Zanimljivo. logično je da češ imati više fps-a na plaži i unutrašjnosti... sve u svemu jedna jako čudna igra(sto se tiče igrivosti i optimizacije).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanimljivo. logično je da češ imati više fps-a na plaži i unutrašjnosti... sve u svemu jedna jako čudna igra(sto se tiče igrivosti i optimizacije).
Pa da, al to sam samo kao test radio.... igrao sam prvo na ATI x1950 Pro 256 MB, Intel e2180 dual core 2.0 GHz (OC-an do 3.0) i 2GB rama, samo sam htio pokazati da igra radi i na jednojezgrenim procesorima odnosno da su jedini pravi zahtjevi samo shaderi i da stari Athlon 64 uopce nije los (ocekivao sam gore rezultate), cak bi rekao da je e2180 prenapuhan jer je dvojezgreni i prije sam s njim igrao ali bio je OC-an do 3.0 GHz i opet nije nista posebno dobro radio na low detaljima, imam neki filing da bi "zamisljeni dual core Athlon 64" bolje radio nego taj e2180 na 3.0 GHz heh...... a danas igram sa i5 2500K i GTX 460.
e ljudi imam problem s gta...znaci instaliro sam igru,prvo je bilo dosta lagova pa sam install patch 1.0.4.0,nakon tog udjem u igru ima dosta manje lagova(na svim postavkama),a posto me lagovi uzasno nerviraju,cak i oni najmanji,install sam 1.0.7.0 patch.Sve super nema lagova,svi modovi rade,ali nestaju teksture. Nakon 2 minute tekstura uopce nema.Probo sam sve i svasta..one gluposti s youtubea s .txt fajlovima i ko zna sta sve nisam..pa ako neko zna kako da to rjesim neka mi javi sto prije.
e ljudi imam problem s gta...znaci instaliro sam igru,prvo je bilo dosta lagova pa sam install patch 1.0.4.0,nakon tog udjem u igru ima dosta manje lagova(na svim postavkama),a posto me lagovi uzasno nerviraju,cak i oni najmanji,install sam 1.0.7.0 patch.Sve super nema lagova,svi modovi rade,ali nestaju teksture. Nakon 2 minute tekstura uopce nema.Probo sam sve i svasta..one gluposti s youtubea s .txt fajlovima i ko zna sta sve nisam..pa ako neko zna kako da to rjesim neka mi javi sto prije.
Neki od modova su neispravni pa ti nestaju texture.
Neki od modova su neispravni pa ti nestaju texture.
ma imam samo modove za aute ( tocnije 3-4 moda) koja su mi uvjek radila,tako da nije siguno zbog toga.
ej domac5,kad upišeš u target -noregosticion,prvo napravi malo razmaka pa onda upiši.to san ti zaboravio reć.
bye i pozdrav.
Čemu ovo?
Nekome bilo dosadno pa se igrao sa prevodom trailera :P.
s kojom tipkom aktiviram c4 u bogt?
s kojom tipkom aktiviram c4 u bogt?
Nisam siguran, ali mislim da je middle button.
Koji patch da stavim na icenhancer 2.1 (Ja mislm da stavim 1.4)
I da, mi može dati ko link sa patchom 1.4 i icenhancer 2.1 i kako če meni odprilike raditi icenhancer 2.1 (rezolucija mi je 1026x768 koliko fps-ova mogu dobiti, za sad cekam placu da kupim veci monitor)
Hvala
Koji patch da stavim na icenhancer 2.1 (Ja mislm da stavim 1.4)
I da, mi može dati ko link sa patchom 1.4 i icenhancer 2.1 i kako če meni odprilike raditi icenhancer 2.1 (rezolucija mi je 1026x768 koliko fps-ova mogu dobiti, za sad cekam placu da kupim veci monitor)
Hvala
ma hoce, meni opce ne mijenja fps
Super mi možete dati linkove?
Kako ću opet odigrat ovo remek djelo. Makar je šrotno neoptimizirano, koji peč to "kao" popravlja tj s kojom verzijom je najbolje igrat ?
Stavi 1.7 ili još bolje 1.4
e može li mi neko da pomogne imam problem sa gta vc. kada kliknem na igricu izbaci mi gresku"unhandled exeption xxxxx" igrica je ispravna ima sve dll ali sta je s tim ne znam. molim pomoc!
kad stisnem home gumb u igri ne pojavi mi se live pop-up tako da nemogu niti saveati igru niti na multiplayer,ima li koje riješenje?
pozz,
instalirao sam igru i stavio odmah 1.0.4.0 patch s commandlineom. igra mi se vrti na average-u od 25 fps-a (nekad dođe do 40, ali uglavnom je 20-30).
probao sam i 1.0.7.0, ali imao sam manji fps. također, nakon par minuta, igra počinje lagat iako se fps ne mijenja značajno (2-3 fps-a promjene).
igram na laptopu i ne znam da li je to normalan fps za moju konfu: 4gb ram, i3 - 350M, nVIDIA GeForce GT 325M.
molim savjete za ovaj lag i odgovor u vezi fps-a. thx in advance.
P.S. Mislio sam postati u vodiču za rješavanje gta problema, ali vidim da je ova tema aktualnija.
Pa normalno je to za GTA IV.. na kojim postavkama igras? smanji malo sjene i one slidere, a mozes i teksture ali obavezno iskljuci clip capture jer je nepotreban.... ovo nabrojano najvise zdere FPS-e.
Ako je 2-3 FPS-a razlika onda to nije "lag" (pogledan opet, mozda ti na trenutak drasticno padne FPS pa se odmah za sek vrati), ako sigurno nije to onda vjerojatno imas cijepanje slike i sl pa ti se cini kao da laga..... nez, probaj ukljuciti vsync mada ne vidim neki smisao ako imas manje od 60 FPS-a al ne kosta te probati.
a ono, ne znam da li je lag ili ne, rezultat je isti te je nemoguće igrati dok to krene.
igram na low/med postavkama, sjene i ostale nepotrebne stvari su iskljucene. ocekivao sam drastican porast fps-a s obzirom na to da sam s high postavkama imao nekih 15-25 fps-a (oko 17 uglavnom).
a ono, ne znam da li je lag ili ne, rezultat je isti te je nemoguće igrati dok to krene.
igram na low/med postavkama, sjene i ostale nepotrebne stvari su iskljucene. ocekivao sam drastican porast fps-a s obzirom na to da sam s high postavkama imao nekih 15-25 fps-a (oko 17 uglavnom).
pa sto ocekujes od laptopa sa core i 3 i 325m, stavi sve na low, smanji rezu, slidere na 0 i igraj na 30fps
gta 4 nije dobro optimziran
ne znam sto da ocekujem, o tome se radi. :D citao sam da su ljudi igrali na vise fps-a s dosta slabijim konfiguracijama, ali onda valjda lažu. Uglavnom, hvala.
ne znam sto da ocekujem, o tome se radi. :D citao sam da su ljudi igrali na vise fps-a s dosta slabijim konfiguracijama, ali onda valjda lažu. Uglavnom, hvala.
ako zelis reci hvala stisnes gumb i to je to, tkao pomognes i nama
jesam. :P
btw, ovo nije moj thumb down. xD
ma znam :D, to td,tu nista neznaci, ovo hvala pomaze da dobijes zvjezdice...
ma znam :D, to td,tu nista neznaci, ovo hvala pomaze da dobijes zvjezdice...
Tebi je stvarno puno pomoglo.
Tebi je stvarno puno pomoglo.
pa je ima tolko zvjezdica da nemogu stat pa se nevide
Da li postoji koji mod za namještanje prometa da mi nema 10 istih auta u blizini, nego da su svi auti sa svih djelova grada pomješani?
Hvala!