Koja hypara nenormalno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
UŠAO SAM !!!!!!!!! GANDARA JE PLAYABLE!
Riješili smo nickove.
Sad se bacamo na igranje. Slobodno me addajte svi koji ste na Gandari.
Nick: Night Light
Neznam za vas, ali mi se nemožemo loginati :D
Neznam za vas, ali mi se nemožemo loginati :D
Meni je sada krenio izbacivat poruku tipa imate problema s ruterom ili firewallom.
Došao izvana, treba sad bit budan na ovom loginu, valjda se nisu svi kul nickovi pouzimali!
Evo uspio log-in, isprobavaju se imena :D
Prerano smo se digli, serveri jos nisu postavljeni kako treba ^_^
Prerano smo se digli, serveri jos nisu postavljeni kako treba ^_^
Ma i mene baca nakon rezervacije jednog imena.. Možda da sam ostao u igri bi sve bilo ok. Odoh spavat 2h pa se vraćam ;D
Ako ACID bježi od "balkanaca" na Gunnar's onda ih moram obavjestiti da su se i tamo prijavila bar 3 exyu guilda..
Jedino ne znam je li to zato što im se vi dečki sviđate ili postoji neki drugi razlog..
To moras pitat njih, mene tak zaboli ko se gdje prijavio
dobivam error 42
vec igram sat i 23 minute bezprijekorno
evo i ja napokon upal ^^
lets games begin :)
Došao izvana, treba sad bit budan na ovom loginu, valjda se nisu svi kul nickovi pouzimali!
Evo uspio log-in, isprobavaju se imena :D
Upravo tako doso izvana, oko 4 ipak odspavao malo, sad se digo u polu funkcionalnom stanju ali login ne ide, ajde taman da se razbudi malo pa neki nick rezervirat.
Edit: aaaa uso sam, prekrizi ovo gore, bacaj kavu play time.
Meni i dalje Connection failed, ludara.
Proradilo, iden ime uzet i odoh na more popit kavu te pročitat štampu pa popodne nastavim
hvala ti dragi bogek kaj sam se probudil u 6
Mehh dobio DC i nemogu natrag nutra jer je login server preopterećen. >,<
da nece ni meni...a zanima me kolko ima slotova za radit .....ima netko informaciju....bar dok ne upadnem :P
da nece ni meni...a zanima me kolko ima slotova za radit .....ima netko informaciju....bar dok ne upadnem :P
5 character slotova.
Bleh, ja moram cekat utorak dok CE dode u vrazji Algoritam >.<
Ali ajde bar ce me Darksiders 2 zabavljat do onda :)
A od 31. godisnji pa udri po GW citav dan :D
Jel ima netko problema sa smrzavanjem igre? Mogu se logirati normalno i sve radi, ali vec mi dvaput smrzo, pa sam moro gasit igru i ponovno. Da li je to do launch problema ili do mene?
vrlo vjerovatno do tebe je.instaliraj nove drivere i amen.ja sad trenutno beta drivere koristim i poboljsanje je 30%
Hm sad me kickalo i zajebava me s loginom a taman sam od pola 7 bez problema igro.
Netko ukrao Croatian Maniacsima guild name. :&
Netko ukrao Croatian Maniacsima guild name. :&
Nek se nazovu hrvatski manijaki xd
Jel ima netko problema sa smrzavanjem igre? Mogu se logirati normalno i sve radi, ali vec mi dvaput smrzo, pa sam moro gasit igru i ponovno. Da li je to do launch problema ili do mene?
Meni se zblesilo na kraju Sylvari filmića kod kreiranja lika i sad nemrem nazad. Idem u Konzum po zalihe hrane za danas i sutra dok još nije jako vruće.
Haha prodajem ime guilda Croatian Maniacs.
Cijena prava sitnica;)
Holy mother of visual effects, milijun spellova po metru kvadratnom zbog gužve :) Naziru se napadi epilepsije
Level 7, malo personal story, malo craftinga, daily achievement dobio, mogu mirno odspavat turu
Uživajte ljudi :>
Transaction in progress. Please wait a few minutes and try again.
Error 34:4:5:890
nadam se da će bit few minutes, ne bi mi bilo u interesu čekati 3 sata...
Meni se desilo nakon kreiranja lika i cut scene, crni ekran, mjuza ide dalje al ne trza.
Druge igre koje tražu net konekciju pa i surfanje uredno radi, ali GW2 ne.
Nakon resetiranja routera je proradilo.
Problem je do njih, vjerojatno.
Treba samo probati nekoliko puta i udje se bez problema.
Mene vise smeta sto imam problema sa trading postom.
ekipi koja ima error 43 nek forwardaju tcp portove 80, 443, 6112, 6600. čist da se zna ak neko ima problema :)