Half Life 2: Episode 3

poruka: 324
|
čitano: 407.416
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Mislim da ce se trica zavrsiti na engineu prethodnih epizoda. Zna li se makar godina izlaska? Mislim da Valve-u nece tako brzo ponovno pasti ideja da prave ikakve epizode. Ovo sa datumima izlazaka nema smisla.

Meda
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja bas mislim suprotno, da rade ne novom engineu(mozda cak ni nece bit neke enormne razlike u engienu ali sve jedno novi). Jer nebi tako dugo radili igru, znam da tu ima i drugih faktora zasto tako dugo odugovlace.

Al mislim da nam pripremaju neko iznenadjenje za kraj, jer ipak je kraj price sa HL opcenito nakon 3 epizode.  I mislim da nece 3 epizoda bit kratka kao i prijasnje, bit ce vise kao cijela igra..

I nije da je HL2 engine(grafika) losa, ali mislim da su iskoristili ovo vec podosta dugo odsustvo od bilo kakvih informacija. I napravili novi engine, ako ne to onda poboljsali dosta stari..

I naravno jedva cekam..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

moguce da ce opet biti nadogradjen source engine, kao sto je bio u Ep2, TF2, Portal...

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Half Life 2: Episode 3
Magger kaže...

Ja bas mislim suprotno, da rade ne novom engineu(mozda cak ni nece bit neke enormne razlike u engienu ali sve jedno novi). Jer nebi tako dugo radili igru, znam da tu ima i drugih faktora zasto tako dugo odugovlace.

Al mislim da nam pripremaju neko iznenadjenje za kraj, jer ipak je kraj price sa HL opcenito nakon 3 epizode.  I mislim da nece 3 epizoda bit kratka kao i prijasnje, bit ce vise kao cijela igra..

I nije da je HL2 engine(grafika) losa, ali mislim da su iskoristili ovo vec podosta dugo odsustvo od bilo kakvih informacija. I napravili novi engine, ako ne to onda poboljsali dosta stari..

I naravno jedva cekam..

Jer ne bi tako dugo radili igu? Dal si ti svjestan da to govoriš o ljudima kojima je trebalo 6 godina da naprave HL2, a oko 10 godina da naprave TF2.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
16 godina

any news oko datuma izlaska?

postoji li kakav video?

lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Jer ne bi tako dugo radili igu? Dal si ti svjestan da to govoriš o ljudima kojima je trebalo 6 godina da naprave HL2, a oko 10 godina da naprave TF2.

Mislim da TF2 nisu radili intenzivno 10 godina, već su zapeli zadnjih godinu-dvije a prije toga bacali ideje i razmišljali o samom konceptu igre.  Namigiva

On-Topic:   Hoću da Episode 3 bude vrh kao i sve HL igre prije pa mislim da je vrijeme izrade sporedna stvar.. kad bude gotovo bit će. Smijeh

Comfortably Numb/// Balkan Beasts w/ Ogi / Gloomy / Zoky @ The Best (Zagreb, HR) PLUR!!
17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
ZC_Someone kaže...

Mislim da TF2 nisu radili intenzivno 10 godina, već su zapeli zadnjih godinu-dvije a prije toga bacali ideje i razmišljali o samom konceptu igre.  Namigiva

On-Topic:   Hoću da Episode 3 bude vrh kao i sve HL igre prije pa mislim da je vrijeme izrade sporedna stvar.. kad bude gotovo bit će. Smijeh

a dok njima ne padne ideja s kojom će oni bit zadovoljni, a još je k tome u pitanju završetak njihovog najvažnijeg proizvoda, mogli bi mi čekati dok ne izađe TF4. A bolje to nek da pokvare sve dobro što su napravili još od originalnoga HLa.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
17 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
zv'jer2 kaže...
ZC_Someone kaže...

a dok njima ne padne ideja s kojom će oni bit zadovoljni, a još je k tome u pitanju završetak njihovog najvažnijeg proizvoda, mogli bi mi čekati dok ne izađe TF4. A bolje to nek da pokvare sve dobro što su napravili još od originalnoga HLa.

TF4 će doživjeti naši unuci. Fantastično je kako brzo rade L4D.

Normal's overrated!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 16:25 (Horagio).
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Horagio kaže...

TF2 će doživjeti naši unuci. Fantastično je kako brzo rade L4D.

Pa i nije baš kad uzmeš u obzir da se radi o online naslovu koji nema sad kompleksnu priču, milijun lokacija, izmjena itd. Sve je više manje isto.

TF2 nema kompleksnu priču(nema priču, osim one teorije sa sendvičima, ali to je samo teorija), nema milijun lokacija, iako izmjene su česte, ali to je zato jer je community vrijedan(zato ima puno mapa) i zbog toga jer ima UPDATEOVE(ono što je kod L4D-a rijetko).

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
Horagio kaže...
M_dipl. kaže...
Horagio kaže...

TF2 će doživjeti naši unuci. Fantastično je kako brzo rade L4D.

Pa i nije baš kad uzmeš u obzir da se radi o online naslovu koji nema sad kompleksnu priču, milijun lokacija, izmjena itd. Sve je više manje isto.

TF2 nema kompleksnu priču(nema priču, osim one teorije sa sendvičima, ali to je samo teorija), nema milijun lokacija, iako izmjene su česte, ali to je zato jer je community vrijedan(zato ima puno mapa) i zbog toga jer ima UPDATEOVE(ono što je kod L4D-a rijetko).

Pa nema toliko toga za update-at kod L4D-a, uostalom i L4D ima desetke community mapa, no dobro dosta OT-a. U svakom slučaju svim jedva čekamo HL2E3!

Nove kampanje/mape(kod TF2 ispunjeno)? Nova oružja(kod TF2 ispunjeno)? Novi zombiji?

Normal's overrated!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Jeli ima kakvih detalja o EP3 :)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Weky kaže...

Jeli ima kakvih detalja o EP3 :)?

ništa još, nažalost

17 godina
neaktivan

Ovo je već blago iritantno. Evo već je 3. mjesec 2010. godine a APSOLUTNO NIŠTA se ne zna o 3. epizodi.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Black Mesa Source isti slučaj, najavljivana, trailer izišao jedan, i odjednom sve se ušutilo.

17 godina

Šutnja je zlato, ali mislim da će samo jednog dana zabljesnuti informacije samo se bojim da taj dan ne bude za 2 godineŠutim

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja se nadam da ce napokon necega biti između Alyx i Gordona i da on mozda progovori. HE TALKS!!! MuHaHaHA!!

Tu lezi Div, Nas stid i sram, Sto bjese kriv, Jer bjese Sam. Taj skoko siv, Svog doma plam, I sad je ziv I Vođa nam. U jarku trune, poput crkle strvi- On, sto nekim bjese Eugen Prvi, Kra

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Ja se nadam da ce napokon necega biti između Alyx i Gordona i da on mozda progovori. HE TALKS!!! MuHaHaHA!!

To bi sve upropastilo!!!

16 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
Living.Dead kaže...

To bi sve upropastilo!!!

Dobro mozda bi i bilo bolje da to napravi u HL 3 (bez ep 3).

Tu lezi Div, Nas stid i sram, Sto bjese kriv, Jer bjese Sam. Taj skoko siv, Svog doma plam, I sad je ziv I Vođa nam. U jarku trune, poput crkle strvi- On, sto nekim bjese Eugen Prvi, Kra
17 godina
neaktivan

Ne bude gospon Freeman niš reko ako ćemo vjerovat Gabe Newell-u koji je izjavio da taj lik nikad ništa ne priča zato jer ste vi Gordon Freeman !!! A Black Mesa će brijem izać ove godine jer je plan bio izdavanje za žićbo 2009. Malo im fali da finaliziraju to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Living.Dead kaže...

Heh ni onda. Sutio je kroz cijeli HL1, HL2 (+ epizode) i logicki je za zakljuciti da ce sutiti i dalje ;)

ionako ne vjerujem da ce biti HL3

15 godina
odjavljen
Living.Dead kaže...

Nek se na kraju pošteno poseksaju! I tako i tako, svima je jasno da je Alyx zaljubljena u Gordona...

AA-d00d kaže...
Living.Dead kaže...

Heh ni onda. Sutio je kroz cijeli HL1, HL2 (+ epizode) i logicki je za zakljuciti da ce sutiti i dalje ;)

ionako ne vjerujem da ce biti HL3

Možda bude nešto sa Shepardom (lik s kojim smo igrali u Opossing Force i Blue Shift).

17 godina
neaktivan
Weky kaže...

Možda bude nešto sa Shepardom (lik s kojim smo igrali u Opossing Force i Blue Shift).

Samo se nadam da nece opet biti paralelno sa radnjom dok je i Gordon na 'pohodu' vec

17 godina
neaktivan
Weky kaže...

Shepard se pojavljuje 100% jer na kraju OP-a Gman mu nudi "posao"!

15 godina
odjavljen

Kakav??

17 godina
protjeran

Blue Shift smo igrali kao Barney a Opposinh Fronts kao Shepard :D

http://static.mmoabc.com/my/N/i/k/88/2007/8/28//1188280282486.jpg

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 20:21 (Prince-Artas).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Možda će se taj marinac pojavit negdje, ali ne mora značit jer Opposing Force nije radio Valve nego Gearbox kolko ja znam, pitanje dal će ga Valve ubacit u priču. Ali ako su mogli Barney-a iz Blue Shifta ubacit u HL2, tko zna...

17 godina
neaktivan
Chronic kaže...

Možda će se taj marinac pojavit negdje, ali ne mora značit jer Opposing Force nije radio Valve nego Gearbox kolko ja znam, pitanje dal će ga Valve ubacit u priču. Ali ako su mogli Barney-a iz Blue Shifta ubacit u HL2, tko zna...

Da, ali Gerbox ne može samovoljno napraviti bilo kakvu priču već je Valve mora odobriti tako da se slaže sa ostatkom HL priče.

17 godina
neaktivan

Ofkors kolega, slažem se, velim, tko zna...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Suze mi krenu kad pogledam

...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: