League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.545.817
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Super flaeryy kaže...
tommy2103 kaže...
Rayz00 kaže...

Evo posto vidim da ovdje ima puno "pro" igraca neka mi objasne kako izac iz bronze V?

Zaboravi sve drugo onda što je pisao i čitaj ovo:

Naučinkovitiji savjet za dići se iz neke divizije, niti je jednostavan, a bome niti je lagan, al drugog načina nema.

Mislim da nema drugog načina osim da date nekom drugom da igra vaš acc i boosta ga, što ne preporučujem nikako.

AKO on mislis da zaslužuje veci elo od ovoga u kojem se nalazi ,cemu onda boostanje ,kada moze i sam ;) ?

Ja bih molio sve ove koji citiraju moj post "Evo posto vidim da ovdje ima puno "pro" igraca neka mi objasne kako izac iz bronze V?" da se vrate stranicu dvije i pogledaju razlog zasto sam ja to postavio. Razlog je match u kojem sam se spojio sa likovima koji ono ne da su trollovi vec likovi stvarno neznaju igrat. Nikad mi se nije dogodilo da me spoji sa 4 sakata lika jer vecinom tu bude 1 ili 2. Znaci ja ovdje nikog nisam molio da mi predlaze boostanje, kritiziranje i na neki nacin ruganje nego sam pokazao jedan match koji je stvarno za plakat.

13 godina
neaktivan
Rayz00 kaže...
Super flaeryy kaže...
tommy2103 kaže...
Rayz00 kaže...

Evo posto vidim da ovdje ima puno "pro" igraca neka mi objasne kako izac iz bronze V?

Naučinkovitiji savjet za dići se iz neke divizije, niti je jednostavan, a bome niti je lagan, al drugog načina nema.

Mislim da nema drugog načina osim da date nekom drugom da igra vaš acc i boosta ga, što ne preporučujem nikako.

AKO on mislis da zaslužuje veci elo od ovoga u kojem se nalazi ,cemu onda boostanje ,kada moze i sam ;) ?

Ja bih molio sve ove koji citiraju moj post "Evo posto vidim da ovdje ima puno "pro" igraca neka mi objasne kako izac iz bronze V?" da se vrate stranicu dvije i pogledaju razlog zasto sam ja to postavio. Razlog je match u kojem sam se spojio sa likovima koji ono ne da su trollovi vec likovi stvarno neznaju igrat. Nikad mi se nije dogodilo da me spoji sa 4 sakata lika jer vecinom tu bude 1 ili 2. Znaci ja ovdje nikog nisam molio da mi predlaze boostanje, kritiziranje i na neki nacin ruganje nego sam pokazao jedan match koji je stvarno za plakat.

Znam kako ti je to ,ali neznam sta ocekujes u bronzi V??!??  ... ali sretno ti ,samo si daj trud  i imaj zadani cilj ,ja to mogu ja to hocu...

16 godina
neaktivan
League Of Legends
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kada radiš transfer sa easta na west recimo da li gubim sve ranked statse ? Sada sam u goldu, da li bi me transfer vratio na nulu ? 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
17 godina
neaktivan
League Of Legends

and fiora hate is here again 1!!! xD haha kako sma se nasmijao xD

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
Rayz00 kaže...
Super flaeryy kaže...
tommy2103 kaže...
Rayz00 kaže...

Znam kako ti je to ,ali neznam sta ocekujes u bronzi V??!??  ... ali sretno ti ,samo si daj trud  i imaj zadani cilj ,ja to mogu ja to hocu...

pa problem i je u tome sto ne mozes izaci (odnosno tesko je) jer ne ovisi igra samo o tebi... sta to meni znaci ako ja sa ADC mogu napravit 150cs u 15min ako ce ovaj gore imat  0 10 u tih istih 15min... i meni se isto desava i to cesto da me spoji sa par poludebila koji uopce ne kuze igru i katastrofa, mislim kuzim ja da je netko noob, tek poceo pa ne zna, nisam ni ja "pro", al ovo je doslovno debilizam...

onaj koji jesam
13 godina
League Of Legends

majmunoliki reginald, lolz, nikad mi nije bilo jasno kako se ta siročad iz tima nije skupila i kickala ga van. nije da se valjda boje njegovog babyfacea?

ma joj naravno da se da napredovati iz divizije u diviziju ako imaš skill, jer ako si dobar igrač, ti možeš svaki game izkerijat bez beda. 

sarcasm mode off.

Fuck me I'm famous.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 9:22 (guls).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Zahvalil bi se forumasu (na mobitelu sam i neda mi se trazit) koji je napisal da se do visokog eloja digel tak da je forsiral akali na midu. Nikad ju nisam igral, sad ju kupil i mislim da sam otkril ameriku xD. Priznajem, bilo je glupo ne isprobat ju.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
16 godina
neaktivan
guls kaže...

majmunoliki reginald, lolz, nikad mi nije bilo jasno kako se ta siročad iz tima nije skupila i kickala ga van. nije da se valjda boje njegovog babyfacea?

ma joj naravno da se da napredovati iz divizije u diviziju ako imaš skill, jer ako si dobar igrač, ti možeš svaki game izkerijat bez beda. 

sarcasm mode off.

Ne mogu ga kickati iz tima jer je on vlasnik tima, kao što je Hotshot vlasnik CLG-a .. 

13 godina

Ona gorila je vlasnik TSM-a? Uf uf. Nije ni njima lako.

Fuck me I'm famous.
14 godina
neaktivan

Fulao si temu al nvm.

Quad proc.

4-8 gb ddr3 rama

grafa neka amd rad hd 6k

Al naravno to ak kupujes pojedinacno u djelovima.

ON TOPIC:

El se zna el ce se dobivat karma skin?

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Fulao si temu al nvm.

Quad proc.

4-8 gb ddr3 rama

grafa neka amd rad hd 6k

ON TOPIC:

Da, hoće.

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Tkalle kaže...

Fulao si temu al nvm.

Quad proc.

4-8 gb ddr3 rama

grafa neka amd rad hd 6k

ON TOPIC:

Da, hoće.

Karma i Trundle, tako da si kupi i Trundlea ako hoćeš skin :)

13 godina

Čitam kako je taj Trundle u biti prvoaprilski troll :)

Fuck me I'm famous.
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Banali nam i Edwarda {#}, kuda ide ovaj Riot {#}?!

Pa ne možeš mi najjačeg supporta banat hahaha, mogu mislit njegove reakcije, ali eto sva sreća pa je na 3 dana samo.

''feeding enemy team cause his was lossing, got 2 pair of shoes, is this what a LSC player has like attitude?''

-Enemy reporter in Game 1

{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 10:49 (Morgotth).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
guls kaže...

Čitam kako je taj Trundle u biti prvoaprilski troll :)

Da, to sam i ja upravo htio napisati. Previše su obvious... Urf je bio dobar troll, izgleda da ne mogu tako nešto ponoviti...

12 godina
neaktivan
League Of Legends

ovo sto iz bronze 5 nemozete izac i krivite sve na team i to kako ste vi kao dobri je meni jednostavno tuzno al i smjesno...

zaboravio stavit: inb4 bronze V players downvote

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 12:33 (NinjEEEk).

3 1 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Pitanje

Nisam igrao ranked još od S2. Završio S2 sa silver (bio gold al zbog neaktivnosti padao mi je polako elo pa je to došlo do silvera).

Sad me zanima u koji će mene division smjestit sistem ovisno o ovih prvih 10 rankeda koje odigram ? Gdje bi odprilike završio ak svih 10 pobjedim ili obrnuto ?

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 11:58 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Pitanje

Nisam igrao ranked još od S2. Završio S2 sa silver (bio gold al zbog neaktivnosti padao mi je polako elo pa je to došlo do silvera).

Sad me zanima u koji će mene division smjestit sistem ovisno o ovih prvih 10 rankeda koje odigram ? Gdje bi odprilike završio ak svih 10 pobjedim ili obrnuto ?

Ako pobijediš gold, ako izgubiš sve bronze 5 ja mislim .. Ugl mislim da je 7 pobjeda silver 1 ili gold 5 .. Tako nešto

13 godina
neaktivan
League Of Legends

btw: crystalline flask jeli i dalje  koristan ,jeli ga uzimate ? posto sma cuo da su mu nerfali cjenu ?

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

btw: crystalline flask jeli i dalje  koristan ,jeli ga uzimate ? posto sma cuo da su mu nerfali cjenu ?

Koristan je, ovisi o champu i protivniku kada ga uzimam ili ne

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo i da se ja ukljucim malo u ovu temu;

Support mi je main role na main acc-u sam trenutno gold V; nije nesto, krenuo sam sezonu sa cca. 1300 elo-a.

Ovo gore su gluposti da je nemoguce izaci iz bronce; na drugom acc-u sam krenuo sezonu sa 1010 ratinga znaci prakticki dno dna, sad sam trenutno na 1380 ili ti silver II.

Tu vecinom igram Top ili Adc /premade sa support frendom/.

Istina je da ima trollova, ali to nije razlog da nemozes van, nego vi sami;

Savjet nemojte rejđat na nekog ako mu ide loše, pokusajte pomoci timu ne igrati sebicno solo i te spike malo pogledati gajdove koji champ je trenutno "op", i pokusajte naci

nekog koji je na vasoj razini da mozete duo igrati. 

I kad sam vec kod trollova veca je sansa da protivnicki team ima trolla nego vas jer je ipak 1+4 vs 5 randoma tako da ako vi ne fidate ili fejlate uvjek cete biti u pozitivi niko nije 

toliko "nesertan".

Eto par slika.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
f1lt3r kaže...

Evo i da se ja ukljucim malo u ovu temu;

Support mi je main role na main acc-u sam trenutno gold V; nije nesto, krenuo sam sezonu sa cca. 1300 elo-a.

Ovo gore su gluposti da je nemoguce izaci iz bronce; na drugom acc-u sam krenuo sezonu sa 1010 ratinga znaci prakticki dno dna, sad sam trenutno na 1380 ili ti silver II.

Tu vecinom igram Top ili Adc /premade sa support frendom/.

Istina je da ima trollova, ali to nije razlog da nemozes van, nego vi sami;

Savjet nemojte rejđat na nekog ako mu ide loše, pokusajte pomoci timu ne igrati sebicno solo i te spike malo pogledati gajdove koji champ je trenutno "op", i pokusajte naci

nekog koji je na vasoj razini da mozete duo igrati. 

I kad sam vec kod trollova veca je sansa da protivnicki team ima trolla nego vas jer je ipak 1+4 vs 5 randoma tako da ako vi ne fidate ili fejlate uvjek cete biti u pozitivi niko nije 

toliko "nesertan".

Eto par slika.

Isto kao i ja bio sam bronza III ,sada sam na silver III ,borim se za silver II ;)

12 godina
neaktivan
League Of Legends

da, bio sam ja u s2 na pocetku sezone 900 eloa sto je neka bronza 5 sad? i evo sad sam na platinumu..

tako da mislim da je moguce izac is bronze dosta lako a ako nemozete izac vjerovatno se vi jos morate poboljsat nemozete krivit team i trollove...

I am not the one at fault, the world is. // LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.3.2013 14:24 (NinjEEEk).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

da, bio sam ja u s2 na pocetku sezone 900 eloa sto je neka bronza 5 sad? i evo sad sam na platinumu..

tako da mislim da je moguce izac is bronze dosta lako a ako nemozete izac vjerovatno se vi jos morate poboljsat nemozete krivit team i trollove...

i koji champion se bannaju ? ;)

12 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
NinjEEEk kaže...

na kojem elou mislis?

16 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
NinjEEEk kaže...

Ovisi o elou, znam da se na silveru banaju amumu, malphite, shen, blitzcrank, lee sin, akali itd...

12 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...
NinjEEEk kaže...

Ovisi o elou, znam da se na silveru banaju amumu, malphite, shen, blitzcrank, lee sin, akali itd...

neznam kod mene se bana dosta elise,tf,hecarim,j4,malphite,thresh.. kako koji game nema bas lika sto se svaki game bana

16 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

neznam kod mene se bana dosta elise,tf,hecarim,j4,malphite,thresh.. kako koji game nema bas lika sto se svaki game bana

Jedno je platinum, drugo je silver.

13 godina
neaktivan
NinjEEEk kaže...

Jedno je platinum, drugo je silver.

neznan zasto svi mislite da se na platini igraju fantasticne igre , bannovi su isti ka na silveru makar u game-a u kojima san ja igra , to je sve ista stvar ja san jucer spectatea weirdeka i jos jednog lika iz mog teama (plat III, plat IV) i to kako su ljudi igrali mogu dosta takvih stvari vidit u silver elo-u , a za ljude koji govore da nemogu izac iz bronze sta se ponavlja vec po ko zna koji put uzest par heroja i konstatno ih igrat i sam pobjedit taj game jer i protivnici nisu bas famozni ako su na ton elo-u ostali dosta dugo vrimena , ljudi moraju vise svatit da je ranked vise za popravit sebe ka igraca i igrat znan da ces mozda neke iznenadit iz zabave , jer ne znaci da ako ste platina da vas on uvit pobjedit evo van primjer weirdek gubi svaki drugi match od ljudi sa foruma {#}

EU West: slimyyy
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice