GTA 4

poruka: 2.689
|
čitano: 587.909
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
15 godina
GTA 4

Zanimljivo. logično je da češ imati više fps-a na plaži i unutrašjnosti... sve u svemu jedna jako čudna igra(sto se tiče igrivosti i optimizacije).

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: GTA 4
Kewin kaže...

Zanimljivo. logično je da češ imati više fps-a na plaži i unutrašjnosti... sve u svemu jedna jako čudna igra(sto se tiče igrivosti i optimizacije).

Pa da, al to sam samo kao test radio.... igrao sam prvo na ATI x1950 Pro 256 MB, Intel e2180 dual core 2.0 GHz (OC-an do 3.0) i 2GB rama, samo sam htio pokazati da igra radi i na jednojezgrenim procesorima odnosno da su jedini pravi zahtjevi samo shaderi i da stari Athlon 64 uopce nije los (ocekivao sam gore rezultate), cak bi rekao da je e2180 prenapuhan jer je dvojezgreni i prije sam s njim igrao ali bio je OC-an do 3.0 GHz i opet nije nista posebno dobro radio na low detaljima, imam neki filing da bi "zamisljeni dual core Athlon 64" bolje radio nego taj e2180 na 3.0 GHz heh...... a danas igram sa i5 2500K i GTX 460.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
12 godina
neaktivan
GTA 4

e ljudi imam problem s gta...znaci instaliro sam igru,prvo je bilo dosta lagova pa sam install patch 1.0.4.0,nakon tog udjem u igru ima dosta manje lagova(na svim postavkama),a posto me lagovi uzasno nerviraju,cak i oni najmanji,install sam 1.0.7.0 patch.Sve super nema lagova,svi modovi rade,ali nestaju teksture. Nakon 2 minute tekstura uopce nema.Probo sam sve i svasta..one gluposti s youtubea s .txt fajlovima i ko zna sta sve nisam..pa ako neko zna kako da to rjesim neka mi javi sto prije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Killuminati kaže...

e ljudi imam problem s gta...znaci instaliro sam igru,prvo je bilo dosta lagova pa sam install patch 1.0.4.0,nakon tog udjem u igru ima dosta manje lagova(na svim postavkama),a posto me lagovi uzasno nerviraju,cak i oni najmanji,install sam 1.0.7.0 patch.Sve super nema lagova,svi modovi rade,ali nestaju teksture. Nakon 2 minute tekstura uopce nema.Probo sam sve i svasta..one gluposti s youtubea s .txt fajlovima i ko zna sta sve nisam..pa ako neko zna kako da to rjesim neka mi javi sto prije.

Neki od modova su neispravni pa ti nestaju texture.

12 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Neki od modova su neispravni pa ti nestaju texture.

ma imam samo modove za aute ( tocnije 3-4 moda) koja su mi uvjek radila,tako da nije siguno zbog toga.

13 godina
neaktivan
GTA 4

ej domac5,kad upišeš u target -noregosticion,prvo napravi malo razmaka pa onda upiši.to san ti zaboravio reć.

bye i pozdrav.

ab
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 4

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 4

Čemu ovo?

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GTA 4

Nekome bilo dosadno pa se igrao sa prevodom trailera :P.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 4

s kojom tipkom aktiviram c4 u bogt?

===============================================================
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

s kojom tipkom aktiviram c4 u bogt?

Nisam siguran, ali mislim da je middle button.

ma da
13 godina
neaktivan
GTA 4

Koji patch da stavim na icenhancer 2.1 (Ja mislm da stavim 1.4)

I da, mi može dati ko link sa patchom 1.4 i icenhancer 2.1 i kako če meni odprilike raditi icenhancer 2.1 (rezolucija mi je 1026x768 koliko fps-ova mogu dobiti, za sad cekam placu da kupim veci monitor)

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Blazen22 kaže...

Koji patch da stavim na icenhancer 2.1 (Ja mislm da stavim 1.4)

I da, mi može dati ko link sa patchom 1.4 i icenhancer 2.1 i kako če meni odprilike raditi icenhancer 2.1 (rezolucija mi je 1026x768 koliko fps-ova mogu dobiti, za sad cekam placu da kupim veci monitor)

Hvala

ma hoce, meni opce ne mijenja fps

13 godina
neaktivan
GTA 4

Super mi možete dati linkove?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 4

Kako ću opet odigrat ovo remek djelo. Makar je šrotno neoptimizirano, koji peč to "kao" popravlja tj s kojom verzijom  je najbolje igrat ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 4

Stavi 1.7 ili još bolje 1.4

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
GTA 4

e može li mi neko da pomogne imam problem sa gta vc. kada kliknem na igricu izbaci mi gresku"unhandled exeption xxxxx" igrica je ispravna ima sve dll ali sta je s tim ne znam. molim pomoc!{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 4

kad stisnem home gumb u igri ne pojavi mi se live pop-up tako da nemogu niti saveati igru niti na multiplayer,ima li koje riješenje?

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
GTA 4

pozz,

instalirao sam igru i stavio odmah 1.0.4.0 patch s commandlineom. igra mi se vrti na average-u od 25 fps-a (nekad dođe do 40, ali uglavnom je 20-30). 

probao sam i 1.0.7.0, ali imao sam manji fps. također, nakon par minuta, igra počinje lagat iako se fps ne mijenja značajno (2-3 fps-a promjene). 

igram na laptopu i ne znam da li je to normalan fps za moju konfu: 4gb ram, i3 - 350M, nVIDIA GeForce GT 325M. 

molim savjete za ovaj lag i odgovor u vezi fps-a. thx in advance.

P.S. Mislio sam postati u vodiču za rješavanje gta problema, ali vidim da je ova tema aktualnija.

0 0 hvala 0
16 godina
GTA 4

Pa normalno je to za GTA IV.. na kojim postavkama igras? smanji malo sjene i one slidere, a mozes i teksture ali obavezno iskljuci clip capture jer je nepotreban.... ovo nabrojano najvise zdere FPS-e.

Ako je 2-3 FPS-a razlika onda to nije "lag" (pogledan opet, mozda ti na trenutak drasticno padne FPS pa se odmah za sek vrati), ako sigurno nije to onda vjerojatno imas cijepanje slike i sl pa ti se cini kao da laga..... nez, probaj ukljuciti vsync mada ne vidim neki smisao ako imas manje od 60 FPS-a al ne kosta te probati.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
GTA 4

a ono, ne znam da li je lag ili ne, rezultat je isti te je nemoguće igrati dok to krene.

igram na low/med postavkama, sjene i ostale nepotrebne stvari su iskljucene. ocekivao sam drastican porast fps-a s obzirom na to da sam s high postavkama imao nekih 15-25 fps-a (oko 17 uglavnom).

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
forGood kaže...

a ono, ne znam da li je lag ili ne, rezultat je isti te je nemoguće igrati dok to krene.

igram na low/med postavkama, sjene i ostale nepotrebne stvari su iskljucene. ocekivao sam drastican porast fps-a s obzirom na to da sam s high postavkama imao nekih 15-25 fps-a (oko 17 uglavnom).

pa sto ocekujes od laptopa sa core i 3 i 325m, stavi sve na low, smanji rezu, slidere na 0 i igraj na 30fps

gta 4 nije dobro optimziran

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.11.2012 13:54 (MARKOcVp).
12 godina
neaktivan

ne znam sto da ocekujem, o tome se radi. :D citao sam da su ljudi igrali na vise fps-a s dosta slabijim konfiguracijama, ali onda valjda lažu. Uglavnom, hvala.

14 godina
protjeran
forGood kaže...

ne znam sto da ocekujem, o tome se radi. :D citao sam da su ljudi igrali na vise fps-a s dosta slabijim konfiguracijama, ali onda valjda lažu. Uglavnom, hvala.

ako zelis reci hvala stisnes gumb i to je to, tkao pomognes i nama

12 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
forGood kaže...

jesam. :P

btw, ovo nije moj thumb down. xD

14 godina
protjeran
forGood kaže...
MARKOcVp kaže...
forGood kaže...

ma znam :D, to td,tu nista neznaci, ovo hvala pomaze da dobijes zvjezdice...

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
15 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...
forGood kaže...
MARKOcVp kaže...
forGood kaže...

ma znam :D, to td,tu nista neznaci, ovo hvala pomaze da dobijes zvjezdice...

Tebi je stvarno puno pomoglo.

ma da
14 godina
protjeran
XXL Gamer kaže...

Tebi je stvarno puno pomoglo.

pa je ima tolko zvjezdica da nemogu stat pa se nevide

Ako sam ti POMOGAO, stisni hvala :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.11.2012 19:07 (MARKOcVp).
14 godina
GTA 4

Da li postoji koji mod za namještanje prometa da mi nema 10 istih auta u blizini, nego da su svi auti sa svih djelova grada pomješani?

Hvala!

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 4
The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV, Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice