Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.112.396
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Grand Theft Auto V

Koliko vidim AI je bolji.....npr. policija ja pametnija odnosno agresivnija nego u IV i ostalim GTA igrama (btw u Vice City-u murja nije znala za rikverc, u GTA IV je kao murja znala plivati ali ako se dugo zadrzala u vodi, utopila bi se lol). Murja je isto tako sada preciznija, a ne da svaki peti metak bude pogodak. Osim toga, npr. stanete ispred nekoga na cesti, NPC nece ko budala stajati cijelo vrijeme nego ce nas zaobici za par sekundi  inastaviti voziti dalje.... isto tako sam gledao jednu misiju s Trevorom, pucaju ga sa svih strana, gubi HP i na kraju lik ude s Trevorom u auto, a ovaj NPC koji ga je pucao je bio pokraj ljestva i popeo se na ljestve da ga auto ne moze pregaziti hh i takvi slicni detalji, znaci, AI je definitivno poboljsan u svakom pogledu.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 7:00 (lovac82).
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Meni se čini da je prevelika šutnja za vrijeme razvoja i hype koji se razvio stvorio sada kontraefekt prilikom dolaska GTA.

p.s gledao sam malo gameplay video sa helikopterom pa bi pitao ekipu koja ima V da li se to meni samo činilo ili vožnja helićem izgleda kao da se trese cijelo vrijeme?

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
Ray0 kaže...

Meni se čini da je prevelika šutnja za vrijeme razvoja i hype koji se razvio stvorio sada kontraefekt prilikom dolaska GTA.

p.s gledao sam malo gameplay video sa helikopterom pa bi pitao ekipu koja ima V da li se to meni samo činilo ili vožnja helićem izgleda kao da se trese cijelo vrijeme?

Kakav kontraefekt?

Da,trese se zbog naleta vjetra.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
17 godina
Ray0 kaže...

Nije da se trese nego kako se ti naginjes (lijevo, desno, naprijed ili nazad) tako se i kamera mice paralelno s tvojim kretnjama...... npr. u GTA SA je totalna suprotnost, u GTA IV je dosta slicno kao u GTA SA ali se ipak nesto vise naginje. Npr. u  GTA SA kada vozis hydru naopacke, kamera se uopce ne mice tj kamera je fiksirana bez obzira na to vozio ti normalno ili radio akrobacije dok se u GTA V kamera cijelo vrijeme okrece pa makar se nagnuo mrvicu lijevo ili desno.

BTW neki koji snimaju su softverskim putem (video montaza) napravili efekt da se trese kamera, nez, mozda si bas to vidio..... kazu da to rade da im se video ne obrise, sad nez ima li istine u tome ali tako kazu.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 7:08 (lovac82).
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Što više igram sve više uživam u igri. Jednostavno je predobro i van misija samo free roamati po gradu ali ono što me je također oduševilo i što me relaksira je stati negdje na plažu i gledati more kako se talasa prerealno. Neopisiv osjećaj a tek plivanje pa onaj talas naiđe pred lika uh a tek podvodni svijet. Vao nemam komentara nikakvog.

2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 8:08 (-zip-).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
Unix kaže...
maxy0 kaže...

Igra bi kao sutra trebala izac za pc? Cudno da jos nije procurila

Sutra treba izaći za konzole, za PC se još ništa nezna. {#}

Nisam ja uopce u toku. Zasto za pc se jos nezna. Jel ce uopce izac?

Nezna se jer Rockstar nije ništa rekao vezano za PC verziju, jedino da je u "razmatranju" (to je bilo prije par mj.)

Poznavajući prošle GTA, gotovo je sigurno da će izaći, samo moramo pričekati par mj.

Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel R* odigrao pametnu kartu na "presucivanje" izmjenjenog damage modela? Ako se itko od vas sjeca trailera, u njima ima mozda 2-3 scene di se bas vidi sudar auta s autom ili neceg treceg...znaci doslovno skoro pa da i nema...dali je to slucajnost ili je R* namjerno to najmanje "promovirao" jer misli da igraci nece bit bas oduševljeni i da ce trazit onaj iz cetvorke??

Evo sad upravo dolazim iz GTA5 u kojem sam napravio masivni sudar di doslovno auto se prepolovio, i svidja mi se to sta prije se nije moglo...auto prepolovit da gume ispadaju i tako..al opet jos uvjek imam osjecaj mlakog ostecenja kod "normalnih" sudara...nekako treba puno vise da se auto udubi, da se desi ono sta se desavalo u cetvorci..

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Daj neka neko zalepi koji screenshot, govori više od hiljadu reči, a ne spojla ništa.

8 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Meni je model štete na autima odrađen kao i sve ostalo u ovoj igri znači predobro. Dešava se da se nakrivi točak što otežava vožnju ili čak odpadne točak ili pucanje gume. Sve ovo nije moguće bilo prije i mislim da je realno odrađeno jer se bukvalno svaka ogrebotina vidi na autu. Također i na likovima je dobro odrađeno jer sam primijetio krv na rukama i licima likova kada se udaraju.

4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Dobar review

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
4 2 hvala 3
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Mislim da ce sutra ulice biti prazne..

[url=http://www.yourgamercards.net/profile/Bruno_Ceky/][img]http://www.yourgamercards.net/trophy/a/Bruno_Ceky.png[/img][/url]
Moj PC  
29 1 hvala 0
15 godina

Ja sutra također stižem kući i krećem igrati GTA 5. Nemogu više čekati. Pripremio sam sebi disk i PSN verziju, slučajno ako nešto krene po zlu da imam zamjenu.

EDIT: Danas u 4 sata su reviewi od IGN-a i Gametrailersa.

Be Water My Friend
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 12:34 (bruslii).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

ne čitajte ako ne želite "pokvariti" igru

je li prvo šta vidite kad upalite igru ona misija kad psihopat i bogataš pljačkaju banku "prije 9 g" ?

What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!

2 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Da.btw iso sm napravit cijeli krug po mapi i trebalo mi je 10min s tim da sam iso sa cheetahom u ful brzini i nisam se razbio.da se vozi regularno nekih pol sata bi trebalo
CONSOLES FTW!!!
18 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Upalio sam igru sa namjerom da vidim koliko je potrebno vremena da se sa mountain bike-om napravi krug oko mape (zaobilazeci grad) i 36 minuta kasnije zadatak ispunjen XD Vozio sam bez brzog pedaliranja.

http://vgm.tv/
Moj PC  
6 2 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

Mapa uopče nije velika kao što pričaju, veličine je ko i od gta sa, možda čak i manja.

Moj PC  
3 17 hvala 0
17 godina
Gremlin144 kaže...

Mapa uopče nije velika kao što pričaju, veličine je ko i od gta sa, možda čak i manja.

ti si puko

14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Nije vezano za misije ali mozda ce neko smatrati ovu sliku spoilerom pa cu staviti samo link do nje...

Nesto interesantno nadjeno kod Mt. Chilliad 

http://image.noelshack.com/fichiers/2013/37/1379198626-android-image-09-15-2013.jpg

Moj PC  
2 2 hvala 0
18 godina
odjavljen
arnes_king kaže...

Nije vezano za misije ali mozda ce neko smatrati ovu sliku spoilerom pa cu staviti samo link do nje...

http://image.noelshack.com/fichiers/2013/37/1379198626-android-image-09-15-2013.jpg

wtf?

Jok pa nisu illuminati. 

http://isvijet.com.hr
14 godina
protjeran
Edge kaže...
arnes_king kaže...

wtf?

Jok pa nisu illuminati. 

Evo sta je neko nasao negdje "ispod" Mt Chilliada sa podmornicom http://image.noelshack.com/fichiers/2013/37/1379277540-dsc-0005.jpg

Mislim da ima dosta toga skrivenog :D

15 godina
neaktivan
Da uopce nije velika ko gta sa rdr i gta 4
CONSOLES FTW!!!
16 godina
PEXer kaže...
Da uopce nije velika ko gta sa rdr i gta 4

Jedino je veća ako se nebi računalo ono zelenilo i mala mjesta na san andreasu, po takvom je veća al ovak, nema šanse.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 15:56 (Gremlin144).
15 godina
Bolje da je mapa manja i detaljnija nego velika i ko pustinja, i dosta više o mapi, za 5min stižu review pa će mo sve znati.
Be Water My Friend
16 godina
bruslii kaže...
Bolje da je mapa manja i detaljnija nego velika i ko pustinja, i dosta više o mapi, za 5min stižu review pa će mo sve znati.

Ja već imam par gameplayeva, samo čekam da igra izađe pa da uploudam, ovak dobiš strike zbog neke njihove zaštite.

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
Moj PC  
16 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

99 metascore.

Igra desetljeca.

Hijackamo avion i u Destructoid HQ.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 16:24 (Marcuskac).

10 0 hvala 0
15 godina

jbt 9.8 na gametrailersu, igra jednostavno nema ni jedne greške.

Najniža je od ovih trolova  http://www.escapistmagazine.com/articles/view/editorials/reviews/10598-Grand-Theft-Auto-V-Review-People-Suck.2

Be Water My Friend
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 16:30 (bruslii).
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Definitivno opravdava budžet. {#}

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Moj PC  
5 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice