E, Obi, aj pogledaj profil ljudi koji ide na Gandaru malo... cijnenica da idu I balkanci ne znaci da je to balkanski server. Ne smeta me sto vas puno odbija ici tamo jer prije ili kasnije server ce se popunit, a oko 150 guildova se vec izjasnilo da ide na taj server (mislim da najvise od svih europskih servera). Uz cinjenicu da mi nemaju svi frendovi prepurchase i neki cekaju ponedjeljak da udju u game i trebat ce im onda mjesta, mislim da me to nimalo ne smeta.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
E, Obi, aj pogledaj profil ljudi koji ide na Gandaru malo... cijnenica da idu I balkanci ne znaci da je to balkanski server. Ne smeta me sto vas puno odbija ici tamo jer prije ili kasnije server ce se popunit, a oko 150 guildova se vec izjasnilo da ide na taj server (mislim da najvise od svih europskih servera). Uz cinjenicu da mi nemaju svi frendovi prepurchase i neki cekaju ponedjeljak da udju u game i trebat ce im onda mjesta, mislim da me to nimalo ne smeta.
cinjenica je da to nije balkanski server, ali svi zivi zovu tamo tako dakle tu ce balkanaca najvise i bit...
ja osobno zelim engleski semi-hardcore/hardcore guild, da malo popricam na engleski i tako...
U ovom guildu ti balkanaca ne bu bilo, tak da se možeš doć družit s nama bez straha.
Ako hoćeš engleski guild, odi tu: http://www.dvdf.org.uk/ i reci da te Slafko poslao. :)
Profil guilda je točno takav kakav tražiš. Samo kaj su na Gandari. XD
Kak nebu bilo ak bu bilo nasih?
Ja i moja ekipa se isto mislimo da li na Gandaru ili ne, a ionako ćemo kreirat naš mali guild kao i u svakoj MMO dosad pa pomalo.
Nitko od njih nije balkanac?
Nitko od njih nije balkanac?
Kak ne ak zive u glorious kroejsa
OnTopic
Ja idem na seafarer's rest, vec imam ekipicu tamo jos samo neki mumble server ili tako nesto si slozimo i spremni smo.
Jer Hrvatska nije Balkan?
Jer Hrvatska nije Balkan?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b6/Balkan_topo_en.jpg
Mislim da brkate neke pojmove i izjednačavate ih zato jer i drugi to rade pa je, neznam, valjda kul. Balkanac state of mind i Balkanac geographical position nije jedno te isto.
S druge strane moj izbor se sad sigurno smanjio na dvije profesije - Ranger ili Engineer. Do jutra ću se valjda odlučiti za jednu od tih dvije.
Te pan-balkanske fore i priče ostavi mutavoj škvadri u Srbiji; oni se time najviše hrane i oni to najviše forsiraju. Od nijednog obrazovanog Hrvata nećeš čut da za sebe kaže da je Balkanac, niti ćeš ga vidjeti da veselo trči i osniva pan-balkanske udruge.
Osim toga, izmjeriš li krakove trokuta, primjetit ćeš da onaj koji čitavom dužinom prolazi kopnom nije najkraći. Samim time definicija poluotoka pada u vodu. ;)
da
A zakaj ćeš zaobilazit Gandaru?
balkanci...
Dobar,dobar. Nakon prijasnjih iskustava ne cudim se,no nadam se da se nece ponavljati opet svade i frustracije kao inace. Kada se sjetim perioda kada sam igrao rift, samo sam bjezao od balkanaca. No vecinu sto znam ide na gandaru pa eto i ja tako. Kako vidim i ovdje sa foruma dosta ide tamo. No nece biti tamo balkanci u vecini,kladim se.
Eh, upravo zato ni ACID nejde na Gandaru, uglavnom se uvijek neko svađa, stalno netko nešta kuha, među "EXYU" alliancama nikad nije bilo previse mira.
Ja s ExYu nisam imao problema niti kada smo bili u alijansi s njima. Sve je stvar kako se postaviš u startu i kako doživljavaš svijet oko sebe.
Ja sam igrao wow u semipro guildu koji je bio strani a u raidovima 15/25 smo bili hrvati/srbi tako da su to samo predrasude. Bitni su ljudi nije bitno odakle su. Stranaca debila ima kolko oces pa ih ne grupiras kao stranci=debili a kad ispadne neko sa ovih prostora odma je balkanac. Nismo više djeca ( bar ja nisam ) da pričamo takve bedastoće.
Drago mi je što ACID nejde na Gandaru , ( nadam se da ce biti na Desolationu ).
Jel ima ACID mozda web stranicu ili neki apply?
Bitni su ljudi nije bitno odakle su.
Najveća istina ikad izrečena.
Drago mi je što ACID nejde na Gandaru , ( nadam se da ce biti na Desolationu ).
Jel ima ACID mozda web stranicu ili neki apply?
Ej bok, evo pogledaj si ovu stranicu... ACID GUILD - [Ako hoćes napiši ovdje Nickname pa ćemo ti mi poslati invite kad te vidimo online ]
Tu cemo se družiti dok nismo ingame ^_^. [ Privatni forumi postavljeni za članove guilda ]
Kada budeš online samo whispas [ Shadar ili Hanzlo ]
Ako ACID bježi od "balkanaca" na Gunnar's onda ih moram obavjestiti da su se i tamo prijavila bar 3 exyu guilda..
Jedino ne znam je li to zato što im se vi dečki sviđate ili postoji neki drugi razlog..
Ako ACID bježi od "balkanaca" na Gunnar's onda ih moram obavjestiti da su se i tamo prijavila bar 3 exyu guilda..
Jedino ne znam je li to zato što im se vi dečki sviđate ili postoji neki drugi razlog..
naklon do poda
@shokre kakvo objasnjenje je potrebno? idemo na Gunnar's Hold jer nam se ide, a vama zelimo srecu i gg gdje god da vi idete
btw nemam pojma tko je vujoo
@ Shadar nema potrebe za objasnjenje,naravno da svatko ide kam hoce.
p.s. mi ustvari idemo tam di je slafko da ga ganjamo po Tyri
još da mi je u potpunosti ko tebi, pa da se ni cura ne duri što sam rezervirao ovaj vikend prije 2-3 tjedna samo za gw2....eh to bi bila milina.
ali preživjet će to ona, ima si c9 za farmanje :D
Moja se ne buni; dobila je Algoritam gift card, račun s pred-uplatom od 300kn i 700kn da si uzme Collector's Edition.
Sad će se morat igrat čak i ako joj se ne svidi pretjerano jer ću, za promjenu, ja njoj zvocat.
ma ja sam svojoj rekao da sam spreman financirati do 2/3 GW2 di god oće, ako želi igrat sa mnom. ali otkad je čula da se plaća, igra je bljak, smrdi, ne valja i jedva čeka prvi trenutak kad bi joj se mogao požaliti kako je server pao ili lagira igra pa da se može sprdat. a prije nego je to čula je vidjela screenove i ostala paf (vile je opsjedaju u slobodno vrijeme, tako da bilo šta slično njima je opasno pali)
OT = Jel se ista pokrenulo?
Evo ja u nocnoj i proklinjem bogove gameing svijeta sto nemam laptop sa netom sad bi bio na loginu svaku sekundu.
Neka nas Tyrija povede u nove avanture, nova prijateljstva, nova druženja i puno dobre i kvalitetne zabave na kojem god serveru bili!!!
AJMOOOOOOOO!!!
Evo i mene nakon preglasnog alarma nokie :) ko zna kad ce mo upast u server al isplatit ce se :)
Jutro momci i djevojke !
Ajmo spamat malo login button
nisam trebao cijelu noć igrat LoL, sad sam preživčan
znači Gandara?
Jutro evo nas se iz CM se diglo barem za sada 17