Imam mogućnost da dobijem besplatnu kopiju na Steamu od sljedećih igara: Dead Island, Deus Ex:HR, Rage ili Skyrim.
Ne znam koju da odaberem.
Dead Island me privlači zbog atmosfere i zombija, ali odbija me zbog generičnog izgleda.
Deus Ex:HR me jako privlači zbog priče i zbog toga što sam avidni fan prvog Deus Exa, ali me odbija što ima samo singleplayer, tako da ga mogu lako piratirati.
Rage me privlači zato jer je kao mješavina Quakea, Fallouta i Dooma, ali me odbija isto zato jer nema multiplayer, bar koliko ja znam.
Skyrim me privlači zato jer sam uvijek bio fan Elder Scrolls igara i izgleda mi super, ali isto nema multiplayer.
Od svih ovih igara mislim da najviše zaslužuju moj novac Deus Ex:HR i Rage iako su singleplayer igre zato jer podržavaju PC gaming a i izgledaju veoma dobro i bar kolko tolko originalno nasuprot ove druge dvije; i leak od Deus Exa sam igrao i veoma me privukao. Još me više privlači činjenica da ima više od 40 sati play timea.
Sad me zanimaju vaša mišljenja.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja bih uzeo Deus Ex, premda ako voliš RPG-ove sa Skyrimom ćeš se puno više naigrati...
Ako si fan Elder Scrollsa od početka onda uzmi Skyrim, ako si više sezonac, možda bi Rage bio bolji izbor. Nije da imam išta protiv DEus Exa i DIa, al' smatram da su ove dvije gore navedene bolje.
Usput, imaj na umu da češ na Skyrimu moći utući tonu sati, hoće li tako biti i s ostalima, neznam.
Definitivno Skyrim, ako pak više gledaš MP komponentu onda možda Rage.
Ako si fan Elder Scrollsa od početka onda uzmi Skyrim, ako si više sezonac, možda bi Rage bio bolji izbor. Nije da imam išta protiv DEus Exa i DIa, al' smatram da su ove dvije gore navedene bolje.
Usput, imaj na umu da češ na Skyrimu moći utući tonu sati, hoće li tako biti i s ostalima, neznam.
Ja nisam jedan od onih gamera koji ostani po 200 sati na jednoj igri. Čim je pređem ja prelazim na drugu.
I zbog ovih nedavnih fijaska sa Bethesdom ne znam da li im želim davat novac.
Isto bih rekao SKYRIM. Ima potencijala da bude uistinu dobra igra.
Ja nisam jedan od onih gamera koji ostani po 200 sati na jednoj igri. Čim je pređem ja prelazim na drugu.
Onda Rage, mislim da je za tebe najoptimalniji.
Onda Rage, mislim da je za tebe najoptimalniji.
A i ja se mislim između HR i Ragea.
Problem je što Rage nisam igrao i ne znam još dovoljno o njemu da točno znam da li mi se sviđa ili ne.
Problem je što Rage nisam igrao i ne znam još dovoljno o njemu da točno znam da li mi se sviđa ili ne.
Kako bi ga mogao igrati, nije ni izašao.
Hebiga, il' riskiraj il čekaj da izađe pa vidi recenzije ili ga jednostavno "iskušaj".
Kako bi ga mogao igrati, nije ni izašao.
Hebiga, il' riskiraj il čekaj da izađe pa vidi recenzije ili ga jednostavno "iskušaj".
Implicirao sam da sam igrao HR ali nisam Rage, i zato me odluka vuče na HR.
Ček da pitam večeras na RTL-u tarota koji bude dežuran pa ću ti javiti!