Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.305.205
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Guild Wars 2!
Virty kaže...

U šta se pretvori ova tema, izgleda da je ova tema za "pro PVP igrače", za nasmijat se {#}

Nekima je ego velik ka kuća.

ne znaju jadni sta pricaju, pa pricaju samo da bi pricali

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
gwammz0r kaže...
smiglcro kaže...

i pusti ove trolove koji nemaju nikakvog iskustva u pro pvp.u da trolaju svoje dalje... tako ti to ide kada spominjes blizzard ili anet na krivim temama. dobiti ces odmah flame war bez obzira na logicnost/nelogicnost postova.

Vidim da ćemo danas ispočetka...

Doći na thread na kojemu obitava hrpa starih igrača GW-a i početi pričati kako je WoW pvp zahtjevan i traži skill je ili drsko trollanje ili potpuni kretenizam. Dvije reakcije su moguće: ili ćemo mu se smijat u facu ili ćemo ga trolat do besvijesti. Tranutno smo u fazi smijanja. No, to nije smijanje zbog humora, to je smijanje zato da se ne plačemo zbog gluposti koje čitamo.

A sto bi ti znao o zahtjevnom pvp.u? gdje si stigao u gw1 pvp.u a gdje u wow pvp.u? Ne zanima me tvoje misljenje nego cinjenice koje ces dati tako da odgovoris na postaljena pitanja, stoga bez trolanja molim, imas postavljena pitanja uredno odgovori na njih. Hvala

/edit

Usput bi zamolio i @Obi Wan.a da odgovori na isto pitanje. cisto da vidim o cemu mi pricamo ovdje i tko to tocno ocjenjuje sto je kvalitetan i kompetitivan pvp a sto je no skills spam button pvp.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 13:53 (smiglcro).
15 godina
Rhodin kaže...
alscaul kaže...
gwammz0r kaže...

Ništa iznenađujuće. Naime, ovo je blizzardfanboys.hr.

ja nigdje nisam branio wow... nego velim s trenutnom  usporedbom i mehanikama se čudim, čini da su wow arene više zahtjevene od trenutnih oblika pvpa

To je istina, teze je u WoW-u sa slabijim gearom nabit nekoga ko ima jaci. Na tvoju zalost u GW2 svi imaju isti gear pa treba i mozak ukljucit. Takodjer dodge, block i slicni skilovi nisu automatski, ne postoji evade 70% i slicno, a i CD na spomenutim skilovima je velik, pa ako ga iskoristis u krivom trenutku imas dosta veliki CD i skupo te kosta.

Ukoliko pricamo o kompetitivnom pvp.u onda ovo sto si rekao ne vrijedi. Zato jer svaki team dobije endgame gear i matse, te slaze lik.a kako on zeli. Znaci tu nikakve razlike sto se tice opreme nema. Pitanje ostane balans klasa i balans buildova koji varira od sezone do sezone i ne vjerujem da ce ga i jedan mmo ikada sloziti da bude potpuno balansiran za sve klase i kombinacije. Po tome se wow pvp i gw1 pvp ne razlikuju ni po cemu. Sada potrebno bi bilo sudjelovati u obje igre u vrhu pvp.a gdje samo cisti skill dolazi do izrazaja da bi netko bio sposoban ocjeniti koji je pvp zahtjevniji. Kako takve osobe nema na ovom forumu sve daljnje rasprave ce se svesti na obicno trolanje wow vs gw fanova bez ikakvih osnova. Kao sto se ja smijem kada vi kazete da je wow pvp smijeh tako se i vi smijete kada ja kazem da je gw1 pvp koma. Besmisleno trolanje

da se osvrnem na evade/dodge/block dio posta. nije istina da gw2 nema navedene skillove, itekako ih ima kao i svaki drugi mmo, naravno ima manualni dodge sto se pokazalo stvarno korisno, treba se samo naviknuti na koristenje istog. cd na takve i slicne skilove u wow.u je podjednako dug, i postoje tocno trenutci kada ih se koristi. da ne spominjem slaganje cijelog matcha oko par skilova koji se trebaju poklopiti. dakle nemojte pricati o stvarima koje ne znate. ja nemam dovoljno gw1 pvp iskustva da bi ista rekao o njemu, sve sto znam je ono sitno sto sam probao plus youtube filmova i onoga sto sam cuo da se prica.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 14:05 (smiglcro).
14 godina
neaktivan

E ljudi vozio sam susjedovog mercedesa tri puta, to je baš loš auto i užasno težak za vozit. A vozio sam i BMW od susjede 2 dana i baš mi je super!!!

EPIC FAIL STE TROLOVI!!! Nemozete nakon 3 BW, NEMOŽETE dat sud o ničemu, a kamoli o igri koju ste doslovce noktom zagrebali...  Ono,ja sam vozio ferrarija 3 minute, to je vrlo glup auto... daj vise pa pretjerujete

Primam donacije u ectima i zkeyevima...
15 godina
Shokre kaže...

E ljudi vozio sam susjedovog mercedesa tri puta, to je baš loš auto i užasno težak za vozit. A vozio sam i BMW od susjede 2 dana i baš mi je super!!!

EPIC FAIL STE TROLOVI!!! Nemozete nakon 3 BW, NEMOŽETE dat sud o ničemu, a kamoli o igri koju ste doslovce noktom zagrebali...  Ono,ja sam vozio ferrarija 3 minute, to je vrlo glup auto... daj vise pa pretjerujete

s tobom se uopce ne slazem. ako vozis AUTE nekoliko godina i probao si više vrsta, 3 puta može biti sasvim dovoljno da kažeš da je ovaj novi auto težak za voziti.

Ili jednostavnije. ukoliko si probao 30 razlicitih slavonskih pizza, dovoljno je samo jedan puta da probas neku novu slavonsku i odredis na osnovu iskustva da li je dobra ili nije.

Znaci:

ukoliko imas godine iskustva u mmo.ima pogotovo u pvp dijelu i igrao si i probao vise razlicitih mmo.a sasvim je dovoljan jedan beta vikend da odlucis da li je ova igra za tebe ili nije. zato jer ce se od bete do izlaska promijeniti premali broj stvari da bi znacajnije utjecalo na tvoju odluku.

meni je bio dovoljan samo 1 dan da odlucim da je gw2 mmo koji ne smijem propustiti. isto tako mi je bio dovoljan 1 dan da odustanem od Aion.a.

poanta je da ja to mogu napraviti nakon 12+ godina igranja mmo.a i to jako puno naslova. sto tebi ne bi trebalo nista znaciti dok ne probas sam.

17 godina

pa evo ako bas vec zahtjevas

najveca razlika izmedu wow i gw1 pvp-a je skill, gear i naravno wow patch 

kod gw nije uopce bilo bitno koji imas gear, koji je patch. tvoja je profesija uvik bila ravnopravna naspram drugih. ako si bas htio derat po pvp-u napravis lvl 20 premade pvp lika i samo cipas sa njim. patch kao i obicno tweaka neke manje propusti itd. gw je napredovao u tom smislu da patch ne nerfa sve zivo, nego samo pvp varijantu skilla, dok pve ostaje nepromjenjena ako nije naravno previse game breaking.

kod wow-a sasvim druga prica. cim dode neki drugi patch odma se sve zivo minja. nekog nerfaju, nekog ne. da bi bio kompetitivan uopce igrati arenu morao si ispuniti niz uvijeta: gear, add-ons (jer ako to nemas onda nemoj ni pomisljat nac na serveru neki ozbiljniji arena tim), klasu i naravno skill. medutim, skill ovdje ama bas ne igra nikakvu ulogu upravo zbog toga sto od ukupnih 10 klasa igraju valjaju samo 3-4, a sve ostalo je nepozeljno. ja sam npr igrao ele shaman od pocetka i nikad nisam zelio biti ili resto ili enhancement. ali ele shaman je u pvp-u tada bio sr*nje. 

skill u oba slucaja (gw i wow) je kratkotrajan vijek trajanja izuma builda kojeg je napravio jedan pojedinac i kojeg samo on koristi. ali to prestaje u onom trenutku kad taj build netko stavi na internet i onda ga svi zivi kopiraju. tako da je skill u oba slucaja stvar vjezbe. isto ko kad pravis rucak. lik koji je profesionalni kuhar ima ''skill'' za razliku od redikula koji znas uvalit smrznutu spizu u mirkovalnu. tako da bilo tko moze imati skill ali samo uz dovoljno vjezbe. nekome triba manje vrimena nekome vise.

kad to pogledas onda ispada da je wow puno zahtjevniji od gw, ali samo u tehnikalijama, jer za gw gear ne igra ulogu, a add-ons ne postoje. tako da u svemu ovome vecu kvalitetu ima gw od wow-a.

sto se tice kompetitivnosti, pa dovoljan je primjer jedan wow turnir (koji sam pratio cisto iz znatizelje) u kojem je od svih timova koji su bili na njemu 90% imalo isti set-up (lock, shaman dk). za razliku od toga kad su bili turniru u gw bilo je svega i svacega, od dervisha, rangera, assassina itd sad ne nabrajam.

na kraju sazetak. za mene je kvalitetan pvp kad te igra ne limitira koja si klasa i kakav gear imas. a kompetitivan kad od 10 klasa koje igra ima sve ravnopravno stoje, bez obzira na patch.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 14:22 (Obi Wan).
14 godina
neaktivan

nemora se nitko složit, nit me to dira, nego ako vam ne paše nešto, čemu onda sudjelovanje u temi?  meni se ne sviđa linux, nikad nisam ni otvorio taj topic ....ovaj topic nije trebao bit za pljuvanje po GW2, topic se ne zove AJMO PLJUVAT PO GW2 ? ni ajmo uspoređivat GW2 sa nekim drugim MMO-om, idite trolat negjde drugdje, temu ste toliko zaspamali da nema vise veze sa pocetkom...

i napravite si temu USPOREDBA WOWA sa XY igrom  pa tamo uspoređujte...

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 14:32 (Shokre).
15 godina
Obi Wan kaže...

pa evo ako bas vec zahtjevas

najveca razlika izmedu wow i gw1 pvp-a je skill, gear i naravno wow patch 

kod gw nije uopce bilo bitno koji imas gear, koji je patch. tvoja je profesija uvik bila ravnopravna naspram drugih. ako si bas htio derat po pvp-u napravis lvl 20 premade pvp lika i samo cipas sa njim. patch kao i obicno tweaka neke manje propusti itd. gw je napredovao u tom smislu da patch ne nerfa sve zivo, nego samo pvp varijantu skilla, dok pve ostaje nepromjenjena ako nije naravno previse game breaking.

kod wow-a sasvim druga prica. cim dode neki drugi patch odma se sve zivo minja. nekog nerfaju, nekog ne. da bi bio kompetitivan uopce igrati arenu morao si ispuniti niz uvijeta: gear, add-ons (jer ako to nemas onda nemoj ni pomisljat nac na serveru neki ozbiljniji arena tim), klasu i naravno skill. medutim, skill ovdje ama bas ne igra nikakvu ulogu upravo zbog toga sto od ukupnih 10 klasa igraju valjaju samo 3-4, a sve ostalo je nepozeljno. ja sam npr igrao ele shaman od pocetka i nikad nisam zelio biti ili resto ili enhancement. ali ele shaman je u pvp-u tada bio sr*nje. 

skill u oba slucaja (gw i wow) je kratkotrajan vijek trajanja izuma builda kojeg je napravio jedan pojedinac i kojeg samo on koristi. ali to prestaje u onom trenutku kad taj build netko stavi na internet i onda ga svi zivi kopiraju. tako da je skill u oba slucaja stvar vjezbe. isto ko kad pravis rucak. lik koji je profesionalni kuhar ima ''skill'' za razliku od redikula koji znas uvalit smrznutu spizu u mirkovalnu. tako da bilo tko moze imati skill ali samo uz dovoljno vjezbe. nekome triba manje vrimena nekome vise.

kad to pogledas onda ispada da je wow puno zahtjevniji od gw, ali samo u tehnikalijama, jer za gw gear ne igra ulogu, a add-ons ne postoje. tako da u svemu ovome vecu kvalitetu ima gw od wow-a.

sto se tice kompetitivnosti, pa dovoljan je primjer jedan wow turnir (koji sam pratio cisto iz znatizelje) u kojem je od svih timova koji su bili na njemu 90% imalo isti set-up (lock, shaman dk). za razliku od toga kad su bili turniru u gw bilo je svega i svacega, od dervisha, rangera, assassina itd sad ne nabrajam.

na kraju sazetak. za mene je kvalitetan pvp kad te igra ne limitira koja si klasa i kakav gear imas. a kompetitivan kad od 10 klasa koje igra ima sve ravnopravno stoje, bez obzira na patch.

slazem se u vecini s tobom, problem je bio sto je u wow.u pve bio izuzetno vrijedan segment igre, po meni vazniji od pvp.a pa je balans skillova za pve i pvp gotovo nemoguce napraviti da svi budu zadovoljni. ali i dalje ostaje pitanje, za koju igru treba vise skilla? to je bilo prvotno pitanje. znaci uzeti cemo ovako:

isti setup, isti build, isti gear o obje igre (znaci micemo sve ono sto pvp cini nebalansiranim) 5 on 5, znaci mirror match. po meni su oba zahtjevna i treba uloziti i vremena i truda. minus ide na wow zato sto je balans klasa i buildova bio losiji i stvarno je bilo patcheva koji su favorizirali pojedini build ali glupo je reci da je wow pvp smijeh i njubski, to je cisti govor trolanja i mrznje prema blizzardu jer je ocito da nitko do tamo nije stigao kada je spreman tako sto izvaliti, ja sam na 2000 bodova morao tocno poznavati sve klase i sve skilove i kombinacije klasa da bi mogao dalje napredovati u 2on2. postojali su slucajevi kada bi isti skill i isti armor izgubio na vaznosti zbog prejakog builda protivnika, nije bilo cesto i nije bilo nemoguce ali kada bi se nasli jednako skillani timovi mogla se osjetiti razlika zbog izbora klasa. da li je to postojali u gw1 nemam pojma.

15 godina
Shokre kaže...

nemora se nitko složit, nit me to dira, nego ako vam ne paše nešto, čemu onda sudjelovanje u temi?  meni se ne sviđa linux, nikad nisam ni otvorio taj topic ....ovaj topic nije trebao bit za pljuvanje po GW2, topic se ne zove AJMO PLJUVAT PO GW2 ? ni ajmo uspoređivat GW2 sa nekim drugim MMO-om, idite trolat negjde drugdje, temu ste toliko zaspamali da nema vise veze sa pocetkom...

i napravite si temu USPOREDBA WOWA sa XY igrom  pa tamo uspoređujte...

nadje se par trolova kojima je cilj pljuvanje po anetu ili gw.u ali tako brzo otprde s teme. poanata je da je ovo gw2 tema i da se o svemu sto ima veze s gw2 moze raspravljati ili izlagati svoja razmisljanja. sve do sada receno je vezano u gw2 ili anet ne vidim nigdje temu koja to nije. pa makar to bila osnovna i logicna usporedba s drugim mmo.om ili nekim od stilova igre u drugim mmo.ima.

nije mi jasno kako u zivotu je sve zivo ok usporedjivati s drugim boljim/losijim, samo kada je gaming u pitanju onda se to naziva trolanje i spamanje.

kada usporedim svoj china bicikli s koleginim ktm.om sasvim je ok

kad svoj citroen usporedim s komsijinim mercedesom sasvim je ok

ali nedo bog da se gw2 uspredi s wow.om to je onda spam i trolanje.... WTF?

13 godina
protjeran
smiglcro kaže...

A sto bi ti znao o zahtjevnom pvp.u? gdje si stigao u gw1 pvp.u a gdje u wow pvp.u? Ne zanima me tvoje misljenje nego cinjenice koje ces dati tako da odgovoris na postaljena pitanja, stoga bez trolanja molim, imas postavljena pitanja uredno odgovori na njih. Hvala

O zahtjevnom pvp-u bih znao dovoljno budući da sam ga igrao u GW-u. O WoW "pvp-u" sam se, tijekom godina, i previše naslušao od poznanika i frendova. Kada su ga opisivali, gotovo da i nije bilo rečenice koja u sebi nije sadržavala riječ "gear". Gear ovo, gear ono, "dođemo frend i ja, uleti nam 10 njubova, ja ih stankam i pokoljem u pol minute jer imam pro gear, a oni u onom starter smeću lololol". Kada bih ja njima opisivao GW pvp, gear bih spomenuo na početku, rekao da je svima jednak i... Stao.

Jer nisu bili u stanju procesuirati činjenicu da tam neki njab koji je jučer kupio igru i pvp unlock pack može doć u arenu i ubit njega koji ima nekoliko tisuća sati i igra nekoliko godina. Blasfemija!

Osim što je gear based, to smeće ima i - potione. (smajlić koji se valja po podu) Da ne velim kako su svi skillovi uvijek dostupni. Iz istih ovih razloga niti SWTOR pvp ne doživljavam kao pvp. Kada bih igrao protiv igrača, okej. No, dok igram protiv nečije opreme, o pvp-u nemrem pričat ni da mi netko plati.

U GWu takvih dječjih gluposti nema. Gear se zna da svi imaju isti (razlike su samo između profesija), potiona nema, a build ti se sastoji od osam skillova. Tih osam skillova moraš složit tako da imaju sinergiju sa skillovima suigrača, a ne radiš s osam skillova, već šest jer ti je jedan res, a drugi energy management. Već tu je stvar daleko kompliciranija, a nisam se ni dotakao high i low energy, kao niti defanzivnih weapon setova.

Sad ti meni objasni kako gear-based pvp zahtijeva više skilla od skill-based pvp-a. Živo me zanima.

14 godina
neaktivan

Pa ne vidim poantu usporedbe nečega kaj još nije izašlo sa bilo ičim, može se eventualno spomenuti ono kaj je očekivano od toga kada izađe. Uspoređujete neusporedivo, jedino zajedničko tim igrama je da su MMO, i ništa drugo. Drukčiji je koncept i pve-a, i pvp-a i ne vidim po čemu ih uopće uspoređujete, isto tako možete uspoređivat tetris i rubikovu kocku, ako se raspravlja o GW2 zasto svaki drugi post počinje sa ''ali u wowu...''  ? Ono, kaj je sljedeće ? Oćemo usporedit sljedeće   fireball iz GW2 i fireball iz WoW?   ili statse gira??

15 godina
gwammz0r kaže...
smiglcro kaže...

O zahtjevnom pvp-u bih znao dovoljno budući da sam ga igrao u GW-u. O WoW "pvp-u" sam se, tijekom godina, i previše naslušao od poznanika i frendova. Kada su ga opisivali, gotovo da i nije bilo rečenice koja u sebi nije sadržavala riječ "gear". Gear ovo, gear ono, "dođemo frend i ja, uleti nam 10 njubova, ja ih stankam i pokoljem u pol minute jer imam pro gear, a oni u onom starter smeću lololol". Kada bih ja njima opisivao GW pvp, gear bih spomenuo na početku, rekao da je svima jednak i... Stao.

Jer nisu bili u stanju procesuirati činjenicu da tam neki njab koji je jučer kupio igru i pvp unlock pack može doć u arenu i ubit njega koji ima nekoliko tisuća sati i igra nekoliko godina. Blasfemija!

Osim što je gear based, to smeće ima i - potione. (smajlić koji se valja po podu) Da ne velim kako su svi skillovi uvijek dostupni. Iz istih ovih razloga niti SWTOR pvp ne doživljavam kao pvp. Kada bih igrao protiv igrača, okej. No, dok igram protiv nečije opreme, o pvp-u nemrem pričat ni da mi netko plati.

U GWu takvih dječjih gluposti nema. Gear se zna da svi imaju isti (razlike su samo između profesija), potiona nema, a build ti se sastoji od osam skillova. Tih osam skillova moraš složit tako da imaju sinergiju sa skillovima suigrača, a ne radiš s osam skillova, već šest jer ti je jedan res, a drugi energy management. Već tu je stvar daleko kompliciranija, a nisam se ni dotakao high i low energy, kao niti defanzivnih weapon setova.

Sad ti meni objasni kako gear-based pvp zahtijeva više skilla od skill-based pvp-a. Živo me zanima.

ajde opet procitaj moj post! upravo sam ti objasnio sa 1505 znakova slova da ne postoji razlika u gearu u kompetitivnom pvp.u!!!! jel citas ti ista sto ja napisem ili samo trolas dalje? Ti si cuo od frendova svasta o wow pvp.u, cuo sam ja svasta o gw1 pa me to nije sprijecilo da dodjem i sam sve isprobam i sam donesem zakljucak. isto tako ako ti imas 1000 sati u gw1 pvp.u i ja dodjem i sabijem te koji prvi puta prasim gw1 prdlozio bi ti legokockice jer si negdje debelo zapeo u razvoju.... pises totalne gluposti i stalno izazivas na sukob s njima. ukoliko nastavis budes otisao na ignore jer  koliko vidim s tobom se ne moze kvalitetno raspravljati ali se moze itekako kvalitetno trolati jer ti mrzis blizzard iz tebi znanih razloga i namjerno potices trolanje iako u wow pve.u nemas pojma kao ni o pvp.u koji nisi probao. bitno je samo da ti kao anet fanboy popljujes bilo sto sto nije njihovo. ustvari ides ti odmah na ignore jer ne vidim da ce se to ikada promijeniti

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 14:53 (smiglcro).
14 godina
neaktivan

Epic rasprava , idem po kokice :) 

[IMG]http://i48.tinypic.com/2gwxjxg.jpg[/IMG]

15 godina
Shokre kaže...

Pa ne vidim poantu usporedbe nečega kaj još nije izašlo sa bilo ičim, može se eventualno spomenuti ono kaj je očekivano od toga kada izađe. Uspoređujete neusporedivo, jedino zajedničko tim igrama je da su MMO, i ništa drugo. Drukčiji je koncept i pve-a, i pvp-a i ne vidim po čemu ih uopće uspoređujete, isto tako možete uspoređivat tetris i rubikovu kocku, ako se raspravlja o GW2 zasto svaki drugi post počinje sa ''ali u wowu...''  ? Ono, kaj je sljedeće ? Oćemo usporedit sljedeće   fireball iz GW2 i fireball iz WoW?   ili statse gira??

Pa ima jos 19 dana do izlaska. bile su 3 bete, nece se u igri nista znacajno promijeniti, ispolirati ce se sitnice i to je to. Uopce nije drukciji koncept pve i pvp.a koncept je jako slican u vecini slucajeva potpuno isti. I svaki drugi post pocinje s "u wow.u" zato sto je wow trenutno vrh mmo gaminga. da je to aion svaki drugi post bi pocinjao s "u aionu" ili stavi bilo koji mmo na to mjesto. A tako je jer je prirodno usporedjivati s najboljim i teziti najboljem. Ja ga usporedjujem s wow.om jer sam u njemu nasao sve sto mene veseli i sto okreće moje točkiće mašte. Nekima je gw1 vrh mmo gaminga pa ga usporedjuju s njim, nekima swtor, sasvim nebitno.

14 godina
neaktivan
smiglcro kaže...
Shokre kaže...

Pa ima jos 19 dana do izlaska. bile su 3 bete, nece se u igri nista znacajno promijeniti, ispolirati ce se sitnice i to je to. Uopce nije drukciji koncept pve i pvp.a koncept je jako slican u vecini slucajeva potpuno isti. I svaki drugi post pocinje s "u wow.u" zato sto je wow trenutno vrh mmo gaminga. da je to aion svaki drugi post bi pocinjao s "u aionu" ili stavi bilo koji mmo na to mjesto. A tako je jer je prirodno usporedjivati s najboljim i teziti najboljem. Ja ga usporedjujem s wow.om jer sam u njemu nasao sve sto mene veseli i sto okreće moje točkiće mašte. Nekima je gw1 vrh mmo gaminga pa ga usporedjuju s njim, nekima swtor, sasvim nebitno.

Hm, neznam mora da sam igrao neku drugu verziju WoWa ili GW2 onda...dvije različite igre u potpunosti, i dalje im je zajedničko jedino kaj su MMO...

15 godina
Shokre kaže...
smiglcro kaže...
Shokre kaže...

Hm, neznam mora da sam igrao neku drugu verziju WoWa ili GW2 onda...dvije različite igre u potpunosti, i dalje im je zajedničko jedino kaj su MMO...

Slobodno napiši u čemu je točno ta razlika? Razlike naravno ima ali toliko da kažeš da su to u potpunosti drukčije igre? Možda za tebe da, po meni ne. Ali slobodno napiši te razlike možda sam ih ja propustio.

17 godina
Guild Wars 2!

smigl, postoji jedna vazna stvar u pojmu sport. da bi se nesto zvalo sportom, u startu mora vrijedit jedno pravilo - svi imaju iste uvjete u svakom trenutku, a jedino u cemu se razlikuju i sto se boduje su skill i donekle sreca, ako se to smije tako zvati.

GW1 je esport maltene od kako je izisao. postoje profesionalni timovi koji su sudjeloviali i dalje sudjeluju u turnirima, ima i sad status esporta.

WoW to nikad nije bio, nikad nece biti iako se Blizz trudio postic taj status sa njime, na zalost u 99% slucajeva igraci nemaju iste uvjete niti ce ih imat. Cinjenica da na turniru imaju ne govori nista jer prije i nakon turnira se svi vracaju svojem i igraju sa onim sto su zaradili.

Nemos trenirat na asfaltu i onda se doc natjecat na travu, to tako u sportu neide.

Mozemo do slijedeceg milenija pricat pro i kontra, neosporiva cinjenica je da je u 99% slucajeva za 99% ljudi u wow-u presudan gear, dok je u GW-u u 100% slucajeva za 100% ljudi presudan skill.

Onaj 1% koji sam ostavio WoW-u doista naizgled lici na GW.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
smiglcro kaže...

jesi ti glup ili sta? ajde opet procitaj moj post! upravo sam ti objasnio sa 1505 znakova slova da ne postoji razlika u gearu u kompetitivnom pvp.u!!!! jel citas ti ista sto ja napisem ili samo trolas dalje? isto tako ako ti imas 1000 sati u gw1 pvp.u i ja dodjem i sabijem te koji prvi puta prasim gw1 prdlozio bi ti legokockice jer si negdje debelo zapeo u razvoju.... pises totalne gluposti i stalno izazivas na sukob s njima. ukoliko nastavis budes otisao na ignore jer  koliko vidim s tobom se ne moze kvalitetno raspravljati ali se moze itekako kvalitetno trolati.

Mora da sam glup kad ne kužim s kim to izazivam sukob.

Pogledaj si kako izgleda skill-based pvp kada nemreš skužit usprkos detaljnim objašnjenjima:

.

Primjeti kako monk mora infjuzati suigrača kojeg spajkaju iako gubi pola healtha, a warrior je na njemu. Primjeti kako spajk kreće s Deep Woundom koji se prekriva Weaken Armorom i Bleedingom. Primjeti kako monka ne spašava ni odlično tajmirani Guardian i Patient Sprit jer su ga spajkali unutar sekunde. Patient spirit heala tek nakon dvije, btw. Onda primjeti Glyph of Lesser Energy i Distracting Shot. Nakon tog je zanimljivo vidjet elea koji je skroz fulao cast Lightning Bolta i tako napravio duplo manji dmg. Možda ćeš primjetiti hammer warriora koji je na infjuzeru prije svakog nadolazećeg spajka. Pa ti meni pričaj o skillu i počni se izvlačit na "kompetitivni pvp".

Sad budi srce pa skokni na GW Wiki i potraži armor koji ima poseban stat za pvp. Mene čudi kaj nemaju aimbote. Možda ga Pande donesu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 15:09 (gwammz0r).
17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Nisam igrao GW pa nista ne kuzim sta se zbiva na videu, ali nekako mi se cini da osim sklila i faktor sreca puno odlucuje kao sto se nadam da nece imati neki veliki znacaj u GW2. Reagirati sa pravim spelom u pravo vrijeme unutar sekunde je za mene to much. Za mene to ulazi u sferu luck, a ne skill. Vjerojatno sam prestar za to...

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 15:34 (drocketman).

0 0 hvala 0
15 godina
Rhodin kaže...

smigl, postoji jedna vazna stvar u pojmu sport. da bi se nesto zvalo sportom, u startu mora vrijedit jedno pravilo - svi imaju iste uvjete u svakom trenutku, a jedino u cemu se razlikuju i sto se boduje su skill i donekle sreca, ako se to smije tako zvati.

GW1 je esport maltene od kako je izisao. postoje profesionalni timovi koji su sudjeloviali i dalje sudjeluju u turnirima, ima i sad status esporta.

WoW to nikad nije bio, nikad nece biti iako se Blizz trudio postic taj status sa njime, na zalost u 99% slucajeva igraci nemaju iste uvjete niti ce ih imat. Cinjenica da na turniru imaju ne govori nista jer prije i nakon turnira se svi vracaju svojem i igraju sa onim sto su zaradili.

Nemos trenirat na asfaltu i onda se doc natjecat na travu, to tako u sportu neide.

Mozemo do slijedeceg milenija pricat pro i kontra, neosporiva cinjenica je da je u 99% slucajeva za 99% ljudi u wow-u presudan gear, dok je u GW-u u 100% slucajeva za 100% ljudi presudan skill.

Onaj 1% koji sam ostavio WoW-u doista naizgled lici na GW.

woot ^^ ESL je hostao wow, ukoliko se slazemo da je ESL vrh egaming.a kao i MLG, top pro gaming timovi u svijetu imaju svoje wow prestavnike, oprosti ali reci ces mi koji to timovi imaju gw1 prestavnike? (SK gaming, x6tence) u 2012 ESL vise nece hostati wow, ali se cini da se blizz uopce ne trudi vise oko toga. Znaci nije istina da wow nikada nije bio esport, provjeri svoje cinjenjice!

Ajde molim te odi pogledaj jedan wow pvp turnir, i ti i slicni tebi po misljenju gear.a da razjasnimo to jednom zauvijek. Ukoliko pogledate vidjeti ce te da svi imaju TOP PVP GEAR! ne razumijem koliko puta ja to moram naglasiti? Sam gear se dodatno tweeka gemovima kako sami zelite slagati build. O kakvom mi to 99% slucaja presudnom gear.u stalno pricamo? Ljuti me to jer stalno ponavljate glupost koja nema veze s istinom. Pricamo o kompetitivnom pvp.u odnosno vrhu pvp.a u wow.u a ne o random arenama! Dajte prvo sredite ČINJENICE da možemo dalje normalno raspravljati!

Da ti dodatno objasnim o cemu se tu radi. Prijavu za turnir predajes organizatoru. Za turnir je slozen POSEBAN pvp server. Koji nema veze s ostatkom wow svijeta. Dobivaš SVE KLASE I RASE na MAX levelu za odabir. Svaki lik ima u torbama u startu MAX PVP GEAR, SVE MAX PVP WEAPONE, MAX PROFESIJE, uzmes si gear koji zelis, stavis na njega gemove koje zelis, odaberes si weapone i enchentove, slozis talente i spreman si. TAKO IMAJU SVI! o kakvim vi stalno razlikama o gearu pricate? ocito je da nitko od vas nije probao wow pvp malo ozbiljnije jer je ocito da ne znate o cemu pricate.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 15:40 (smiglcro).
16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Gdje? Kad? Onkle ti to?

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano
17 godina
Guild Wars 2!

Meh... ode se odmorit malo od teme... vratim se sutra/za koji dan.

Steta... al sa druge strane, bilo je pitanje vremena. Uskoro izlazi igra, vjerojatno cemo se onda vratit na ono cemu je ova tema prvotno sluzila.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

i u wow-u badava ti gear ako nemaš skill malo ječi igrači znali su polugoli ubijat njubare u epicu

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
I očekivao sam takav odgovor xD

Narode, de odgovrite, ima li dovoljno tame i zla u tom guild wars 2 :P nešto mi se čini pre šareno, pre fino, niđe nekog velikog zla itd.... :/
17 godina
Radec kaže...
I očekivao sam takav odgovor xD

Narode, de odgovrite, ima li dovoljno tame i zla u tom guild wars 2 :P nešto mi se čini pre šareno, pre fino, niđe nekog velikog zla itd.... :/

imaju te ka zmajevi mrcine, al to je high lvl content, a to nisu prikazali...

15 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Po polako

..."We took a long time to consider and have seen many games get hyped and fail to deliver, but we strongly believe that this will not be the case with Guild Wars 2. The strong focus on competitive sPvP and tournaments, the growing scene with high caliber players from many different games now starting to play GW2 and the recent beta tests have given us high hopes."

http://www.arenajunkies.com/news/509-guild-wars-2-now-featured-on-arena-junkies/

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
smiglcro kaže...

Da ti dodatno objasnim o cemu se tu radi. Prijavu za turnir predajes organizatoru. Za turnir je slozen POSEBAN pvp server. Koji nema veze s ostatkom wow svijeta. Dobivaš SVE KLASE I RASE na MAX levelu za odabir. Svaki lik ima u torbama u startu MAX PVP GEAR, SVE MAX PVP WEAPONE, MAX PROFESIJE, uzmes si gear koji zelis, stavis na njega gemove koje zelis, odaberes si weapone i enchentove, slozis talente i spreman si. TAKO IMAJU SVI! o kakvim vi stalno razlikama o gearu pricate? ocito je da nitko od vas nije probao wow pvp malo ozbiljnije jer je ocito da ne znate o cemu pricate.

Kada je održan prvi takav turnir?

13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

{#}

Ja sam mislio da će mi tako skilled pvp igrači znati reći odmah.

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
gwammz0r kaže...

{#}

Ja sam mislio da će mi tako skilled pvp igrači znati reći odmah.

a jbg... nisam igrao mmoe godinama 

17 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Ja volim djevojke u ljetnim haljinama. Mame mi smjesak na licu. Posebice moja.

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice