Infestation: Survivor Stories

poruka: 1.528
|
čitano: 255.999
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
The War Z

e može Vandal. duša si.

0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

btw, Vandal nemrem te nikako na TSu sresti. jesi ti kupio igru ili?

0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Nisam uzeo, cekam da uleti neki key pa da probam... tako da mozes i zamene žicati...

A skoro svaki dan sam na TSu {#}

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: cro.vandal | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
The War Z

ahaaa, i ti ciganiš. :D

a gle, mene je igra zainteresirala poprilično, ali ako nemam s kime igrati, mislim da mi nema smisla uzimati. jer poprilično traži teamplay. barem se meni taj način igre sviđa.

0 0 hvala 0
15 godina
The War Z

Joj kaj mrzim bandite koji cekaju izvan save zona. Bas maloprije frend i ja, relativno dobro opremljeni izlazimo iz save zona,a ono sam cujes paljbu na nas. Likovi se sakrili u grmlje i cekali svoj plijen. Igra mi je super, ali pod hitno moraju dosta toga popraviti. Od glitcheva, texture bugova, zvuk-ogromni fail u igri, pvp-a....

For everything you gain, You lose something else.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: The War Z
Strider-X kaže...

Joj kaj mrzim bandite koji cekaju izvan save zona. Bas maloprije frend i ja, relativno dobro opremljeni izlazimo iz save zona,a ono sam cujes paljbu na nas. Likovi se sakrili u grmlje i cekali svoj plijen. Igra mi je super, ali pod hitno moraju dosta toga popraviti. Od glitcheva, texture bugova, zvuk-ogromni fail u igri, pvp-a....

I prijatelja i mene upravo koknuo bandit,i to nakon 10min igre.

Jedino nas oni ubijaju.

سمندری ڈاکو
16 godina
The War Z

Da, igrači su veća prijetnja od zombija. Igrali frend i ja, spawnamo se na različita mijesta, jedva se nađemo na istome mijestu. Odmah idemo istražiti zajedno obližnji gradić, uoči nas horda zombija, još niti nemamo nikakvo oružije, tek obični flashlight. I tako se mi zavučemo na neki

Prije toga napravim si lika igram 10 minuta kad ono ubije me neki lik odmah po viđenju. Kažem dobro nista idem napraviti drugog lika, napravim si ga nije prošlo ni 3 minute kad naiđem na lika, dođem do njega na 2 metra i lik izvadi pušku i izrešeta me.

Baš mi idu na živce takvi ljudi koji pucaju bez upozorenja ili oni koji se skempaju blizu safe zone i onda ubijaju svakoga tko joj se približava.

Inače čitao sam na warz forumu da će bandite kažnjavati u full verziji. Za kill koji napravi dobit će lock svog karaktera na 24 sata ali tek kad umre.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 14:22 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Inače čitao sam na warz forumu da će bandite kažnjavati u full verziji. Za kill koji napravi dobit će lock svog karaktera na 24 sata ali tek kad ga netko ubije.

Lock u smislu da se ne će moći uopće igrati? Ili će moći igrati ali s drugom lika?

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 14:22 (ZC_Someone).
16 godina
ZC_Someone kaže...

Lock u smislu da se ne će moći uopće igrati? Ili će moći igrati ali s drugom lika?

Moći će igrati ako napravi drugog lika, ali ako ga i napravi bit će zakinut jer će skill tree morati puniti ispočetka i opet će imati one početne iteme u inventoriju.

16 godina
moderator
ZC_Someone kaže...

Bude mogao igrati s drugim karakterom,mislim da ih možeš 5 napraviti.

Sad kad te netko ubije s tim karakterom nemožeš igrati 1h,nakon tih 1h možeš opet i nastavljaš tamo gdje si ubiven.

سمندری ڈاکو
16 godina
The War Z

već ima i hackera. To je jako žalosno pogledajte ovaj video, premotajte na 1:52:00 kako ih je sve pobio odjednom. LINK

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pirat kaže...
ZC_Someone kaže...

Bude mogao igrati s drugim karakterom,mislim da ih možeš 5 napraviti.

Sad kad te netko ubije s tim karakterom nemožeš igrati 1h,nakon tih 1h možeš opet i nastavljaš tamo gdje si ubiven.

5 Karaktera, no respawn je random. Ne stavlja te nikad na mjesto smrti.

Jack Sparrow kaže...

već ima i hackera. To je jako žalosno pogledajte ovaj video, premotajte na 1:52:00 kako ih je sve pobio odjednom. LINK

To je već nadaleko poznato, nisam osobno naišao dosad no dovoljni su mi banditi trenutačno. Jedan od većih problema ove igre, pogotovo ona fora s lootanjem. Bilo je već likova koji su koristili hackove da bi nabavili milijun itema (snajpera,pusaka i svega...) te da bi ih naravno podjelili tim ljudima koje znaju. A oni se naravno izivljavali na kome stignu. I onda su se ljudi zalili kako nema itema ili balansa, a zapravo jedan od većih disbalansa su napravili cheateri.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 15:31 (thechosenfreak).
16 godina
moderator
thechosenfreak kaže...

Kad si oživim istog karaktera nakon 1h svaki put me stavi blizu mjesta smrti tog karaktera.

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...
thechosenfreak kaže...

Kad si oživim istog karaktera nakon 1h svaki put me stavi blizu mjesta smrti tog karaktera.

Točno tako. Mislio sam da te stavlja baš na točku gdje umreš. Evo mene neki banditi malo prije ubili i relativno blizu me respawno. Naravno predstavili se ljudski i prijateljski te onda dobijem nož u leđa.

Ima li tu ljudi koji još igraju da se nekako skupimo? Bilo bi lakše da neku grupu napravimo.

13 godina
The War Z

Kakve su to gluposti da ce te banat ako ubijes drugog lika ? Pa jel to zombie surviving game, sta koji jarac placete ako vas netko ubije. Sta nisi vise pazio i igro kako se treba to igrat a ne bauljat po gradu i trcat ko muha bez glave. Ja sam u dayZ igro po mraku i to bez flashlighta jer da sam ga upalio u chernom dobio bi tocno u celo metkom jer je to takva igra. 

Ako se budu banali ljudi koji budu kempali i ubijali druge i ostalo igra gubi smisao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SimeKZ kaže...

Kakve su to gluposti da ce te banat ako ubijes drugog lika ? Pa jel to zombie surviving game, sta koji jarac placete ako vas netko ubije. Sta nisi vise pazio i igro kako se treba to igrat a ne bauljat po gradu i trcat ko muha bez glave. Ja sam u dayZ igro po mraku i to bez flashlighta jer da sam ga upalio u chernom dobio bi tocno u celo metkom jer je to takva igra. 

Ako se budu banali ljudi koji budu kempali i ubijali druge i ostalo igra gubi smisao.

Neće banati nikoga zbog ubijanja. U pravu si što se tiče survivala, no radit će sigurno nekakve restrikcije da potiče barem u nekoj mjeri timsku igru. Kako stanje trenutačno stoji ne možeš igrati solo. Mislim možeš ako si mazohist kao ja i paziš na svaki pokret :)

13 godina
The War Z

Tu ne smiju biti restrikcije nikakve, jer to je takav svijet. Ako hoces timski igrati nek bude ko u dayZ.u. Da imas voice chat na realnoj udaljenosti i da mozes viknut friendly ili nesto izmuljat da vidis jel frajer friendly ili nije. Jer u takvoj igri se svi svakog boje i nikome ne vjerujes.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thechosenfreak kaže...
pirat kaže...
thechosenfreak kaže...

Točno tako. Mislio sam da te stavlja baš na točku gdje umreš. Evo mene neki banditi malo prije ubili i relativno blizu me respawno. Naravno predstavili se ljudski i prijateljski te onda dobijem nož u leđa.

Ima li tu ljudi koji još igraju da se nekako skupimo? Bilo bi lakše da neku grupu napravimo.

ja igram s curom i burazom i za teamwork sam... ali trebali bi skupiti bar nekih 10-tak ljudi pa napravit neki klan il tak neš.

jer kolko vidim ima gomila klanova koji su bazirani na nacionalnosti (ger/rus/swe) tako da bi bilo dobro da napravimo neki baljkanski za ljude sa ovih područja.

za početak neki skype ili mumble možda, a poslije bi mogli i teamspeak server uzet.

Hello, IT. Have you tried turning it off and on again?
16 godina
neaktivan
The War Z

Ako ima netko ko bi mogo dat beta key/guest key za frenda da ispoba igru.

Nas smo dovje i trazimo nekog s kim bi smo igrali,mogu dat dotu za zamjenu...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
The War Z

Negativne restrikcije i kazne nikad ništa ne rješavaju. Potaknuti na timski rad treba kroz nagrađivanje.

Btw. kako je riješen problem ljudi koji se uspiju obraniti od napadača koji još nisu dobili status bandita? Postojao je i u DayZu status bandita, pa to na kraju nije služilo ničemu osim kao dokaz da si dovoljno dobar igrač koji se zna obraniti i ostati živ.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Tu ne smiju biti restrikcije nikakve, jer to je takav svijet. Ako hoces timski igrati nek bude ko u dayZ.u. Da imas voice chat na realnoj udaljenosti i da mozes viknut friendly ili nesto izmuljat da vidis jel frajer friendly ili nije. Jer u takvoj igri se svi svakog boje i nikome ne vjerujes.

Pa nece te banirati odmah, nego tek kad umreš onda će ti taj karakter biti zaključan 24 sata radi toga jer si ubijao nevine ljude. Ima mnogo videa gdje ekipa sa sniperima skempana blizu spawnpointa i ubija ljude koji su tek ušli prvi put u igru ili one koji čekaju blizu safe zone jer obično tamo dolaze ljudi s najviše itema pa ih onda pokradu.

Baš je neki da napisao lik na njihovim forumu. Nađem se s nekim likom odmah od početka, igramo već nekoliko sati zajedno istražujemo, dajem mu svoje iteme, a kad je naišao na prvu pušku odmah me ubio. Nešto u tom stilu, a to je jadno i bijedno po meni, iako je i to način preživljavanja.

ZC_someone govore da bi do full verzije mogle biti nagrade za ubijanje bandita. Čak ni ovo sa kaznom za ubijanje nije sigurno, sve se još razmatra.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 20:16 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan
The War Z

OK, nagrade za ubijanje bandita.

Ali što je s ljudima koji se obrane od igrača koji jošnisu banditi? Ako to dovoljno puta uspiješ svejedno postaneš bandit makar nisi prvi zapucao? Ili ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The War Z

Neznam stvarno. Za sad te proglasi banditom kad ubijes nekoga nevinog i pokrades ga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Gluposti obicne. Ako se to uvede necu niti kupovat. Zasto ja nebi ubijo di god ocu i kad god ocu ? I te safe zone, wtf ? Nek ukinu safe zone i maknuli su problem kampanja i ubijanje ''nevinih''. U ovakvoj igri nema nevinih. Svi su to zbog svoje koristi ili koristi svojeg klana. Ocito ovdje neki nikad nisu igrali dayZ.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

sime kakve veze sto neki nisu igrali dayz ? dayz je povezan sa warz ? ovo je zasebna igra , kome se nesvidja ima war z, te gluposti o deletanju invertorija i banditima su vam bezveze , igra je takva sa tim + i - . Neka postoji status bandita i ban ,jer kako neki kazu , i sam sam iskusio , igras 2-3 sata sa nekim random likom da te on na kraju ubije, teamplay !? not. mozda bi jedino mogli napraviti servere na kojima ima bandit ban ( 24 ) h i na kojima nema , to mi se cini kao dobra opcija.

g3AR

0 0 hvala 0
13 godina
The War Z

Ponovno ne shvacate poantu. Povezanost DayZ i WarZ kao igre isto zanra, to sam mislio. Banat nekog zato jer je uso u igru da ubija druge a ne rade nekakve kvazi teamove sa ljudima koje ne pozna. Da toga nema. To je tipicna Co-Op igra ljudi protiv zombia i onda mi reci koja je zanimljivost ako nesmijes ubit nikog jer ces dobit ban :D Sta nije mozda to malo smijesno ? Da ti je jedini cilj lutat sa 10 ljudi i skupljat inventory i sta onda dok ga skupis ? Ubijat zombie iz zeznacije ? 

Banditi postoje s razlogom a ne zato da ih se bana. Ako vec i kampiraju, lako se dogovoriti u safe zoni pa ga likvidirat na onaj ili ovaj nacin. Sve se da, samo ne vajnat odmah.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The War Z

tipicna postavaka kao u bilo kojem zombie survival scenariju (strip,knjiga,film,igra) cilj je prezivjeti kako god znas...

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Ponovno ne shvacate poantu. Povezanost DayZ i WarZ kao igre isto zanra, to sam mislio. Banat nekog zato jer je uso u igru da ubija druge a ne rade nekakve kvazi teamove sa ljudima koje ne pozna. Da toga nema. To je tipicna Co-Op igra ljudi protiv zombia i onda mi reci koja je zanimljivost ako nesmijes ubit nikog jer ces dobit ban :D Sta nije mozda to malo smijesno ? Da ti je jedini cilj lutat sa 10 ljudi i skupljat inventory i sta onda dok ga skupis ? Ubijat zombie iz zeznacije ? 

Banditi postoje s razlogom a ne zato da ih se bana. Ako vec i kampiraju, lako se dogovoriti u safe zoni pa ga likvidirat na onaj ili ovaj nacin. Sve se da, samo ne vajnat odmah.

Upravo to... Zombi apokalipsa, banditi su tu sa razlogom, a ako će dijeliti ban za PvP onda bi bilo bolje da totalno isključe "friendly fire", mislim. To bi onda bilo najprevednije, ili dati slobodu igračima pa nek preživljavaju kako znaju, sve više izgleda da će dayz standalone pomestu svoju konkurenciju kada izađe...

Nomen est omen.
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Inače čitao sam na warz forumu da će bandite kažnjavati u full verziji. Za kill koji napravi dobit će lock svog karaktera na 24 sata ali tek kad umre.

WTF?!?!?!?!?!?! Ko je ovaj bullshit izmislio??? Ako ovo bude u igri onda neka si slobodno nabiju mosberga u supak i raspale svom snagom OMFG.
Nisam bandit ali ovo ako je istina je samo /facepalm x99999 

16 godina
neaktivan
The War Z

Jeli igra utopijskoga settinga ili post apokalips zombie settinga, kako su developeri zamislili igru, da svi budu jedna velika sretna obitelj i trčkaraju za zombijima po proplancima.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice