Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.106.292
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: GTA 5 najavljen
Našao sam jedan fin post na gtaforumu
Citiram:
"So what's your bet guys? I know this will sound unrealistic but hey, heads up for some more hope :

October 15th - Their beloved Tuesdays

October 17th - One month after the release, thursday (GTA IV PC announcement)

October 22nd - August 22nd was GTA IV PC announcement

If it won't come this month, I don't believe MMOGA and also that it will come this year . They might have it on November 12. just for pre-order maybe ? "
Be Water My Friend
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ja se zivciram oko RR misije a nisam ju ni probal proci. Pa misija je laka pun k. Ja ju sam na hard prodem za 5 min a ako bi 2 igrali se prode jos i prije jer dok ja ubim ove na sredini ovaj drugi ubije ove vani kaj stoje ukurade taj dokument ja ga vec cekam s autom i za 1 min smo pre martinu. A nagrada je 4k RP i 25k $ pa ko zeli samonom sutra farmati ja cu biti online poslje 3.

A sad kad se jos vrati restart tipka to ce ici samo tako jer nas moral ici vun iz misije ponovo zvati martina da ti da misiju i jos moliti se da ti da RR misiju jer imas kao 40% sanse da ti da misiju a tipka se vraca s novim patchom a to je kroz 2-4 dana.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 0:31 (Okica4Ever).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
Okica4Ever kaže...

Ja se zivciram oko RR misije a nisam ju ni probal proci. Pa misija je laka pun k. Ja ju sam na hard prodem za 5 min a ako bi 2 igrali se prode jos i prije jer dok ja ubim ove na sredini ovaj drugi ubije ove vani kaj stoje ukurade taj dokument ja ga vec cekam s autom i za 1 min smo pre martinu. A nagrada je 4k RP i 25k $ pa ko zeli samonom sutra farmati ja cu biti online poslje 3.

A sad kad se jos vrati restart tipka to ce ici samo tako jer nas moral ici vun iz misije ponovo zvati martina da ti da misiju i jos moliti se da ti da RR misiju jer imas kao 40% sanse da ti da misiju a tipka se vraca s novim patchom a to je kroz 2-4 dana.

Ja sam za... ali da kažem da gubim volju za ovim PS3-om i GTA5 jer mi tako trza da to nisu istine... stalno mi pada FPS dok se vozam gradom, a da nepričam npr. u utrci ili u Survivor-u gdje je najgore... znači kada krenu oni wave-ovi sve puno protivinika FPS mi nije veći od 5-6 i neigrivo je... poludit ću neznam šta da radim..

Život čudne knjige piše, lozovača brige briše...
18 godina

Ja nisam jos imo takvih problema nasrecu

You got to lose to know how to win
14 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Nitko nije osim mene... ja i frend kupili PS3 isti dan u istom dućanu. Super Slim 12GB... on nema problema ja imam.. šta reć osim da konzola nevalja ili čak razmišljam da je nešto do TV-a? Jel to uopće moguće?
Imam Philips 102cm Full HD. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 1:44 (lotar1919).
14 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...
R4zOR229 kaže...

Nitko nije osim mene... ja i frend kupili PS3 isti dan u istom dućanu. Super Slim 12GB... on nema problema ja imam.. šta reć osim da konzola nevalja ili čak razmišljam da je nešto do TV-a? Jel to uopće moguće?

Probaj napisati suport ticket RS mozda oni bolje znaju kaj bi to moglo biti. 

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Meni isto ponekad taj survival zna pasti FPS ono kad bude navala velika,ali ostalo mi radi čisto ok. I tri puta mi se zamrznula plejka tijekom online misija. Od 60h igranja to je još dobro. Singleplayer radi normalno kao inače. Sumjam da ti plejka ne valja onda bi većina igrica zezala. Inače survival je zakon. Dođeš do lvl 10 i dobiješ 20000 i preko 3000 rpga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
lotar1919 kaže...
R4zOR229 kaže...

Nemoze to bit do TV-a odi mjenjat ps3 ak jos imas garanciju

14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Ja nemam ama bas nikakvih problema :) Slim PS3 120 GB (CFW)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V

Sjećate se onog mita za 300 miliona, put u Chiliad i sve ostlao na 100% igre? Pa zapravo, na 100% igre se samo tu na vrhu pojavi ogromni šareni UFO.

EUW: MushRoomD
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 14:33 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Sjećate se onog mita za 300 miliona, put u Chiliad i sve ostlao na 100% igre? Pa zapravo, na 100% igre se samo tu na vrhu pojavi ogromni šareni UFO.

Nije samo na vrhu, na 100% igre se pojave 3 UFO-a na mapi i šahta pod vodom sa morzeovom abecedom, guglaj ;)

16 godina
lotar1919 kaže...
R4zOR229 kaže...

Mozda pomogne: ako palis ps 3 duzim pritiskom ( 1sec-2sec ) probaj ga upalit brzim klikom....

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
14 godina
neaktivan
lmutak kaže...
lotar1919 kaže...
R4zOR229 kaže...

Mozda pomogne: ako palis ps 3 duzim pritiskom ( 1sec-2sec ) probaj ga upalit brzim klikom....

Ništa nepomaže, probao sam i File Restore i Data Rebuild i totalni PS3 system restore... ništa nije pomoglo.. nemam više opcija nego da je konzola smrdana, ide na garanciju što prije

14 godina
neaktivan
lotar1919 kaže...
lmutak kaže...
lotar1919 kaže...
R4zOR229 kaže...

Ništa nepomaže, probao sam i File Restore i Data Rebuild i totalni PS3 system restore... ništa nije pomoglo.. nemam više opcija nego da je konzola smrdana, ide na garanciju što prije

Mozda nije do konzole. Mozda je do blureya

14 godina
neaktivan
Okica4Ever kaže...
lotar1919 kaže...
lmutak kaže...
lotar1919 kaže...
R4zOR229 kaže...

Mozda nije do konzole. Mozda je do blureya

Možda... kako da to testiram?

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Uzmi od nekoga drugog GTA V ako imaš tu mogućnost...

Ili u prijatelja odnesi GTA V i probaj...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.10.2013 19:58 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Uzmi od nekoga drugog GTA V ako imaš tu mogućnost...

Ili u prijatelja odnesi GTA V i probaj...

Probao sam odnijeti svoj kod frenda i sve šljaka... evo bacam se u čišćenje blu-ray-a pa bumo vidili hoće li šta pomoći...

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Kako je dobar ovaj freemod ganjal se s likovima 2h po gradu jedan drugom stavljali bountye i salali one placenike :). Svih 200k kaj sam zasluzil danas na RR misiji oslo u tih 2h. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Okica4Ever kaže...

Kako je dobar ovaj freemod ganjal se s likovima 2h po gradu jedan drugom stavljali bountye i salali one placenike :). Svih 200k kaj sam zasluzil danas na RR misiji oslo u tih 2h. 

hahaha... evo ja baš očistio blue ray čitač i opet isti problemi.. ni neigra mi se više

18 godina

Pa odnesi ps3 da ga zamjene ako imas garanciju

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Itko zainteresiran za ovo ? Da se nas par lovimo ? Ja bi bas to probao samo ne znam kako doc do toga,ako netko zna nek se javi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Grand Theft Auto V

Ak neko oce misije rješavat nek se javi. Online sam do 2-3 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Killuminati kaže...

Itko zainteresiran za ovo ? Da se nas par lovimo ? Ja bi bas to probao samo ne znam kako doc do toga,ako netko zna nek se javi.

to sam ja igro s nekim likom a nije me nikak mogo ubit ja na motru sam mjenjam smjer a on fulava

14 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

Pa evo sutra ga nosim nazad u Tehnomarket pa sad jedno 2 tjedna bez PS-a, poludit ću..

15 godina
Grand Theft Auto V

Evo i od HP!!!

Twitter Twitter
Be Water My Friend
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 2:21 (bruslii).
Moj PC  
15 1 hvala 5
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

GTA IV PC je bio najavljen 3 mjeseca prije izlaska, u kolovozu 2008 su objavili da će izaći u studenome. Tako da su šanse da izađe ovog listopada skoro nikakve. Dakle, treba čekati službenu objavu a ne špekulirati.

Kome se ne da čekati neka kupi konzolu, odigra i proda. Bilo je forumaša ovdje koji su to napravili sa RDR-om.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ako stvarno ne izade uskoro,ne razumijem te trollove.. Prvo fejkani moguci preorderi na nekim stranicama,pa sada ovo.. 

Dali je fejk (?) jedino ako ne zele privuc ekipu koja ce ic kupovat taj PC zbog igre i slicno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
lotar1919 kaže...
R4zOR229 kaže...

Pa evo sutra ga nosim nazad u Tehnomarket pa sad jedno 2 tjedna bez PS-a, poludit ću..

Pa bolje i to nego da nemozes normalno igrat i ako postoji neki problem s njim da nekon isteka garancije skroz krepa...

13 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

to sam ja igro s nekim likom a nije me nikak mogo ubit ja na motru sam mjenjam smjer a on fulava

a kako da dodjem do toga "top fun" nigdje ne mogu naci ?

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

{#}{#}{#}

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

6 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice