Da vas upozorim.
Cak je i R* Support rekao da je bolje da ne instaliramo playdisc
Da vas upozorim.
Cak je i R* Support rekao da je bolje da ne instaliramo playdisc
Dajte ljudi šta pričate,čuj to grafika nije bitna,ako nije uzmite i igrajte i dalje San Andreas i stare igre.
Ja sam nedavno instalirao San Andreas i NFS Underground 2 haha pa skoro kako sam instalirao tako sam i izbrisao,prije se to činilo savršeno kao i sve igre,ali sad kad spadneš sa ovih novih na to čisti očaj skoro.
Grafika jeste bitna, ali ne bitnija od same igre ...
I ne mozes tako na to gledati, pa nije jedina razlika medju GTA SA i GTA V grafika, nego sama igra po sebi i mogucnosti u igri... dobro nebi bilo to to da je grafika GTA V ko SA a da ima sve ove mogucnosti, ali i vise je nego zadovoljavajuca da bi se moglo uzivati i te kako u igri.
Prije dok sam bio PC gejmer imao sam jako los PC (zbog finansijskih razloga) tako da sam jedva igrao mnoge naslove i na low i to na veoma malon FPS i opet sam uzivao, samo ako je FPS toliki da ne steka meni je super bilo jer sam opet igrao nove igre i opet uzivao u njima, a konzolu i jesam nabavio zbog tog razloga sto mi je isplatnije i nemam novca niti bih placao da imam tu "graficku" razliku izmedju PC i npr PS3 igara jer se omjer ulozeno/dobijeno po mom misljenju ne isplati, mnogo skuplje za bolju grafiku..
Ali to sve na stranu, niti govorim da je jedno bolje niti da je drugo, niti me interesuje, ja sam navikao igrati na konzolama od PSone pa sad do PS3 i aBd PS4 i meni je tu veci uzitak, nekome je na PC i to sasvim razumijem i neka svako radi ono sta zeli, samo mi ide na zivce kada se pocnu javljati i izazivati ili nesto tipa "joj jadna grafika na konzoli" "pc je superioran" itd pa vala neka je, nekom jest, nekom nije ali zasto ta misljenja ne zadrzite za sebe a ne doci na forum i svadjati se oko tih stvari?
Pustite svakoga da uziva u onome sto voli, ha ya
P.S. probao sam mnogo igara koje imaju nadprosjecnu grafiku i opet sam ih igrao npr sat-dva i odustao a neke igre koje imaju skroz losu grafiku sam znao igrati po 10-15 sati..
Možda je to isključivo za cheat. Upišeš cheat i onda vrijeme varira.
treba isprobati. :D
Evo u nepuna 4 dana od kada je uplodana Xbox 360 verzija skinuta je već 4445 puta
bitno da u rockstarovim ocima su samo pc igraci pirati
mogu oni napraviti remek djelo al sta to znaci ako favoriziraju samo jednu stranu koje nije bas "tako nevina"
Pa ljudi zna li iko ima li kakva oficijelna informacija za iFruit za android? Nisu zar toliki papci da ce biti samo za iPhone :/
Evo u nepuna 4 dana od kada je uplodana Xbox 360 verzija skinuta je već 4445 puta
mogu oni napraviti remek djelo al sta to znaci ako favoriziraju samo jednu stranu koje nije bas "tako nevina"
Rockstar nikad nije rekao da neće izdati PC verziju niti su rekli da neće napraviti PC verziju radi piratstva.
O čemu ti pričaš?
De mi pojasni to favoriziranje od strane rockstara.
Meni se sad prvi put desilo da mi se igra samo doslovno restartala..doslo mi je alert i kao da je sa storage deviceom bio problem, i opet sam sad upalio igru, nadam se da ce sljakat... Jel se i vama desilo to, i ako je vise puta ili u kontiunitetu sta ste napravili?
piratstvo nije direktno razlog zbog ćega PC verzija kasni...
R* ima veću zaradu od konzola, a ako bi istovremeno izbacili PC verziju i verziju za konzole jedan dio konzolaša, koji imaju dosta dobar PC, bi sigurno prije uzeo bolje reći skinuo PC verziju (koja bi BTW bila bolje razrađed proizvod, a i bar ja više volim GTA igrat sa mišom i tipkovnicom nego sa joystickom)
da bi bolje shvatio o ćemu govorim, nek se konzolaši (s dovoljno dobrim PC-om) izjasne šta bi oni rađe...
| 7 | GTA V XBOX360/PS3 |
|---|---|
| 66 | GTA V PC |
A,sad odi na PC kategoriju i pogledaj tamo koliko se skida. Mislim 4k puta je nista naspram 40k koliko ce se PC verzija skinuti,ako ne i vise ;)
Ne želim trollati, i ako ste hypani od GTA 5-ice odma mi uvalite TD bez čitanja,
ali čini mi se da je stvarno masivan hype stvoren. Koliko sam čitao pretposljednju stranicu, tipovi su popljuvali reviewere jer nisu dali čiste desetke. A bome ti što su se napljuvali peticu su samo vidjeli na youtube videima. Ne govorim o pojednicu, nego ima poveći broj ljudi u ovoj temi koji svr
va na sam spomen GTA V. Moj savjet vam je da smanjite hype i prestanete pljuvat svakoga kojemu se ne sviđa dotična igrica i uživajte u njoj jer nemamo svi ista mjerila i ukuse (još jedan veliki nedostatak Hrvatskog obrazovanja). Eto na vama je lupite mi TD i nazovite me trolom, ali vjerujte mi da sam ovaj post pisao u najboljim namjerama.
Treba ti 8gb za instalaciju.
Ali kada igras ubacis "Play Disc" na kojemu su ostali podaci. (Samo sa drugog diska prije instaliras 8GB na konzolu)
Play disc (koji ubacis kada zelis igrat) je moguce instalirati na konzolu (zauzima dodatnih 8GB ako se odlucis na to)
Evo sto su napisali sta se desi ako instaliras Play Disc:
"However, doing so impacts the game's ability to stream texture data, resulting in regular pop-in of in-game objects and textures."
Pogledaj ovdje, vise detalja ima.
Samo za Xbox verziju, PS3 igraci se nemoraju brinut.
Uglavnom bolje su performanse, sitno nesto.
Ali da mislim da ti netreba 16GB, samo 8 za jedan disk, igra streama sa HDD-a i sa diska u isto vrijeme
umjesto samo sa HDD-a.
Pa PS3 i ima samo jedan disc Blu-Ray i sa njega ide automatski instalacija pri prvom pokretanju igru na HDD u iznosu od 8 GB
A piratske verzije kao kod mene svakako nisu ni na kakvom disku nego je cijela igra na HDD (internom) i radi mi savrseno a na externom nisam ni pokusao
A procitajte si na ovome linku sta sam stavio.
Uglavnom imate 2 diska. (Xbox)
Instalirate 8gb sa jednog diska, a pomocu drugoga igrate, nemorate ga instalirat na HDD.
Mislim "nemorate"....ovi su pitali jer je bolje za performanse pa je R* rekao da ne preporuca, pa evo ako je netko
htio to napravit da se predomisli.
A,sad odi na PC kategoriju i pogledaj tamo koliko se skida. Mislim 4k puta je nista naspram 40k koliko ce se PC verzija skinuti,ako ne i vise ;)
Ajd shvatite da nema veze kolko se puta skine piratska verzija, njih zanima samo zarada koja je ocito veca na konzoloma. Nebitno ja da se za konzole skine i 10x vise nego za PC ako ce konzole imat 3x vecu zaradu.
Imam jedno malo glupo pitanje.Zanima me do koje visine se može ići avionom?Na GTA San Andreas je bilo nekih 500m po mojoj procjeni .Znam da mi je slobodni pad trajao negdje 25-30sek.Jel može netko od vas probat to izmjeriti ?Baš me zanima.
Opet mi se desilo...vozikao sam se gradom i samo odjednom crna slika...slika sa ALERT i pise da se morala igra restarta...hm hm....probat cu reinstall na HDD napravit prvog disca...jos kome dogadja ili sam jedini sa tom "usranom srecom" :))
Treba ti 8gb za instalaciju.
Ali kada igras ubacis "Play Disc" na kojemu su ostali podaci. (Samo sa drugog diska prije instaliras 8GB na konzolu)
Play disc (koji ubacis kada zelis igrat) je moguce instalirati na konzolu (zauzima dodatnih 8GB ako se odlucis na to)
Evo sto su napisali sta se desi ako instaliras Play Disc:
"However, doing so impacts the game's ability to stream texture data, resulting in regular pop-in of in-game objects and textures."
Pogledaj ovdje, vise detalja ima.
Samo za Xbox verziju, PS3 igraci se nemoraju brinut.
Uglavnom bolje su performanse, sitno nesto.
Ali da mislim da ti netreba 16GB, samo 8 za jedan disk, igra streama sa HDD-a i sa diska u isto vrijeme
umjesto samo sa HDD-a.
znaci ovako, ako mi mozes odgovoriti na pitanje sad, ja imam hdd od 4 gb i utakan jedan usb od 8 gb od kojih je 6.5 slobodno, i za potrebe gta sam mislija kupit jedan od 16 ali imam jos jedan od 8 koji koristim za pc, znaci jel ja mogu samo formatirat taj drugi od 8, ukljucit ga, na njega instalirati i normalno igrat?
Ne znam odakle su oni screenshotovi ali ono izgleda ocajno. Doduse, ja ne mogu praviti screenshotove sa X360 pa ne znam ali igra stvarno izgleda daleko bolje od onoga... cak su mi i dva prijatelja, zakleti pripadnici "glorious PC gaming master race", danas dosla na pice i ostali su jednako odusevljeni. Nakon pocetnog odusevljenja, proveli smo oko 3 sata u kradji aviona, gledanju filmova (u igri) i slicnim glupostima.
Nego, s obzirom da tako dobro ide na starim konzolama, nadam se da ce biti optimizirana dobro i za PC, ne bi valjalo da se ponovi debakl kao sa GTA4 (kad je igra izasla nije bilo PC-a koji ce to da potjera na max). Pored toga, volio bih da vidim sta ce modding zajednica da napravi sa PC verzijom, igra vec izgleda bolje nego GTA4 moddan i ispeglan "do jaja". Jedino sto bih ja pozelio su malo detaljniji likovi (striptizete pogotovo!) i pokoja detaljnija tekstura tu i tamo, pogotovo kad se avionom leti iznad grada iako nista od toga ne kvari uzitak ni najmanje... doduse ja nisam nikad bio bolestan za grafikom i nemam obicaj da trazim "dlaku u jajetu" pa ne znam koliko to nekome vrijedi.
the sound of engine is cure for everything!
znaci ne trebam kupovat od 16, hvalaa 
a koliko ima stick od 8gb slobodnog prostora? 7,45 cirka, ovisno o proizvodacu...jesi siguran da ce stat instalacijski disk na stick?
O čemu ti pričaš?
De mi pojasni to favoriziranje od strane rockstara.
igra ce debelo kasniti na pc?? zato da konzolaši nebi igrali na pc-u (skinutu igru) a ionako su ju piratizirali na konzoli
trebaš još
a koliko ima stick od 8gb slobodnog prostora? 7,45 cirka, ovisno o proizvodacu...jesi siguran da ce stat instalacijski disk na stick?
e to moram vidit, formatirat cu veceras pa cemo vidit
auuu 7.45