmah bih leavao kad vidim tako glupo dosadni team :S naravno spusili smo brutalno :S

Ja se sjećam kad sam sa svojim frendovima igrao 5v5 premade protiv full tenking teama,svi imali fortify. Užasno dosadna partija koju smo dobili nakon 50 minuta. Sreća je što smo imali Warwicka i Kog Mawa koji su ubojica tenkoa jer bi inače partija još duže trajala.

Da, sreća, Kog Maw je najbolji ubojica tenkova u cijeloj igri. Drugi skill plus Madred's Bloodrazorsi.... prebrutalno.

16 godina
League Of Legends

da samo gledas kako im armor ide :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

Ako ima tko za nabavit HoN acc Eu server za neke "male" pare nek mi se slobodno javi,htio bih kupiti.

Nemas EU i US servera tu, mozes se spojit na bilo koji.. ima EU, US, Juzna Amerika ako se ne varam, japan.. puno servera

al igra je komplicirana po meni, sve se prebrzo odvija xD

16 godina
League Of Legends

lol sta se meni i scarfaceu sada desilo mi udemo u match i dobijemo par killeva bude match 4-1 u 3 minute i sa protivnicke strane 4 leavera :D 

zavrsili match u 17 minuta :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
hari85 kaže...

da samo gledas kako im armor ide :D

Ne armor, nego komadi healtha padaju, kao da uopće armora nema....

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

lol sta se meni i scarfaceu sada desilo mi udemo u match i dobijemo par killeva bude match 4-1 u 3 minute i sa protivnicke strane 4 leavera :D

Uvijek dobre stvari propustim

15 godina
neaktivan
League Of Legends

pa dobro, ja sam inace vrlo mirna osoba, al kad mi se game crasha 5 puta u jednom gameu to mi zaista ide na zivce!!!!{#} Itko zna razlog koji bi se mogao kriti iza toga? {#}

Mobster12 (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Aliser kaže...
hari85 kaže...

Uvijek dobre stvari propustim

Da bilo je extra ja im se sa katarinom krvi bio napio {#}

scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.11.2010 0:57 (scarface797).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Upravo sam sa scarfaceom odigrao 3v3 partiju i pobijedili nakon 25 minuta. Jedan je izasao vec nakon 10ak minuta :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
puls4R kaže...

Po meni amumu i galio su 2 najbolja tenka u igri.. iako rammus ima poprilican dmg ako mu se stacka armor

E ja sam ovo isprobao i nikako mi se nije dopalo, imal sam 500 armora i 3k hp, opce nije sto sam mislio, attack damage mu je bio dosta veliki, al u group fightima nije funkcioniralo jer armor su brzo probili a onda sam krepo u sekundama, meni je rammus najbolji sa podjednako raspodjeljenim armorom i healthom. Kad si ono u group fightu, i upijes sve zive napade i group ultije i jos prezivis i pobijes ih par sa powerball i tauntom. 4.5k hp i 200 armora je dobro. Sjecam se jednom sam ulovio xina koji je imao 40 % hp a ja oko 30 %, puknuo ga sa powerball, ukljucio ulti, pa onaj stit i taunt i bio je gotov.  

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Zapravo kad bolje razmislim shen je jedan od boljih tenkova.. ima dobar shield, ult mu je odlican za spasit svog igraca ili mu pomoc u team fightu.. I najbolje je sta mu je taunt aoe tako da im skoro cijeli tim moze tauntat 

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma Hon je dosadan hebo vas hon.... bar meni.. lol bar pruza neki izazov otkljucavanje heroja runa spellova itd... kolko sam skuzio preko 60 heroja... a hon ti je jedini izazov da ne shebes acc koji si platio..

jucer sam malo igrao hon nakon nekoliko dana lol-a i nije mi tolko uzbudljiv. a jbga lol mi je nov hon i dota stari pa mi je lol zanimljiviji vjerojatno je tako i vama obrnuto

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

imam dilemu ja bih ili vlada uzeo ili shaca i pantheona , veoma mi se svidaju sva trojica

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hari85 kaže...

imam dilemu ja bih ili vlada uzeo ili shaca i pantheona , veoma mi se svidaju sva trojica

shaco je dobio nerf -nebi ga uzeo

Phant-Ok lik

Vlad-Meni se ne svida(neznam ga igrati bas dobro)

Battlement plan's a bad plan I'm raw like cats from Afghanistan with gats in their hands From Philly to Pakistan space packin the stands You make all fake thugs start acting like stans
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice