Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.124.470
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: GTA 5
Bernard Huky Hux kaže...
stefagtx kaže...

Stacete Prvo zaigrati ?

Svi koji nabave igru po izlazku zaigrat će prvo kampanju. Jer Online ti izlazi oko 2 tjedna kasnije. Tako da prepravi anketu.

Hehe Svaka cast :)

17 godina
neaktivan
GTA 5

Sutra u 17:00 dolazi novi trailer

Moj PC  
2 0 hvala 5
14 godina
neaktivan
mattc15 kaže...

Sutra u 17:00 dolazi novi trailer

Zadnji trailer prije izlaska igre.

Najvjerovatnije ce biti vise centriran na pricu.

Do tada, evo svih trailera na jednome mjestu, za pripremu.

Jos uvijek ne vjerujem da su prosle 2 godine od onog prvog legendarnog trailera.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 22:45 (Marcuskac).
16 godina
stefagtx kaže...

Stacete Prvo zaigrati ?

Singleplayer naravno. Multiplayer ionako neće biti dostupan prije 1. listopada {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 22:44 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
GTA 5

Inside the 'Grand Theft Auto V' Soundtrack by RollingStone 

http://www.rollingstone.com/culture/news/inside-the-grand-theft-auto-v-soundtrack-20130828

http://vgm.tv/
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Evo Countdown do Trailer-a :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
GTA 5

R* zove taj zadnji traile Official trailer. Pa dobro šta su onda ovi prije bili, user made traileri?

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
St0ka kaže...

R* zove taj zadnji traile Official trailer. Pa dobro šta su onda ovi prije bili, user made traileri?

Pa ovaj je bas Oficijalni znaci da je Igrica gold i znaci da je bas bas Oficijalni i on prestavlja Igru da je zavrsena XD A ovi ispred su bili kao neki traileri koji upucuju u igru :) Kontas?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.8.2013 23:13 (stefagtx).
16 godina
GTA 5

Trailer je trailer, u svakom smo dobili informacije na kapaljku  obzirom da se radi o R*.

Znači pošto ovaj trailer izlazi nakon što je igra ušla u gold fazu ovaj trailer bi morao biti drugačiji i otkriti ono što do sad nije otkriveno u prethodim trailerima (npr. cijela mapa)?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
St0ka kaže...

Trailer je trailer, u svakom smo dobili informacije na kapaljku  obzirom da se radi o R*.

Znači pošto ovaj trailer izlazi nakon što je igra ušla u gold fazu ovaj trailer bi morao biti drugačiji i otkriti ono što do sad nije otkriveno u prethodim trailerima (npr. cijela mapa)?

Zaboravi da ce ti R* ikad otkrit cijelu mapu... i tako neke stvari...sjetite se GTA SA...ni u jednom traileru se nije spominjao SF i LV pa kad smo pokrenuli igru imali smo iznenađenje...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
17 godina
GamerX9 kaže...

Po svemu sudeci igra definitivno izlazi za PC, iz razloga sto je na prethodnim igrama iz serijala GTA (SA, IV, TBOGT, TLAD) R* zaradio puno vise na prodaji PC verzije nego na prodaji PS3 (ili PS2 za SA) verzije. Za PC verziju se ne zna datum izlaska, ali se ocekuje oko 12/2013, tj. oko Bozica ili najkasnije do 2./2014. Bilo je price o tome na YT kanalu Typical Gamera, vi koji pratite novosti o GTA V znate tko je to.

Sad ce ici TD jer kao sirim netocne informacije, ali dajte ljudi zapitajte se. Najiscekivanija igra desetljeca pa da ne bude PC verzije?

Od svih ljudi otprilike mojih godina, znaci srednja skola do nekih 20 - 25 godina, PS3 ima njih petero, XBOX samo jedan, ali svi imaju PC, i ako samo polovica njih (nekih 200 ljudi?) ima takav hype na GTA V, potrosit ce puno vise novaca na to nego ovih petero sa PS3 i jedan sa XBOX-om. Ljudi u R* to dobro znaju.

GamerX9 kaže...
bancic123 kaže...
GamerX9 kaže...

Po svemu sudeci igra definitivno izlazi za PC, iz razloga sto je na prethodnim igrama iz serijala GTA (SA, IV, TBOGT, TLAD) R* zaradio puno vise na prodaji PC verzije nego na prodaji PS3 (ili PS2 za SA) verzije. Za PC verziju se ne zna datum izlaska, ali se ocekuje oko 12/2013, tj. oko Bozica ili najkasnije do 2./2014. Bilo je price o tome na YT kanalu Typical Gamera, vi koji pratite novosti o GTA V znate tko je to.

Sad ce ici TD jer kao sirim netocne informacije, ali dajte ljudi zapitajte se. Najiscekivanija igra desetljeca pa da ne bude PC verzije?

Od svih ljudi otprilike mojih godina, znaci srednja skola do nekih 20 - 25 godina, PS3 ima njih petero, XBOX samo jedan, ali svi imaju PC, i ako samo polovica njih (nekih 200 ljudi?) ima takav hype na GTA V, potrosit ce puno vise novaca na to nego ovih petero sa PS3 i jedan sa XBOX-om. Ljudi u R* to dobro znaju.

Igre za konzole se puno više prodaju nego igre za PC,radi piratstva.

Bit je u tome sto puno vise ljudi ima PC nego konzole, a kako vrijeme ide sve je teze naci piratsku verziju da radi. Ja recimo nikad nisam nasao GTA IV da normalno radi, dapace, nikad nisam ni zaigrao piratsku verziju jer bi uvijek u loadingu zastekala. Na kraju sam otisao i kupio original igru.

Inace, nisam ti mislio odgovoriti nakon prvog posta ali kada sam vidio jos ovaj drugi post i nitko nista, jednostavno sam morao..... jer kada netko se**, to jednostavno ne mogu trpjeti.

1. Nitko niti ne govori da igra nece doci za PC tako da, vrati se u realnost, stovise.... ajmo se okladiti, biti ce dostupna na Steam-u i kladim se da ce podrzavati cak i DX9-DX10, al dobro, ovo nije nikakav argument, ovo je moje predvidanje koje slobodno mozes zanemariti.

2. Kazes, puno vise ljudi ima PC nego konzole, tocno.... ali mnogi koji imaju taj PC (pogotovo kod nas) ce prije piratizirati igru nego netko tko ima konzolu i kladim se da vise od pola tih tvojih "200 poznanika" koji imaju PC nece niti kupiti igru, ne kazem da nemaju mrcinu od kompa ili sto vec ali kupiti igru (i to u pocetku kada je cijena 60 dolara), to je vec druga prica na Balkanu jer kod nas imas puno ljudi s odlicnim konfiguracijama, a ujedno puno manje legalnih korisnika, mnogi tu i tamo kupe koju igru (dovoljno je samo pogledati u npr. neku temu gdje se postavljaju SS-ovi, lijepo se vidi da na Originu i Steam-u mnogi nemaju bas puno igara, a i to sto imaju su vise-manje sve igre s bundle-eova i/ili iskljucivo najpopularnije MP igre tipa Diablo3, BF3 i FIFA/PES (npr. mnogi imaju ove igre sa zadnjeg humble bundle-a gdje si dobio 9 igara za 5 dolara, BF3 itd), a naravno, malo ces se nacekati dok se ne spusti cijena "blockbusterima"  (bas kao ovaj primjer s BF3 koji vise nije nov)

3. Igre ostvaruju bolje prodajne rezultate na PC-u odnosno multiplatform igre? ajde ne ke**j..... 

- da je to zbilja istina sto govoris, onda bi igra prvo dosla za PC, a tek nakon toga za konzole, siguran sam 100% u to

- ne brini, zna R* vrlo dobro sto radi bas kao sto je znao jos davnih dana kada je GTA 3 bio aktualan, zato i dolazi igra prvo za konzole, zato i jesu R* igre jedne od najprodavanijih igara svih vremena i to zahvaljujuci prvenstveno konzolama (gdje su igre jos inferornije onima za PC)

- GTA se kao ne prodaje dobro na konzolama, ma je li.... samo sto je GTA SA najprodavanija/najuspjesnija GTA igra i upravo je te nevjerojatne prodajne rezultate ostvarila bas zahvaljujuci konzolama (a ujedno je PS2 konzola bila najuspjesnija po prodajnim rezultatima u gen 6)

- BTW R* se bas nedavno zalio na prodajne rezultate MP3-ice.... nije niti cudo sto sto si gotovo na svakom drugom mjestu nedugo nakon toga mogao kupiti MP3 Steam key (ili Social club key) za svega 7-10 dolara

3. Evo ti tvoji prodajni rezultati:

- GTA SA 20.81 mil - PS2 - 0.86 mil - PC  - 1.95 mil Xbox

- GTA IV 0.74 mil - PC - 9.84 mil - PS3 - 10.42 mil Xbox360

Da, kao sto si rekao, nije R* budala...... 

4. Eh sada..... kazes piratske igre koje ne rade, kako ih je sve teze naci i sto sve ne hahahahahahaha od prvog do zadnjeg, sve netocno, uf sto volim te samprozvane strucnjake.

- Piratske se igre danas sve lakse i lakse nalaze, sve je vise i vise "scene release grupa", nekada kada su bili popularni cartridge-i/kazete, tada je bilo tesko naci piratsku igru ili gotovo nemoguce..... ocito ti gaming nije stari hobi.

- Piratizirale su se igre jos krajem 90-tih na veliko (ne samo kod nas, vani takoder, znam jer sam za to vrijeme zivio u DE), bas nikada nitko nije imao probleme s piratskim igrama na PC-u, a bome niti na PS1

- Danas... kada god sam kupio npr. neki key, mogao sam ga aktivirati s piratskom verzijom igre i to UVIJEK, jer sto je to piratska verzija zapravo? pa samo je modificirana/injectiirana izvrsna datoteka u 90% slucajeva ili jos pokoji fiile, to je sva mudrost, svi ostali file-ovi su ili kompresirani (video, audio....) ili identicni onima s legalne verzije. Tako je npr clonedvd verzija cistokrvna verzija bez ikakvih modifikacija, na nju npr. naljepis sluzbeni .exe file ili piratski .exe file i raditi ce bez problema.

- GTA IV sam pokretao na X1950 i e2180 procesoru i to dok je bio aktualan prvi/drugi patch tako da, te price pocni prodavati maloj djeci (mozda i skupis koju kunu, mada sumnjam lol)

- Za GTA IV si ocito imao los crack ili crack koji nije bio kompatibilan s patchem (98% problema kod piratskih igara je upravo zbog toga), bilo ih je 3-4 koja su radila ali samo su dva radila uvijek kako treba (rade jos uvijek) i to razorovi, jedan za 1.0.0.1 - 1.0.4.0 verziju i drugi za 1.0.5.0 1.0.7.0 verziju. Usporedivao sam performanse izmedu 100% piratske kopije i 100% legalne (radilo se fizickoj igri koja je bila povezana s GFWL-om + 1.0.7.0 patch), razlike u FPS-ima uopce nema i to naravno nije jedina igra gdje sam usporedivao legalnu i piratsku verziju, iz tog razloga tvrdim da razlike izmedu piratske i legalne verzije nema, key mozes povezati s legalnom verzijom ili piratskom (crackom).

Jedina je razlika u tome sto kod piratske GTA IV na pocetku imas onaj razor logo koji traje svega 5 sekundi (a mogao si ga i iskljuciti), wow problema, majko mila. Piratiziranje na PC-u je toliko jednostavno + PC ne mozes zbrikati, pa brat od 9 god zna kako i sto treba raditi (najozbiljnije), a probaj na konzolama (PS3-360), to vec zna biti komplikacija ako nisi u toku non stop, za PC ne moras uopce biti u toku s najnovijim dogadanjima.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 2:18 (lovac82).
14 godina
neaktivan
GTA 5

@lovac80 Vidis vidis, veoma zanimljivo.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 2:24 (Marcuskac).

2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Mislim da je Rockstar odustao od PC-a tamo negdje još u dane Red Deada tako da gta 5 ocekujem na pc nikada...

Moj PC  
1 18 hvala 0
17 godina
k1klop kaže...

Mislim da je Rockstar odustao od PC-a tamo negdje još u dane Red Deada tako da gta 5 ocekujem na pc nikada...

a poslije red dead je izdo 2 igre na pcu {#}

18 godina
lovac82 kaže...

Je li se u te PC prodajne rezultate broji i digitalna distribucija ?

Pokraj piše samo retail... a to su vjerojatno kopije kupljene na diskovima u dućanima...

Mislim da steam ni ne odaje u koliko se igra prodaje primjeraka ( tj. kaže samo izdavaču )

17 godina
Marcuskac kaže...

Ja sam ovdje glas razuma za razliku od nekih, a to sto nisi procitao..... pa boli me cuna, sto se mene tice, slobodno mozes zivjeti u svojem paralelnom svijetu. Ssloboda izbora, ne?

Space kaže...
lovac82 kaže...

Pokraj piše samo retail... a to su vjerojatno kopije kupljene na diskovima u dućanima...

Mislim da steam ni ne odaje u koliko se igra prodaje primjeraka ( tj. kaže samo izdavaču )

Nigdje se ne broji digitalna distribucija (kako kod Steam/Origin-a, tako i kod XBLA/PSN-a). Tada kada je npr. GTA SA bio aktualan, nije niti bilo GTA SA na Steam-u, a osim toga, nisu niti bile bas popularne digitalne igre tako da, kako god okrenes, prakticki si jedino i mogao gledati samo u fizicke kopije igara i zato kada to sve pogledam, siguran sam da je PS2 verzija ostvarila puno bolje rezultate nego verzija za PC. Za GTA IV je vec donekle upitno, a donekle i razumljivo, s obzirom na port i ostale gluposti, nije mozda niti cudo sto je zakazao u pocetku, a poslije? tko zna kada MS (GFWL) i Steam ne daju nikakve informacije o digitalnim igrama, bas kao i Sony/MS za PSN/XBLA. 

Ne kazem da PC verzija nije profatibilna, sigurno jest i zato sam siguran da ce GTA V i doci za PC ali da ostvaruje neke nevjerojatne uspjehe, cisto sumnjam...... jedno je prodati jednu kopiju za 50-60 dolara, a drugo je prodati 5 kopija, svaku po 5 dolara (npr. kada je nedavno bila akcija na Steam-u koja je vrlo kratko trajala).

EDIT: Zanimljivo, ovdje na listi vec ima PC verzije za Steam (usput, sve R* igre su na Steam-u, odustali su od GFWL-a) ali to nebi bilo cudno da je sve out of stock, zapravo na nekim mjestima pise da je stock i izlazak: "24-07-2014"

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-gta-5-cd-key-compare-prices/

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 3:13 (lovac82).
14 godina
neaktivan
lovac82 kaže...
Marcuskac kaže...

Ja sam ovdje glas razuma za razliku od nekih, a to sto nisi procitao..... pa boli me cuna, sto se mene tice, slobodno mozes zivjeti u svojem paralelnom svijetu. Ssloboda izbora, ne?

Salim se malo covijece, gle pola 4 ujutro je a ja tu gluposti na forumu pisem.

Vjerovatno nemogu zaspati od uzbudenja.

Samo da kazem da kada je na steamu rasprodaja za po 5$ ne daje R* igru za

5$ vec je prodaje po pravoj i jednakoj cijeni svim retailerima, a oni (steam) ih prodaju po svojim cijenama.

A druga stvar (ne vezano za sto si ti pisao), kako se nebi isplatilo izdati igru za PC, pa nemoraju je radit opet 5 godina ispocetka.

Igra je radena na PC-u pa to nebi trebao biti problem, svi oni predivni screenovi vec imaju DX11 znacajke.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 3:39 (Marcuskac).
14 godina
neaktivan
GTA 5

lovac82, ne slazem se u vezi piratiziranih igara. U zadnje vrijeme su sve cesce igre koje se neuspiju piratizirati. A na vecini piratiziranih se ne moze igrati online. Cak ni pomocu programa kao hamachi, tungle, evolve, jer developeri izbacuju LAN komponentu, preko koje se uglavnom igralo preko ovih nabrojanih programa. Danas se jedino moze online igrati na piratiziranoj igri preko hackovanog steama ili uplaya. Ali sa svakim updateom igre ili steama moras cekati novi crack.

0 1 hvala 0
17 godina
Marcuskac kaže...
lovac82 kaže...
Marcuskac kaže...

Salim se malo covijece, gle pola 4 ujutro je a ja tu gluposti na forumu pisem.

Vjerovatno nemogu zaspati od uzbudenja.

Samo da kazem da kada je na steamu rasprodaja za po 5$ ne daje R* igru za

5$ vec je prodaje po pravoj i jednakoj cijeni svim retailerima, a oni (steam) ih prodaju po svojim cijenama.

A druga stvar (ne vezano za sto si ti pisao), kako se nebi isplatilo izdati igru za PC, pa nemoraju je radit opet 5 godina ispocetka.

Igra je radena na PC-u pa to nebi trebao biti problem, svi oni predivni screenovi vec imaju DX11 znacajke.

Nije bas tako:

klik (prakticki developeri zarade 27$ za igru koja kosta 60$, izdavaci 1$), a od tih 5 dolara sto kupis igru na Steam-u, dosta toga ide Steam-u ali nije nista fiksno (vjerojatno imaju neke svoje dogovore) ali kruze glasine da Steam uzme i vise od 20% u prosjeku od tih 5 dolara.

Drugi dio posta, da govoris o PC i PS4/X1 konzolama, slozio bih se u potpunosti jer su bazirane na istoj arhitekturi (procesor) + uobicajeno OpenGL i DX tako da tu nema prevelike komplikacije sto su vec mnogi developer izjavili, dakle, iz njihovih vlastitih usta. Trenutno imaju vise posla jer se moraju zaje**vati s s drugom arhitekturom odnosno custom hardware-om koji je bas unikatan (pogotovo PS3 IBM Cell koji zadaje glavobolje mnogima). Na kraju krajeve, te glupe/lose portove i nefikasnost imamo bas zbog puno razlicitijih procesora..... tako je isto i kod emulacije konzola odnosno konzolaskih igara na PC-u, 90% problema je upravo zbog procesora (takoder iz usta developera koji rade na emulatorima, mnoge od njih pratim) odnosno zbog drukcije arhitekture, a sto se tice GPU-a, ili su slicni onima koje vidimo na PC-u ili svejedno koriste OpenGL/DX tako da tu nema zaje**ncije, cak nije bilo niti s PS2 koji je imao neki custom/cudniji GPU, a problem emuliranja je bio do CPU-a.

Bilal kaže...

lovac82, ne slazem se u vezi piratiziranih igara. U zadnje vrijeme su sve cesce igre koje se neuspiju piratizirati. A na vecini piratiziranih se ne moze igrati online. Cak ni pomocu programa kao hamachi, tungle, evolve, jer developeri izbacuju LAN komponentu, preko koje se uglavnom igralo preko ovih nabrojanih programa. Danas se jedino moze online igrati na piratiziranoj igri preko hackovanog steama ili uplaya. Ali sa svakim updateom igre ili steama moras cekati novi crack.

Mislis piratska verzija odnosno crack koji je povezan s key-em (Steam, Origin itd)? ne znam ali nikada nisam imao problema s tim, skinem piratsku kopiju jer mi se neda cekati dok bude dostupna legalna i onda samo ubacim kljuc i to je to. Medutim, relativno brzo stavljam novi patch, no dvd crack i sl. ako treba.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 6:12 (lovac82).
16 godina
GTA 5

ekip u rano jutro i GTA V, ja tako i tako za ps ili xbox nemam a kamoli za igru tj. gledat ću svaki dan neki novi video na youtubu po 5-10 min i to je to. al imam osjećaj ko nekakva jako uzbudljiva inovacija u gaming industriju poput Apola 11, tu se nekaj gadno kuha! e ako bude za PC onda ću je igrat ako ne - ko zna što godine nose.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
GTA 5

Jel to novi trailer danas?... Ne pratim redovno temu pa ne znam.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Jel to novi trailer danas?... Ne pratim redovno temu pa ne znam.

Da Da, Danas u Pet sati (17:00)
Rockstar Newswire

GTA V Website
Rockstar Youtube

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 9:25 (stefagtx).
13 godina
neaktivan
GTA 5

A evo za ove Frulase koji Misle da GTA V Nece izaci za PC Link!{#}

Moj PC  
1 4 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo slike GTA5 kako se rade u bluray tvornici :)) Znaci "umnozavanje" je pocelo ili vec traje..tako da se igre stancaju...i spremno svi iscekujemo 17.9

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
17 godina
GTA 5

Vi koji ste vec narucili igru zanima me gdje?

Koja je stranica najjeftinija za ps3?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
Space kaže...
lovac82 kaže...

u doba gta SA digitalna distribucija je bila zanemariva ,a GTA IV je mogao najvise jos dobit 500 000 nista vise od toga 

13 godina
GTA 5

Jel' netko naručio ili planira kupiti GTA V za Xbox? Ako da, ima li neka druga opcija osim box verzije?

Nisam baš igrao Xbox online, pa bih cijenio informaciju je li potreban Gold account za multiplayer? Pretpostavljam da je?

Hvala i pozdrav.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
DeniZg kaže...

Jel' netko naručio ili planira kupiti GTA V za Xbox? Ako da, ima li neka druga opcija osim box verzije?

Nisam baš igrao Xbox online, pa bih cijenio informaciju je li potreban Gold account za multiplayer? Pretpostavljam da je?

Hvala i pozdrav.

da je potreban je gold account

16 godina
neaktivan
GTA 5
"Those were official as well but this is the big one before the release. Get ready - 11AM Eastern tomorrow"
http://www.facebook.com/ZlicaTips
Moj PC  
1 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice