James Bond: Blood Stone

poruka: 35
|
čitano: 8.148
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo danas sam install igru. I igra mi trza na medium. A trebbalo bi da radi na High. To je jes jedan dokaz da mi komp neto nije u redu. 

A sto se same igre tice, nije losa. moze proc :D

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: James Bond: Blood Stone

Upravo danas instalirao i presao :D

Igra je Ok grafika ok moze proci sve ukupno veoma zanimljiva i zabavna igra

Nesto kao losa kopija zadnjeg Splinter Cella 

16 godina
protjeran
dzelo kaže...

Evo danas sam install igru. I igra mi trza na medium. A trebbalo bi da radi na High. To je jes jedan dokaz da mi komp neto nije u redu. 

E nije tako ! Komp ti je jako slab i zato imas malen fps...igra je jako zahtjevna pa igra meni na 1680x1050 ide na 30fps na maxed out...

16 godina
neaktivan
SpyGi kaže...
dzelo kaže...

E nije tako ! Komp ti je jako slab i zato imas malen fps...igra je jako zahtjevna pa igra meni na 1680x1050 ide na 30fps na maxed out...

hahha .Evo rijesio sam problem sam kompom flashovanjem BIOS-a i igra sada radi odlicno. 

dzix
13 godina
neaktivan

Evo ovako, igru sam skinuo, krekirao i sve uredno napravio. medutim imam windows 7 i kad idem pokrenut igru pokaže mi onaj kružić kao da sačekam i nakon 10-ak sekundi taj kružic se makne al u igru mi ne uđe, moj frend je također igru skinuo sa tog torrenta i njemu ide bez problema.

Ako tko zna kako da otklonim taj problem neka napiše.

Unaprijed hvala!

:)

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice