League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.422.816
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
18 godina
League Of Legends

dugo nisam nista napisao ali eto malo od mene.. 

....prvo tvrdim DA nema OP champova ... ima samo OP igraca ..

npr ako se jako dobro slažeš s nekim i dugo igras (cak i bez TS) mozes cuda napraviti .. meni osobno niti jedan champ nije OP ako baš želite u dugim partijama OP je TRYNDAMERE i RAMMUS or mele/tank i ANNY + MORGANA od magova.. s ovim ostalim se da izaći na kraj ali snjima sto je partija duza sve teže i teže... 

glede novih patcheva .. pa sve se mrda na bolje i pomalo će svi doći na sve ne možete očekivati od igre koja ima jedva 1 godinu da bude savršeno balansirana i da sve šljaka .. 

npr DOTA je stara 7 ili 5 godina (kako tko smatra početak) .. pa vi vidite ..koliko je vremena potrebno da se sve izbalansira ( jer i dan danas kada se izdaje nova mapa se radi balansiranje na itemima i herojima) 

.. lux je ok samo kao i svaki drugi support mora imati tenka ispred sebe inače .... 

srdačan pozdrav

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Probao mordea .. mogu samo rec da ak se ide na hybrida unistava! imo sam oko 120 ap-a i ulti mi je sa 24% lifesteala skocio na 30% sto znaci da se za otprilike 25 AP-a podize 1%

Jos bi mu buildao abyssal scepter za mr i ap (posto su im skoro svi casteri) i jos jedan hp item, mozda cak jos jedan rilay's..

LoL Nick: weirdek (EU)

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

kakva vam je leBlanc

edit :et malo da se pohvalim kako sam se uvjezbo sa njom

haris771 (eu) LOL account
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 16:15 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
Hari jel valja butra ? Planiram je uzet al ono jel se isplati ?
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Da i ja evo osto jos jedan patch pa cu je uzeti sta bude na spotlight izlega dobro,a poslije nje idem na lux.

scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo i nakon patcha fps se nije popravio izgleda da cu morati reinstal verecas,prve dvije sa leblanc katastrofa,prvu ja bio los,druga u prve 3 min 2 levera.

scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Super je samo da znate ona nije tipican kaster nego ja bi rekao nesto tipa ranged akali teleportas in spammas sve jedan abilliti to jest ja idem q,r,e i clicknes w i nazad si . Samo mi smeta da joj teleport ima mali range

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Evo i nakon patcha fps se nije popravio izgleda da cu morati reinstal verecas,prve dvije sa leblanc katastrofa,prvu ja bio los,druga u prve 3 min 2 levera.

Meni nes FPS pada iz patcha u patch :S

League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
League Of Legends

I meni se to dogada jos od swaina i lux ajd javim ti jel sa reinstalacijom sta uspjelo.

scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

Meni se popravi kad resetiram komp.

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo ja reinstal sam lol ali mi se dogodilo nesto cudno znaci kad sam izbriso igricu sa compa i one podatke i sad ja skinem igrcu one se instal ali kada sam je prvi put pokreno autoptacher je skino samo zadnji patch{#}

scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedna napeta, nisam odavno s ashe igrao na rankedu.. reko sam ovima da bannaju vlada al su bannali galia i leblanc :S

I na kraju je vlad bio poprilicno nafidan al nekako smo uspjeli dobit.. zavrsio sam build al sam stalno umirao jer su me fokusirali..

IGN: weirdek (EU)

1 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

meni je iskreno ashe sranje ak hocete carryja onda miss fortune > ashe

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

meni je iskreno ashe sranje ak hocete carryja onda miss fortune > ashe

Pa nisam siguran.. ashe ima 2 slow skilla od kojih jedan deala dmg, ima odlican ult koji stunna 3.5 sec ako su malo dalje i ima odlican pasiv.. 

Miss F. ima pasiv koji jedino vrijedi za gankanje u early gameu, kasnije ce svi nju fokusat i ne vrijedi joj pasiv nista. Ima ult koji skalira sa dmg-om te ne vrijedi k*rca dok ne kupi bar 2 dmg itema, dok ashe ima velik crit chance i ult joj ne skalira na nicem i jos stuna. W skill od miss f je isto smece, nesto kao e skill od ashe.. a q skill su joj nerfali pa ni on nije bas.

I sa miss f. tesko mozes pozicionirat ult ako nemas galia/nunua/amumua u timu.. 

Meni je iskreno ashe draza, al miss f. isto nije losa.

16 godina
League Of Legends

ma poenta je da je miss f early game mediocre ,a ashe je shit to jest na miss se osjeca manje carry effect

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
League Of Legends

E sad idu kritike od mene, igrao dotu igra hon imam cca 1500h hon-a u rukama.

i sad sam zadnjih nekoliko dana dao sansu lol-u jer mi je dojadio hon pa malo za promjenu..

Igra je odlicno smisljena itemi su fenomenalni. Odabir heroja se omogucje kroz levele sta mi se svida, ranked nemozes igrat prije nego sta odigras najmanje 20 matcheva sta u honu nema tamo ti odmah noobovi mogu doc ali bas oni pocetnici sta nisu nikad nis prije igrali..

Igro sam samo sa Gankplankom(gusarom) jer mi je lik fenomenalan.. e sada ne svida mi se sta kasno u noc nemozes naci igru, matchevi se uzosno sporo ugovaraju, pratice je sve puno botova pa je to jadno..

Druga stvar je sta sama igra je kako bi to opiso u najmanju ruku smijesna, niti jedno ali niti jednom nisam vidio neku izrazenu zelju nekog igraca za team playom govorim o igri 5 v 5.. Nema reportanja o miss top bot miss, nema dogovora o gank-u, nema wardova, nema ostalih pizhdarija koje su vise nego potrebne u toj igri. Kada se biraju heroji svi izaberu sta hocu i nikome nista, sam odabir heroja na pocetku ovisi o tome da li imas uopce kakvu sansu za pobjedom, ne tu se uzme ili 5 carry-a ili 5 supporta ili 5 tank heroja uopce nikog nis ne dira..

Ali itemi su i heroji prva liga, al jbte da nisu nekak bolje se potrdili da neke stvari funkcioniraju to mi nejde u glavu.. to je samo u ovih par dana sta sam skuzio, naravno igrat cu je jos da dodem do jako visokog ranka i vidjet cu ako ce i tada biti isto igru u potpunosti odbacujem..

Pa u hon-u ili doti je uvijek teamplay i dogovaranje na prvom mjestu, nema tamo igraj kak kome pase ne to se nesmije dogadat a pogotovo da se odabiru heroji kak se kome digne, uzas najzesce je kad lik sa 0.20kdr odabere carry-a i nikom nis. lol

Vise necu nis komentirat dok ne dodem do jako visokog ranka a kak je krenulo biti cu tamo jako brzo pa cu vidjet da li i tamo su takve stvari..

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 15:49 (toxic).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

ma kad pocnes spaja te sa drugim ljudima sa slicnim levelom pa ces bit spojen sa noobinama :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
neznam koji si lvl, sumnjam da si veliki al zasto te cudi sto nema teamplaya? Ti se razumijes u to jer igras hon dugo, a ovi na lol-u su pocetnici, nemaju svi ranijeg iskustva sa dotom ili honom. Kad dodes do 20 lvla i vise onda ces vidit da ce igra bit balansirana. Iako ima i nubova na 30-om lvlu koji su gori od pocetnika xD ni ja nisam znao sta je miss, gank itd. kad sam tek poceo igrat jer nisam imao iskustva kao sta i low ranked igraci nemaju.. I da, ne broje se lvli po broju odigranih matcheva, a sporo ti nade game jer je vecina igraca presla 20-i lvl. Meni u 3 sec nade game po noci :)
18 godina
neaktivan
puls4R kaže...
neznam koji si lvl, sumnjam da si veliki al zasto te cudi sto nema teamplaya? Ti se razumijes u to jer igras hon dugo, a ovi na lol-u su pocetnici, nemaju svi ranijeg iskustva sa dotom ili honom. Kad dodes do 20 lvla i vise onda ces vidit da ce igra bit balansirana. Iako ima i nubova na 30-om lvlu koji su gori od pocetnika xD ni ja nisam znao sta je miss, gank itd. kad sam tek poceo igrat jer nisam imao iskustva kao sta i low ranked igraci nemaju.. I da, ne broje se lvli po broju odigranih matcheva, a sporo ti nade game jer je vecina igraca presla 20-i lvl. Meni u 3 sec nade game po noci :)

Nadam se, jer iskreno heroji su fenomenalni, itemi jos bolji..

Gankplank se meni osobno od ovih sta sam vidio najvise svidio, ima odlican inicijatvni ulti slow+mass dmg u dobrom krugu uvijek imam +5 omjer killova dethova sa njime, early gank sa njime je odlican

16 godina
neaktivan
toxic kaže...
puls4R kaže...

Gankplank se meni osobno od ovih sta sam vidio najvise svidio, ima odlican inicijatvni ulti slow+mass dmg u dobrom krugu uvijek imam +5 omjer killova dethova sa njime, early gank sa njime je odlican

Gangplank je jedan od najnekorisnijih heroja u timu :D vidit ces kad upoznas druge heroje.. casteri su u ovoj igri cini mi se najbolje napravljeni, pa kad kupis kojeg vidit ces :D

18 godina
neaktivan
puls4R kaže...
toxic kaže...
puls4R kaže...

Gangplank je jedan od najnekorisnijih heroja u timu :D vidit ces kad upoznas druge heroje.. casteri su u ovoj igri cini mi se najbolje napravljeni, pa kad kupis kojeg vidit ces :D

haha lol, ocito nisi vidio dobrog gangplanka???? jel si vidio sta njegov ulti radi, on je bas timski heroj, necemo se svadat li hbmu mater valjda znam raspoznat kakvi heroji valjaju kakvi ne.... pravi support, nuker, a nukeri imaju odlican inicijativni ulti koji znaci zivot u ovakvim igrama. Neznam kolko dugo igras ovakve igre niti sta si igro ali si u krivu totalno

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 19:03 (toxic).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo sad kad sam reinstal igricu  autopatcher mi je skino samo jedan patch jel li neko zna zasto i koliko vam igrica zauzima.Sto se tice ashe ona je odlicna q ability je zakon pogotov ako hoces uhvatiti nekoga,w je super,e mi je bezbroj puta spasio guzicu od 2-3 neprijatelja u grmu,a za miss fortun 6300 nikada dok ashe kosta samo 450 i meni je puno bolja.Sto se tice Lux gotovo svi govore da je sranje ali sto, sto nemozete pwnati sve nakolo mislim da ne ona je super support nije neki mage ko ryze da ima toliko dmg output ali ima stun,slow,stit i super ulti kojoj je cd mal u late game je isto odlicna ako nabijete 800 ap ko sto sam ja onda isto ima super dmg protiv nekih dps koji nemaju pun k armora i magic resistena ali protiv ostali je solidna i meni je ona bolja od leblanc bolje da sam uzeo lux i par cd runa mjesto leblanc.Eto toliko od mene.

scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
toxic kaže...
puls4R kaže...
toxic kaže...
puls4R kaže...

haha lol, ocito nisi vidio dobrog gangplanka???? jel si vidio sta njegov ulti radi, on je bas timski heroj, necemo se svadat li hbmu mater valjda znam raspoznat kakvi heroji valjaju kakvi ne.... pravi support, nuker, a nukeri imaju odlican inicijativni ulti koji znaci zivot u ovakvim igrama. Neznam kolko dugo igras ovakve igre niti sta si igro ali si u krivu totalno

Pa cek jesi ti uopce vidio druge heroje i sta mogu? Ne govorim da je los heroj, dapace.. nego u timu nije prekoristan kao neki drugi. Ev sad ti flameaj al svako ko zna nesto o igri ce ti rec da je totalno los champ. Evo pogledaj druge heroje, castere... sta oces. koji imaju aoe ult i pogledaj njihov dmg.

Support nije po nicemu.. ajd pogledaj pravog supportera kao morganu, tarica, sonu itd. Njegov support je skill koji ti daje nesto sitno dmg-a i movement speeda lol :D

Kad dodes na 20+ lvl ces skuzit da on nema veze sa dobrim likom - govorim o timu i korisnosti za tim. Pa vrijednija je morgana koja ima shield koji upija dmg i stit od bilo kakvih spellova i to 6-8 sec traje ako se ne varam. Ma neda mi se svadat, u pravu si da je dobar champ al nije koristan za tim s tim ultom koji mu varira o AP-u.

I to sto kazes da sam u krivu, ti igras ovu igru koliko? par dana? i vec mislis da znas sve.. eh jbg to je isto kao da ja sad pocnem pricat o HoN-u kojeg sam pogledao par puta na youtubeu.

I pls nauci sta je pravi support pa cemo onda pricat

Soz sta sam ostar al vidit ces i sam kad budes veci lvl i kad vidis kakvih sve heroja ima

18 godina
puls4R kaže...
toxic kaže...
puls4R kaže...
toxic kaže...
puls4R kaže...

Pa cek jesi ti uopce vidio druge heroje i sta mogu? Ne govorim da je los heroj, dapace.. nego u timu nije prekoristan kao neki drugi. Ev sad ti flameaj al svako ko zna nesto o igri ce ti rec da je totalno los champ. Evo pogledaj druge heroje, castere... sta oces. koji imaju aoe ult i pogledaj njihov dmg.

Support nije po nicemu.. ajd pogledaj pravog supportera kao morganu, tarica, sonu itd. Njegov support je skill koji ti daje nesto sitno dmg-a i movement speeda lol :D

Kad dodes na 20+ lvl ces skuzit da on nema veze sa dobrim likom - govorim o timu i korisnosti za tim. Pa vrijednija je morgana koja ima shield koji upija dmg i stit od bilo kakvih spellova i to 6-8 sec traje ako se ne varam. Ma neda mi se svadat, u pravu si da je dobar champ al nije koristan za tim s tim ultom koji mu varira o AP-u.

I to sto kazes da sam u krivu, ti igras ovu igru koliko? par dana? i vec mislis da znas sve.. eh jbg to je isto kao da ja sad pocnem pricat o HoN-u kojeg sam pogledao par puta na youtubeu.

I pls nauci sta je pravi support pa cemo onda pricat

Soz sta sam ostar al vidit ces i sam kad budes veci lvl i kad vidis kakvih sve heroja ima

Dečki vodite raspravu u potpuno krivom smjeru. Vi idete prema svađi, a ustvari je situacija jednostavna. Gangplank je dobar heroj, ima TIMSKI ulti i dobro ga je imati u timu, ali kao što je puls4r rekao, nije najbolji support, ima i boljih. Toxic što se tiče gameplaya, misseva, wardova, to ćeš doživjeti na lvl 30 oko nekih 200 pobjeda kada se ljudi stvarno trude u igri, ili ako igraš s nekim od nas u premadeu. Btw preporučam ti da na ovim niskim levelima na kojima si sad vjerojatno isprobaš sve heroje kako će biti slobodni u rotacijama. Vidjet ćeš da Gangplank nije jedini dobar heroj, i ne brini, ima igra opakih nukera. Što se tiče onih loše komponiranih timova kao 5 carry-a ili 5 tenkova, to će se sve promjeniti na 30 lvl-u kad ljudi stvarno slažu poštene timove, sinkroniziraju abilityje jednih likova s drugima i tome slično. BTW koji ti je nick u igri? Naravno ako igraš na našem (EU) serveru...

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo jedne dobre partije sa Lux-om i bratom Chakyashem

Btw haris and scarface i ostali sa kojima sam igrao - razlog zasto smo mi bili losi je to sto su skoro svi preko lvl 25 a nas dvojca smo tek 12 i 13 tako da oni imaju veci masteries a i rune imaju za razliku od nas.

LoL nick: Alkser
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

lol neznam koji je vrag s igrom al od zadnjeg patcha mi sve uzasno lagga (ne mislim ingame, neg u login screenu, nezz kako se vec zove) i zadnji match mi je racunalo 2 stranice runa xD imao sam AP i crit. chance lol

0 0 hvala 0
18 godina
Aliser kaže...

Btw haris and scarface i ostali sa kojima sam igrao - razlog zasto smo mi bili losi je to sto su skoro svi preko lvl 25 a nas dvojca smo tek 12 i 13 tako da oni imaju veci masteries a i rune imaju za razliku od nas.

Dobili ste ih samo zato jer im je Gragas bio užas..... igra na dps-a sa likom koji je najjefektivniji kao AP ili Tank.... ili AP/tank hybrid...

BUG je IT biblija! --- LoL username: UnimatriX (EU)
15 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
Aliser kaže...

Dobili ste ih samo zato jer im je Gragas bio užas..... igra na dps-a sa likom koji je najjefektivniji kao AP ili Tank.... ili AP/tank hybrid...

Istina, ali da budem iskren da nije bilo mene ili chakyasha izgubili bi oni partiju.

A Gragas je fakat bio los prvi put da vidim da je tako los.

LoL nick: Alkser (EU)
15 godina
neaktivan
Aliser kaže...

Ma ne brini polako nema veze :)

scarface797(EU)
16 godina
League Of Legends

E, ja sad instaliram igru, pa ako imate nekih savjeta za noobinu recite. kako poceti najbolje, s kojim champom itd. itd..

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice