Bas sam juce napravio sa Corkijem 28/0 score, a igram LOL 3 dana svega. Preimba heroj, ali vidim da se ne igra on puno, je li vi mozda igrate sa njim ?
Igra se Corki, mozda ne na tom early levelu ali se igra, ad carry ako ga uopce mozemo tako nazvati koji se ne igra je urgot, sivir je malo rjeđa ali ovi ostali se vise manje igraju. Imao sam sad jedan predobar game. Ja sam bio Galio i cijelo vrijeme smo bili tu negdje, morgana je stalno gankala bot, ja sam se farmo i probo ju pratiti i tako smo dosli do dragon fighta gdje su nas skoro aceali, a poslije toga do jos jednog fighta gdje nas jesu aceali i krece surrender vote, 3 za i 1 protiv i ja jos trebam stisnut, gledam njih kak nam inhibitor razbijaju, neki vec pisu gg, ali reko, ajde, jos jedan fight, pa cemo vidjet, nasu su prvo uhvatili ez-a koji je s tim izbgubio guardian angel, i sljedeći fight mi njih skoro aceamo, i fight poslije toga ih aceamo, bili su 18-lvl i pushali smo do nexusa i uspjeli ga razbit. Pouka: Nema predaje dok Nexus nije razbijen.
Evo i ss [IMG]http://i.imgur.com/AnYEq.jpg[/IMG]