Guild Wars 2

poruka: 8.363
|
čitano: 1.304.123
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Guild Wars 2!

I ja isto mislim da neće razvait u esports. Previše je to buffova, condition dmg, stance i slično. Čim ti ukloniš evo odma na tebi opet 8 bleed stackova. Ima previše opcija koje moraš pratit, a i CD su premali.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
14 godina
neaktivan
evang kaže...

Ja bi jako volio da ova igra nema veze sa e-sportom i da se ljudi ubijaju radi nekog cilja u igri,mozda sam jedan od rijetkih ali volio bih da se developeri vrate malo starijem konceptu mmorpg-ova bez instanci i tako....ali vjerujem da sam jedan od rijetkih :P

Ono tipa lineage di imaš 100 likova s jedne i druge strane i individualno nemaš nikakav utjecaj nego da samo malo povečaš aoe spam dmg? MOgli bi i maknuti questove pa da trebamo ići u šumu i farmati čudovišta bez ikakve priče i cilja iza toga

16 godina
neaktivan
alscaul kaže...

Trolove koji u beti spominju skill.... velim da ljudi ne kuže koja je poanta jbenog pvpa i samo zergaju u velikoj skupini i skupljaju killove, ube 3x više od drugog teama a zgube igru na teško.... U oko 90% igra je bio taj slučaj barem na jednoj strani i jednostavno ne vidim smisla u tome,  beta ili ne. Kužim da je beta i da ljudi još ne kuže dosta stvari ali ako ne skuže osnovni koncept i poantu battlegrounda i samo AAAAAAAAAAAAA ZERG AND KILLLJ, ne vjeruje da će se pubovi promjeniti kako se niti nisu promjenili u wowu. Smješno je jednostavno kad me 5 ljudi lovi i odvučem ih na kraj mape s svim survival skillovima i onda me 5 njih ube nakon 3 minute lova a za to vrijeme moj team uzme sve baze.... Kad vidim takve stvari osjećam se ko da igram s djecom ili rtardima

I sam kažeš da je tvoj tim osvajao baze dok su tebe ganjali 5 ljudi...znači da ipak netko drugačije razmišlja.

Sudit na osnovnu trenutačne situacije nije baš najbolje.

Siguran sam da 90% ljudi koji prisustvuju događanjima kao što je jučerašnji stres test, ne razmišlja o taktikama i ostalim picabocama što čine jedan kompletan meč i pobjedu. Većina je njih koji samo razmišljaju kako bi što prije vidjeli Finish Them. Kritična masa ljudi koja je prisutna u stres testovima je tu zbog sasvim nekih drugih razloga i razumljivo je da iz toga ne može proizać bilo kakav dobar game play. S vremena na vrijeme će se ljudi fokusirat na ostale aspekte igre a ne samo na kill. Jučer se vidjelo iz aviona da je većina ljudi DPS orijentirana. Pucali su ko kokice na sve strane. Naravno da se ne može očekivat da random ljudi budu dobro organizirani. Timska igra je nešto sasvim drugo što i vjerojatno sam znaš.

U prilog stavljam link na dobro organiziranu ekipu (5vs5). Ima u opisu videa svi pogledi od njih petorice pa pogledaj ako te zanima.

There's an old Italian saying: you fuck up once, you lose two teeth. - Tony Soprano
17 godina
alscaul kaže...

da... ali ne vjerujem da ce se razviti esporst scena oko ovoga jer je skill cap jednostavno pre nizak... mislim da niži nego u wowovoj pvp areni. Cs, starcraft i quake turniri kad gledaš ono najbolje turnire, misliš si pa da provedem svaku slobodnu minutu na tome svejedno vjerojatno nikad ne bi mogao igrati na njihovom nivou... ako pogledaš malo što možeš raditi s likovima na najvišem nivou skilla u GW2... nije nešto posebno. Svatko tko uloži malo vremena i potrudi se naučit taktike može igrati igru jako dobro... baš zato jer je skill cap jako nizak. Pre više sam očekivao od MMOa... a vi ga malo pre više branite ko ludi fanatici. Nije da trolam nego velim koje konstruktivno velim koje probleme vidim oko igre i onoga što sam očekivao od nje

Cek, o cemu ti pricas!? Pa igra nije ni izisla. Nisu sve arene ni prikazane. Ti pricas o skillcapu na temelju cega? 10 PvP fightova sto si odigro?

Vjerujem da o sebi imas uzasno visoko misljenje kad na temelju tako necega mozes pokopat igru. Ko te uopce postavio za suca? Nama kazes da bezveze branimo igru koju si pokopo, sada sam siguran, trolanja radi.

Nije uopce bitno hoce li biti esport ili nece, nije ni bitno je li kvalitetna ili nije, ono sto ti mi govorimo je da trolas bezveze.

To je trolaje trolanja radi.

"skillcap je nizak jer sam ja tako reko na temelju silnog iskustva kojeg imam sa trolanjem, a vi si mislite"

A ja se isto ko kreten navucem na raspravu...

Jamo majko sto me rodi ovako naivnog, a znam za ignore tipku...

Zao mi je svima koji su citali moje odgovore, za mene je ova prica zavrsena.

17 godina
Guild Wars 2!

Lako ću ja za PvP, nek je meni PvE dobar! {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Meni je super kak veli da je skillcap niži od pvp-a u WoW-u i odmah nakon toga veli da ne trola. {#}

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
alscaul kaže...

*hurr* *durr* 

Na svakom forumu i temi mora se pojavit....

jedan ovakav... jedan ovakav...
please please
17 godina
neaktivan
gwammz0r kaže...

Meni je super kak veli da je skillcap niži od pvp-a u WoW-u i odmah nakon toga veli da ne trola. {#}

Meni je super kak se uopce prica o skillcapu, a igra jos nije niti izasla. {#}

If you ever write code that is so complex that needs a comment to explain *what* a statement is doing, you probably need to rewrite your code, not comment it.
13 godina
alscaul kaže...
evang kaže...

Ja bi jako volio da ova igra nema veze sa e-sportom i da se ljudi ubijaju radi nekog cilja u igri,mozda sam jedan od rijetkih ali volio bih da se developeri vrate malo starijem konceptu mmorpg-ova bez instanci i tako....ali vjerujem da sam jedan od rijetkih :P

Ono tipa lineage di imaš 100 likova s jedne i druge strane i individualno nemaš nikakav utjecaj nego da samo malo povečaš aoe spam dmg? MOgli bi i maknuti questove pa da trebamo ići u šumu i farmati čudovišta bez ikakve priče i cilja iza toga

Ne mislio sam vise tipa doac gdje je stvarno postojao pvp odnosno rvr sa ciljem a nije bio e- sport,nego poanta endgame-a igre,ne kazem da snaga nije bila u brojkama ali postojalo je dosta prostora za individualnu igru sa stelterima ili sa premade grupama i slicno.

17 godina

neki komentari u ovih par zadnjih postova nisu ni vrijedni mog vremena...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
1domagoj1 kaže...

Ne samo o tome, ima toga još... {#}

13 godina
protjeran
1domagoj1 kaže...

A čuj, možda je još uvijek pod takvim dojmom predobrog i za skill zahtjevnog gear-vs-gear, pardon - player-vs-player, u WoW-u da nemre do zraka doć. Svi pričamo gluposti kad nam se manta i vrti.

14 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

gle... mehanika igre je tu i vidi se da nije zahtjevna da bi se likovi solidno igrali, upotreba cooldowna u pravim mmomentima, dodge i block na veliki dmg output i td.. a o egu vi pokazujete malo svoj.. bilo kakav kritisizam prema vašoj omiljenoj fanatskoj igri i već: get out your pitchforks, witch hunt and gtfo

edit: i što sam spomenuo da wow zahtjeva više skilla, sorry ali treba više toga pratiti i ima puno više korisnih skilla na raspolaganju u pvp arenama visokog ratinga nego u  svim ovima formama pvpa trenutno u gw2 koji su bili u beti

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 12:18 (alscaul).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!
Znači ništa od igranja GW2 do 25.8. ???

0 0 hvala 0
17 godina
Radec kaže...
Znači ništa od igranja GW2 do 25.8. ???

dobar dan...

13 godina
protjeran
alscaul kaže...

gle... mehanika igre je tu i vidi se da nije zahtjevna da bi se likovi solidno igrali, upotreba cooldowna u pravim mmomentima, dodge i block na veliki dmg output i td.. a o egu vi pokazujete malo svoj.. bilo kakav kritisizam prema vašoj omiljenoj fanatskoj igri i već: get out your pitchforks, witch hunt and gtfo

edit: i što sam spomenuo da wow zahtjeva više skilla, sorry ali treba više toga pratiti i ima puno više korisnih skilla na raspolaganju u pvp arenama visokog ratinga nego u  svim ovima formama pvpa trenutno u gw2 koji su bili u beti

Kritika je okej, ali trolanje i pisanje gluposti - ne.

Odi na hondafanclub.hr pa tamo napiši da je Honda okej, ali da je Dacia ipak bolja. Vidi je li to kritika ili trolanje glupostima. {#}

14 godina
neaktivan
gwammz0r kaže...
alscaul kaže...

Kritika je okej, ali trolanje i pisanje gluposti - ne.

Odi na hondafanclub.hr pa tamo napiši da je Honda okej, ali da je Dacia ipak bolja. Vidi je li to kritika ili trolanje glupostima. {#}

aha, nisam znao da sam na guildwars2forum.hr

13 godina
protjeran
Guild Wars 2!

Ništa iznenađujuće. Naime, ovo je blizzardfanboys.hr.

0 0 hvala 0
15 godina
alscaul kaže...

Odmah da ti se ispricam jer ne blatim niti tebe niti wow koji sam igro preko 6k sati, doduse vise pve.

Samo da se nadovezem sto je tebi high skill match u wowu nista ispod 2.2k u areni i rbg-u nije nista posebno, ok 5v5 mozda. Ako sam spadas u taj uzak krug igraca koji su preko toga ili cak u onih .5% onda skidam kapum ostao je onako, tesko ali u u svakom slucaju jako dostupno. 

E sad jesi li odigrao ijedan 5v5 u gw2 bas team protiv teama tipa onog sto je postano malo iznad na youtubu, siguran sam da je to dosta jak skill a opet nije top. 

Posto u igri mozes izbjec napad, to je jos razlog zasto je po meni pvp tezi u gw2 jer pravilni tajming istoga znaci razliku izmedu smrti i zivota. 

No prerano je sad za ista govorit, kad igra izade vidjet cemo.

14 godina
neaktivan
gwammz0r kaže...

ja nigdje nisam branio wow... nego velim s trenutnom  usporedbom i mehanikama se čudim, čini da su wow arene više zahtjevene od trenutnih oblika pvpa

17 godina
alscaul kaže...
gwammz0r kaže...

ja nigdje nisam branio wow... nego velim s trenutnom  usporedbom i mehanikama se čudim, čini da su wow arene više zahtjevene od trenutnih oblika pvpa

daj prestani nasmijavat ljude...

17 godina
alscaul kaže...
gwammz0r kaže...

To je istina, teze je u WoW-u sa slabijim gearom nabit nekoga ko ima jaci. Na tvoju zalost u GW2 svi imaju isti gear pa treba i mozak ukljucit. Takodjer dodge, block i slicni skilovi nisu automatski, ne postoji evade 70% i slicno, a i CD na spomenutim skilovima je velik, pa ako ga iskoristis u krivom trenutku imas dosta veliki CD i skupo te kosta.

14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
alscaul kaže...
gwammz0r kaže...

ajde pojasni malo... ne kažem da je wow arena bila puno teža ali nisu daleko jedno od drugoga. Samo to što je arena net spomenula da misle napraviti veliku esports scenu oko GW2 s spectator toolovima i td je smijeh... Usporedi malo koliko skilla zahtjeva da se solidno igra starcraft naprema ovome (ako imaš poima što je uopče to). Ne vjerujem da će privući puno gledatelja  kad ljudi gledaju i misle si hmm... pa to nije ništa posebno, mogao bi i ja s malo truda i dobrim timom igrati protivh ovih timova

17 godina
alscaul kaže...
Obi Wan kaže...
alscaul kaže...
gwammz0r kaže...

ajde pojasni malo... ne kažem da je wow arena bila puno teža ali nisu daleko jedno od drugoga. Samo to što je arena net spomenula da misle napraviti veliku esports scenu oko GW2 s spectator toolovima i td je smijeh... Usporedi malo koliko skilla zahtjeva da se solidno igra starcraft naprema ovome (ako imaš poima što je uopče to). Ne vjerujem da će privući puno gledatelja  kad ljudi gledaju i misle si hmm... pa to nije ništa posebno, mogao bi i ja s malo truda i dobrim timom igrati protivh ovih timova

sjajno ti je wow arena vise zahtjevna... nakrcaj se add-on glupostima, uzmi klase koje su najbolje u trenutnom patchu i deri... smijesno... 

15 godina
alscaul kaže...
gwammz0r kaže...

ne mozes usporedjivati igru koja 7 godina razvija pvp arene s proizvodom koji je jos u beti. naravno da su wow pvp arene u vrhu natjecanja itekako zahtjevne i traze se najsitnije greske protivnika da bi se preslo u prednost. wvwvw je kaos, ne mozes tu ocekivati neku koordiranost, mozes pokusati pratiti veliki dio ekipe u njihovim namjerama i onda ih poduprijeti kada negdje zapnu, mozes i sloziti 5-10 man mali tim i zavuci se neprijatelju iza ledja te ga ometati u obrani. isto tako od pub matcha ne mozes ocekivati nista osim kidanja zivaca, ukoliko zelis inteligentan i zanimljiv pvp slozi si 5man ekipu koja zna sto radi i borite se protiv takvih. mislim o cemu mi pricamo ovdje, wow arene sa ispod 1800 je spamanje skiloova tek iznad 2000 bodova ima i nekakvih planova i strategija.

i pusti ove trolove koji nemaju nikakvog iskustva u pro pvp.u da trolaju svoje dalje... tako ti to ide kada spominjes blizzard ili anet na krivim temama. dobiti ces odmah flame war bez obzira na logicnost/nelogicnost postova.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 13:13 (smiglcro).
14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...
alscaul kaže...
gwammz0r kaže...

To je istina, teze je u WoW-u sa slabijim gearom nabit nekoga ko ima jaci. Na tvoju zalost u GW2 svi imaju isti gear pa treba i mozak ukljucit. Takodjer dodge, block i slicni skilovi nisu automatski, ne postoji evade 70% i slicno, a i CD na spomenutim skilovima je velik, pa ako ga iskoristis u krivom trenutku imas dosta veliki CD i skupo te kosta.

oke, i to je dobro, ali usporedi malo koliko taktika se treba koristiti oko duela npr. frost mage vs sub rogue... forisranje defenzivnih cooldowna, kajtanja i reseta borba da se dobije ona šansa da burst dotakne protivnika, o arenama da ne počnem. To ne vidim jednostavno u gw2 pogotovo kad sam furao OP eviscerate build, cooldowni za 15k dmga koji se ne može  obraniti ako se forisraju dodgevi/defenzivni cooldowni.

13 godina
neaktivan
Guild Wars 2!

Meni su svi MMO i FPS dosadni kao e-sport. Pa i LOL se ne može uspoređivati s Starcraftom koliko je više skilla za starcraft potrebno pa ipak nekim čudom trenutno LOL ima više gledatelja nego starcraft 2. E-sport je posebna priča i nema baš puno veze s glupostima kakve ti pišes da wow ima veći skill cap od gw2, da je skill cap u gw2 jako nizak....

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
smiglcro kaže...

i pusti ove trolove koji nemaju nikakvog iskustva u pro pvp.u da trolaju svoje dalje... tako ti to ide kada spominjes blizzard ili anet na krivim temama. dobiti ces odmah flame war bez obzira na logicnost/nelogicnost postova.

Vidim da ćemo danas ispočetka...

Doći na thread na kojemu obitava hrpa starih igrača GW-a i početi pričati kako je WoW pvp zahtjevan i traži skill je ili drsko trollanje ili potpuni kretenizam. Dvije reakcije su moguće: ili ćemo mu se smijat u facu ili ćemo ga trolat do besvijesti. Tranutno smo u fazi smijanja. No, to nije smijanje zbog humora, to je smijanje zato da se ne plačemo zbog gluposti koje čitamo.

17 godina
Guild Wars 2!

U šta se pretvori ova tema, izgleda da je ova tema za "pro PVP igrače", za nasmijat se {#}

Nekima je ego velik ka kuća.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
alscaul kaže...
Rhodin kaže...
alscaul kaže...
gwammz0r kaže...

oke, i to je dobro, ali usporedi malo koliko taktika se treba koristiti oko duela npr. frost mage vs sub rogue... forisranje defenzivnih cooldowna, kajtanja i reseta borba da se dobije ona šansa da burst dotakne protivnika, o arenama da ne počnem. To ne vidim jednostavno u gw2 pogotovo kad sam furao OP eviscerate build, cooldowni za 15k dmga koji se ne može  obraniti ako se forisraju dodgevi/defenzivni cooldowni.

Pogledaj ovaj link gdje je pokazano npr. što jedan dobar elementalist koristi u pvpu:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nMiPR4Ukmho

Razlika je između random pvp-a u koji sam skočiš kad hoćeš s random ljudima koji ne znaju igrati i organiziranih turnira.

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 13:23 (riche22).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice