Suosjecam tvoje osjecanje, presao sam sve hl-ove i ovaj kraj je najtuzniji.
Možda bude nešto sa Shepardom (lik s kojim smo igrali u Opossing Force i Blue Shift).
Da si detaljno pazio na početku orginalnog HL vidio bi da kad se voziš u vlaku na radno mjesto vidiš čuvara kako lupa po vratima jer ih ne može otvoriti. A kad počinješ BS ta ista vrata ne možeš otvoriti i čekaš da ih drugi čuvar otvori. A dok čekaš vidiš Gordona kako se vozi u vlaku. Dakle junak BS je Barney, a Shepard je glavni lik samo u OFu.
da je riječ o HL3 bilo bi mi sve jasno, al ovo je jadno i nepošteno prema vjernim pc igračima. moje viđenje je da su odustali od hl uopće, sklepat će EP 3 kad im dođe iz one stvari u mozak i to je to.
da, dramim jer mi ih je pun kufer s tom EP3..... -.-
da je riječ o HL3 bilo bi mi sve jasno, al ovo je jadno i nepošteno prema vjernim pc igračima. moje viđenje je da su odustali od hl uopće, sklepat će EP 3 kad im dođe iz one stvari u mozak i to je to.
ja bi radje pricekao jos koju godinu, pa mozda cak i 5 samo da naprave kraj DOSTOJAN jedne igre koja je ostavila takav ogroman utjecaj na fps svijet.
jednostavno neka si uzmu vremena kolko trebaju da sve naprave savršeno jer ipak treba zadovoljiti lojalne i zadrte fanove kakvih rijetko koja igra ima
ja bi radje pricekao jos koju godinu, pa mozda cak i 5 samo da naprave kraj DOSTOJAN jedne igre koja je ostavila takav ogroman utjecaj na fps svijet.
jednostavno neka si uzmu vremena kolko trebaju da sve naprave savršeno jer ipak treba zadovoljiti lojalne i zadrte fanove kakvih rijetko koja igra ima
što se kraja tiče, slažem se, kraj MORA biti wow, ono, apsolutno i nadasve nešto što će nas rasturiti, poželjet ćemo izaći na ulice i pjevati pjesme o ljubavi i jednakosti (nisam sarkastičan)
ALI ipak, čisto sumnjam, kažem ti, EP 3 im je negdje u ladici i čeka da se skupe momci i vade šibice da vide tko će ju zgotoviti (sad sam sarkastičan )
zapravo EP3 je vjerojatno interna šala "e ajmo reć bobu da od danas radi na EP3, samo da mu vidim facu od jada" ili im šef svima prijeti "ak ne završite na vrijeme left4dead 48, sve ću vas baciti da radite EP3 i sl.....
EDIT: http://www.thesixthaxis.com/2010/01/19/no-half-life-2-episode-3-this-year/
http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3177675
http://gaming.icrontic.com/news/no-half-life-2-episode-3-in-2010/
na zapadu ništa novo..... -.-
....
nebi se cudio da su vec poceli raditi na Ep3 ali to skrivaju ko zmija noge
samo se nadam da kraj nece biti cliffhanger, na kraj Ep2 sam popiz*io
Ma prica se otprilike vec zna. Ici cete na onaj neki napusteni dio svijeta(zaboravio ime), boriti se protiv onih krumpira, zaustaviti cominove, spasiti Mossman i Klainer cak mozda nadje curu.
R.I.P. HL2 Ep3...
R.I.P. HL2 Ep3...
Zašto?
Evo bas prije par dana krenuo da igram od HL2 do HL2 EP2 da se malo podsjetim. Danas zavrsio i pitam se kada ce vec doci ta 3 epizoda. Vidim da se pise da je to ujedno i kraj, ali bih volio da izadje jos koji dio i nakon toga. Igra mi je predobra, ima odlicnu pricu i sve ostalo sto treba jednom odlicnom FPS-u.
R.I.P. HL2 Ep3...
Zašto?
Valve šuti, a i nema nikakvih novosti od razvojnog tima. Postoji li on uopće?
Ma koliko god da čekali treća epizoda će doći kad tad, možda ga pohlepni Valve preimenuje i u Half Life 3 da zaradi malo više, al će ipak doći i staviti cjelokupnom serijalu točku na i. Valve je ipak jedan ozbiljan developer i nema šanse da se te tvoje crne slutnje obistine
Jedini slucaj kad bi mi bilo drago da me netko zayebe je da to ucini Valve sa HL3, ono rekli su da ga nece biti ali ga ipak krenu raditi i samo odjednom BOOM, objave vjesti i slike \m/
mislim brze bi mi vrijeme prolazilo jer ne bi nista iscekivao
Ma koliko god da čekali treća epizoda će doći kad tad, možda ga pohlepni Valve preimenuje i u Half Life 3 da zaradi malo više, al će ipak doći i staviti cjelokupnom serijalu točku na i. Valve je ipak jedan ozbiljan developer i nema šanse da se te tvoje crne slutnje obistine
I ja se tome nadam.
Ali kao što je već netko spomenuo ovdje, engine mu je zastario (što ne znači da ima lošu grafiku). Osim toga, proizvodnja se već toliko dugo razvlači da bih do sada mogao odgledati sve epizode Santa Barbare 2 puta. S obzirom da to ne želim, radije ću čekati novi Diablo ili Starcraft. Alien vs Predator je već tu, Starcraft II samo što nije, tako da imam što igrati.
Ako me Ep3 iznenadi, bit će to ugodno iznenađenje.
Ako će izać u 2010. mislim da će to bit tek krajem godine, nažalost. Tolko sam lud više da imam sve originale doma i prešao sam ih već previše puta!!!
Evo već vidim kakve će to biti novosti, bar bi ja htio da budu ovakve.
HL2:E3 i Portal 2 imaju isprepletenu priču i zajedno tvore završni dio sage HLa. Ipak se u trećoj epizodi ide na Borealis kojeg je napravio upravo Aperature Science pa se ne bi čudio da tokom igranja epizode nabasamo na npr. portal gun, ili bar tehnologiju vezanu uz njega. Pa sad gravity gun i portal gun istovremeno u rukama Gordona Freemena, ili samo modan gravity gun koji izbacije i portale, hmmmm...
I naravno najava igara u kojima ćemo proživljavati događaje HL2 kao:
1. Barney
2. Lamarr
portal ce sigurno imati nastavak, sad sam odigrao zadnji chapter i zavrsava tako da se bas vidi da ce biti novi nastavak - necu reci sta je tocno (da ne pokvarim nekome) ali nasmijao sam se,nije pretjerano smijesno ali jbg, u stilu Portala ipak =D
End credits song u Portalu je jednostavno epic
Vidiš vidiš, baš ću opet ić igrat Portal da otključam ovaj novi achievment kaj su dodali, opet neke misteriozne slikice... Možda se krije nešto i za HL2: EP3. Ne znam dal znate za onu cijelu spiku na www.aperturescience.com (stranica koja je sadržavala dosta informacija o cijeloj priči o Aperture Science-u, dok se u Portalu mogao naći login za stranicu)? Tolko sam vremena proveo na toj stranici i više je nego bizarna :)
Vidiš vidiš, baš ću opet ić igrat Portal da otključam ovaj novi achievment kaj su dodali, opet neke misteriozne slikice... Možda se krije nešto i za HL2: EP3. Ne znam dal znate za onu cijelu spiku na www.aperturescience.com (stranica koja je sadržavala dosta informacija o cijeloj priči o Aperture Science-u, dok se u Portalu mogao naći login za stranicu)? Tolko sam vremena proveo na toj stranici i više je nego bizarna :)
meni svira neki filmic? to treba nekako zaobici???
Nekuzim. Sto trebam napisati da mi uđe u stranicu, ovako mi samo stoji neka snimka i bozicna portal pjesma.
Taj filmić su dodali za vrijeme blagdana još 2008. ako se ne varam, nije ni bitno, samo jedna od klasičnih forica od Valve ekipe. Počnite s naredbom "login" pa se dalje igrajte :)
Taj filmić su dodali za vrijeme blagdana još 2008. ako se ne varam, nije ni bitno, samo jedna od klasičnih forica od Valve ekipe. Počnite s naredbom "login" pa se dalje igrajte :)
Treba napraviti acc ili je to nekakva zaebancia?
zaebancia
samo ukucaj "login"
za username stavi nesto sto ima vise od 3 znaka a za password "portal", dalje ces skuziti
zaebancia
samo ukucaj "login"
za username stavi nesto sto ima vise od 3 znaka a za password "portal", dalje ces skuziti
Tako je, to je za početak. A ako ćete ić igrat Portal opet, negjde u igri možete naći jedan zanimljiv login, ali to vam neću reć di je ni kak glasi, možda će vam ovak bit zanimljivije :)
Tako je, to je za početak. A ako ćete ić igrat Portal opet, negjde u igri možete naći jedan zanimljiv login, ali to vam neću reć di je ni kak glasi, možda će vam ovak bit zanimljivije :)
aj plz reci, presao sam ga vec 20x i neda mi se i 21. put =D
Uglavnom, negdje na sredini igre možete primjetit jednu čudnu lokaciju koja se nalazi iza jednog zida, ali ne možete izravno ući u nju nego morate koristiti portal gun. Kad uđete unutra vidjet ćete da su sva 4 zida išarana sa raznim glupostima, ima puno smeća, ovo ono... Uglavnom na jednom od tih zidova negdje u kutu piše uokvireno login: cjohnson i password: tier3
Logično je da je to login za aperturescience.com. Evo, iskoristite to i prošvrljajte malo po stranici, nema puno toga, ali ima jako dobar opis povijesti te firme i rivalstva sa Black Mesom :)