Heroes of might and magic 6 gameplay

poruka: 4
|
čitano: 1.079
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Heroes of might nad magic 6

Ovako, poceo nedavno sam poceo tu i tam igrat H6, kad uhvatim vremena i volje. Igra je zbilja lijepo osmisljena, odlicna grafika, igrivost, malo je zahtjevna za hardver al cim se catalyst-i napisu za nju proradit ce mi i crossfire (4870X2)..

Ima jedan problem, igram trenutno s stronghold-om, i dodjem na 25-6 lvl, dizem naravno defense, might, dmg za shootere etc.., znaci heoroj iskljucivo za borbu, defensi i offense su mi preko 20, i sad stupim u borbu s heorem koji ima def i off manji od 10, i frajer me krsi za nevjerovat. Pitanje je ima li itko jos ovakvih cudnih iskustava i jel mozda grijesim u necem? 

RAKIA connecting people!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Grješiš već u tome što otvaraš temu za igru koja već ima svoju temu.

Inače, snizi level težine ako je to moguće, nisam osobno igrao, ali svatko s kim sam pričao o igri mi nije komentirao ništa o njenoj težini, tako da je moguće da negdje griješiš.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Mislim da je igra jos relativno bugovita, jer je nemoguce da me vojska koja ima tri pua manji def jede ko "beba zvecku".. a moguce da negje i grijesim.

RAKIA connecting people!
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ne samo da si otvaral duplu temu, ne samo da nemaš pojima igrati, jer je igra jako laka, nego nemaš pojima niti kak se igra zove.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 11:59 (formula1live).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice