League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.528.465
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
DarkoKwon kaže...

Bas sam juce napravio sa Corkijem 28/0 score, a igram LOL 3 dana svega. Preimba heroj, ali vidim da se ne igra on puno, je li vi mozda igrate sa njim ?

Igra se Corki, mozda ne na tom early levelu ali se igra, ad carry ako ga uopce mozemo tako nazvati koji se ne igra je urgot, sivir je malo rjeđa ali ovi ostali se vise manje igraju. Imao sam sad jedan predobar game. Ja sam bio Galio i cijelo vrijeme smo bili tu negdje, morgana je stalno gankala bot, ja sam se farmo i probo ju pratiti i tako smo dosli do dragon fighta gdje su nas skoro aceali, a poslije toga do jos jednog fighta gdje nas jesu aceali i krece surrender vote, 3 za i 1 protiv i ja jos trebam stisnut, gledam njih kak nam inhibitor razbijaju, neki vec pisu gg, ali reko, ajde, jos jedan fight, pa cemo vidjet, nasu su prvo uhvatili ez-a koji je s tim izbgubio guardian angel, i sljedeći fight mi njih skoro aceamo, i fight poslije toga ih aceamo, bili su 18-lvl i pushali smo do nexusa i uspjeli ga razbit. Pouka: Nema predaje dok Nexus nije razbijen.

Evo i ss [IMG]http://i.imgur.com/AnYEq.jpg[/IMG]

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 13:11 (Hazar).
13 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...

Evo sad jednu na brzinu zavrsio :)

5v5 co-op cs bots

btw. ja sam xRamone

zasto dislajkovi ?

Love is in the air :)
13 godina
neaktivan
ajdin99 kaže...
ajdin99 kaže...

5v5 co-op cs bots

btw. ja sam xRamone

zasto dislajkovi ?

vjerojatno zbog builda i jer igras Coop , evo ti stranica di su dobri guidovi za champove http://solomid.net/guides.php , pocni igrat normalne gameove brze i lakse ces naucit igrat igru , pocni sa herojima tipa master yi , annie , ashe , sivir , btw ajde ljudi sta ga dislajkavate i onda mucite i ne recete razlog zasto je dobia , iskreno pun mi vas je k*rac vise ko to radi  ocete ikad pomoc coviku a ne davat mu dislajkove ka da ste vi pocinjali igrat ovu igru sa ikakvin znanjen

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 13:40 (Anzulolz).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kupio sam Eza. I nije mi žao. Najbolje utrošenih 4800IPa ikad. Mislio sam da će biti težak da se usereš, ali nije. Igram ga kao ADCa, je li išta bolji kao AP?

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Ne
Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Kupio sam Eza. I nije mi žao. Najbolje utrošenih 4800IPa ikad. Mislio sam da će biti težak da se usereš, ali nije. Igram ga kao ADCa, je li išta bolji kao AP?

pure ADC!!! na pocetku sam ga i ja igrao kao APa dok jos nije bio ni blizu poznat i igran kao sada, ali su se stvari promijenile i jednostavno cd na Q je nista tako da je decko op :D

zanima me koliko gameova si unranked na soloq?

Respect the Raise...!
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 14:18 (definho).
16 godina
neaktivan
definho kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

pure ADC!!! na pocetku sam ga i ja igrao kao APa dok jos nije bio ni blizu poznat i igran kao sada, ali su se stvari promijenile i jednostavno cd na Q je nista tako da je decko op :D

zanima me koliko gameova si unranked na soloq?

9

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 16:06 (death_zombi).
15 godina
League Of Legends

Tribute to CLG.eu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Hazar kaže...
DarkoKwon kaže...

Bas sam juce napravio sa Corkijem 28/0 score, a igram LOL 3 dana svega. Preimba heroj, ali vidim da se ne igra on puno, je li vi mozda igrate sa njim ?

Igra se Corki, mozda ne na tom early levelu ali se igra, ad carry ako ga uopce mozemo tako nazvati koji se ne igra je urgot, sivir je malo rjeđa ali ovi ostali se vise manje igraju. Imao sam sad jedan predobar game. Ja sam bio Galio i cijelo vrijeme smo bili tu negdje, morgana je stalno gankala bot, ja sam se farmo i probo ju pratiti i tako smo dosli do dragon fighta gdje su nas skoro aceali, a poslije toga do jos jednog fighta gdje nas jesu aceali i krece surrender vote, 3 za i 1 protiv i ja jos trebam stisnut, gledam njih kak nam inhibitor razbijaju, neki vec pisu gg, ali reko, ajde, jos jedan fight, pa cemo vidjet, nasu su prvo uhvatili ez-a koji je s tim izbgubio guardian angel, i sljedeći fight mi njih skoro aceamo, i fight poslije toga ih aceamo, bili su 18-lvl i pushali smo do nexusa i uspjeli ga razbit. Pouka: Nema predaje dok Nexus nije razbijen.

Evo i ss [IMG]http://i.imgur.com/AnYEq.jpg[/IMG]

Evo sad smo bas dobili iz comebacka likovi su bas dobri protivnici bili. Nisam znao da u lolu kada imas vise winova upadaju ti igraci sa vise winova i budu bolji gamovi, bas sam danas krenuo igrat i imam 6:2 score, pet win streak imam. Nije mi se tesko snaci, igrao sam dotu dugo, lol je daleko laksi, a sa corki sam se skilovao do kraja :)

Darko
12 godina
neaktivan
League Of Legends

evo poceo i ja igrati,pa ko oce nek me doda.

LoL-ZeroGrav1ty

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
ajdin99 kaže...
ajdin99 kaže...

5v5 co-op cs bots

btw. ja sam xRamone

zasto dislajkovi ?

vjerojatno zbog builda i jer igras Coop , evo ti stranica di su dobri guidovi za champove http://solomid.net/guides.php , pocni igrat normalne gameove brze i lakse ces naucit igrat igru , pocni sa herojima tipa master yi , annie , ashe , sivir , btw ajde ljudi sta ga dislajkavate i onda mucite i ne recete razlog zasto je dobia , iskreno pun mi vas je k*rac vise ko to radi  ocete ikad pomoc coviku a ne davat mu dislajkove ka da ste vi pocinjali igrat ovu igru sa ikakvin znanjen

ej hvala! {#}

igram samo 3 dana,bilo kakva pomoć je dobrodošla!

Love is in the air :)
15 godina

Cujem da dolazi neki Riven nerf, isplati li ju se onda kupit? Koliko ce jak bit taj nerf

16 godina
League Of Legends

Jel se isplati još uzeti rengar zbog nerfova, ili da uzmem Lee Sin?

6 Rengar
28 Lee Sin
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Bok, ako je netko zainteresiran za igranje, nek me doda, na EUW, nick je SrboCop , ~1500 elo, igram najvise ad, mid i jungle.. dosadilo mi igrat solo queue, a nemam nikog "normalnog" da bi igrao sa mnom, pa eto, ako je isto nekome tako nek me doda

LP

1 0 hvala 0
15 godina

Dobri su ti oboje, Lee prestrašan early damage. Btw kupio sam na smurfu na eastu riven i igrao 3 puta mid i 3 puta pobjedio a od toga dva puta je njihov mid quito kak sam ga ubijo. Jednostavno u tim manjim levelima ili nižem elou su ti ad assasini siguran dobitak lanea. Kha, Talon, Riven, Pantheon, uzmite ih i uzivajte jer cete ap carryie mljeti. Jednom sam igrao protiv twisteda i ubio sam ga 3 puta i iso roamat i u jednom trenu imo 8/0, jednom protiv nidalee, ta je bila malo bolja, jednom sam je samo ubio u laneu ali opet nije mogla puno i u zadnjoj svima draga katarina je isto umirala, riskantno je jer bi ako je takav champ mid trebao neki ap top itd ali opet, ako se sve posloži lagana pobjeda.

14 godina
odjavljen
League Of Legends

Ljudi dobija li se IP Boost ono kad tek krenes da igras ? Ja sam to imao jednom kada sam igrao na nordicu, ali sada ovdje nemam na westu, je li to tamo dijele samo zato sto je west prepunjen igraca ?

Darko

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

na rankedu sve puno trolova.

nemoze se ni igrat kako treba!

0 10 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

GG WP Riot!

Nego, što da kupim kad skupim 6300? Htio bih nekog mida sličnog TF-u jer je on jedini mid kojeg ajmo reć znam igrat ( dakle pushing + ganking ). Ajmo dajte mi kakvu zanimljivu preporuku jer sam sebi neznam što bih preporučio.

GG GG
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

1 1 hvala 0
16 godina
Blizek kaže...

GG WP Riot!

Nego, što da kupim kad skupim 6300? Htio bih nekog mida sličnog TF-u jer je on jedini mid kojeg ajmo reć znam igrat ( dakle pushing + ganking ). Ajmo dajte mi kakvu zanimljivu preporuku jer sam sebi neznam što bih preporučio.

Hmm, s obzirom da mainam TF-a mogu ti reć što se tiče gankinga nakon njega bi uzeo Evelynn ili Katarinu, niti jedan drugi heroj mi ne pada na pamet a da može lako gankat, ili uzmi nešto što može lako pushat s teleportom. 

14 godina
neaktivan
League Of Legends

eto LB moze lako gankat...

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

GG WP Riot!

Uzmi Akali i na lvl 6 lagano roamaš

14 godina
Blizek kaže...

GG WP Riot!

Ahri 

hakunamadafaka
15 godina

Diana!?

League of Legends EUW username: pomijac - https://plus.google.com/photos/105050429535093254023/albums/5793592120108881025
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 20:50 (darko099).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

http://zaslike.com/files/m9m8akmcl97gqmla4l.png

jel neko nekad cekao 30 min za ranked?

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ROFL ocelote ga slusao 5 min na streamu haha :)

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 21:24 (vOLT).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sveupitni kaže...

Jel se isplati još uzeti rengar zbog nerfova, ili da uzmem Lee Sin?

rengara ce uskoro opet buffat jer su shvatili da su ga "overnerfali" pa mozda nije lose probat s njim

League of Legends: s4t4n1c
15 godina
League Of Legends
★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 23:51 (win4crazzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

Probao jungle sa Wukongom, prezabavan lik u gankovima, mislim sa W se prišuljaš, pokaš sa Q i onda ak još uspije pobjeći završiš sa E, gankovi su jako učinkoviti, u kombinaciji sa ultom, teško se ko izvuče, skoro svaki gank kill nekome, jedino je preslab u prvom čiščenju jungle, nisam uspio završiti red buff lol, morao se vratiti u bazu. Neznam kak je tak slab tu, al inače clear time nije tak loše. 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 23:56 (tommy2103).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Ovako, ovim putem molim forumaše koji su uzeli paysafecard za rpe( a znam da ih ima dosta) i naposljetku saznali da nerade da skrenu pogled na ovaj post. Ima jedno navodno rješenje, skinete vpn InCloak i udjete u lol, te onda probate akktivirati paysafecard, i trebalo bi vam raditi. Molik vas probajte ovo i potvrdite, da neodem po psc i bacim pare ako neradi. Hvala
Trejdam SC2 za WoW gametime
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo namjeravao sam kupit alistar, pa sta mislite o tome?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice