GTR2 - Hamachi

poruka: 11
|
čitano: 3.324
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
GTR2 - Hamachi

Igra li netko preko hamachija?

Ako nekoga zanima, evo uvjeta: igra nadograđena na verziju 1.1 i hamachi 1.0.1.5.

Podaci za pristup mreži:

Network name: GTR2 StudioF1

Password: gtr2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTR2 - Hamachi

u zadnje vrijeme igram uglavnom Race 07, ali mogao bi opet malo GTR2  Osmijeh

The Cake is a Lie!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: GTR2 - Hamachi

svi na Pop podforum da vidite onog goddya kako cvili i stenjeSmijeh

15 godina
neaktivan
GTR2 - Hamachi

Jel ovu igru još itko igra?

Ja sam nedavno poćeo nakon F12012 i nekako mi realnija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: GTR2 - Hamachi

to i mene zanima..namjeravam malo proučiti PC simulacije, jučer sam instalilral RACE07, i razmišljam da uzmem i GTR2. pa me zanima dal ima ljudi koji to još igraju, dal postoje serveri kakvi javni za MP itd.

javi koja su tvoja iskukstva za sad (ako nisi odustal od toga)...

tnx

13 godina
protjeran
I ja bi se prikljucio, iako uglavnom vozim rfactor nesto sam odustao od gtr2...lp
||| Intel Core™ i7 inside |||
14 godina
neaktivan

rfactor ili rfactor2?

nisam baš upučen previše, ali to je danas THE simulacija na PC-u?

čini se da ima dosta ljudi koji to igraju, pa ak možeš reći koju o tome.. gledal sam malo na stranici njihovoj, ali mi je malo previše dat 50$ za neš za kaj nisam baš siguran.

17 godina
rfactor2 je jos uvijek demo al u roku 30 dana mozes dobiti povrat novca ako ti igra ne odgovara.
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
13 godina
protjeran
Pa rfactor 1 ti je i dan danas po mnogima naj simulacija na pc(u tu kategoriju takoder spadaju richard burns rally,lfs i gtr2) ostali su nebitni, no po aktivnosti zajednice i modanja doticne igre(doslovn nema broja auta i staze koja nije izasla za ovu igru ak se ne varam 200 terabajta modova:-) evo posijeti jednu od glavnih stranica rfactorcentral.com naravno sve besplatno!dokaz kvalitete ove igre je dospjela u f1 simulator naravno jos doradeniji...lp
||| Intel Core™ i7 inside |||
15 godina
neaktivan
GTR2 - Hamachi

Može savjet kako da podesim GTR2 Configuration: stavio sam FHD rezoluciju 32bit i 60Hz a šta sa Fullscreen Anti-Aliasing, Use Vertical Sync i Windowed Mode? Pitam zato jer neam neki bjesni komp (Moj PC) pa da ne bude nisam znao ili da ne uključujem nešto što će me značajno usporit a neče puno donjet.

SYSTEM REQUIREMENTS:

-MINIMUM PC REQUIREMENTSWindows 2000/XPMINIMUMIntel Pentium 4 1.8GHz Processor512MB RAM1.7GB Hard Disk Space64MB DirectX compatible 3D Video CardDirectX compatible Sound CardDirectX 9.0cKeyboardMouse

-RECOMMENDEDIntel Pentium 4 3GHz Processor1GB RAM1.7GB Hard Disk Space256MB DirectX compatible 3D Video CardDirectX compatible Sound CardDirectX 9.0cDirectX compatible Force Feedback Steering Wheel

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.10.2014 19:15 (Zekat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTR2 - Hamachi

Prešo sam sva natjecanja (ukupno 4) koja su mi bila raspoloživa i za daljnja mi treba Drivin School u koju kad uđem nemogu izač na stazu/pokrenit auto jer uopče neam opciju Attempt ili Drive, gdje je problem?

Ovdje je u pitanju Single Player!

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 18:35 (Zekat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice