- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ni jedan, ali čitaj komentare, prepoznat češ koji valja.
Ja koristim zadnji ja mislim (sličnog je naziva ovaj moj). Ne možeš ništa uprskati, ako ti se crasha samo makneš script file od moda.
Meni je pomogao i s auto modovima (pojavljivali su se samo taksiji) jer imam sva vozila javne službe promijenjena u "novi" GTA stil (isto su generička, tj. bez marke), ali su ELS kompatibilni i svaki auto kad se spawna je drugačiji (imaju drugačije liveryje, tako da recimo policijski auto ima drugačije boje, druge oznake itd. svaki put kad se spawna).
Molim vas pomoć, nanovo sam instalirao "GTA 4 " i pojavio se problem, nema mi "ulica" na radaru, samo točkice gdje se nalazi neka misija ili gdje je kuća itd
može neko PM, što sve trebam skinuti i di skinuti najnoviji patch... :)
danas sam složio mp, ali nema nikog na serverima, zašto??
Nitko ne igra.
danas sam složio mp, ali nema nikog na serverima, zašto??
čekaju peticu...
Cekaju da izade gta v , gta iv je ostario od 2008 neigra ga vise nitko osim mozda netko prelazi misije al inače nista al kad izade 5 ja odma za ps3 kupujem iako ce biti oko 500-600 kn cijena
Prije godinu, dvije bilo je dosta ljudi, a sada, ne znam, nisam dosta dugo igrao online, previše su to zakomplicirali, i njihov vražji mobitel... Probajte tražiti na drugom mjestu ("serveru"), npr. možda se nađu njih par na Free Roamu
Molim vas za pomoć kad želim da pokrenem gta 4 izbaci mi ovo gta 4 schwerwiegender fehler ws10.
Može li se to nekim patch-om riješiti.
Unaprijed hvala.
Koliko znam, tj. ne znam njemački feler je greška, a najčešće rješenje za grešku ws10 je opisano ovdje:
LINK
EDIT: I moguće je da i patch 1.0.7.0 riješi ovo. Ako ništa drugo, bar ćeš kad riješiš problem imati puno igriviji gameplay.
Kakav patch treba za GTA IV, cuo sam da stopa bez toga cak i na dobrim konfiguracijama. (ako moze link na PP) jer ovih dana ga skidam aBd
1.0.7.0
Ovako skinuo sam skin koji bi mi ubacio Vaasa umjesto Nike,ali ne znam kako ubaciri,imam ig_liljacob.wdd,ig_liljacob.wtf,ig_liljacob.wtd..umjesto cega da zamijenim da bi zamjenio model Nike za taj drugi?
Nešto si pobrkao jer su ovo texture i model fileovi za Little Jacoba (liljacob ?). Znači kad ih ubaciš unutra sa SparkIV-om ili čime već (nisam dugo radio s njime), treba ti i trainer (najbolje Simple Native Trainer) i u njemu imaš opciju da dok igraš promijeniš model trenutnog lika u bilo koji koji se nalazi u fileovima igre.
Nešto si pobrkao jer su ovo texture i model fileovi za Little Jacoba (liljacob ?). Znači kad ih ubaciš unutra sa SparkIV-om ili čime već (nisam dugo radio s njime), treba ti i trainer (najbolje Simple Native Trainer) i u njemu imaš opciju da dok igraš promijeniš model trenutnog lika u bilo koji koji se nalazi u fileovima igre.
To sam i mislio za trainer,ipak je tako..hvala
Jos jedno pitanje kada mijenjam one datoteke da promijenim skin Nike u nesto sto sam skinuo,dode mi fatal error..sto sam pobrkao?
To sam i mislio za trainer,ipak je tako..hvala
Jos jedno pitanje kada mijenjam one datoteke da promijenim skin Nike u nesto sto sam skinuo,dode mi fatal error..sto sam pobrkao?
bilo tko
Trebam pomoć u vezi aktivacije .. Imam GTA4 original, instaliram ga i idem aktivirati kada stalno govori wrong serial, probao sam i manually activatiate ali isto wrong serial .. Imam ga iza na onoj knjižici što se dobije u kutiji uz DVD-ove .. Kontaktirao sam support ali njima treba 1000 godina da odgovore, pa ako je netko imao možda takav problem da pomogne ..
Ne znam iskreno, nisam nikad to radio. Probaj taj fatal error guglati, najčešće svaki ima svoju šifru.
treba mi pomoć u vezi modova i car switchera
sa gta4mods.com sam skinuo par stvari ,prema naputku sa youtube videa.
zamjenio sam neke aute koje sam skinuo sa te stranice sa car insatllerom ,ok to radi ,mogu ubacit neke aute ,tj. zamjenit ih,upišem one šifre u mobitel i onda se pojavi auto,
onda sam našao onaj car switcher ,i preko njega sam isto ubacio neke aute ,i on mi je upaljen i kada uđem u igru ,tabam windows da mogu uć u taj program ,piše mi spawn car i stisnem to i auto se spawna, ali nakon par spawnjanja
auti se više ne žele spawnat???
zašto???
sljedeće ,neznam kako kad skinem cijeli mod za aute ,kamo da ga stavim?? (to je onaj mod sa 20+ auta ne jedan po jedan pojedinačno)
šta točno trebam napravit??
vidio sam u ovoj temi link za patch 1.0.7.0 i budem ga skinuo kad dođem s posla ,jer ja imam 1.0.4.0, pa će valjda popravit neke greške u igri.(valjda ima i crack)
sve u svemu radi mi na 1920X1080 sve na very high i high , i jedino mi zašteka kada izlazim iz svoga stana van na cestu pa u tom trenutku malo zaštekuca ali sve u svemu radi mi igra na high postavkama,
valjda će taj najnoviji patch bit bolji.
dajte mi molim vas objasnite kako modove ubacit i točno di,
šta točn sve trebam skinut
i objasnite mi molim vas onaj in -game car spawner kako ga instalirati ,di ga staviti i kako on funkcionira,
jer ovako svaki put trebam "izlaziti" iz igre da nekaj namjestim,
pa bi ubacio taj mod sa više auta (prvi je pod downloadsima) ali neznam gdje i kako.
1.0.7.0
Skini Simple Native Trainer i unutra imaš in-game spawner za aute, navigacija je putem numpada. A aute instaliraš sa GTA 4 Vehicle mod installerom, odabereš umjesto kojeg auta instaliraš i bok. Jedino ne smiješ mijenjati jedan tip vozila za drugi (motor za kamion itd.). Možeš i sa SparkomIV, ali previše komplikacija, pa moraš editirati handling, pa carcols.dat (boje auta podešavati). Vehicle mod installer ti to sve sam obavi.
Što se tiče tog "moda sa više auta", on je vjerovatno u raru ili je zippan, znači extractaš ga i svaki folder bi trebao biti zaseban auto (svaki auto ima 2 dijela, teksturu i model, wtd i wft).
Nije mi jasno što sa tim "cijelim modom za aute", je li to instalacija ili što? Ako je instalacija, samo ga "odvedeš" u root folder igre (npr. C:\Program Files\Rockstar Games\GTA IV ), a ako je samo zipana hrpa auta, onda idi po onom postupku iznad.
Skini Simple Native Trainer i unutra imaš in-game spawner za aute, navigacija je putem numpada. A aute instaliraš sa GTA 4 Vehicle mod installerom, odabereš umjesto kojeg auta instaliraš i bok. Jedino ne smiješ mijenjati jedan tip vozila za drugi (motor za kamion itd.). Možeš i sa SparkomIV, ali previše komplikacija, pa moraš editirati handling, pa carcols.dat (boje auta podešavati). Vehicle mod installer ti to sve sam obavi.
Što se tiče tog "moda sa više auta", on je vjerovatno u raru ili je zippan, znači extractaš ga i svaki folder bi trebao biti zaseban auto (svaki auto ima 2 dijela, teksturu i model, wtd i wft).
Nije mi jasno što sa tim "cijelim modom za aute", je li to instalacija ili što? Ako je instalacija, samo ga "odvedeš" u root folder igre (npr. C:\Program Files\Rockstar Games\GTA IV ), a ako je samo zipana hrpa auta, onda idi po onom postupku iznad.
da to sam vidio ,ali maknuli su link sa one stranice gta4modes-com,pa ako imaš direktni link za to bio bi ti jako zahvalan.
i kada sam to skinuo ,to je zip file isto? najnormalnije ga odzipam negdje i to je to ili i te fileove trebam kopirat u direktorij same igre ili??to mi nije jasno.
i dali treba biti uključen dok pokrećem igru ili ga on automatski sam prepozna pa ulazim sa f1 u izbornik kako piše pod description od toga simple native trainera,ali napominjem maknuli su onaj link ,dali su neka sva alternativna i znam da mi nisu radili,
a da,taj mod sa više auta je zippan,nisam ga probao unzipat pa ću pokušat kad dođem doma!
hvala još jednom!!
Za NST će ti trebati asi loader (skini si dsound.dll datoteku od Alexander Bladea ili Yaasila) i scripthook.dll (dobiješ ga u samome rar fileu trainera). To dvoje kopiraš u root folder igre. Bilo bi dobro da si prije toga patchirao igru na 1.0.7.0 preko vanilla verzije, tj. bez da si ikakve modove stavljao, ali nema veze, sad znaš. Ako ti se nešto desi s instalacijom ubuduće, reinstall napraviš i instaliraš patcheve na čisto i onda možeš sa igrom raditi što želiš, glavno da backupiraš pravilno one fileove koje mijenjaš.
Evo ti linkovi za skidanje, nije najnovija verzija, ali nije bitno, stvarno je stabilan. Ovaj na gtaforums stranici ti možda više pomogne jer ima par direktnih linkova u readme-u u postu koji te vode na te datoteke koje ti trebaju (asi loadere).
Njegov readme je stvarno super, evo ti kompletne upute na engleskom (jer ne znam koju verziju igre i koje ekspanzije imaš) pa ako imaš nedoumica, samo odgovori na post sa točnom verzijom (pretpostavljam da ćeš staviti 1.0.7.0 patch) :
"GTAIV Patch 6 + Patch 7 only: trainer.asi, trainer.ini, scripthook.dll into the GTAIV main directory (c:\program files\rockstar games\grand theft auto IV on X86 windows versions, or c:\program files (x86)\rockstar games\grand theft auto IV on X64 windows).
GTAIV version lower then patch 6: trainer.asi, trainer.ini, scripthook.dll - OLD Patches into the GTAIV main directory (c:\program files\rockstar games\grand theft auto IV on X86 windows versions, or c:\program files (x86)\rockstar games\grand theft auto IV on X64 windows). Rename Scripthook.dll – OLD Patches to scripthook.dll.
GTAIV + TLAD as DLC: trainer.asi, trainer.ini, trainertlad.asi, trainertlad.ini, scripthook.dll into the GTAIV main directory (c:\program files\rockstar games\grand theft auto IV on X86 windows versions, or c:\program files (x86)\rockstar games\grand theft auto IV on X64 windows).
GTAIV + TBOGT as DLC: trainer.asi, trainer.ini, trainertbogt.asi, trainertbogt.ini, scripthook.dll into the GTAIV main directory (c:\program files\rockstar games\grand theft auto IV on X86 windows versions, or c:\program files (x86)\rockstar games\grand theft auto IV on X64 windows).
GTAIV + TLAD + TBOGT as DLC: trainer.asi, trainer.ini, trainertlad.asi, trainertlad.ini, trainertbogt.asi, trainertbogt.ini, scripthook.dll into the GTAIV main directory (c:\program files\rockstar games\grand theft auto IV on X86 windows versions, or c:\program files (x86)\rockstar games\grand theft auto IV on X64 windows).
EFLC only: trainertlad.asi, trainertlad.ini, trainertbogt.asi, trainertbogt.ini, scripthook.dll in the EFLC main directory (c:\program files\rockstar games\EFLC on X86 windows versions, or c:\program files (x86)\rockstar games\EFLC on X64 windows).
GTAIV and EFLC: trainer.asi, trainer.ini, scripthook.dll into the GTAIV main directory (c:\program files\rockstar games\grand theft auto IV on X86 windows versions, or c:\program files (x86)\rockstar games\grand theft auto IV on X64 windows).
AND trainertlad.asi, trainertlad.ini, trainertbogt.asi, trainertbogt.ini, scripthook.dll in the EFLC main directory (c:\program files\rockstar games\EFLC on X86 windows versions, or c:\program files (x86)\rockstar games\EFLC on X64 windows). Of course if IV is lower than patch 6, use the scripthook.dll – OLD Patches and rename to scripthook.dll"
Naravno, napravi backup onih datoteka koje trainer želi overwriteati (usporedi fileove iz root foldera i fileove iz trainer rar-a i pogledaj postoji li koji sa istim imenom na obje lokacije).
Trainer se koristi putem potpunog in-game GUIa (on se pokreće paralelno s igrom, tj. igrin engine ga iscrtava) kojim se krećeš sa numpad i F-tipkama.
Znači, upališ GTA, sačekaš da se loada, i kad se igra učita, stisneš F3 za podizanje menija i F4 za spuštanje menija da ti ne smeta. Računaj da je on stalno u stand-by-u, znači svaka akcija je instantna, jedino se "sakrije" kad ga ne trebaš. Navigacija je preko Num 2 za gore, Num 4 za desno itd., Num 5 je potvrda ili promjena postavki, Num 0 je povratak na prošli meni (postoji HRPA menija), i najzad, backspace je potpuni izlazak iz svih menija.
Naravno, imaš svaku mogućnost mapirati bilo koju tipku za spawn nekog auta, aktiviranje neke funkcije itd., ali ja sam to isključio jer ima nekih retardiranih kombinacija tipa SHIFT+D i vrlo je lako fulati.
A što se tiče auta, raspakiraj ih na dijelove (vjerovatno svaki auto ima svoj folder), napravi si folder na desktopu da ih možeš tamo ekstraktirati i daj to GTA 4 Vehicle installeru da proguta (mislim da mu je zadnja verzija 1.2).
Nuspojava modova i ubacivanja auta je to što nakon par ubačenih auta, igra se zblesira i poremeti joj se vehicle density i počne spawnati samo taxije na ulice. Da to riješiš, skini si "Traffic Flow vX" ili "More Liberty vX" asi modove koji popravljaju igrin sustav spawnanja, te sam smisleno raspoređuje aute putem vehicle density postavke (imaš je u meniju).+ ulice će ti izgledati puno prirodnije, postoje čak i gužve, puno više pješaka se spawna itd.
"X" u riječi vX označava verzije skripti, a s obzirom da ne znam na kojoj su trenutno verziji, nazvao sam ih "X" da ti ne preporučim potencijalno zastarjelu verziju. Ja imam v5 od "Traffic Flow-a" i v3 od "More Liberty" moda.
Toliko od mene, javi se tu ili na PP, ako još nešto treba.
puno hvala!!!
ovo je detaljno da nemože detaljnije biti!!
kada dođem doma oko 5 sve ću to napravit kako si rekao ,pa ako zapnem javim ti se na pp!!
još jednom puno hvala!!
Dal treba org cd key za MP?
treba, ali nitko ga više ne igra, probao sam ja serveri prazni
treba, ali nitko ga više ne igra, probao sam ja serveri prazni
Čemu uopće služi key onda?