Evo danas sam install igru. I igra mi trza na medium. A trebbalo bi da radi na High. To je jes jedan dokaz da mi komp neto nije u redu.
A sto se same igre tice, nije losa. moze proc :D
Evo danas sam install igru. I igra mi trza na medium. A trebbalo bi da radi na High. To je jes jedan dokaz da mi komp neto nije u redu.
Upravo danas instalirao i presao :D
Igra je Ok grafika ok moze proci sve ukupno veoma zanimljiva i zabavna igra
Nesto kao losa kopija zadnjeg Splinter Cella
E nije tako ! Komp ti je jako slab i zato imas malen fps...igra je jako zahtjevna pa igra meni na 1680x1050 ide na 30fps na maxed out...
E nije tako ! Komp ti je jako slab i zato imas malen fps...igra je jako zahtjevna pa igra meni na 1680x1050 ide na 30fps na maxed out...
hahha .Evo rijesio sam problem sam kompom flashovanjem BIOS-a i igra sada radi odlicno.
Evo ovako, igru sam skinuo, krekirao i sve uredno napravio. medutim imam windows 7 i kad idem pokrenut igru pokaže mi onaj kružić kao da sačekam i nakon 10-ak sekundi taj kružic se makne al u igru mi ne uđe, moj frend je također igru skinuo sa tog torrenta i njemu ide bez problema.
Ako tko zna kako da otklonim taj problem neka napiše.
Unaprijed hvala!
:)