Igra li netko preko hamachija?
Ako nekoga zanima, evo uvjeta: igra nadograđena na verziju 1.1 i hamachi 1.0.1.5.
Podaci za pristup mreži:
Network name: GTR2 StudioF1
Password: gtr2
Igra li netko preko hamachija?
Ako nekoga zanima, evo uvjeta: igra nadograđena na verziju 1.1 i hamachi 1.0.1.5.
Podaci za pristup mreži:
Network name: GTR2 StudioF1
Password: gtr2
u zadnje vrijeme igram uglavnom Race 07, ali mogao bi opet malo GTR2
svi na Pop podforum da vidite onog goddya kako cvili i stenje
Jel ovu igru još itko igra?
Ja sam nedavno poćeo nakon F12012 i nekako mi realnija.
to i mene zanima..namjeravam malo proučiti PC simulacije, jučer sam instalilral RACE07, i razmišljam da uzmem i GTR2. pa me zanima dal ima ljudi koji to još igraju, dal postoje serveri kakvi javni za MP itd.
javi koja su tvoja iskukstva za sad (ako nisi odustal od toga)...
tnx
rfactor ili rfactor2?
nisam baš upučen previše, ali to je danas THE simulacija na PC-u?
čini se da ima dosta ljudi koji to igraju, pa ak možeš reći koju o tome.. gledal sam malo na stranici njihovoj, ali mi je malo previše dat 50$ za neš za kaj nisam baš siguran.
Može savjet kako da podesim GTR2 Configuration: stavio sam FHD rezoluciju 32bit i 60Hz a šta sa Fullscreen Anti-Aliasing, Use Vertical Sync i Windowed Mode? Pitam zato jer neam neki bjesni komp (Moj PC) pa da ne bude nisam znao ili da ne uključujem nešto što će me značajno usporit a neče puno donjet.
SYSTEM REQUIREMENTS:
-MINIMUM PC REQUIREMENTSWindows 2000/XPMINIMUMIntel Pentium 4 1.8GHz Processor512MB RAM1.7GB Hard Disk Space64MB DirectX compatible 3D Video CardDirectX compatible Sound CardDirectX 9.0cKeyboardMouse
-RECOMMENDEDIntel Pentium 4 3GHz Processor1GB RAM1.7GB Hard Disk Space256MB DirectX compatible 3D Video CardDirectX compatible Sound CardDirectX 9.0cDirectX compatible Force Feedback Steering Wheel
Prešo sam sva natjecanja (ukupno 4) koja su mi bila raspoloživa i za daljnja mi treba Drivin School u koju kad uđem nemogu izač na stazu/pokrenit auto jer uopče neam opciju Attempt ili Drive, gdje je problem?
Ovdje je u pitanju Single Player!