Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.121.593
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: GTA 5
lobotomac90 kaže...

nisu mi jasni ovi sa TD-ovima, dečko objavi post i odmah TD kao da je rekao neku glupost, nekako vjerujem da su to zagriženi konzolaši kojima je GTA na PC-ju trn u oku {#}

Pa rekao sam vam...nisu to oni napisali, a i sami su rekli kasnije da imaju problema sa necime i da se ispricavaju na gresci.

Vjerovatno je neki frajer upao u account i napisao to, ili jedan od zaposlenika...tko zna, uglavnom rekli su da zaboravimo to sta su napisali.

Zato lupaju TD, jer da se malo bolje informirao znao bi da je greska, sorry :/

I meni je zao sto to nisu napisali...jer tko zna do kada cemo morat cekat mi PC-evci

EDIT: evo slike

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 22:34 (Marcuskac).
16 godina
neaktivan
GTA 5

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/ajrDNYp_460sa.gif AHAHAHAHA umirem, NHF to PC gamers...

6 16 hvala 0
18 godina
Marcuskac kaže...
lobotomac90 kaže...

nisu mi jasni ovi sa TD-ovima, dečko objavi post i odmah TD kao da je rekao neku glupost, nekako vjerujem da su to zagriženi konzolaši kojima je GTA na PC-ju trn u oku {#}

Pa rekao sam vam...nisu to oni napisali, a i sami su rekli kasnije da imaju problema sa necime i da se ispricavaju na gresci.

Vjerovatno je neki frajer upao u account i napisao to, ili jedan od zaposlenika...tko zna, uglavnom rekli su da zaboravimo to sta su napisali.

Zato lupaju TD, jer da se malo bolje informirao znao bi da je greska, sorry :/

I meni je zao sto to nisu napisali...jer tko zna do kada cemo morat cekat mi PC-evci

EDIT: evo slike

iskreno i ja sam fulao to, tako da sam vidio isto tek sada i nisam znao povijest cijele objave dok nisam pročitao tvoj post,a što se tiče izlaska za PC to možemo biti sigurni, samo je pitanje vremena, uvijek je tako bilo sa GTA igrama,prvo za konzole i koji mjesec poslije objave datum izlaska za PC, pa ne vidim razlog zašto ne bi i u ovom slučaju tako bilo, samo trebamo biti strpljivi što nam je očito svima najveći problem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 0:38 (lobotomac90).
13 godina
GTA 5

1.)Ljudi ovdije smo da raspravljamo i dijelimo novisti, naravno nešto od toga je fake a nešto nije, naravno ako moja informacija nije točna da će me netko ispraviti. . .no to nije razlog za TD.

2.)99,9999999. . .% sa siguran da barem pola ovih jadnika koji su dali TD pati za jakom konfom i mole boga da ne izađe PC ver. da se mogu kurčiti kako oni to igraju na konzolama a mi PC-evci smo izvisili. . .

A da ne pričamo da više od pola foruma su klinci sa duplim accovima koji sami sebi daju TUove i drugima TDove. . .

Moj PC  
8 3 hvala 0
15 godina
GTA 5

Official Facebook im je down (bar meni)

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
DarkoKwon kaže...

Ja mislim da je to glupost, nema smisla plakati u vezi TD-ova, nije ovo fejs, TD-ovi znace slazem se i ne slazem se, nisu ovo lajkovi.

Naravno, do sad nisam ni glasa digao jer me zaboli k. . .Ali fakat mi ide na živce kad pokušaš pomoći i onda ti 3-4klinca bez ikakvog cilja lupi TD. . .

Bug bi trebao kao i za oglasnik staviti za registraciju na forumu da se mora koristiti OiB ili još bolje poslati im osobnu iskaznicu te da oni moraju potvrditi članstvo. . .jer ovo je stvarno UŽAS. . .

Moj PC  
1 6 hvala 0
16 godina
GTA 5

eto jedna nova slika {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 15:18 (antimadridista).
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Novi info navodno dolazi danas od strane PCGames magazina i Francuskog magazina Jeuxactu.

Znaci danas u 19:00, ja mislim, ispravite me ako sam pogrijesio.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 16:43 (Marcuskac).

2 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
GTA 5

Danas od 19h pa do kraja sedmice nove informacije o GTA V

https://twitter.com/IGNUK/status/374909666121486336

http://vgm.tv/
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
GTA 5

Znači cijeli tjedan nove informacije i previewi. Brzo će proći ovo vrijeme do izlaska igre {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Danas od 19h pa do kraja sedmice nove informacije o GTA V

https://twitter.com/IGNUK/status/374909666121486336

18h i Britanci su pomakli sat +1h

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
16 godina
GTA 5
Moj PC  
2 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
GTA 5

Vidim danas ce biti zanimljivo :D

Nasao sam dvije nove slike u IGN preview-u.

Mislim da je ovo prvi puta da vidimo ovo podrucje iznad vinewood znaka

Bolja kvaliteta: sve slike su ovdje (ima jos slika, ovaj uploader ih unisti), ali preview je na njemackom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 18:11 (Marcuskac).

3 1 hvala 0
16 godina
GTA 5

"Never mind November; I suspect the next generation will start when GTA V says it is does." - IGN {#}

Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
GTA 5

Predivno, pogledajte malo bolje url od slike, dvije riječi prije .jpg {#}

Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
vrinho kaže...

{#} Ma neka zafrkancija....

15 godina
GTA 5

Ma znam, prcaju nas malo očito

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

www.pcgames.de/screenshots/original/2013/09/RSG_GTAV_Screenshot_345-pc-games.jpg

Sta mu znaci RSG?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
GTA 5

RockStar Games

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
vrinho kaže...

RockStar Games

Logicno {#}

Pa ovo i jesu slike sa PC-a. Na konzolama ce to izgledati slabije...

16 godina
Bilal kaže...
vrinho kaže...

RockStar Games

Logicno {#}

Pa ovo i jesu slike sa PC-a. Na konzolama ce to izgledati slabije...

glupost. Slike su sa konzole, iz previewa koji oni igraju. Recimo ovi iz pcgames.de su igrali na Xbox 360 i nagasili da su sve slike sa te konzole.

a to da će PC verzija bolje izgledati kad izađe, to je naravno istina, kao i za svaku igru.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 19:27 (antimadridista).
16 godina
vrinho kaže...

stefagtx kaže...

www.pcgames.de/screenshots/original/2013/09/RSG_GTAV_Screenshot_345-pc-games.jpg

Sta mu znaci RSG?

tek sad vidim na što ste ciljali s ovim {#}

to što piše "pc games" prije .jpg je zato što su slike iz previewa sa stranice pc-games.de, nisu slike sa PC verzije nažalost. Eto cam cijeli njihov preview:

http://www.pcgames.de/GTA-5-Grand-Theft-Auto-5-PS3-219970/News/GTA-5-Exklusiv-bei-Rockstar-Games-gespielt-1086599/

btw. sorry za dupli post....

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 18:50 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
GTA 5

PCGames Preview sazetak:

- they played the Xbox Version
- it looks like in the Trailers only with more aliasing
- no stuttering at all during the 3 hour playthrough
- every Officer and Police Car has its own search circle. In GTA4 there was only 1 big circle
- sprinting is like in IV
- normal walk is very slow which helps moving in buildings
- a car had a petrol track and when they did shoot at it, the car exploded
- checkpoints are set very well
- SUV handles way harder than a Sportscar
- Lamar works with Franklin Repo
- in one Mission they drove a Train themselfes ( hopefully in Free Roam too)
- Sniper can be upgraded with Thermo Scope which can be activated on the run
- they did fly under a bridge and a "1 out of 50" bridges prompt did appear
- Health regens 50% only, you have to look for Health packs or eat something
-cutscenes work fluid. like when going in a marker there is no short balckscreen, instead the camera goes cinematic. same goes for the end of the cutscenes.

10 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Marcuskac kaže...

- they did fly under a bridge and a "1 out of 50" bridges prompt did appear

50 mostova? to je stvarno puno {#}

sviđa mi se i ovo u vezi policije, da sada svaki policajac i svako policijsko auto ima svoj onaj "krug" u kojem te mogu vidjeti, a ne kao u GTA IV da imaju jedan zajednički.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 19:03 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
GTA 5

https://www.youtube.com/watch?v=jS3ZxOtTD5A 

Moj PC  
0 11 hvala 0
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

"Never mind November; I suspect the next generation will start when GTA V says it is does." - IGN {#}

ovo je moja teorija šta se tiče GTA V na ostalin platformama...

ovo je trenutno realno zadnji "ogromni" naslov na trenutnoj generaciji konzola i zbog toga žele izvuć još maximum prodanih primjeraka dok ne izađu XONE i PS4, to bi moga bit jedan od razloga zašto GTA V nije najavljen na nijednoj drugoj platformi jer će dosta ljudi kupit konzolu samo radi ove igre, a opet dali su do zanja suptilnin "hintovima" da će igra izać na sljedećoj generaciji konzola, naprimjer onaj tweet od nekidan u kojen je pisalo da će GTA V najbolje izgledat na PS4 je nakraju ispa typo i rekli su da je tribalo pisat PS3, a mene zanima kolike su realno šanse da od svih slova i brojeva oni zamine 3 sa 4, a zašto nisu naprimjer 3 sa 2 ili neko slovo sa nekin drugin, uglavnon svaćate poantu, možda je malo nategnuto ali ja san uvjeren da će GTA V izać na sljedećoj generaciji konzola kad se na trenutnoj proda "dovoljan" broj jer je jednostavno to prevelika zarada da bi je se olako odrekli

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.9.2013 19:36 (slimyyy).
13 godina
neaktivan

Dokle vise ?

15 godina
Mortis-Ex-Machina kaže...

https://www.youtube.com/watch?v=jS3ZxOtTD5A 

Staro već... za mene  najretardiraniji i najblesaviji video na Youtube-u

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice