Kako Igrat Bc2 Na XF-U???

poruka: 12
|
čitano: 2.543
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

ovako zanima me kako da pokrenem bad company 2 u xfire-u sve dobro napravi pise mi da je xfire u igri online i onda neznam kamo dalje samo mi se normalno ukljuci igrica????molim pomoc (:

:DDDDDD::::::::D:DDDDD

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Kako Igrat Bc2 Na XF-U???

Ne može se preko XFa igrati BC2.

A i vjerojatno imaš pirata pa zaboravi na MP. Sa piratom ga nikad nećeš zaigrati.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina

Ako imas original onda igraj preko steama, a ako nemas original mos se slikat {#}

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ok...ali gledam malo po youtubu i ima i krekiranih servera kao naprimjer game tracker site...nudi puno bad company 2 cracked servera...ali opet sada nekuzim kako preko programa pokernut igricu da mi odmah ude u server a nema nikakvih tutoriala mozdna zna ko kako ili

jeli uopce moguce

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Čuj možeš kupit sad org igru i igrat je ILI čekaj 10 godnia da se naprave crackani serveri. Imaš samo te dvije mogućnosti, koliko je meni poznato 3. nema.

BF:BC2 ingame: Sapko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

znaci nparimer sad kupim orginal key i onda reistallam igricu unesem kod koji sam kupio i napravi ea acc i igra???...ako je tako daj neko dobro mjesto di mogu kupit orginal key za malo para i jos jedno pitanje imam bc2 reloded skinut oce li na to radi key ili nece???

14 godina

Evo http://www.g2play.net/store/Battlefield-Series/. I da ako napravis kako si reko radit ce ti.

BF:BC2 ingame: Sapko
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 15:30 (Gunner11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ok...fala ;D

14 godina
neaktivan

cek...e to je cijela igrica ili???samo key?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CoD2ProPlayer kaže...

cek...e to je cijela igrica ili???samo key?

samo key, a igru skineš sa interneta

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina

I ja sam pirat u srcu, ali posto je ovo jaaaaaaaako dobra igra i posto se moze naci za nekih 100kn ja ti preporucujem da je kupis, jer od crackovanih servera nema nista (bar u nekoj skorijoj buducnosti)

http://singlenesia.com/eris/w
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dobro fala svima...odlucijo sam kupit cu orginal key za 100kn i to je to..aki svejedno pogletajte ovo http://www.gametracker.com/search/bc2/ mislim da su to krekirani serveri ;D

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice